Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yok canım eşler yokkk
Eşler yok biliyorum cnm benim demk istedihim niye pazar günü bulusma, eslerinizmi getirecek sizi?? HAni pazar beyler evde, cumartesi yapmak daha iyi olmaz mi yani o acidan soledim
Kıyamam ben o kuzunun burnunaaaaaa. Umarım yeşil mercimeği de yer. Benim ufaklık hergün yeni birşey yemek istiyor. Babasından beter çıktı :)

Off sorma teyzesi burnumuz fena bende degisik yapmaya calisiyorumki skilmasin kuzumm

Misafirlerimi ağırlayıp gönderdim ve oğlumu emzirirken hemen gelip topiğe yetişeyim dedim ki yetişecek birşey yokmuş; 1 sayfa anca ilerlemiş. Bu akşamki performansınızı beğenmedim :)

Busmaicim artık hep koşacağız yürümek yok. Derken bir skacağız evlenmişler :) çok uçmuş olabilirim hahah

oğlun herşeyi yiyor, bi de uyuz mu diyon çocuğuma!!!
hanım hanıııım!! :95:

kolay gele l

Ya canımıniçi herşeyi yiyor değil. Mesela özenerek yapıyorsun 3 kaşık yiyor, sanıyorsun ki alıştı yarın da yer ama yok ağız kilitliyor ertesi gün. E napcaz paşa iki kaşık yesin diye hergün yeni birşey mi?? :) bu arada kendime zeytinyağlı bürüksel lahanası yapmıştım. İçindeki patates ve havucu bir yiyor şok oldum!! Lahanayı vermeye cesaret edemedim. Be seveceği belli olmuyor bıdıkların. Sonra misafirlerle birlikte kek yedi, börek içi yedi kıymalı. Bakalım sonumuz ne olacak :)?

Artık yeter uyuyalımmmmmmmm :)

Bi de aklıma gelmişken sevgili kelebek (yani libyana :) ) sende kesin ev yapımı lahmacun tarifi vardır. Tutması garanti olanından nolar paylaşır mısın benimle?? :)

Ay evet bende koşuşturmayı sevmeyen biri olarak sinir oluyorum bu duruma ama bu dönem böyle. 1 yaşından sonra gitgide bu da azalıyor galiba ( yada ben kendimi kandırıyorum) . Samsuna gelinceee, en son tramvay inşaatı başlamıştı terkettiğimde. Ondan sonra daha gelemedim. Ama orada okudum , oraya atandım 4 yıl orda görev yaptım... Yeri ayrıdır bende. Hepte orada yaşamak isterdim ama olmadı burnumda tütüyor. İnce yerden yakaladın kızz, özledim valla:) bu arada senin yaşın kaçtı canım?

Bence de haklısın pazar günü olmamalı

Oooof ooof :)
Ne diyosunnnn ,burdan mezunsun demek
Ben 28 yaşındayım
Evet samsun başkadır nasıl özlediğini tahmin edebiliyorum
Cnm guldurdun beni ama sefan olsn cik tabi..
Ya birden girdim araya ama gecmisi okuyamiyrm memlekete geldk bulusma ile ilgili son ayrintilar ne merak ettim
Valla hiçbi karara varamadık henüz canım varcaz inşallah :)

Ya senin işin daha kolay değil mi büyük yavrun yardımcı olur sana , bırakıp markete gidersin ya da çantasını taşır yemeğini getirir..ikinci çocuk daha kolay büyür diyorlar ya :)

Ya senin işin daha kolay değil mi büyük yavrun yardımcı olur sana , bırakıp markete gidersin ya da çantasını taşır yemeğini getirir..ikinci çocuk daha kolay büyür diyorlar ya :)

Kizimin tabiki faydasi oluyor olmuyor degil mesela bezini ,suyunu vs getiriyor ama hergun saat 3 e kadar okulda yavrum geliyor yemek yiyor sonra dersler sinavlar o yuzden ondan da cok sey isteyemiyorum yoruluyor butun gun okul ders derken kiyamiyorum O yuzden de yaz gelsin istiyorum bi an once

Oglum ilk defa kendi kendine uyudu yerde yuvarlanirken bi de baktim uyumus cok sasirdim bu ara emekleme cabasi icinde heralde cok yoruldu kiyamam kuzucuguma

Oglum ilk defa kendi kendine uyudu yerde yuvarlanirken bi de baktim uyumus cok sasirdim bu ara emekleme cabasi icinde heralde cok yoruldu kiyamam kuzucuguma

Kendileri uyuyunca da bir masum, bir sevimli geliyorlar ki insana :) kıyamamm

Herkese merhaba, topikte epeydir vakit geçiremedim,malum bebekleyim 7/24 .saçlarımda aklarımla kös kös evdeyim,wc bile lüks .yanında yakınında birileri olanlar çok şanslı kıymetini bilin ne diyim.kimsen olmayınca bakım makım kalmadığı gibi akşam evr gelen eşine sarıyosun.adın oluyo dırdırcı!!
Neyse,umArım keyifler yerindedir.benim kız bugün 3-4 saniye kendi kendine ayakta durdu.herkes erken yürür diyodu ama çokerken değil mi ya,19 temmuz doğumlu daha !

Günaydınlar herkeseeee.

Oğlum dün akşam 4:30da uyandı ve misafirlerden dolayı akşam uykusunu uyuyamayıp gece 11:30da uyudu. Peki sonra?? Uyanıp durdu yine gece ve sabahın köründe de hortladı bi de gün içinde az uyudu gece uyur dediler. Gördük. Uyumak istiyorummmm.

günaydın adıyamanda güneşli bir gün...ve yoğun.komşularım gelecek akşamdan biraz pasta yaptım kAlanınıda kahvaltıdan sonra yapcam annem kızım kocam ne güzel uyuyorlar uyku tutmadı ya .

