Ben ne ayran içebildim nede süt. arada bir yoğurt yedim okadar. ama çok iyi beslendim. sadece sağlıklı şeyler yedim. abur cuburmuş, hamurişiymş hiç yaklaşmadım.
bende devlet hastanesinde doğum yaptım, hemde özel hastaneden daha iyi imkanlarla.
seninde baya güzel geçmiş doğumun. asudeeenin baya zor olmuş canım benim.
ben hamile kaldığımda 63 kiloydum. toplamda 12 kilo aldım. doğumdan sonra tamamından 2 eksiğini verdim. şimdi 67 kiloyum. off yaa allahım sonumu hayır etsin, ömrümde görmediğim bir kilo. evleniğimde de 50 kiloydum.
aynen canım bende evlendğimde 50 dim hatta düğün esnasına kadar heyecandan 48 olmuştumşu an 68 kiloyum ve bunalımlardayım ne olacak halim bilmiyorum
Meksikalıyı ben hiç yapmadım; hep milletin yaptığını yedim :) onların yaptığında da konserve mısır turşu iceberg falan vardı. Gökkuşağını da hiç sorma ya resmen tembelliğimden öyle ki ozamanlar çocuk bile yoktu
Bende bol yeşillik koyuuyorum roka kıvırcık falan, mısır, turşu, arpa şehriye haşlayıp katıyorum üstünede nar ceviz ohhh bak cnm çekti akşam akşammmm
Burdayımmm :) internet kotamız dolduğu için gelemiyorumCena annesine gitti. Karakız ders çalışacak. E busmai nerde?? Nkolik nerde?? Herkes nerdeeeeee?? :)
Neyse kelebekcim sen lahmacun denemesi yaptın mı??
kızlar cevap veren arkadaşlara çok tşk daha isimlerinizi öğrenemedim o yüzden tek tek tşk edemedim cincon arkadaşın yeni işi olur inş ya bebekle çalışmak ne kadar zormuş dün patronun eşiyle konuştum da erken çıkma konusunda izin vermeyecekler gibi bende çıkarım o zaman yaza dedim misler gibi tatilimi yaparım sonrası da allah kerim geçinmek zor olacak biliyorum ama kafam rahat değil 4 senedir aralıksız çalışıyorum ne yıllık izin var ne başka birşey arada bi gün izin alırsam o yani çalışmayı çok seviyorum ama bu iş yerinden soğudum biraz kafamı dinleyip işe bakarım risk alıyorum ama içimden gelen ses böyle yap diyor cumartesi iş görüşmem var hem maaşı bundan kat kat iyi hem cumartsi pazar tatil hem de 8 5 yıllık izin falan herşey var sınavı geçersem tabi dua edin lütfen ya anne olmak ne zormuş hele çalışan anne olmak
Burdayımmm :) internet kotamız dolduğu için gelemiyorum
Çalışma en azından yavrun 2 yaşına gelene kadar en çok sana ihtiyacı var
Ben bilmem kota motanasılsın görüşmeyeli?? Keremcik napıyo??
