kuzucuklarım ben geldim 3 gündür trabzondayım havasından mıdır suyundan mıdır bilmem benim paşa çok iştahsızlaştı( istanbula göre) uçak yolculuğumuz çok güzeldi maşallah uçaktada emzirdim zaten sesten dolayı pek güzel uyudu maşallah subanallah..
havalar biraz soğuk gibi hava değişimi de etkiliyor bebişleri
büyüdü valla bunlar .. huysuzlukları da olmasa güzel oluvercek amaöptüm hepinizi
canım ne güzel memleketine gitmişsin darısı başıma 1 yıldır konyaya gidemedim burnumda tütüyor..allah nasip ederse bayramda gitcez ömürü öp benim için kocaman
belirli bi zamanı vearmı bu atağın yaaaaaa benimkşde mi atakta acaba 2 gündür sürekli ağlıyo
Bendede buna cok benzer birsey var kendi kendine sallaniyor ve muzik caliyor. Oglum cok seviyor ustunde uzun sure duruyor,uyuyor. Benimkininde markasi bright starts, onada bak istersen cnm. Almani oneririm insallah kizin sever:)Joymaker Pinky Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
kızlar bunu alcam nasıl ?? :44:
siz ne aldınız yardımcı olurmusunuz
benimki genelde 3 gün sürüyor sonra bebeğinin yeni birşey öğrendiğini fark edeceksinnn
benim bebeğim 2 gn önce geçirdi şimdi etrafını izliyor tepki veriyor
kızlar ben bir ayda 5 paket ıslak mendil 3 paket bez kullanıyorum ya sizdemi öyle
prima 3lü den 2 paket alıyorum anca yetiyor
psima care bezdende 3 paket numara alıyorum anca yetiyor :26:
benimki genelde 3 gün sürüyor sonra bebeğinin yeni birşey öğrendiğini fark edeceksinnn
kızlar ben bir ayda 5 paket ıslak mendil 3 paket bez kullanıyorum ya sizdemi öyle
Joymaker Pinky Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
kızlar bunu alcam nasıl ?? :44:
siz ne aldınız yardımcı olurmusunuz
sen şimdi böyle yazınca şöyle bi düşündüm 2 gündür çok huysuz gaz sancısımı derken atak olabilir evet çünkü bugün renkli oyuncağa sesli tepki verdi
kullandığın bez ve ıslak mendil çok normal bizde aynıyız benim sormak isteğidim şu kızım tam 5 kilo şu an molfix 2 numara kullanıyorum mini yani 3-6 kg ama kızımın bacaklarını sıkıyo gibi aslında bez büyük durmuyo aslında tam sarıyo ama bacaklarına izi çıkıyo bezin acaba midiye geçsemmi bukezde kakası çıkarmı diye endişe ettim sizler nezaman geçtiniz midiye
dün dra gittik kızım 2 ayda 2 kilo 200gr olmuş dr çok iyi dedi boyuda 10cm normalmi acaba dr iyi dedi ama
canım resimdeki senin bebeğin mi.
valla canım 8 ayın üstune ılk defa geldım cok özlemısım valla memleketı ama bebkle olunca bır baska oluyor daha farklı ya
kuzun nasıl ıyı mı ne kadarlık oldu ..
evet canım benim şuan 58 günlük ve 6200 numara bez kullanıyoruz .bedne aynı proıblemi yaşadımda değiştirdim 3 numara kullanıyoruz ve hiç dışınada çıkmıyor izde yapmıyor.
evet canım benim bebeğim ne oldu :44:
kızzlar bende oyun halısı alıcam kızıma 55 günlük erkenmi sizce hep kucak istiyo kopuyo kollarım beşiğinin üzerinde sallanan oyuncaklar var bakıyo ama daha iletişim kuramıyo tabi bide beşiğini hiç sevmediği için içine koyup oyalayamıyorum..
oyun halısı alan arkadaşlar nezaman aldınız birde tavsiye ettiğiniz bir marka var mı:44:
kızzlar bende oyun halısı alıcam kızıma 55 günlük erkenmi sizce hep kucak istiyo kopuyo kollarım beşiğinin üzerinde sallanan oyuncaklar var bakıyo ama daha iletişim kuramıyo tabi bide beşiğini hiç sevmediği için içine koyup oyalayamıyorum..
oyun halısı alan arkadaşlar nezaman aldınız birde tavsiye ettiğiniz bir marka var mı:44:
bende oyun halısı düşünüyorum internetten araştırdım. en çok Tiny Love teekmele oynası hoşuma gitti. onu düşünüyorum.
Bak sen yazınca merak ettim şimdi, hiç bakmadım ne kadar gidiyor, ama günde 6 yada 7 tane bez kullanıyorum. Herhalde bi paket 9 gün falan gidiyordur buda ayda 3paket olur senin dediğin gibi yani, ıslak mendil bi istatistik çıkaramadım amaobelki biraz daha fazla olabilir, bizimkinin kustuğu yerleri silmekten epey bir gidiyor
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com bu ana kucağını tek geçerim benm cadı kız ağlıyordu içine koydular cuk sustu ama pahalı arkadaş
kızzzzzzzzzzzzzzzz niye ıslak mendille siliyorsun ben hasta yatak bakım örtüsü aldım birde Canbebe Bebek Bakım Örtüsü - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com bundan alıyorum altına seriyorum felan çok kullanışlı
evet çok güzelde çok pahalı arkadaş
bu arada cuma kan testi vermiştim demin sonuç aldım negatif çok şükür rahatladım
gece kusmaktan öldüm ya hamileliğimin ilk günleri aklıma geldi oturup ağlıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?