sağol tatlımherkese iyi günler diyerek giriyorum topiğe anca girebildim
herkese nasıl iyidir inşallah amma da yazmışsınız yaa okumakta çok zorlandım gözlerim şaşı oldu
busmai canım hoşgeldinaman başka topiklere gitme artık bacım bak burda yokluğun hissediliyor
bizde hafta sonu çok yoğunduk öğlene kadar işte çalıştım sonra eşim arabayı muayeneye götürdü geldi ben pazara gittim eşim telefon etti arkadaşı aramış bize geliyorlarmış yarım saat sonrane diyorsun dedim işten geldim evi toplayamadım yemek yok ben pazardayım birşey olmaz dedi o tabi erkek kısmı ne diyecek
neyse apar topar eve geldi hemen bir elektrik süpürgesi açtım etrafı topla derken zaten geliverdiler hemencecik kıymalı sarımsaklı yoğurlu bir makarna çaktık şansıma onlarda yoğurtlu makarna istiyormuş canları yolda onu konuşmuşlar iyi bari dedim rezil olmadıkeee haber vermeden gelirlerse böyle olur buzlukdada hiçbirşeyim kalmamış onu farkettim (poğaça börek vs olurdu )
çocuk nişanlısını bizimle tanıştırmaya getirmiş söylede bir sey söylediler çok şaşırdım kızla çocuk tanışmadan önce hem kız hem kendi hemde annesi rüya görmüşler kayınvalıde gelini olacak kızı görmüş çocukda kızı görmüş kız da çocukların evinin balkonunda kendini görmüşçok değişik hayır varmış bu iştede hepsine malum olmuş allah mesut etsin
neyse benim hafta sonum böyle koşuşturmacalı geçti yani kızlar
busmaicim teşekkür ederim yorumun için :))bu arada oğluşunun iyileşmesine sevindim çok geçmiş olsun.
cenacım afiyet olsun ıspanaklı böreği çok severim bu arada pişik için sana şu linki gönderecektim.
Doğal Anneyim: Evde kolay bebek pişik kremi yapımı
ayrıca papatça çayı da pişiğe çok iyi geliyormuş.
evet canım onun gibi ama pazıyı alalı 4 gün olmuştupatatesli pazı kavurması gibi bi şey o zaman bu.
o zaman yanına bi çorba yaparsın.. yoğurt da iyi gider..
ee, hanımı o kadar hamarat adam, hazır yufkalı börek yer mii?
ben de olsam yemem
bi mantıda yufka açıyorum, börek için deneyimim yok malesef
hadi güle güle, yine bekleriz
napayım, topik boş mu kalsın?:76:
delisi olarak sürekli yazıyoz :126:
kv gelcek bugün fırsat bu fırsat kuaföre gitmeyi düşünüyorum
saçlarım dalgalı kabarık, uzun saçı sadece topuz yaparak dolaşıyorum evde çok sıkıldım
bakım da yapamıyorum, beceremiyorum ya fön çekip düzeltirken çok sıkılıyorum kolum ağrıyorzaten eşim dalgalı seviyor ona da maşayla uğraşamam bazen köpük sürüyorum ama ensemde saç olunca bunalıyorum bi süre sonra,haydii gene topuz
öne doğru uzun kestirmek istiyorum arkası kısa olursa belki daha rahat ederim
Eki Görüntüle 660647
arymmmmmm bizimde dişimiz yokkkk
olsun benim kızım baba diyor anne diyor emekliyor npim dişi
ecrin nisa ya ayrı yemek ypmyorum bizim yediklerimizden yiyor sucuklu yumurtanın çoğu zman yumurtasnı yiyor düşünün yni
alışsın köfte kıyml pide yedirmişti annem 5 aylıkken
inanamadım ya ee okunmuş şeyi ne yapacakmış çocuk bütün gün uyusun diye duamı okutturuyor allahım ne cahillik hele emziği yerden alıp ağzına vermesi kaşığını yalamasıne iyi etmişsin kamera koymakla tekrar şükürler olsun annem yakın aman herkese ders olsun bu sende üzülme erken farketmişsin neyseki çocuğa şiddet göstermemiş tamam Kuran okuması güzel ama sonuçta bu onun işi çocuk yürüteçte otursun o ibadet yapsın olmazki herşeyin bir zamanı var neyse kv içinde Allah bir şekilde yoluna koyar zaten büyüdüler seneye anaokuluna verebilirsin bende yarım gün düşünüyorum hem çocuk için hemde annem biraz nefes alır
Selamunaleyküm...Hayırlı sabahlar fıstıklar... Nasılsınız bu sabah?
