Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

montessori ve high scope tarzı yaklaşımlar çoğu anaokulunda eğitim modeli olarak kullanılıyor. bu yaklaşımla çocuklar yaparak ve yaşayarak öğreniyor.evde uygulamak biraz zor gibi sanki ama okul öncesi dönem bence bi çocuğun dönüm noktası çok önem verilmeli diye düşünüyorum bu konu da zaten derya gibi çok fazla bilgi var eğer çevrenizde okul öncesi seminerleri olursa mutkala gidin

Bende bol yeşillik koyuuyorum roka kıvırcık falan, mısır, turşu, arpa şehriye haşlayıp katıyorum üstünede nar ceviz ohhh bak cnm çekti akşam akşammmm

artık hiç vaktim olmuyor yazmak için kızlar noldu birden böyle anlamadım valla. grnt nasılsın? edacık nasıl ?

Bende bol yeşillik koyuuyorum roka kıvırcık falan, mısır, turşu, arpa şehriye haşlayıp katıyorum üstünede nar ceviz ohhh bak cnm çekti akşam akşammmm

Benim de çekti onca malzemeyi okuyunca!! :)

Bu arada oto koltuğu sanırım kraft bakıcam. Diğer markalar uçmuş. Bi de isofixlilerin alt bazası ayrı satılıyormuş bazı markalarda( örneğin maxi coside). Birisi kraft rino almıştı burda sanki dimi?? Memnundu sanki yanlış hatırlamıyorsam...?

Cena annesine gitti. Karakız ders çalışacak. E busmai nerde?? Nkolik nerde?? Herkes nerdeeeeee?? :)

Neyse kelebekcim sen lahmacun denemesi yaptın mı??
Burdayımmm :) internet kotamız dolduğu için gelemiyorum

Çalışma en azından yavrun 2 yaşına gelene kadar en çok sana ihtiyacı var

Canan senin adına ve boran ın adına çook mutluyum canım ha tabi eşinin adına da

Ben bilmem kota mota nasılsın görüşmeyeli?? Keremcik napıyo??

Valla ya şu an eşimin cebinden giriyorum:) benim cepte internet sıfır. Haftasonu annemdeydim wireless kullandığımı sanarken meğer kendi internetimi bitirmişim olly murs şarkıları izleyerek :"(
Kerem bu sbah çenesinin üstüne düştü alttaki iki dişi üst dudağını kesti heryer kan oldu. Eşim benden çok panikledi. Ben de ona diyorum ki "akacak kan damarda durmaz " :)Gün boyu 4 defa daha düştü kanama duruyor az bir darbede tekrar başlıyor, baktım evde rahat durmayacak ,arkadaşım gelmişti onla beraber attık kendimizi sahile şık bi cafede yemek yedik kerem de eğlendi ama sona doğru cırlamaya başladı heryer inledi.apar topar kalktık:) bugun çok cırladı az önce uyudu hala kulağımda sesleri:) şimdi mutfağı toplayıp yatarım; sen neler yaptın canım kuzunla ?dışarı çıkıyor musunuz

Arkadaşım biraz titizdir ben evi topladığımı sanarken kız bana "böyle dağınık nasıl rahat ediyorsun eşin bişey demiyor mu" dedi :) of baba yaaa hep senin genlerin :)

Kıyamam ben damadıma... Nasıl düştü canım çenesinin üzerine...:26: Off çok ağlamıştır şimdi kuzum....

Lütfen damadıma güzel bak dünür hanım...

slm kızlar epeydir topiğe giremedim vınn iyi çekmiyor ve kızım da maş.çok yaramaz oldu zorluyor beni 23.00 de uyudu 23.10 da uyandı hala uyanık sizde ne var ne yok ? pazar kısmetse annemle konyaya gitcez çok heycanlıyım

Ay kıyamam kuzucuğumaaaaa. Olacak tabi böyle kazalar. Allah beterlerînden korusun. Dişleri de çok fena keskin bu veletlerin dimi??? Bazen boş bulunuyorum parmağımı bir ısırıyor aman aman.. :)

Ben iyiyim canım. Gece yine ayaktayız :/ yalnız az önce ağlayarak kaka yaptı yavrum o yüzden altını değiştirdim aylar sonra ilk defa gece alt değiştiriyorum. Bugün bi arkadaşa gitmiştik ve orda poğaça yedi minicik. Ama içindekini ben salçalı patates sanıp yedirdim meğer kırmızı bibermiş. Acı değildi tabi. Ama bağırsakları çalıştırdı sanırım. Neyse tüm bunlar olurken babamız noluyor bile demedi!! Neyse şimdi ayağımda salıyorum işte :)

Arkadaşım biraz titizdir ben evi topladığımı sanarken kız bana "böyle dağınık nasıl rahat ediyorsun eşin bişey demiyor mu" dedi :) of baba yaaa hep senin genlerin :)

