Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ah ah bizim ev işi tam bir arap sacina dondu zaten, cok sagol canım tavsiyelerin icin

Busmai ozlettin kendini hosgeldin tekrar.bixim topicten facebooktadami grup var anlamadim ben:26:

Malesef bizdede henüz diş yok:18:

Canim wallahi cesaret ister tebrik ediyorum seni.ben degil dogum yapmak doktora kontrole bile gidemiyorum korkudan.bu da normal fogumun deavantaji olsa gerek.ay hatirlamak bile istemiyorum elini sokmayan kalmamisti tarifsiz bir aci anlatirken bile zor .

aynen yaa!!

hadi biz netleştirelim o zaman, yeri tarihi..
ve de kapatalım konuyu, o zamana dek.

buluşma ayrıntıları, son çağrı...

tarih: 14. mayıs pazar
saat: 13.00
yer: kadıköy natilus avm

Canım evde daha rahat ederiz diye konuşulmuştu avmye mi karar verildi şimdik ben anlayamadım hala durumu kusruma bakmayın ama neden hem diş buğdayı hem buluşma ayrı oluyor ve neden avmye karar verildi şundan soruyorum yasir ile avmde 10 dk duramam he ancak şöyle olur durmamaya başlarsa babası arabası ile gezdirir ohh ben de sizle sohbete dalarım gerçi kendisinin bundan henüz haberi yok ama

Şimdik listeye copy paste ile kendinizi ekleyiniz bir sorun çıkmadığı sürece (artık eşlerle de net konuşulup )

12 mayıs pazar günü natilus a gelecekler :

1-cena
2-born
3-

1 ecoşun dişi çıktııııııııııııııııııııııııı küçücük minicik beyzlar gözüküyrodu bugun elletti elimize geldiii
2 adet oldum
3 ecoş ço kfenaa dünden beri sürekli durduk yere uykusunda felan ağlıyor emmek istiyor dilini skız gibi çiğniyor bir sorunu var bugun arttı :26:

bende yarım kilodan 50 felan köfte yaptım dolaba koycktım güya 21 ini yedik

köfte patates salata şlgam vardııı mönüde

eşim gececii

bu arda geçmişi okuyayım

anneler hep böyle galibabenim annemde 4 aylıkken kabak tatlısı ,yaprak sarmasının içini birde yumurtalı

ıspanak vermişti.bizimki nasıl sevinmişti.

canım geçen sen bi izleri geçiren yğmı söylemiştin birdaha verirmisin o adı :44::44:

ecrin nisa telde konuşuyordumm yy ne göreyim koltuktan yuvrlanıyor babasıda ayyy kızım kızım diyorrrrrrrrrr

inanamıyoruuumm
benim doğumgünümde buluşuyosynyz ve ben yokum ama
nasıl olur yaa bananeeee

Ay inşallah düzene girer. Ama birçok arkadaşım anca emmeyi bırakınca düzelir diyor

Canım ne hoş işte değer veriyorlar diye düşün ki çekilir olsun

Canım ucuz atlatmışsın çok şükür. Ben tek başıma asla yıkayamam. Odasında ufoyu açıp küvetinde yıkıyoruz. Halının üstüne plaj havlusu seriyoruz çünkü çok şap şup yapıyor

Kayınvaliden bu çocuğa nasıl bakılacak dediyse demekki öncesindeki vaatleri sırf çocuk yapmanız içinmiş bakıcının sana kadın vs demesi hoş değil ama önemli de değil. Ama demekki arada bi soğukluk var ki sen varken rahat değilmiş :/ ki bunun da bir önemi yok çünkü artık bakıcı yok :) okuma serpme işini anlamadım da hoşlanmadım da. Böyle şeylerle uğraşan insanlardan uzak durulması gerektiğini düşünürüm. Eşim yürüteci surf senin dediğin bu olaydan dolayı istememişti. Neyse sen takma sonuç olarak. İnşallah öteki teyze daha hayırlı olur. Bi de kv ve kp yanında germe kendini rahat ol hatta biraz yayıl. Kendi evinde misafir olma boşver

Akşamaaa pirinç pilay yapıcam amaaaa tavuklu nohutlu pilav+ çorba+ turşu+ ayran mı yapsammm?
Bademli üzümlü baharatlı tavuklu( yani iç pilav) + çorba+ turşu+ ayran mı yapsam?

Ne yaptın bilmiyorum ama hepsi güzellllll :)

ecemcemcem, kimsin sen?
(aa, ne kafiyeli oldu yaa)
hep okuyon, hiç yazmıyon?:126:

Müdire hanım gördüm seni hahahha

anaaa, dedim dedim, iyice topiğin delisi oldum.. kendim yazıp okuyorum..:111:
ayşecik uyumuşken kalkıp işlerime bakayım

ödev: ben gelene kadar en az bir sayfa yazılacak, kontrol etceem, ona göre

Öğretmen hanım da olabilir :)

Ay okurken yoruldum hafasonunu :) neyse yoğunluk iyidir insanın canı sıkılmaz

Söylemesi ayıp ama resim paylaşması daha ayıp elde börek açmak ne ya??? Yaşasın hazır yufka hhaha tembel olabilirim :)

Ufaklık emmiyor mu canım?? Ben emme işlemi bitene kadar onu mahrum bırakmayı düşünmüyorum. Tabi bi de verilecek kilolar var :) herşeyin hayrlısı.

Sırf bu yüzden normal doğumu düşünmedim bile.. Pişman değilim :)

ne eli kolunu bacağını sokacaklar sandım nefret ettimmmmm nefrettttttttttttttttt evde doğursam daha kolay doğururdum

ilk kutlayan sensin ilknurcum sağol
iki ay önceden peşin peşin
süperanne bebeğini kurtarırn ollleyyy

bba olmyı tercih ederdim

sağol hayatım rabbim ailenle mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah hep gülün evinizdede bereket olsun bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…