Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aşımızı olduk geldik teyzeleri bizden önce aşı olan bir kız bebek vardı yıktı ortalığı ödüm patladı bizimkide böyle ağlarsa diye.Tek başıma gittim hemşire istersen tutma sen dedi ama yok ben tutacağım dedim küçük bebeğimi yalnız bırakmak istemedim iyiki de bırakmamışım.İğne olurken ağladı ama kucağıma aldım hemen sustu şükür.Eve gelince ağrı kesici de içirdim.Bütün gün gözle dedi hemşire ateşi çıkarsa tekrar ate düşürücü ver dedi.Şimdi uyudu paşa.Bu arada bezlerden falan konuşulmuş biz de prima kullanıyorduk.Kaka yapar yapmaz altını alıyorum çişini de çok bekletmiyorum diye eşim gidip evy baby almış.Bugün sabah bi baktım ki olduğu gibi çiş yatağa geçmiş (babamız gidince bizim yatağa yanıma yatırmıştım işin kötüsü neyse ki yatak değişecekti yoksa ne yapardım bilmiyorum) Bildiğinden şaşmayacaksın! Prima 3 numara kullanıyoruz normalde!

Slm arkadaşlar
23.07.2012 tarihinde sabah saat 7:00'de hasteye yatışım oldu. açılmam 1 cm'di. 9:30 da suni sancı verilmeye başlandı bende tabi 2 saat tık yoktu sonra suyumu patlattı doktorum. daha sonra sık sık ağrılarım olmaya başladı doktorum epidurali ne kadar geç verirsek o kadar bebek ve senin içinde iyi olur dedi bende dayana bildiğim kadar dayandım sonra sancılarım çok artmaya başlayınca doğumhaneye aldılar epidural için aneztezi uzmanı geldi kendini tanıttı ve epidural iğnesini taktı sancıları ara var tabi...bu arada doğumhane doktorum benim ile birlikte 5 kişiyi daha doğum yaptırdı neyse ben doğum masasında bebeğin gelmesi beklerken acil bir doğum geldi beni apar topar bebeklerin giydirildiği odaya aldılar bende tabi ara ara sancılarım var doğan bebekleri giydirenlerle sorular soruyorum kaç kilo doğdu kız mı erkek mi diye.... arada da doktorum gelip nasılsın diyor tabi bende ara ara sancılarım var ama o kadar şiddetli değil yarım saat geçti geçmedi benim doğum başladı ben hemen bebek geliyor dedim hemen beni doğum odasına aldılar doktorum geldi hadi bakalım dedi artık sıra sende dedi bana ebe tepemde ne kadar iyi ıkınırsan o kadar çabuk ve kolay olur dedi daha sonra doğum başladı ebe üstümde bastırıyor bi andanda ıkınıyorum arada bi ebeyi üstümden atıyorum falan 3 4 kere ıkındıktan sonra Kayra'm dünyaya geldi ve ben o an anne olmuştum saat 12:59'u gösteriyordu, Normal doğum yapmak banbaşka gerçekten o anı yaşamak çok güzel bir duygu.Doğumhaneden çıkarken eşimi görünce ağlama başaldım o da ağlamaya başladı Kayra'ın ismi belli değil iki isim arasında kalmıştık odamıza yerleşince bebeğimizin ismini sen ne istersen onu koyalım bu senin hakkın dedi. Şimdi KaYra'm 2 aylık

kızlar, iki gündür huggies (cilde dost) kullanıyorum kızıma.
özellikle kukusuyla makatı arasındaki bölüm kahverengileşti..
pişik oldu desem; kızarıklık değil,
teni çürüyormuş gibi bi kahverengi koyulaşma var.
anlamadım, nette araştırdım bi şey bulamadım.
bi fikri olan var mı?:44:

Daha ben doya doya öpüp ısıramadan, hain sivrisinekler kızımın tombul yanaklarini ve fındık burnunu ısırmış

Daha ben doya doya öpüp ısıramadan, hain sivrisinekler kızımın tombul yanaklarini ve fındık burnunu ısırmış