iyiki kovmuşsun canım yaa...Allah beterinden korusun.. Bırak babaannesi baksın.. O kadından bin kat daha iyidir bence...
yalnız burayı anlamadım.. neden böyle bişey yapmak istediki acaba?:44:
Bu komşu kayıtta telefonda görüştüğü kişiye aynen şöyle diyo "Kadın bu öğle çok şükür gelmedi, inşallah daha gelmez, ne bileyim gelsin istemiyom işte"aynı zamanda konuşmanın diğer bölümlerinde yöneticiden zam isteyeceğini söyledi ve ardından şöyle dedi:"sen onu bırakta sen ona okusana bişiler koltuğuna sepeleyim, ama annesinin adını bilmiyom, sorsam yanlış anlar, sen oku işte bişiler"
cincon, bacım geçmiş olsun..:26:
Rabbim korumuş. neşesi nasıl? kızarıklık geçmiş ama yine de acıyor mudur bacağı?
tedbiren silverdin gibi bi şey sürseydin..
ikinci biri yoksa banyoda tek başına bebeği yıkamak bence tehlikeli.
şehsen, ben göze alamıyorum.
hulu_b, yazdıklarını üzüntüyle okudum..
annesi olarak kimbilir ne kadar etikilendin.. neyseki bakıcıyla fazlaca zaman geçirmeden gördün herşeyi..
konuşmalarına bakılırsa hiç de tekin biri değil..
malesef öyle namazında, kur'anında, örtüsünde gördüğümüz insanlar her zaman bunların gerektirdiklerini taşımıyor
kv muhabbetini hatırlıyorum, ama şuan ondan başkasına da güvenemezsin..
sonrası için de aklında biri varmış madem.. kamerayla izlemen hakikaten çok iyi olmuş..
inş bundan sonra böyle bi şeyle karşılaşmazsın..
valla bilemedim
benim de mısırlı pilavım var.. yanına ezogelin yapmayı düşünüyorum.
ama yemek olarak ne yapıcam bilmiyorum, az ıspanağım var, börek yapmayı düşünüyorum ama yufka yok. :100:
eşim de oruçlu bugün, onu memnun edecek bi şeyler yapmalıyım
kıymalı patates oturtma mı yapsam, köfteli patates yemeği mi? :44:
ya beni kayınvalidem çok korkuttu ona kalsa herşeyi püre yapacaktım.. boğulur boğulur diye. şimdi de korkuyorum eline ekmek dilimi veremiyorum meselaevet canım senin bu fikrini beğeniyorum ben de zaten
çocuğa huysuzluk yapmasın diye mi bişeyler okumak istedi acaba, yine de rahatsız edici
kv gene bakıcıdan iyidir aslında bakıcı da kötü birşey yapmamış. biz de konuşuyoruz aslında insanların arkasından. mesela bugün kv gelcek ,arkadaşıma derim ki "gelmesini istemiyorum ne bileyim" yine de o anlıktır.sonra hatırlamam. ama kv duysa belki bi daha evime ayak basmaz. buna da üzülürüm kastettiğim o değildir çünkü. demek istediğim kendini suçlama çok şükür kötü bişey olmamış
evet canım çok şükür o iğrenç ilacı bıraktı artık iyileşti.
seninkine de çok geçmiş olsun biliyosun oğlum da kaynar çorbayı döküp elini yakmıştı. "büyüyünce unutur"" diye bi laf var ya:) Allah beterinden korusun.
kesinlikle katılıyorum,iki kişilik sessiz evimiz çocuklarımızın cıvıltılarıyla doldu..bundan güzel mutluluk var mı?
duygularımız karşılıklı canım
valla o yutamaz dediğin herşeyi çok rahat yutuyolar merak etme eğer alıştırmazsan o hep öyle gider ben 2 yaşında hala herşeyi püre bulamaç şeklinde yiyen çocuk tanıyorum annesi korkudan hep öyle alıştırdı şimdi herşey boğazında kalıyo.ben küçük küçük parçalarla alıştırdım doktorumuz sakın püre gibi verme çatalla az ez alışsın demişti 4 aylıkken sonra ay ay parçalarıda büyüttüm şu an biz nasıl yersek oda yiyebiliyo inan koca koca ekmek parçalarını poğaça tavuk et balık zaten elimde veriyorum bi şekilde küçültüp yiyo hiç sorun olmuyo.bence sende başla artık çünkü onlarda bıkıyolar inan o pürelerden tatsız çorbalardan.
