Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm kızlar amma çok yazmışsınız ya oku oku bitiremedim hafta sonu giremedim cumartesi günü tüm gün avm deydik kızım bu sefer hiç sorun çıkarmadı çok şükür rahatla gezdik pazar da kvlere gittik

bizde de hala diş yok merak etme canım

bebek neredeyse 1 yaşına girecek hala bebek görmeye gliyorlar sinir oluyorum şu insanlara

canım çok geçmiş olsun allah korumuş banyo yazısını görünce ikinizde kayıp düştünüz zannettim allah korumuş ikinizide

ayşecikle bi koşu gittik, yufkamızı aldık
akşama: mısırlı pilav, kıymalı patates oturtma, ezogelin çorba, ıspanaklı börek var

ellerine sağlık hamarat arkadaşım benim

ayşecik, garip sesler çıkararak koltuğun deri kolçaklarını ısırıyor
sanırım uyutsam iyi olacak

şimdi de çenemi yakaladı..:111:

Son düzenleme:
yok canım öyle değil
pazı ve patasi doğrayıp haşlıyosun
tencerede soğan kavuruyosun üzerine pazı ve patatesi süzüp ekliyosun
patatesleri eze eze kavuruyosun ve sarmısak ilave edip bitiriyosun
patatesli pazı kavurması gibi bi şey o zaman bu.
o zaman yanına bi çorba yaparsın.. yoğurt da iyi gider..

Ispanaklı börek mi dedin......
ivit

patatesli pazı kavurması gibi bi şey o zaman bu.
o zaman yanına bi çorba yaparsın.. yoğurt da iyi gider..

ivit

Bizde de dünden kalan nohut var yanına da pilav yapacağım...
Size afiyet olsun..
bende yapmak istiyorum ıspanaklı börek ama eşim pek sevmiyor hazır yufkayı...

yeni bir haftaya daha başladık herkese selam olsun

hafta sonu annemlerdeydik.giremedim gece şöyle bi göz attım.

busmai hoşgeldin.

cena bizim daha önce hiç pişik sorunumuz olamamıştı ama geçenlerde

eşim portakla vermişti mahmut kerim,e o çok kötü pişk yaptı trosyd geçirmedi.

sonra tv.de izlemiştim ıhlamurla tampon yaptım birazdan baktım pişikten eser yok.

ıhlamur bebek olan evde cankurtaran.öksürüğe pişiğe

ıspanaklı börekmi dedin

ama ben diyetteyim hamurişleri ile vedalaştım bir süreliğine.

bende kabak mücver yapacağım oğlumda sevdi.ama busefer fırında yapacağım daha sağlıklı kızartmadan.

bizimki çok hareketlendi banyo yaptırırken leğenin kenarından tutunup kalkıyor.

tam maceraya dönüştü yıkamak .ama suyuda çok seviyor...

ben de belki 2 aydır börek yapmamıştım, bugün eşim oruçlu, biraz da onun için yapıyorum..
ıspanaklı börek de en sevdiğimdir yani

benim kv mücveri hep fırında yapıyor, başka sebzeler de katıyor bazen içine.. yeşil soğan, ıspanak falan..
ve neredeyse hiç yağ koymuyor, o kadar hafif oluyorki, çok da lezzetli,
haftasonu kahvaltılarında ekmek niyetine yiyorum valla

bu ara ayşecik de çok hareketli.. bi saniye durmuyor, eli dursa ayağı, ayağı dursa başı, başı dursa totosu durmuyor
hele alt değiştirirken var ya, kan ter içinde kalıyorum..

Bizde de dünden kalan nohut var yanına da pilav yapacağım...
Size afiyet olsun..
bende yapmak istiyorum ıspanaklı börek ama eşim pek sevmiyor hazır yufkayı...

ee, hanımı o kadar hamarat adam, hazır yufkalı börek yer mii?
ben de olsam yemem

bi mantıda yufka açıyorum, börek için deneyimim yok malesef

ecemcemcem, kimsin sen?
(aa, ne kafiyeli oldu yaa)
hep okuyon, hiç yazmıyon?:126:

Son düzenleme:
arymmmmmm bizimde dişimiz yokkkk

olsun benim kızım baba diyor anne diyor emekliyor npim dişi

ecrin nisa ya ayrı yemek ypmyorum bizim yediklerimizden yiyor sucuklu yumurtanın çoğu zman yumurtasnı yiyor düşünün yni

alışsın köfte kıyml pide yedirmişti annem 5 aylıkken

kızlr biz dşrı gidiyoruz :92::79::80:

öpüldünüzzzzzzzz

cena rekor sende

ecrin nisa ya ayrı yemek ypmyorum bizim yediklerimizden yiyor sucuklu yumurtanın çoğu zman yumurtasnı yiyor düşünün yni
alışsın köfte kıyml pide yedirmişti annem 5 aylıkken
sen zaten, teamüller ötesi bi annesin, kızın da öyle

not: senin de dişin yok heralde, hiç görmüyom fotolarda
bi gül kııız :101:

Son düzenleme:
anaaa, dedim dedim, iyice topiğin delisi oldum.. kendim yazıp okuyorum..:111:
ayşecik uyumuşken kalkıp işlerime bakayım

ödev: ben gelene kadar en az bir sayfa yazılacak, kontrol etceem, ona göre

Son düzenleme:
busmaicim teşekkür ederim yorumun için :))bu arada oğluşunun iyileşmesine sevindim çok geçmiş olsun.

cenacım afiyet olsun ıspanaklı böreği çok severim bu arada pişik için sana şu linki gönderecektim.

