- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
şu büyüme atakları olduğu zaman ölmek istiyorummmm
Daha ben doya doya öpüp ısıramadan, hain sivrisinekler kızımın tombul yanaklarini ve fındık burnunu ısırmış
Bende huggies kullaniyorum ama dedigin gibi birsey yasamadm cnm aklima biseyde gelmedi bezden olurmuki ole bisey acaba:44:kızlar, iki gündür huggies (cilde dost) kullanıyorum kızıma.
özellikle kukusuyla makatı arasındaki bölüm kahverengileşti..
pişik oldu desem; kızarıklık değil,
teni çürüyormuş gibi bi kahverengi koyulaşma var.
anlamadım, nette araştırdım bi şey bulamadım.
bi fikri olan var mı?:44:
Bende huggies kullaniyorum ama dedigin gibi birsey yasamadm cnm aklima biseyde gelmedi bezden olurmuki ole bisey acaba:44:
Senin kiZin poposu sevmemis demekki huggiesi:)) gecmis olsun cnmbizde oldu. aile hekimine gittim. baktı doktor.
alerjik bi tepki, önceden kullandığın beze geri dön dedi.
araştırdım aynı şeyi yaşayan var mı diye..
bi tek bunu bulabildim netten..
http://www.************************...0177d321/1/huggies-ve-popoda-renk-degisikligi
Senin kiZin poposu sevmemis demekki huggiesi:)) gecmis olsun cnmbizde oldu. aile hekimine gittim. baktı doktor.
alerjik bi tepki, önceden kullandığın beze geri dön dedi.
araştırdım aynı şeyi yaşayan var mı diye..
bi tek bunu bulabildim netten..
http://www.************************...0177d321/1/huggies-ve-popoda-renk-degisikligi
sırf bu konu ıcın gırmıstım suan nete yaa supersınız kızlarrrr
benımde oglana bıseyler oldu dun sabaha karsı basladık yere popsu hıc degmeyecek koyar koymaz basıo cıyaktıyı kucaga al bısey yok
sonra sol mememı kesınlıkle almıo sag verırmıs gıbı verıorum onuda kaç dakıka cebellesıos
sonucta ıkı mememıde cok zor alıo dakıkalarca ugrasıyorum ıkı dakıka emıo bırakıo bıde ısırmaya basladı damaklarına resmen sıkıstırıo canım cıkıo bıde dıslerı olsa ne yaparım bılmıyorum nette okudum kesınlıkle bırakmayın 10-15 gunde duzelır sız bırakmayın sakınlestırıp yıne verın memeyı dıo almıosa dıyelım ters yonden verın ben sol gogsumu ole verıorummm
bakalım bugun bende deneyecegım
bende dun sagdım ama 10 dakıkada ıkı gogsumden toplam 75 ml felan sut cıktı yaaa acaba benım sutum mu azz
Fame maşallah oğluna buyumuste sünnettemi olurmuş.çok mantıklı bir karar vermişsiniz erken sunnete ben anasınıfı ogretmeniyim çocuklarda resmen travma yaratıyor bu durum.sonra oglun isterse bir dugun yaparsiniz acili bir gun yerine guzel bir ani olur.kizima gelince insallahbuyume atagi geciriyordur cunku yavrum ac yasiyor dolayisiylada uyuyamiyor .umarim gecicidir onceleri catlaktan rahat emzirememistim simdi oh dedimbu cikti maalesef
Canım makina farkı olabilir ben medela elektrikli ile sağdım birde emzirdikten 2,5 saat sonra sağdım sen emzirdikten hemen sonra sağdıysan az çıkmış olabilir. Birde makina ile bebeğin emmesi farklı bebek emimce süt fışkırıyor makina ona göre çok daha az çıkarıyor. Valla benimde moralim bozuk kızım bu aralar iyi emiyordu düzeldi diye sevinirken bugün çok az emdi bir sıkıntısımı var kafaya taktım 10 günde 200 g almış çok az önceki aylar 1. ay 1.100 2. ay 950 aldı şimdiki hesaba bakarsak ayda 600 g alcak tamamen reddetmiyor ama 5 dakika emiyor sadece sık sık veriyorum o zamanda çığlığı basıyor benimde sinirlerim alt üst oldu banyo yaparken çığlı emzirirken çığlık gaz olunca çığlık offff önceleri çok daha uysaldı gittikçe huysuzlanıyor sizinde aynımı tüm bebekler bu aylarda huysuzmu olur?
slm kızlar ya sizin bebişler büyüme ataklarını nasıl geçiriyorlar benim kafam almıyor nette sadece belli bir iki haftadan bahsediyor ama benim oğlanın huyu suyu değişti 3 gündür beni mahvetti çok arsız bi bebek sayılmazdı sadece gazından dolayı mızmızdı ama 3 gündür canımı çıkardı ne kucak ne yatak ne de meme sakinleştirdi acaba atak mı geçiriyoruz ki bilemedim:26:
muhtemelen atak canm kimisinin bir gün kimsinn 3 kimisinn 1hafta sürüyor az hasarla bu atağıda atlanman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?