Cinconumm çok üzüldüm yahuu sonuna doğru dedim inşalah kötü birşey okumam ama çok şükür ki boranımızın canı yanmıyormuş şu anda yaşadığın üzüntüyü derinden hissettim okurken ben de hala bebek küvetinde yaptırıyorum banyoya geçelim diye konuşmuştuk evvelki gün ama vazcaydım şu anda çok çok geçmiş olsun
Huli senin yazdıklarını da bi solukta okudum alıntılayamadım bile gerçekten tebrik ediyorum seni erkenden fark etmen çok çok iyi olmuş da kanı donuyo insanın senin yazdıkların en masumudr eminim birçok insanın yaşadıklarının kaldı ki bana göre masum değil de dediğin gibi Allah muhafaza şiddet falan..Aman tamam kötü düşünmek istemiyorum canım geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim umarım kv sendromu da beklediğinden daha rahat geçer ''....Muhakkak ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır...''
Evi derledim topladım borcam kumpir, galeta unlu çıtır börek, çikolata kuru üzümlü kek ve kurabiye yaptım yeter de artar bileeeee
Şimdi de neler kaynatmışsınız bir bakayım
ama yetişemeyiz işten çık eve git çocuğu al hazırla kadıköye in bir sürü koşturmaca valla gittiğimden birşey anlamam artı 5 i bulur benim buluşma yerine varmam bence pazar en sağlıklısızaten öğleden sonra buluşma olur diye düşündüm ama :44:
kv gelcek bugün fırsat bu fırsat kuaföre gitmeyi düşünüyorum
saçlarım dalgalı kabarık, uzun saçı sadece topuz yaparak dolaşıyorum evde çok sıkıldım
bakım da yapamıyorum, beceremiyorum ya fön çekip düzeltirken çok sıkılıyorum kolum ağrıyorzaten eşim dalgalı seviyor ona da maşayla uğraşamam bazen köpük sürüyorum ama ensemde saç olunca bunalıyorum bi süre sonra,haydii gene topuz
öne doğru uzun kestirmek istiyorum arkası kısa olursa belki daha rahat ederim
Eki Görüntüle 660647
saol bacım, linki kaydettim.cenacım afiyet olsun ıspanaklı böreği çok severim bu arada pişik için sana şu linki gönderecektim.
Doğal Anneyim: Evde kolay bebek pişik kremi yapımı
ayrıca papatça çayı da pişiğe çok iyi geliyormuş.
e ben demedim mii? aha buyurun işteeSöylemesi ayıp bir kere elimde açıp yapmıştım güzel olmuştu..Eşim beğenmişti..
Kıymalı patatesli böreğim..
Eki Görüntüle 660710 Eki Görüntüle 660711
ya da sen ben yokken yazıyorsun :76:
Hep de ben yokken yazıyorsun yaaaa
ama yetişemeyiz işten çık eve git çocuğu al hazırla kadıköye in bir sürü koşturmaca valla gittiğimden birşey anlamam artı 5 i bulur benim buluşma yerine varmam bence pazar en sağlıklısı
bu resimdeki gibimi yapacaksın çok hoş ben beğendim
born,elifnaz,busmai,libyana,nkolik ve atladığım varsa affola geçmiş olsun dilekleriniz için tşk şükür ucuz atlattım verilmiş sadakam varmış off ya ellerimle yaksaydım çocuğumu Allahım sen koru hala düşündükçe tüylerim diken diken oluyor annelik nasıl birşeymiş canının yandığını bile hissetmiyorsun onu korumak adına
born canım korkmana gerek yok ben kombinin azizliğine uğradım birde evde tek oluşum zorluyor ama senin eşin var sonuçta biriniz yıkarken diğeri yardımcı olur bence korkmana gerek yok hem eninde sonunda alışacak küvete sığmıyorlar artık
nkolik canım yazıklarını bir bir okudum ama senle hiç aynı zamanda giremiyoruz sen gececi ben gündüzcüyüm vardiyalı çalışıyoruz gündüz görebileydim iyiydi
born zeynepte gelecek inşallah diş buğdayımıza sayı gitgide artıyorhazırlıklar tam gaz devam ŞİMDİDEN
eneeem, koştur koştur.. anca toto yer gördü..
evi süpürdüm, çorbamı yaptım, börekler pişti, harp alanı mutfağı da topladım. bi ana yemeğim kaldı..
