Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar sizlerle bir tecrübemi paylaşmak isterim.ben 2 bebeğimide tek başıma büyütüyorum.haliyle banyo zor oluyodu.şu pusetler varya araba koltuğuna benzeyen bende onlardan var.oğluşumu 3 aylıktan beri onun içinde yıkıyorum.nasıl diye soracaksınız.o pusetin kılığını çıkarıyorum içine bir havlu seriyorum. bebeğimi içine yatırıyorum.o pusetin ğüvenlik kilitleri taklan yerleri delik olduğu için suda direk aşağı akıyor.bebekğinde ağzına kulağına su kaçmıyor.bende oturuyor.banyoda bendebir tabure koyup önüne oturuyorum.banyoya ğirmeden öncede bebek küvetinin içinede bir havlu serip hazır tutuyorum.banyo bitince hemen bebeği o küvete koyup hjavlusuna sarıp odasına ğetiriyorum.benim ğibi bebeğini tek başına yıkayan anneler için çok kolay ve pratik bir yöntem .tavsiye ederim.

ben çok yzdım kimse yok gidim barii cenaaaaaa sıra sende
yettim bacııııım

kız bir takvim alın elinize yahu 14 mayıs pazara değil şekerim salıya geliyor kızıcam ama he
afedersiniz kızlar, takvimde yanlış yere bakmışım.
12 mayıs pazar günü, ok?:114:

canım, bazı arkadaşlar eve gelemeyiz dediler..
vasıta sıkıntı olur, uzak olur vs.. diye..
o yüzden avm olsun diyoruz..

bende yarım kilodan 50 felan köfte yaptım dolaba koycktım güya 21 ini yedik
afiyet olsun
benim kıyma da tam yarım kiloydu peki neden 44 köfte çıktıııı:84:
ecoşun dişi de hayırlı olsun, gözün aydın

ben gelemem malesef çok uzak
zeytinburnunda değil misin sen ya?..
tramvayla eminönü, eminönünden vapur.. kadıköydesin işte..

Müdire hanım gördüm seni hahahha

Öğretmen hanım da olabilir :)

buluşma ayrıntıları:
tarih :12 mayıs pazar
saat :13.00
yer : kadıköy natilus avm

gelecekler
-born
-cena
-şeker portakalı
-cincon
-elifnaz
-...

Son düzenleme:

eşim izin vermiyor karşı diye yaaaaa emin önü olsa ok du ama ora uzak diyor

Hayırlı olsun gözün aydınn darısı başınaaa yazdığım kaçıncı kişi diş konusunda biz de istiyoruz artıkkk - dişsiz canavarların anneleri klübü.com
buluşma ayrıntıları:
tarih :12 mayıs pazar
saat :13.00
yer : kadıköy natilus avm

gelecekler
-born
-cena
-şeker portakalı
-cincon
-elifnaz
-...
benim dışımda karşıdan gelen yok sanırım bu listede :S
eşim izin vermiyor karşı diye yaaaaa emin önü olsa ok du ama ora uzak diyor

bana da uzak canım benim eşim de pek hoşlanmadı bu durumdan ama ne edek sen bi şekilde kandırırsın hadi hadiii

Son düzenleme:
canım geçen sen bi izleri geçiren yğmı söylemiştin birdaha verirmisin o adı :44::44:

CANIM İKBAL GÜRPINAR,IN PROGRAMINDA

bahsetmişlerdi.50 sene önceki yanık izini bile geçirdiğini söylediler.

hücre yeniliyormuş.hodan yağı ismi.

İlknur dişiniz hayırlı olsun kuzummmmm

6-888 SONBAHAR KIZILI almam gerekirken şarap kızılı almışım

yarında gidip şarap sonbahar kızılı alsamda karıştırsam nolur ki zaten 2 kutu lazım

HEE bu arada adet de olmak istiyorummm
ben deeee!
ikimiz mi kaldık senle, adet olmayan?
ben de gelirsem avrupadayım ama tarihler çakışırsa gelebilirim
ayy yufka olmasa napardık
dişiniz hayırlı olsun
asıl sen nerelerdesinn sen de özlettin kendini canım

Aynen bende senin gibiyim.. Eşim bir gün en sonunda saçlarını yaptırmak istermisin diye sordu... bende evet isterim dedim ama çok utandım demek adam da sıkılmış hep topuz yapmamdan...
napcazzz
harammmm
rahat bi model oldu hoş oldu
arkası biraz daha kısa olsa tam olurdu da kadın "son kararın mı" deyince korktum çok kısaltma dedim, sonra da kısaltmasını isteyemedim tekrar artık bi dahaki sefere

canlarımmm ben geldiiiimmmm
sizleri çok özledimmm...
cumartesi günü diş bugdayımızı yaptık çok şükür yaklaşık 20-22 kişiydik ama herkes birbiriini tanıdığı için sıcak ve eğlenceli bi ortam oldu
Bicoş bol bol şımardı,birrrsürü hediyeler geldi kuzumaa yeni yeni cicileri olduu
fotoları bilgisayara atamadım henüz yarın eklerim bi albüm yaparım artık gerçi tam istediğim günü fotolar olmadı ama...
masanın tam halinin fotosu yok mesela
cena buluşma konusunu şimdi kocişle konuştum ve biz geliyoruzzz kızımlaaaa
hatta babası da gelicek kuzum durmazsa ben onu alırım,sen rahat oturursun dedilisteye ekler misin anacım bizi de
karakız ecoşun dişi hayırlı olsuuunnnnn,dişsiz bebek kalmasın topikte:))

Canım güle güle kullan saçlarını ohh sefan olsun hafifliyor insan...Adet de bi biz kaldık galiba gerçekten :18:

ecoşa geçen hft küçük kuru incir almıştım çok sevmiştii sizde alın dr çok faydalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…