Maşallah kızına
Ben 9 aylık yürüyen bebekler duydum.
Eşin eğer dırdırcı bi kadın istemiyorsa haftasonu 1 saat bebeği oyalasın ve sen de çıkıp kendinle kal.. Sonuçtan o da memnun olacak:)
Mesela yoğun ısrarlarım sonucu eşim beni havuza götürdü arabada bebekle bekledi, yüzdüm çıktım. Çok mutluyum falan dedim eşim de şimdi kendi teklif ediyor götürmeyi. Sen de dene istersen cuma cmt pazar bayan saati 12-14 arası.
Yakında birileri olması pek bişey değiştirmiyor bence, gene eşi lazım insana

günaydın adıyamanda güneşli bir gün...ve yoğun.komşularım gelecek akşamdan biraz pasta yaptım kAlanınıda kahvaltıdan sonra yapcam annem kızım kocam ne güzel uyuyorlar uyku tutmadı ya .

Burda kar yağmış desem??? Kolay gelsin misafirlerle :)

Erkek milleti işte... Sabah sabah sayacak bile halim yok 9 aylık yürüyen çok duydum çevremde. Senin kız da öyle olacak ne güzel :) maşallah.

Günaydııınnn... Evet uyku durumu bizde de böyle oluyor. Uyku düzeni gün îçinde bozulmuşsa gece de ikide bir uyanıyor. Aksine daha çok uyuması beklenirken.

Bu arada eşim dün sabah diyor ki"sana kadınlar kulübünden daha hızlı ulaşırım heralde:))". Olabilir dedim bende .
Busmaiii bende 28:)

Kizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm

8 aylığız ve çoook şükür kendimize yaptığım pirinç pilavını verebiliyorum...sabır inat ve bol çamaşır

maşallah ikiz annesiii
ben de akşam pirinç pilavı yedirdim. hakikaten seviyor pilavı..
ayşeciğin tatlı olmadığı halde severek yediği iki şeyden biri.. peki diğeri ne mi?
ekmeeeek

zeyneeeppppppppp hoşgeldin
iyice boşladın bizi.oğlanın gazı varken ağlarken bile daha çok giriyordun topiğe....
ayneeen
bence şimdi ömür de büyüdü gezmelerdedir, ondan giremiyordur.. hıhh!!!

Eşler yok biliyorum cnm benim demk istedihim niye pazar günü bulusma, eslerinizmi getirecek sizi?? HAni pazar beyler evde, cumartesi yapmak daha iyi olmaz mi yani o acidan soledim
cumartesi çalışanlar var canım. öğlene kadar da olsa çalışıyorlar.
o saatten sonra eve dön, çocuğu al. buluşma yerine gel.. koştur koştur olur.
o yüzden pazar demiştik..
kocalar da bi gün yalnız kalsınlar
zaten görüşeceğimiz 2 saat..

Allah kolaylık versin.. büyüdükçe sıkıntı azalır diyorlar.
ama bazı bebekler doğuştan zor. büyüdüklerinde de pek bi şey değişmiyor belliki :100:
arada bi saat eşine bırakıp çıksan olmaz mı?
inan markete gidip reyonlar önünde aheste aheste ürünleri seçmek bile iyi geliyor insana..
bi kuaföre gitsen, kısa bi alışverişe.. ruhuna çok iyi gelir..
aslında eşinin bunu düşünmesi lazım.

bu arada ayşecik de birkaç saniye ayakta durabiliyor. bu erken yürüyeceği anlamına gelmiyor bence.. :44:

canlarım günaydın hayırlı güzel hafta sonları olsun inşallah herkese
tabi ben işteyim offf cumartesileri çalışmaktan nefret ediyorum
bu arada cincon sen süt iznini hangi saat aralıklarında kullanıyorsun yada toplu mu kullanıyorsun:44:

ayyy buluşuruz valla benim işyerim palladiuma çok yakın ama hemen yanı da optimum sayılır yani görüşebiliriz
bu gidişle zaten toplu görüşme olamayacak sanırım bir kaç kişi toplanacak ancak gibi gözüküyor

kelebeğim diyeyim o zaman ben

aynen bazen banada oluyor ama çok kısa sürüyor çünkü ya sırıtıyor bir an yada ellerini kaldırıp bana sarılmak istiyor o zaman bütün herşey bitiyor benim için

maşallah canım annen daha iyiymiş allaha şükür
bu arada metroyuda kullanmısınız hayırlı olsun bizim metro durağı için biraz yürümemiz gerekiyor ama genelde kadıköye gideceksek metroyu tercih ediyoruz araba park sıkıntısı nedeniyle melisada 5-6 kez bindi yani metroya ama daha rahat ve daha hızlı tabikide

canım bizde iyiyiz sağol ek gıda işini hep ben hazırlıyorum zaten bakıcıya sadece yedirmesi kalıyor bazılarını akşamdan bazılarını sabahtan hazırlıyorum canım öyle olunca benimde aklım evde kalmıyor eğer annen yetişemiyorsa sende kendin hazırla istersen en azından seninde aklın kalmaz

sezaryen olan arkadaşlar..
benim kesi bölgemde hala uyuşukluk var..
6 aya kadar hissislik geçer demişti doktorum..
çoğu da gitti zaten ama sanırım kalan, kalıcı di mii?

aynen ya bende de var birde böyle ani hareketlerde falan sanki bu iç yapıştıma yada dikişler açılacakmış gibime geliyor psikolojik olarak çok korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…