baktım, ben yokken bir sayfa ödev yapılmış, aferin..:130:
busmai, eylül, libyana, şeker portakalımm, rabiş, dilanaz, feyza sizlere yıldızlı pekiyi veriyorum..
saol bacım, linki kaydettim.balmumu nerden bulunur acep?:44:
şeker portakalımm, oku oku bitiremedim.. maşallah epey action geçmiş haftasonu
yeni saçlarını da merak ettim doğrusuartık buluşunca görürüz
bu arada, emzirme aklıma gelmemişti. avmlerde emzirme odaları oluyor.
kadıköy sahile yakın carrefour natilus var.. :44:
naragacı, ben de ıspanaklı böreği seviyorum, ama onu yıkaması var ya,
sağlam adamı pert ediyor:86: anca bitti mutfakta işim, savaş alanı gibiydi..
e ben demedim mii? aha buyurun iştee
ben hamılelıkte 8 kg aldım sadece..dogumdan bı hafta sonrada hepsını verdım..su ankı kılom süt olsun dıye delı gıbı yememden kaynaklanan kılolarr..önunu kesemedım bı turlu..sımdı yıne 6 kg fazlam var..neysee bakalımm verecegız ınsallah mayısa kadar..tatıll hazırlıkları..Allah nasıp edersede agustos gıbı tekrar hamıle kalmayı dusunuyorumm...
canım ben işten biraz erken çıkarım diye hesapladım ama problem değil pazarda olur yeterki buluşma olsun ama biz sadece kendi aramızda konusuyoruz böyle kimseden tık yok
Beni iki kere saymışsın kuzu... :76:eneeem, koştur koştur.. anca toto yer gördü..
evi süpürdüm, çorbamı yaptım, börekler pişti, harp alanı mutfağı da topladım. bi ana yemeğim kaldı..
baktım, ben yokken bir sayfa ödev yapılmış, aferin..:130:
busmai, eylül, libyana, şeker portakalımm, rabiş, dilanaz, feyza sizlere yıldızlı pekiyi veriyorum..
saol bacım, linki kaydettim.balmumu nerden bulunur acep?:44:
şeker portakalımm, oku oku bitiremedim.. maşallah epey action geçmiş haftasonu
yeni saçlarını da merak ettim doğrusuartık buluşunca görürüz
bu arada, emzirme aklıma gelmemişti. avmlerde emzirme odaları oluyor.
kadıköy sahile yakın carrefour natilus var.. :44:
naragacı, ben de ıspanaklı böreği seviyorum, ama onu yıkaması var ya,
sağlam adamı pert ediyor:86: anca bitti mutfakta işim, savaş alanı gibiydi..
e ben demedim mii? aha buyurun iştee
aynen yaa!!
hadi biz netleştirelim o zaman, yeri tarihi..
ve de kapatalım konuyu, o zamana dek.
Beni iki kere saymışsın kuzu... :76:
Bende iş yaptım.. Evimi süpürdüm sildim tozunu aldım.. Kapıları sildim (cenacım) Makineye çamaşır attım...
Şimdi de çat içiyorum...:126::126:
Ama cena yaa öyle deme..canım istemişti.. evde yufkada yoktu.. yapayım bari dedim...
buluşma ayrıntıları, son çağrı...evet o zaman biz netleştirelim ne yapalım libyana da cevap vermedi katılırım katılmam diye
evet o zaman biz netleştirelim ne yapalım libyana da cevap vermedi katılırım katılmam diye
gördüm seniii
evet, iki kere saymışım, e o zaman iki kere yıldızlı pekiyi
oo, sen halletmişsin işlerini.. benim de silip süpüresim var biliyosun,
ama gözüm kesmedi, orucum ya bugün.. zati oruçluyken bi daha ıspanaklı börek yapmam..
hanımın canı börek istemiş.. aaa, ama evde yufka yokmuş, e o zaman ne yapmalııııı?
yufkayı elde açmalııı?
bknz: rabiş
buluşma ayrıntıları, son çağrı...
tarih: 14. mayıs pazar
saat: 13.00
yer: kadıköy natilus avm
izin için altyapı çalışmalarına şimdiden başla derim..Kuzum bende gelmek istiyorum ama 1. eşim izin verir mi?2. Ben oraya nasıl geleceğim...:44:
Bende oruçluydum onu yaptığımda... hiç halim kalmamıştı...
ay inşşşallahavm olması daha iyi mayısa daha var inşallah çok agirlasmazsam kesin oradayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?