Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

elini sarıp uyutmak ne büyük nimetmiş bugün inat ettim ağlasada sardım çok uykusu vardı uyudu ve 2 buçuk saat olduu melek gibi uyuyo
bende işlerimi yapabildim şükürrr

bebeğiyle uçağa binen varmı yarın Trabzona gıdecegım ve korkuyorum ömürle uçağa binmektennnn:18::18:

bende diğer ay bincem 2buçuk aylık olcaz hamileyken bindim ama normal binmedim bakalım.

vet 2 saati geçmesin emzirmen diyor hemşire şekeri düşüyormuş yazık zaten benimkide uyuyor gece zorla uyandırıp emziriyorum yavrumun ağzı felan kuruyor

Alalh korusun cena ya çok gıcıksın ya yok ben eminim çok şükür hamile değilim
de bu seferde sprial kaydımı kayacakmı ona takdım

Evet canm tatile gelicez insallah girneye. Ben cok seviyorum kibrisi havasi denizi cok guzel:)
Sen neresinde yasiyorsun kibrisin

canım ben lefkoşa da yaşıyorum. girne güzel plajlarıda fena deil ama bence en guzel plaj karpaz da altın kumsal eger hıc gıtmedıysenız ılk fırsatta gidin. buarada geceleri serin artık burası ufaklıga ona gore kıyafet koymayı unutma gercı koyarsın bılıyorum ama soyleme ıhtıyacı hıssetım

Bebisin butun kiyafetlerini goturmeyi dusunuyorum zaten yok cisi cikti yok kakasi degdi habire camasiri cikiyor zaten:) gunduzleri insallah guzel olur havada rahat rahat tatilimizi yapariz:)
Belki firsatimiz olursa gideriz karpazada, kibrisa cok gittim ama hic gezmedim direk otele gidip döndük. Merak ediyorum aslinda bebis izin verirse bu sefer biraz gezicez:)

şimdilik hava guzel canım gunduzerı sıcak. ınsallah degısmez dedgın gıbı .

Canım 2 saati geçmesin dedikleri yeni doğduğunda.bizimkiler artık 2 ayı geçtiler ve artık acıkınca emzirin diye okumuştum bir yazıda.Yoksa çocuklar acıkma bilmiyorlar ve elinde tabakla çocuk peşinde koşan anneler oluyo yazıyodu.oğlan acıktı mı uyanıyo o zaman emziriyorm kimi zaman 3 saat kimi zaman 5-6 saat sonra uyanıyo gece maşallah.

5-6 saat mı allahım yaa benım oğlumda ıkı bucuk aylık ama hıc 5-6 saat uyudugunu gormedım gunduzlerı en fazla yarım saat gecelerı ıse 11-12 gıbı yatıyoruz 2 gıbı kalkıyoruz sonra 4 te kalkıo sonra 6da kalkıo sonra 8de bı kalkıo 11 de uyuyo ama en fazla yarım saat bes saat uyusa bende ne yaapacagımı sasırırım he:)
dun aksam ne oldu bılmıyorum saat bası kalktık ya

Biz ana oğul uykuyu seviyoruz gündüzleri biz de öyleyiz 2 saat aralıklarla yarım saat ya uyur ya uyumaz.Bir ara tam oturtmuştuk akşam saat 10 da uyuyordu gece 2 gibi kalkıyordu sonra 5-6 gibi tekrar kalkıyodu.Şimdi 11 de ancak uyutuyorum işte iyice doyduysa saat 4-5 'e kadar uyur eğer tam doymadıysa 2-3 gibi uyanır.ama çok şükür uyku yönünden hiç şikayetim olmadı inş. olmaz da.

mas. dıım ne dıım :) ıns bende bı gun o gunlerı gorurum

Mrb kızlar nasılsınız ben bugün çok heyecanlıyım 2 saat sonra oğlumu sünnet ettireceğiz :18: babası diyor seni içeri almıcam kapıda bekle sana yasak diyor aşı olduğunda ağlamıştım da :26: sünnet yaptıran arkadaşlar sizin nasıl geçti iyileşme süreciniz nasıldı yaptıranlar varsa paylaşabilirler mi acaba...

ay maşallah kuzuna.sünnet kendi kararınız mı yoksa bir rahatsızlıktan dolayı mı ? Ben de düşünüyorum bir erken sünnet ettirsek mi diye babamızda sünnet düğünü yaparız büyüsün de yaptıralım diyo.Bilemdik ne yapsak ?