Valla ya şu an eşimin cebinden giriyorum:) benim cepte internet sıfır. Haftasonu annemdeydim wireless kullandığımı sanarken meğer kendi internetimi bitirmişim olly murs şarkıları izleyerek :"(
Kerem bu sbah çenesinin üstüne düştü alttaki iki dişi üst dudağını kesti heryer kan oldu. Eşim benden çok panikledi. Ben de ona diyorum ki "akacak kan damarda durmaz " :)Gün boyu 4 defa daha düştü kanama duruyor az bir darbede tekrar başlıyor, baktım evde rahat durmayacak ,arkadaşım gelmişti onla beraber attık kendimizi sahile şık bi cafede yemek yedik kerem de eğlendi ama sona doğru cırlamaya başladı heryer inledi.apar topar kalktık:) bugun çok cırladı az önce uyudu hala kulağımda sesleri:) şimdi mutfağı toplayıp yatarım; sen neler yaptın canım kuzunla ?dışarı çıkıyor musunuz
Valla ya şu an eşimin cebinden giriyorum:) benim cepte internet sıfır. Haftasonu annemdeydim wireless kullandığımı sanarken meğer kendi internetimi bitirmişim olly murs şarkıları izleyerek :"(
Kerem bu sbah çenesinin üstüne düştü alttaki iki dişi üst dudağını kesti heryer kan oldu. Eşim benden çok panikledi. Ben de ona diyorum ki "akacak kan damarda durmaz " :)Gün boyu 4 defa daha düştü kanama duruyor az bir darbede tekrar başlıyor, baktım evde rahat durmayacak ,arkadaşım gelmişti onla beraber attık kendimizi sahile şık bi cafede yemek yedik kerem de eğlendi ama sona doğru cırlamaya başladı heryer inledi.apar topar kalktık:) bugun çok cırladı az önce uyudu hala kulağımda sesleri:) şimdi mutfağı toplayıp yatarım; sen neler yaptın canım kuzunla ?dışarı çıkıyor musunuz
Arkadaşım biraz titizdir ben evi topladığımı sanarken kız bana "böyle dağınık nasıl rahat ediyorsun eşin bişey demiyor mu" dedi :) of baba yaaa hep senin genlerin :)
Herkese günaydınnnnnn :) uyumak istiyorumm
Günaydın canımm. Bizde gece uyuyamayanlardanız merak etme. Çocuğumun kıymetini anladım. Meğer ne rahat bi çocukmuş. Dişi erken mi gördüm ne dün o kadar huzusuzdu ki gün boyu. Gece de sürekli uyandı ağlayarak. Hiç derin uykuya geçmedi diyebilirim. Anlayamadım ki ben bu işi. Dişinin bi tarafı yarmıştı eti zaten 2 gün önce. Bu neyin huzursuzluğu bilmiyorum.acaba tamemen çıkana kadar böyle mi olacak? Neyse birde diş çıkınca eski uyku düzenine döner dimiii(
canım hayırlısı olsun ama olur üzülme benimde hiç aklıma gelmezdi 1 günde oldu işim zamanında aylarca uğraştım olmamıştı kısmet bebişlerimizin kısmeti bu inşallah rabbim gönlüne göre verir kesinlikle haklarını savunabileceğin bir yere gir çocuklarımız var artık kendimizden önce onları düşünmeliyiz çıkarsalar bile tazminatını alabileceğin bir yer olsun bak bana 2 yılım havaya uçup gitti neyseki erken uyandım öpüyorum senide bebişide hayırlısı olsun canımkızlar cevap veren arkadaşlara çok tşk daha isimlerinizi öğrenemedim o yüzden tek tek tşk edemedim cincon arkadaşın yeni işi olur inş ya bebekle çalışmak ne kadar zormuş dün patronun eşiyle konuştum da erken çıkma konusunda izin vermeyecekler gibi bende çıkarım o zaman yaza dedim misler gibi tatilimi yaparım sonrası da allah kerim geçinmek zor olacak biliyorum ama kafam rahat değil 4 senedir aralıksız çalışıyorum ne yıllık izin var ne başka birşey arada bi gün izin alırsam o yani çalışmayı çok seviyorum ama bu iş yerinden soğudum biraz kafamı dinleyip işe bakarım risk alıyorum ama içimden gelen ses böyle yap diyor cumartesi iş görüşmem var hem maaşı bundan kat kat iyi hem cumartsi pazar tatil hem de 8 5 yıllık izin falan herşey var sınavı geçersem tabi dua edin lütfen ya anne olmak ne zormuş hele çalışan anne olmak
