Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Malumunuz Esra Erol başladı. Dün gazlı bebekler için tarif verdi bugün deneyeceğim. Yarım fincan ılık suya çay kaşığının ucuyla kimyon 1/4 kesme şekeri karıştırın süzün ve bebişinize verin bakın nasıl zortturu zortturu yapıyor dedi. Bakak da görek

yok yav benm bebekimde nerdeeeeeeeeeee sürekli ağzı şap şap birde kuruyunca dayanamıyorummmmmm :95:

aynı benimki aynı benimki gündüz uyumuyor dün tam yarım saa uyudu oda 5er dakka gece 1de yattı Allahım ağlayacakdım bende onla :95:

hadi bakalım, öyle diyosun öyle olsun
bak gıcıklık olsun diye demiyorum ama spirale rağmen hamile kalan çok kadın var
bende sprial + ek korunma yöntemi alırım yani ne diyon cena adamımı boşayım napim

noldu bakak da görek yapdınmı bizede söleeeee

Son düzenleme:

Bende kurban bayramında uçakyolculuğu yapacağım. oto koltuğunuda götürmek istiyorum uçağın içine alıyorlarmı yoksa bagajamı gidiyor. sen aldınmı canım yanına

ben denedim. kızım çok gaz problemi yaşamıyor.
zaten şurup da veriyorum harici. pek fark görmedim. bi de siz deneyin bakalım..

bende sprial + ek korunma yöntemi alırım yani ne diyon cena adamımı boşayım napim

Bende kurban bayramında uçakyolculuğu yapacağım. oto koltuğunuda götürmek istiyorum uçağın içine alıyorlarmı yoksa bagajamı gidiyor. sen aldınmı canım yanına

Canım bebek arabalarını ya da oto koltuğunu uçağa binene kadar yanında taşıyabiliyorsun,check inde valizlerle vermiyorsun.Binerken uçak görevlileri körükte teslim alıyor,uçak inişinde yine körükte geri veriyorlar,rahat yani.

Kızlar çok üzgünüm.76 günlük oldu kizim ama 15 gündür kizim hiç kilo almıyor.çünkü gündüzleri hiç emmiyor.ama gecelerinormal cokguzel emiyor.annem kızımın memeden ayrılmak istediğini söyleyip duruyor.sütüm var emzirme istiyorum emmeyince açlıktan uyuyamıyor tüm gün çığlık çığlığa kucaktayiz.cokmoralim bozuluyor.tekrar normale donermi acaba, aranızda böyle birsey yasayan varmı ne yapabilirim.

büyüme atağı da geçiriyor olabilir..
bana kalırsa sütün azalmaması için sağ göğsünü, sütü biberonla ver..
hemen dene derim, inş işe yarar..

siz de sağıp verin o zaman sütünüzü

kızım 17 günlükken ve 45 günlükken uçak seyahati yaptık..oto koltuğunu alıyorlar uçağa..istersen bagajlarlada verebilirsin...eğer indirimli bilet alacaksan bebeğe de ek koltuk almanı tavsiye ederim...
uçaklar serin oluyor..sen ne kadar kendi klimanı kapatsanda bebişlerimiz küçük soğuktan çabuk etkileniyorlar..bir de uçakta basıçtan etkilenmemeleri önemli..inişte ve kalkışta emzirirsin..bir de check in yaptırırken motora yakın bilet ayarlarsanız bebeğiniz motor sesindne uyur..siz de rahat rahat yolculuğunuzu yaparsınız

benim kızımda aynı hala tam düzelmedi emmeleri çok güzel emen memeden kopmayan bi bebkti bgün aniden başladı memeyle mücadelesi ondan beridir geceleri emiyo gündüz emmiyo gecede çok az emiyo 10dk anca ben sütümü sağıyorum gündüzleri memeye zorluyorum emmzse eğer sağdığımı veriyorum aç durmasın yavrucuğun sağ ver bazı bebklerde bu sorun var malesef ben çok araştırdım naptımsa olmadı eskisi gibi iştahla sarılmıyo memeye zorla veriyorum en fazla emdiği 15 dk
bende dra gtürürcem hafta sonu kilosuna bakıcam eğer yeterli kilo almadıysa çaresine bakıcaz artık hiç istemiyorum ama mamaya başla derse başlıcam mecbur çünkü ne denediysem olmadı yok emmiyo çocuk
günde 3 4 kez kaka yapıyo bende basit mantıkla demekki doyuyo diorum ama kilosuna bakmak lazım tabiki

mrb canım benim oğlanla günleri aynıymış senin kız... veeee bizde de aynı sorun var saat başı emen çocuk gitti yok zorlaya zorlaya emziriyorum 5 gündür böyle biraz daha takip edicem şimdi sünnetten dolayıda hassas zamanı düzelmez ise dr götürürüm şimdi senin bebekle aynı günlere denk geliyo ya benim oğlan aklıma acaba atak mı geçiriyorlar sorusu geliyor çünkü az emmesiyle beraber çok da uyumak istiyor :26:

