Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sağol tatlım

hastalık olmadan da sağlığın kıymetini anlamıyoruz hep hafif olsun böyle hastalıklar inşallah

patatesli pazı kavurması gibi bi şey o zaman bu.
o zaman yanına bi çorba yaparsın.. yoğurt da iyi gider..
evet canım onun gibi ama pazıyı alalı 4 gün olmuştu
iflas etmiş maaleseff
bende şehriye çorbası yaptım fasülye koymuştu annem dolaba onu yaptım kıymalı
ve pilav eşim birazdan gelir salata da yaparım üşenmezsem
bugün evi süpürüp silmem gerekiyodu ama üşendim
sadece süpürdümm
ev sahibi umreden geldi ona da uğramalıyım
sınav yapıcam yarın ama hala sınavlar hazır değil
sınav hazırlamalıyım
şimdi çıkıyorum oğluma çorba yediricem
cena bende ıspanaklı böreğe bayılırımmmmama ıspanağı yıka yıka bitmiyo sıkılıyorum ben yaa
busmai resimde koysana yeni saç modeline bakalım

ee, hanımı o kadar hamarat adam, hazır yufkalı börek yer mii?
ben de olsam yemem

bi mantıda yufka açıyorum, börek için deneyimim yok malesef

Söylemesi ayıp bir kere elimde açıp yapmıştım güzel olmuştu.. Eşim beğenmişti..
Kıymalı patatesli böreğim..

hadi güle güle, yine bekleriz
napayım, topik boş mu kalsın?:76:
delisi olarak sürekli yazıyoz :126:

Hep de ben yokken yazıyorsun yaaaa

Aynen bende senin gibiyim.. Eşim bir gün en sonunda saçlarını yaptırmak istermisin diye sordu... bende evet isterim dedim ama çok utandım demek adam da sıkılmış hep topuz yapmamdan...

anneler hep böyle galibabenim annemde 4 aylıkken kabak tatlısı ,yaprak sarmasının içini birde yumurtalı

ıspanak vermişti.bizimki nasıl sevinmişti.

Saol cnm evet bende biraz büyüsün kreşe vermeyi düşünüyorum, en azından biriyle birebir kalmasından iyidir, özellikle baktığım biyer oldukça düzenli ve hijyenik, allah nasip ederse 2yada bi buçuk yaşında vercem kreşe.

Cnm orda kastettiği galiba yönetici, çünkü konuşmanın devamında "aklıma geldi,bakındım ama evrak falan yok hep fiş fatura" dedi, bikez oğlum uyurken kuran okuması için kuran sormuştu varmı diye, bizim evde oturduğu odadaki kitaplıkta kuran-ı kerimlerin yerini gösterip burdan alabilirsin demiştim, o dolapta bizim bi yığın evrak var, hiç olmadı düğünden artan davetiyelerimiz var bi deste, anne adlarımızda kabak gibi ortada, bizim değildir diye tahmin ediyorum, galiba zamn versin diye yöneticiye okutuyo manyak kadın

aynen dediğin gibi arkadaşım, insanlar görüntülerinin gerektirdiği gibi olamıyolar, görüntü nasıl insan olduklarının bi kıstası değil. kv bikaç gün önce geldi, yazınki kadar sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum, malum tüm gün işteyim, yazın 7/24 beraberdik. 7/24 şaka da değil hani, oğlum gece ağlayınca emzirmeye alıyorum yanıma girip yatak odamda yatağımın ucuna oturuyodu, yani harbi harbi 7/24 dü

ya beni kayınvalidem çok korkuttu ona kalsa herşeyi püre yapacaktım.. boğulur boğulur diye. şimdi de korkuyorum eline ekmek dilimi veremiyorum mesela

aynen[/QUOTE]

cnm bende ses kaydında benden kadın diye bahsettiğini hep duyuyordum, ama yüzüme gülüyo konuşuyodu, oğlumada iyi davrandığı için görmezden geldim. ama öğleyin eve gitmemin hoşuna gitmeyişini anlayamadım, benden ekmek yiyo, kendi evime gelmemi istemiyo, bide okuma serpme işlerinde bezi olması hoş değil, zaten ertesi gün hijyen açısından felaket olduğunu görünce artık görmezden gelemedim. allah beterinden saklasın çok zor bi durum

saol cnm, valla en masumu bile olsa anne yüreği dayanamıyo işte, hep en iyisini istiyoruz bebeklerimiz için, kv sendromu için umutluyum, lohusalığımda olduğu gibi olmayacak inş, hem ben akıllandım acemi anne değilim, hemde tüm gün işteyim zaten, akşamdaaan akşama görürüm zatıallerini

zaten öğleden sonra buluşma olur diye düşündüm ama :44:
ama yetişemeyiz işten çık eve git çocuğu al hazırla kadıköye in bir sürü koşturmaca valla gittiğimden birşey anlamam artı 5 i bulur benim buluşma yerine varmam bence pazar en sağlıklısı

bu resimdeki gibimi yapacaksın çok hoş ben beğendim

born,elifnaz,busmai,libyana,nkolik ve atladığım varsa affola geçmiş olsun dilekleriniz için tşk şükür ucuz atlattım verilmiş sadakam varmış off ya ellerimle yaksaydım çocuğumu Allahım sen koru hala düşündükçe tüylerim diken diken oluyor annelik nasıl birşeymiş canının yandığını bile hissetmiyorsun onu korumak adına

born canım korkmana gerek yok ben kombinin azizliğine uğradım birde evde tek oluşum zorluyor ama senin eşin var sonuçta biriniz yıkarken diğeri yardımcı olur bence korkmana gerek yok hem eninde sonunda alışacak küvete sığmıyorlar artık

nkolik canım yazıklarını bir bir okudum ama senle hiç aynı zamanda giremiyoruz sen gececi ben gündüzcüyüm vardiyalı çalışıyoruz gündüz görebileydim iyiydi

born zeynepte gelecek inşallah diş buğdayımıza sayı gitgide artıyor hazırlıklar tam gaz devam ŞİMDİDEN

eneeem, koştur koştur.. anca toto yer gördü..
evi süpürdüm, çorbamı yaptım, börekler pişti, harp alanı mutfağı da topladım. bi ana yemeğim kaldı..
baktım, ben yokken bir sayfa ödev yapılmış, aferin..:130:
busmai, eylül, libyana, şeker portakalımm, rabiş, dilanaz, feyza sizlere yıldızlı pekiyi veriyorum..