Doğal Anneyim: Evde kolay bebek pişik kremi yapımı
ayrıca papatça çayı da pişiğe çok iyi geliyormuş.

herkese iyi günler diyerek giriyorum topiğe anca girebildim

herkese nasıl iyidir inşallah amma da yazmışsınız yaa okumakta çok zorlandım gözlerim şaşı oldu

busmai canım hoşgeldin aman başka topiklere gitme artık bacım bak burda yokluğun hissediliyor

cincon canım çok geçmiş olsun bizde dün akşam ilk kez duşakabinde yıkadık eşimle bende tek yıkamaya korkarım çünkü:18:
ama çok rahattı eşimde dedi ayy böyle çok iyi oldu çabuk bitti dedi demekki adam suyu dökmekle çok yoruluyormuş

cenacım ayşeciğin pişiği daha iyi olmuş sanırım aman pişik çok kötü yaa allahtan ilk kızadığında çok acımıyor da bizde hemen müdahale ediveriyoruz menünde süper ellerine sağlık

anacım topikteki herkesin menüleri süper herkesin ellerine sağlık tek tek

bizde hafta sonu çok yoğunduk öğlene kadar işte çalıştım sonra eşim arabayı muayeneye götürdü geldi ben pazara gittim eşim telefon etti arkadaşı aramış bize geliyorlarmış yarım saat sonra ne diyorsun dedim işten geldim evi toplayamadım yemek yok ben pazardayım birşey olmaz dedi o tabi erkek kısmı ne diyecek
neyse apar topar eve geldi hemen bir elektrik süpürgesi açtım etrafı topla derken zaten geliverdiler hemencecik kıymalı sarımsaklı yoğurlu bir makarna çaktık şansıma onlarda yoğurtlu makarna istiyormuş canları yolda onu konuşmuşlar iyi bari dedim rezil olmadık eee haber vermeden gelirlerse böyle olur buzlukdada hiçbirşeyim kalmamış onu farkettim (poğaça börek vs olurdu )
çocuk nişanlısını bizimle tanıştırmaya getirmiş söylede bir sey söylediler çok şaşırdım kızla çocuk tanışmadan önce hem kız hem kendi hemde annesi rüya görmüşler kayınvalıde gelini olacak kızı görmüş çocukda kızı görmüş kız da çocukların evinin balkonunda kendini görmüş çok değişik hayır varmış bu iştede hepsine malum olmuş allah mesut etsin

pazar günüde eşimin kuzenine kahvaltıya gittik onlarında bebekleri oldu hem onu ziyaret oldu bu arada bebekleri 3 aylık iken diş çıkarmış fakat enterasan olan arkadaki köpek dişleri çıkmış
ordan eşimin bir akrabasının ayaklarında ameliyat olan oğlu vardı ona geçmiş olsuna gittik ordan gene eşimin akrabalarından bebekleri olan vardı ona hayırlı olsuna gittik sonra ben annemlere gittim melisayı uyutup bıraktım anneme kardeşimle kuaföre gittik saçımı boyatma niyetim vardı birde kestirecektim kaşlarımı aldıracaktm ki saçım kesilirken annem aradı hemen eve gelin melisa durmuyor ağlyor durduramıyorum
hayda benim saçlar ıslak yarısı kesilmiş yarısı kesilmemiş çocuga dedim çabuk kes gitmem lazım eee boya eee fön var daha dedim yok hemen düzelt kes saçımı kurut ben gidiyorum
yavrucugum aglıyor nasıl keyfıme bakayım neyse apar topar kestı yarı kurumamıs sacla hemen cıkıp eve varmaya az kalmıstıkı annem sustu sımdı dedı eve gıttım benı gordu yavrum nıye bıraktın benı der gıbı baktı ahh kuzum senı bır daha bırakmayacagım dedim ama her sabah işe giderken bırakıyorum
neyse benim hafta sonum böyle koşuşturmacalı geçti yani kızlar

kv gelcek bugün fırsat bu fırsat kuaföre gitmeyi düşünüyorum
saçlarım dalgalı kabarık, uzun saçı sadece topuz yaparak dolaşıyorum evde çok sıkıldım
bakım da yapamıyorum, beceremiyorum ya fön çekip düzeltirken çok sıkılıyorum kolum ağrıyor zaten eşim dalgalı seviyor ona da maşayla uğraşamam bazen köpük sürüyorum ama ensemde saç olunca bunalıyorum bi süre sonra,haydii gene topuz
öne doğru uzun kestirmek istiyorum arkası kısa olursa belki daha rahat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…