Kızlaaaar şu kimyon karışımını denedim verdim oğluma uyudu uyandı. Aman yarabbim 3-4 kere uzuuun uzun zoruldattı pek rahatladı. Kimyondan mı yoksa normalde de yaparmıydı bilmem. Yine de deneyin derim. Çareyi nerde bulacağımız belli olmaz.

kızlar bebişleriniz ellerini incelemeye başladımı bugün oğlum 60 günlük oldu ve 1 haftadır sürekli ellerine bakıp ona söyleniyo yerim ben onu yaaa annesi kurban olsunnn

Teşekkür ederim biletleri aldık bakalım inşallahh sorunsuz gider geliriz

sağol canım iyi oldu öğrendiğim bagaja atsalardı götürmeyecektim ezilir diye

merhaba bende aynı sorunu yaşadım kızım 1 ay 3 haftalıkken birden emmeyi azalttı 20 dakika memede kalan kız gitti zor bela 5 dak. emiyordu geceleride aynı göğüslerimden ilk defa durup dururken süt akmaya başlamıştı kıyafetlerim ıslanıyordu bende bir sorun olduğunu anladım ama nette bu dönemde bebekler artık 5-10 dak emer yazıyordu içim biraz rahatlamıştı ama 2 ay kontrolüne gidince sorun olduğu ortaya çıktı normalde haftada 300gr alan kızım 11 günde 250 gr almıştı. Doktor kızın etrafı keşfediyor dikkati dağılıyor o yüzden az emip bırakıyordur dedi. Loş ve sesiz ortamda emzir dedi birde sık sık verme acıkmasını bekle dedi gerçektende 4 saat emzirmedim sonra loş sesiz odada emzirdim 30 dak emdi sonrasında düzene girdi yanlız şöyle bir durum var 5-10 dak emmeleri belki bize az geliyor olabilir ama ben denemek için sağdım 5 dak 1göğsümü 5 dak diğerini toplam 130 ml süt oldu bir sefer için gayet iyi değer endişe etmemek gerek önemli olan tamamen emmeden vazgeçmemesi

Fame maşallah oğluna buyumuste sünnettemi olurmuş.çok mantıklı bir karar vermişsiniz erken sunnete ben anasınıfı ogretmeniyim çocuklarda resmen travma yaratıyor bu durum.sonra oglun isterse bir dugun yaparsiniz acili bir gun yerine guzel bir ani olur.kizima gelince insallahbuyume atagi geciriyordur cunku yavrum ac yasiyor dolayisiylada uyuyamiyor .umarim gecicidir onceleri catlaktan rahat emzirememistim simdi oh dedimbu cikti maalesef.

Benimde tek korkum bu canim memeden vazgeçmesi zaten 1ay sonra işe başlıcam.uzmanlar diyor ya 2yıl emzirin diye ben geçtim 2 yıldan doğru dürüst 6 ay emse razıyım.bu arada loş odada emzirmeyi bende denicem zira 4 saat ac kalıyor.çok sağol içime su serptin :)

sırf bu konu ıcın gırmıstım suan nete yaa supersınız kızlarrrr
benımde oglana bıseyler oldu dun sabaha karsı basladık yere popsu hıc degmeyecek koyar koymaz basıo cıyaktıyı kucaga al bısey yok
sonra sol mememı kesınlıkle almıo sag verırmıs gıbı verıorum onuda kaç dakıka cebellesıos
sonucta ıkı mememıde cok zor alıo dakıkalarca ugrasıyorum ıkı dakıka emıo bırakıo bıde ısırmaya basladı damaklarına resmen sıkıstırıo canım cıkıo bıde dıslerı olsa ne yaparım bılmıyorum nette okudum kesınlıkle bırakmayın 10-15 gunde duzelır sız bırakmayın sakınlestırıp yıne verın memeyı dıo almıosa dıyelım ters yonden verın ben sol gogsumu ole verıorummm
bakalım bugun bende deneyecegım
bende dun sagdım ama 10 dakıkada ıkı gogsumden toplam 75 ml felan sut cıktı yaaa acaba benım sutum mu azz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…