saol bacım, linki kaydettim. balmumu nerden bulunur acep?:44:

şeker portakalımm, oku oku bitiremedim.. maşallah epey action geçmiş haftasonu
yeni saçlarını da merak ettim doğrusu artık buluşunca görürüz
bu arada, emzirme aklıma gelmemişti. avmlerde emzirme odaları oluyor.
kadıköy sahile yakın carrefour natilus var.. :44:

naragacı, ben de ıspanaklı böreği seviyorum, ama onu yıkaması var ya,
sağlam adamı pert ediyor:86: anca bitti mutfakta işim, savaş alanı gibiydi..

Söylemesi ayıp bir kere elimde açıp yapmıştım güzel olmuştu.. Eşim beğenmişti..
Kıymalı patatesli böreğim..

Eki Görüntüle 660710 Eki Görüntüle 660711
e ben demedim mii? aha buyurun iştee

Hep de ben yokken yazıyorsun yaaaa
ya da sen ben yokken yazıyorsun :76:

Son düzenleme:
hayırlı haftalar olsun inşAllah..güzel haberler alalımm..dişimiz cıksın meselaa..gece uykularımız düzene girsinn..hep yiyelim ama kilo almayalım..:)bu cok oldu sanırımm..kk olmasa ıyıce sıkıntıdan patlıyacam valla..oglus uyuttum sukur bıraz uzattı uykusunuda dınlenebıldım..
Bende topuz modelını hayatımda kullanmadıgım kadar kullanıyorum..kestırmıstım dogumdan sonra kolaylık olsun dıye uzadılarr yınee..bıraz cekıduzen vermek lazımm kendımıze calısmayınca boyle oldu malesef..once kılo vermekten baslamak lazım ama bılmıyorum kızlarr yaa ben hamılelıkte 8 kg aldım sadece..dogumdan bı hafta sonrada hepsını verdım..su ankı kılom süt olsun dıye delı gıbı yememden kaynaklanan kılolarr..önunu kesemedım bı turlu..sımdı yıne 6 kg fazlam var..neysee bakalımm verecegız ınsallah mayısa kadar..tatıll hazırlıkları..Allah nasıp edersede agustos gıbı tekrar hamıle kalmayı dusunuyorumm...eger kararımı degıstırmezsemm

canım ben işten biraz erken çıkarım diye hesapladım ama problem değil pazarda olur yeterki buluşma olsun ama biz sadece kendi aramızda konusuyoruz böyle kimseden tık yok

kırmızı kurdelamızı aldık teşekkürler
aynen emzirme problemimiz olacak mecbur:44:
canım bence yeni saçlarımı merak etme felaket oldular yarım yamalak hızlı kesilen saçtan ne beklenirkine

yengem de hamileliğinde 9 kilo almıştı, 4.100 gr yeğenim doğdu..maşallah size
yeniden hamile kalmak.. araları 2 yaş olsun istiyorsun sanırım.. ne diyeyim, Rabbim gönlüne göre versin..

canım ben işten biraz erken çıkarım diye hesapladım ama problem değil pazarda olur yeterki buluşma olsun ama biz sadece kendi aramızda konusuyoruz böyle kimseden tık yok

aynen yaa!!

hadi biz netleştirelim o zaman, yeri tarihi..
ve de kapatalım konuyu, o zamana dek.

Son düzenleme:
Beni iki kere saymışsın kuzu... :76:

Bende iş yaptım.. Evimi süpürdüm sildim tozunu aldım.. Kapıları sildim (cenacım) Makineye çamaşır attım...

Şimdi de çat içiyorum...
:126::126:

Ama cena yaa öyle deme..
canım istemişti.. evde yufkada yoktu.. yapayım bari dedim...

gördüm seniii
evet, iki kere saymışım, e o zaman iki kere yıldızlı pekiyi
oo, sen halletmişsin işlerini.. benim de silip süpüresim var biliyosun,
ama gözüm kesmedi, orucum ya bugün.. zati oruçluyken bi daha ıspanaklı börek yapmam..

hanımın canı börek istemiş.. aaa, ama evde yufka yokmuş, e o zaman ne yapmalııııı?
yufkayı elde açmalııı?
bknz: rabiş

evet o zaman biz netleştirelim ne yapalım libyana da cevap vermedi katılırım katılmam diye

Kuzum bende gelmek istiyorum ama 1. eşim izin verir mi? 2. Ben oraya nasıl geleceğim...:44:

Bende oruçluydum onu yaptığımda... hiç halim kalmamıştı...

Kuzum bende gelmek istiyorum ama 1. eşim izin verir mi? 2. Ben oraya nasıl geleceğim...:44:

Bende oruçluydum onu yaptığımda... hiç halim kalmamıştı...
izin için altyapı çalışmalarına şimdiden başla derim..
beni yorgunluk değil, kokusu mahvetti bacım

avm olması daha iyi mayısa daha var inşallah çok agirlasmazsam kesin oradayım :)
ay inşşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…