Bende yerim onların yanaklarınıııııı
Bugün memlekete gidiyoruz önce babaneye sonra da ananeye. Tam da eşimin semineri çıktı bizi ananemize bırakıp seminere gidecek çok iyi oldu değilse hayatta bizi bırakmazdı ananemizin yanında Napcam ben oğlumu görmeden deyip durur. Yaa dedim karını özlemezsin oğlunu özlersin

Cok sukur mevlut olayini guzel bir sekilde atlattik darisi yapacaklarin basina:))
Dualarin etkisiyle oglum butun gun melek gibiydi gıkı bile cikmadi sessiz sakindi ama gel gelelim gece dikti bizi ayaga sabaha ancak yorgun dustu uyudu halada mayışık:))
Bende huggies kullaniyorum ama dedigin gibi birsey yasamadm cnm aklima biseyde gelmedi bezden olurmuki ole bisey acaba:44:

Son düzenleme:

Canım makina farkı olabilir ben medela elektrikli ile sağdım birde emzirdikten 2,5 saat sonra sağdım sen emzirdikten hemen sonra sağdıysan az çıkmış olabilir. Birde makina ile bebeğin emmesi farklı bebek emimce süt fışkırıyor makina ona göre çok daha az çıkarıyor. Valla benimde moralim bozuk kızım bu aralar iyi emiyordu düzeldi diye sevinirken bugün çok az emdi bir sıkıntısımı var kafaya taktım 10 günde 200 g almış çok az önceki aylar 1. ay 1.100 2. ay 950 aldı şimdiki hesaba bakarsak ayda 600 g alcak tamamen reddetmiyor ama 5 dakika emiyor sadece sık sık veriyorum o zamanda çığlığı basıyor benimde sinirlerim alt üst oldu banyo yaparken çığlı emzirirken çığlık gaz olunca çığlık offff önceleri çok daha uysaldı gittikçe huysuzlanıyor sizinde aynımı tüm bebekler bu aylarda huysuzmu olur?

tşkler canım :103: aynen bizde onu düşünerek yaptırdık bende çok çekmiştim çatlaktan seni çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda yavrun toparlar

Bizde silikon ucu bıraktık ondan beri zar zor aliyo memeyi savaş içindeyiz surekli. Silikon ucu emzik gibi kullanıp 1 saat emmek istiyodu simdi memede aynı şeyi yapamiyo hep ağzına likir likir süt gelsin istiyor biraz azalinca ikiniyo sıkıniyo

1 şişe Neo Baby gaz şurubu 30 tl
1 paket Molfix 74lü bebek bezi 26 tl
1 paket Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 5,30 tl
1 tüp Seba Med pişik kremi 17,99 tl.

AYŞE'NİN KAKA YAPMASININ VERDİĞİ MUTLULUK;
PAHA BİÇİLEMEZ..

Son düzenleme:
kuzucuklarım ben geldim 3 gündür trabzondayım havasından mıdır suyundan mıdır bilmem benim paşa çok iştahsızlaştı( istanbula göre)uçak yolculuğumuz çok güzeldi maşallah uçaktada emzirdim zaten sesten dolayı pek güzel uyudu maşallah subanallah..
havalar biraz soğuk gibi hava değişimi de etkiliyor bebişleri
büyüdü valla bunlar .. huysuzlukları da olmasa güzel oluvercek ama öptüm hepinizi

Herkes nerede kizzzlarrrrr:18:
Tamam bebisler cok zamanimizi aliyor ama gnede 1-2 sayfa ilerlerdii en azindan, dünden beri çıt yok nerdeyse

slm kızlar ya sizin bebişler büyüme ataklarını nasıl geçiriyorlar benim kafam almıyor nette sadece belli bir iki haftadan bahsediyor ama benim oğlanın huyu suyu değişti 3 gündür beni mahvetti çok arsız bi bebek sayılmazdı sadece gazından dolayı mızmızdı ama 3 gündür canımı çıkardı ne kucak ne yatak ne de meme sakinleştirdi acaba atak mı geçiriyoruz ki bilemedim:26:

muhtemelen atak canm kimisinin bir gün kimsinn 3 kimisinn 1hafta sürüyor az hasarla bu atağıda atlanman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…