tatil amaclı mı geliyorsn canım kıbrısa ? bende kıbrıstayım
bebeğiyle uçağa binen varmı yarın Trabzona gıdecegım ve korkuyorum ömürle uçağa binmektennnn:18::18:
kız sen beni öldürüyon
5 tl test, git al yap hemen.. bak bütün temmuz topiği seni bekliyoo..
hiç sanmıyorum ama belki 2013 haziran annelerine katılırsın
kızım 11-12 gibi uyuyor, bazen 1e doğru.
gece 2 kez rutin kalkıyor. uzun uyuması işime geliyor aslında, ben de kesintisiz uyuyorum ama
bencillik bu yaptığım
bana kalırsa 7-8 saatlik gecede bebeğin 2-3 kez kalkması gerek, normal olan, olması gereken bu..
Evet canm tatile gelicez insallah girneye. Ben cok seviyorum kibrisi havasi denizi cok guzel:)
Sen neresinde yasiyorsun kibrisin
canım ben lefkoşa da yaşıyorum. girne güzel plajlarıda fena deil ama bence en guzel plaj karpaz da altın kumsal eger hıc gıtmedıysenız ılk fırsatta gidin. buarada geceleri serin artık burası ufaklıga ona gore kıyafet koymayı unutma gercı koyarsın bılıyorum ama soyleme ıhtıyacı hıssetım
Bebisin butun kiyafetlerini goturmeyi dusunuyorum zaten yok cisi cikti yok kakasi degdi habire camasiri cikiyor zaten:) gunduzleri insallah guzel olur havada rahat rahat tatilimizi yapariz:)
Belki firsatimiz olursa gideriz karpazada, kibrisa cok gittim ama hic gezmedim direk otele gidip döndük. Merak ediyorum aslinda bebis izin verirse bu sefer biraz gezicez:)
bende diğer ay bincem 2buçuk aylık olcaz hamileyken bindim ama normal binmedim bakalım.
vet 2 saati geçmesin emzirmen diyor hemşire şekeri düşüyormuş yazık zaten benimkide uyuyor gece zorla uyandırıp emziriyorum yavrumun ağzı felan kuruyor
Alalh korusun cena ya çok gıcıksın ya yok ben eminim çok şükür hamile değilim
de bu seferde sprial kaydımı kayacakmı ona takdım
Canım 2 saati geçmesin dedikleri yeni doğduğunda.bizimkiler artık 2 ayı geçtiler ve artık acıkınca emzirin diye okumuştum bir yazıda.Yoksa çocuklar acıkma bilmiyorlar ve elinde tabakla çocuk peşinde koşan anneler oluyo yazıyodu.oğlan acıktı mı uyanıyo o zaman emziriyorm kimi zaman 3 saat kimi zaman 5-6 saat sonra uyanıyo gece maşallah.
5-6 saat mı allahım yaa benım oğlumda ıkı bucuk aylık ama hıc 5-6 saat uyudugunu gormedım gunduzlerı en fazla yarım saat gecelerı ıse 11-12 gıbı yatıyoruz 2 gıbı kalkıyoruz sonra 4 te kalkıo sonra 6da kalkıo sonra 8de bı kalkıo 11 de uyuyo ama en fazla yarım saat bes saat uyusa bende ne yaapacagımı sasırırım he:)
dun aksam ne oldu bılmıyorum saat bası kalktık ya
Biz ana oğul uykuyu seviyoruzgündüzleri biz de öyleyiz 2 saat aralıklarla yarım saat ya uyur ya uyumaz.Bir ara tam oturtmuştuk akşam saat 10 da uyuyordu gece 2 gibi kalkıyordu sonra 5-6 gibi tekrar kalkıyodu.Şimdi 11 de ancak uyutuyorum işte iyice doyduysa saat 4-5 'e kadar uyur eğer tam doymadıysa 2-3 gibi uyanır.ama çok şükür uyku yönünden hiç şikayetim olmadı inş. olmaz da.
Mrb kızlar nasılsınız ben bugün çok heyecanlıyım 2 saat sonra oğlumu sünnet ettireceğiz :18: babası diyor seni içeri almıcam kapıda bekle sana yasak diyor aşı olduğunda ağlamıştım da :26:sünnet yaptıran arkadaşlar sizin nasıl geçti iyileşme süreciniz nasıldı yaptıranlar varsa paylaşabilirler mi acaba...
hadi bakalım, öyle diyosun öyle olsunAlalh korusun cena ya çok gıcıksın ya yok ben eminim çok şükür hamile değilim
de bu seferde sprial kaydımı kayacakmı ona takdım
bana kalırsa bi doktora görünün derim. ilk kontrolde sor bakalım, neymiş..:44:yavrucuğumun yüzü pul vücudundada yer yer kuruluklar var bebek yağı sürüyorum 2 -3 saat sonra yine pul pul
Mrb kızlar nasılsınız ben bugün çok heyecanlıyım 2 saat sonra oğlumu sünnet ettireceğiz :18: babası diyor seni içeri almıcam kapıda bekle sana yasak diyor aşı olduğunda ağlamıştım da :26:sünnet yaptıran arkadaşlar sizin nasıl geçti iyileşme süreciniz nasıldı yaptıranlar varsa paylaşabilirler mi acaba...
Hayirli olsun cnm:,askerliginide gör insallah:)) bizde oglumuzu sunnet ettirdik dogdugunun ertesi gunu, gobegi dusmeden pipisi iyilesti bile 1 hafta surmedi. Sadece krem vermisti doktor gunde 3-4 kez surduk o kadar, baska sargiymis falan filan yoktu dikisleride kendiliginden eridiler. Cok kolay iyilesti cnm yani, hic kendini skma sende. İnan bebek hicbisey anlamiyor, bizimki aglamamis bile sunnet olurken iceri kamera vermistik boncuk boncuk etrafina bakinmis agzina emzik vermisler. Buyuyunce daha zor bence hem iyilesmesi hemde cocuk acisindan, en iyisini yapiosun simdiden yaptiriyorsun:)
ay maşallah kuzuna.sünnet kendi kararınız mı yoksa bir rahatsızlıktan dolayı mı ? Ben de düşünüyorum bir erken sünnet ettirsek mi diye babamızda sünnet düğünü yaparız büyüsün de yaptıralım diyo.Bilemdik ne yapsak ?
yavrucuğumun yüzü pul vücudundada yer yer kuruluklar var bebek yağı sürüyorum 2 -3 saat sonra yine pul pul
2 saat surecek tam bakalım tıkac aldım kulagına emzırecegım bıde...
birkaç gun gıremem nete
öptüm sizi de bebeklerınızı de ..
2 saat surecek tam bakalım tıkac aldım kulagına emzırecegım bıde...
birkaç gun gıremem nete
öptüm sizi de bebeklerınızı de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?