- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
merhaba canım hoşbuldum. sende tekrar hoşgeldin. bebeğine çok geçmişler olsun. bayaa zor bi durum bu saydığın bütün yiyecekleremi alerjisi var. çok zor bi durum allah bebeğininde seninde yardımcın olsun rabbim acil şifalar versin. kendine de dikkat etmen lazım.çocuğuna iyi bakabilmen için, önce ayakta olması gereken kişi sensin. lüfen dikkat et. evin içinde şunu söyleyebilirim, benim şuan oturduğum dairede çocucumun yattığı oda üst komşunun oturma odası ve inanılmaz rahatsızım. gerçi hangi oda olursa olsun mutfakta dahil okadar gürültü ediyorlar ki dayanmak mümkün değil. 2 tane küçük çocuğu var ondan dolayı rahatsızız. seninde komşuna ve varsa çocuğuna bağlı. bide dükkan üstü çok berbat birşey. benim ilk evimde dükkan üstüydü. offf bide marketti. marketin bütün kokusu etrafta. sebze meyve de satardı böcek olayı çoktu. balkona gelir ki kokuda balkonda oturamazdık. zaten bide cadde üzeriydi. araba gürültüsü falan dayanılcak gibi değil. ısıtma problemi vardı. yerler buz gibi olurdu. tavsiyem sakınnn ha öyle bir hata yapmaaa paranada sizede yazık olur.
Ah ah bizim ev işi tam bir arap sacina dondu zaten, cok sagol canım tavsiyelerin icin
selam kızlar ben geldim..
cevap yazamasam da takipteydim sizi..çok tatlısınız ya hep kulaklarımı çınlattınız
aslında bu konuda çok sinirliyim,konuşmak istemiyorum tamamen haksızlığa uğradım ama yine de merak edenlere kısaca olayı özet geçmek istiyorum;
buraya ilk üye olduğumdan beri polikistikoverliler topiğinde yazıyordum..ta ki bebeğime kavuşana kadar..
sonrasında da gene ara sıra uğruyordum topiğe. diğer bebek hasreti çekenlere moral verebilmek adına.
işte orda bi tartışma oldu,yeni hamile kalan bir arkadaş ,henüz hamile kalamamış bir arkadaşın üzerine fazlaca gitti.çok basit bir konudan.
ben de yaptığının yanlış olduğunu falan söyledim.
kız kendini kaybetti, strese girdim kahverengi leke geliyo, bilmem ne.. nerdeyse bebeğini düşürttürecekmişim kıza yazdıklarımla(!). şikayet etti beni. polemiğe giren herkes 1 gün ceza aldı, ben 5 gün. yazdıklarımı zaten okumuşsunuzdur ne hakaret vardı ne de türevi birşey. benim için önemli olan henüz bebek hasreti çeken arkadaşımın yanında olmaktı. oldum.
şaşkınım,kızgınım. önemli değil.. haksızlığa uğrayana desteğim, her zaman.
hadi kaldığımız yerden devam
Busmai ozlettin kendini
Malesef bizdede henüz diş yok:18:Gü-nay-dııınnn......şöyle enerjik başlayalım güne bari. Bütün uykusuzluğa ve yorgunluğa rağmen. gidip güzel bi kahvaltı, özenilmiş bi şıklık sağlarsak.... günün, hatta haftanın güzel geçmesini sağlayabiliriz belki.
Ya kızlar birde bi sorum olacak. Bizim kız şimdi 8 buçuk aylık. Ama hala hiç dişimiz yok. Bi biz mi kaldık ne dişsiz? Bizden başka var mı? Dr 13 aya kadar normal kabul ediyoruz dedi
hayırlı haftalar olsun inşAllah..güzel haberler alalımm..dişimiz cıksın meselaa..gece uykularımız düzene girsinn..hep yiyelim ama kilo almayalım..:)bu cok oldu sanırımm..kk olmasa ıyıce sıkıntıdan patlıyacam valla..oglus uyuttum sukur bıraz uzattı uykusunuda dınlenebıldım..
Bende topuz modelını hayatımda kullanmadıgım kadar kullanıyorum..kestırmıstım dogumdan sonra kolaylık olsun dıye uzadılarr yınee..bıraz cekıduzen vermek lazımm kendımıze calısmayınca boyle oldu malesef..once kılo vermekten baslamak lazım ama bılmıyorum kızlarr yaa ben hamılelıkte 8 kg aldım sadece..dogumdan bı hafta sonrada hepsını verdım..su ankı kılom süt olsun dıye delı gıbı yememden kaynaklanan kılolarr..önunu kesemedım bı turlu..sımdı yıne 6 kg fazlam var..neysee bakalımm verecegız ınsallah mayısa kadar..tatıll hazırlıkları..Allah nasıp edersede agustos gıbı tekrar hamıle kalmayı dusunuyorumm...eger kararımı degıstırmezsemm
Canim wallahi cesaret ister tebrik ediyorum seni.ben degil dogum yapmak doktora kontrole bile gidemiyorum korkudan.bu da normal fogumun deavantaji olsa gerek.ay hatirlamak bile istemiyorum elini sokmayan kalmamisti tarifsiz bir aci anlatirken bile zor .