yavrucuğumun yüzü pul vücudundada yer yer kuruluklar var bebek yağı sürüyorum 2 -3 saat sonra yine pul pul

Alalh korusun cena ya çok gıcıksın ya yok ben eminim çok şükür hamile değilim
de bu seferde sprial kaydımı kayacakmı ona takdım
hadi bakalım, öyle diyosun öyle olsun
bak gıcıklık olsun diye demiyorum ama spirale rağmen hamile kalan çok kadın var

yavrucuğumun yüzü pul vücudundada yer yer kuruluklar var bebek yağı sürüyorum 2 -3 saat sonra yine pul pul
bana kalırsa bi doktora görünün derim. ilk kontrolde sor bakalım, neymiş..:44:

Hayirli olsun cnm:,askerliginide gör insallah:)) bizde oglumuzu sunnet ettirdik dogdugunun ertesi gunu, gobegi dusmeden pipisi iyilesti bile 1 hafta surmedi. Sadece krem vermisti doktor gunde 3-4 kez surduk o kadar, baska sargiymis falan filan yoktu dikisleride kendiliginden eridiler. Cok kolay iyilesti cnm yani, hic kendini skma sende. İnan bebek hicbisey anlamiyor, bizimki aglamamis bile sunnet olurken iceri kamera vermistik boncuk boncuk etrafina bakinmis agzina emzik vermisler. Buyuyunce daha zor bence hem iyilesmesi hemde cocuk acisindan, en iyisini yapiosun simdiden yaptiriyorsun:)

Tesekkur ederim Evet canım dediğin gibi oldu sunnet olurken benim oğlan babasına gülücükler atıyormuş yarım anestezi yapıldı iğneden hemen sonra ben odadan çıktım görmeye dayanamazdim ama bize krem vermedi Dr sadece dezenfekte için sprey o da banyodan soraymış o kadar bizim tek dezavantajımız gazımız cok onun sancısı daha fazla yoruyor yavrumu bakalım ilk birkaç gün zorlanicam ama dediğin gibi en güzeli o stresi yasamadan kurtulmak sünnet ısinden

Sağlasın canım benim evet kendi kararımız özellikle bebek iken yaptırmayı istedik biraz aklı erince zor oluyo cocuk psikolojik olarak etkileniyor şimdi hiç bilmedi yavrum etrafına bakarak babasına gülücükler atarak geçirdi inşallah bundan sonrasında kolay gecer ve size de tavsiye ederim düşünüp araştırıp en iyi kararı cocuğunuz için verin bence düğün sonrada yapilabilinir bu benim nacizane fikrim

2 saat surecek tam bakalım tıkac aldım kulagına emzırecegım bıde...
birkaç gun gıremem nete
öptüm sizi de bebeklerınızı de ..

Aynı durumun daha ağırını ben yasadım bebeğimin bütün gövdesi kupkuru ve pul puldu yağ filan hak getire hiçbir şey kar etmedi doktora götürdüm bize özel sampuan verdi birde EXCİPİAL' in (burda ki adi 'mandelölsalbe' )turkcede badem yagi merhemi diye geçiyor tupte bu merhemi hergün sürdüm 3 gün sonra ipek gibi oldu oğlumun cildi şiddetle tavsiye ederim hiçbir yan etkisi yok bazen sampuandan kullanılan deterjandan ya da iyi durulayamamaktan bu durum oluyor korkacak bişey yok dogru krem ve dogru banyo ile iyileşiyor şimdiden gecmis olsun canım

2 saat surecek tam bakalım tıkac aldım kulagına emzırecegım bıde...
birkaç gun gıremem nete
öptüm sizi de bebeklerınızı de ..

İyi yolculuklar canım.Biz 1 aylık iken İstanbul-İzmir yaptık,uçağın en küçük yolcusuydu oğlum :) karnı toksa sorun yok,uçak kalkınca uyudu,piste inince uyandı.Arabada uyuyorsa,ucaktada uyur.Beşik gibi geliyor zaten hava akımında uçakta titredigi icin.Bebekli oldugun icin cam kenarı veriyorlar,emzirme sorunuda yasamazsın.hayırlı yolculuklar,keyifle gidin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…