sana aşk olsun neyse öpünce barıştıkKız aşkolsun sanaaa. Al sana öpücüklerin şahıı. MUCCK! Şaka maka da hala net çözüm bulabilmiş değilim. Bunların hareketlenmeleri de bi dert anacım
off bunları düşününce stres oluyorum ben e ben çalışıyorum malum akşam 6,5-7 den sonra gelicem eve e gündüzde annem zaten babamın kardeşimin kahrını çekmekten çocuğa zor yetişiyor kadına birde şunu bunu yap diye komut verememki en güzeli anaokulu yarım gün anaokuluna veriyim eğitimi iyi olan bir yere zaten ordan geldiğindede birkaç saate ben eve gelmiş olurum dün öyle sinir oldumki babam zamanında kardeşim bebekken bağır oğlum anneye bağır yemek versin al sana para oğlum erkek adam parasız kalmaz öyle yap oğlum bunu yap oğlum bak bugün 18 yaşında kimse laf geçiremiyor dün borana yapıyor aynısını delirdim yok yok sanırım böyle gitmeyecek en güzeli 2 yaşına geldimi ben taşıyım evi işyerine yakın bir yere veriyim anaokuluna gerekirse tüm gün iyi bir yere verdimmi hiçbir sorun olmuyor kuzenimede tembihlerim gider kontrol eder gündüzleri en sağlıklısı bu yoksa anane dede elinde çok şımaracak şimdiden başladımontessori ve high scope tarzı yaklaşımlar çoğu anaokulunda eğitim modeli olarak kullanılıyor. bu yaklaşımla çocuklar yaparak ve yaşayarak öğreniyor.evde uygulamak biraz zor gibi sanki ama okul öncesi dönem bence bi çocuğun dönüm noktası çok önem verilmeli diye düşünüyorum bu konu da zaten derya gibi çok fazla bilgi var eğer çevrenizde okul öncesi seminerleri olursa mutkala gidin
sağol bitanem dualarınız sayesinde off imzayıda atsam rahatlıycam çok soğudum burdan 1 dk daha durmak gelmiyor içimdenCanan senin adına ve boran ın adına çook mutluyum canım ha tabi eşinin adına da
oyy yavrum neyse sen fazla paniklemediğine göre çok kötü birşey yok demekki ay ben hiç soğuk kanlı değilim ya napıcam bilmiyorum kan gördümmü kafayı sıyırırım herhalde bizimki henüz tutunup kalkmalara başlamadı henüz düşmelerimiz yok ama anlaşılan yakındırValla ya şu an eşimin cebinden giriyorum:) benim cepte internet sıfır. Haftasonu annemdeydim wireless kullandığımı sanarken meğer kendi internetimi bitirmişim olly murs şarkıları izleyerek :"(
Arkadaşım biraz titizdir ben evi topladığımı sanarken kız bana "böyle dağınık nasıl rahat ediyorsun eşin bişey demiyor mu" dedi :) of baba yaaa hep senin genlerin :)
Bi de şöylesi var: evi toplarsın ama bir yerlerde bir dağınıklık kalmış olabilir diye " kusura bakmayın tam toparlayamadım" dersin, karşı taraf " olsun; çocuklu ev böyle dağınık olur" der seni şok eder :)))))
valla ben hep imreniyordum sen arya 6 da yattı sabah kalktı diyince kıymetini bil kuzunun ben düşünemiyorum boran 6 da uyuyacak gerçi o zaman yüzünü göremem kuzumun iyi böyle 10 da uyusun razıyımGünaydın canımm. Bizde gece uyuyamayanlardanız merak etme. Çocuğumun kıymetini anladım. Meğer ne rahat bi çocukmuş. Dişi erken mi gördüm ne dün o kadar huzusuzdu ki gün boyu. Gece de sürekli uyandı ağlayarak. Hiç derin uykuya geçmedi diyebilirim. Anlayamadım ki ben bu işi. Dişinin bi tarafı yarmıştı eti zaten 2 gün önce. Bu neyin huzursuzluğu bilmiyorum.acaba tamemen çıkana kadar böyle mi olacak? Neyse birde diş çıkınca eski uyku düzenine döner dimiii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?