Bi de şöylesi var: evi toplarsın ama bir yerlerde bir dağınıklık kalmış olabilir diye " kusura bakmayın tam toparlayamadım" dersin, karşı taraf " olsun; çocuklu ev böyle dağınık olur" der seni şok eder :)))))

Herkese günaydınnnnnn :) uyumak istiyorumm

Günaydın canımm. Bizde gece uyuyamayanlardanız merak etme. Çocuğumun kıymetini anladım. Meğer ne rahat bi çocukmuş. Dişi erken mi gördüm ne dün o kadar huzusuzdu ki gün boyu. Gece de sürekli uyandı ağlayarak. Hiç derin uykuya geçmedi diyebilirim. Anlayamadım ki ben bu işi. Dişinin bi tarafı yarmıştı eti zaten 2 gün önce. Bu neyin huzursuzluğu bilmiyorum.acaba tamemen çıkana kadar böyle mi olacak? Neyse birde diş çıkınca eski uyku düzenine döner dimiii(

Busmaiiiii geçmiş olsun canımm. Artık çok tehlikeli oldular ne yapacağımı şaşırdım valla. Eşin de anlayışlı çıkmış ne güzel. Bizimki çocuk bi yerini vurunca bi de benle tartışıyo. İyi bakacakmışım! Kafayı yedirtecek bana. Neyse açmayım ağzımı şimdi. Yemeğe gitmeniz de iyi olmuş bak ne güzel. Böyle böyle alışacak sıpalar ne yapalım. Gezmelerin sonu hep maratonla bitiyor zaten:)

ayy çok geçmiş olsun .. bravo sana da insan üzülüyor ama çocuk bu düşe kalka büyüyor ..

Canım diş yarsa da en az bir hafta devam ediyor huysuzlukları. Bana eski uyku düzeni deme bacımmmmm zaten yoktu bilemicem yani

canım hayırlısı olsun ama olur üzülme benimde hiç aklıma gelmezdi 1 günde oldu işim zamanında aylarca uğraştım olmamıştı kısmet bebişlerimizin kısmeti bu inşallah rabbim gönlüne göre verir kesinlikle haklarını savunabileceğin bir yere gir çocuklarımız var artık kendimizden önce onları düşünmeliyiz çıkarsalar bile tazminatını alabileceğin bir yer olsun bak bana 2 yılım havaya uçup gitti neyseki erken uyandım öpüyorum senide bebişide hayırlısı olsun canım

Kız aşkolsun sanaaa. Al sana öpücüklerin şahıı. MUCCK! Şaka maka da hala net çözüm bulabilmiş değilim. Bunların hareketlenmeleri de bi dert anacım
sana aşk olsun neyse öpünce barıştık
off bunları düşününce stres oluyorum ben e ben çalışıyorum malum akşam 6,5-7 den sonra gelicem eve e gündüzde annem zaten babamın kardeşimin kahrını çekmekten çocuğa zor yetişiyor kadına birde şunu bunu yap diye komut verememki en güzeli anaokulu yarım gün anaokuluna veriyim eğitimi iyi olan bir yere zaten ordan geldiğindede birkaç saate ben eve gelmiş olurum dün öyle sinir oldumki babam zamanında kardeşim bebekken bağır oğlum anneye bağır yemek versin al sana para oğlum erkek adam parasız kalmaz öyle yap oğlum bunu yap oğlum bak bugün 18 yaşında kimse laf geçiremiyor dün borana yapıyor aynısını delirdim yok yok sanırım böyle gitmeyecek en güzeli 2 yaşına geldimi ben taşıyım evi işyerine yakın bir yere veriyim anaokuluna gerekirse tüm gün iyi bir yere verdimmi hiçbir sorun olmuyor kuzenimede tembihlerim gider kontrol eder gündüzleri en sağlıklısı bu yoksa anane dede elinde çok şımaracak şimdiden başladı
Canan senin adına ve boran ın adına çook mutluyum canım ha tabi eşinin adına da
sağol bitanem dualarınız sayesinde off imzayıda atsam rahatlıycam çok soğudum burdan 1 dk daha durmak gelmiyor içimden

oyy yavrum neyse sen fazla paniklemediğine göre çok kötü birşey yok demekki ay ben hiç soğuk kanlı değilim ya napıcam bilmiyorum kan gördümmü kafayı sıyırırım herhalde bizimki henüz tutunup kalkmalara başlamadı henüz düşmelerimiz yok ama anlaşılan yakındır

eheheh seviyorum seni ya aslında çocuklu evde gerçekten hiçbirşeyi çok görmemek lazım bende aşırı düzen manyağıyımdır ama şimdi annemlerde kalıyorum mesela pazartesi sabahı evden nasıl çıktıysam ev o halde napıyım akşam o saatten sonra eve uğra topla birde annemlere git olmuyor şartlar insana dağınıklığada alıştırıyor o arkadaşında çocuk olunca anlayacaktır

he yaa birde öyle patavatsızlıklar var dimi ben pat diye cevap veririm valla hiç tutamam içimde

valla ben hep imreniyordum sen arya 6 da yattı sabah kalktı diyince kıymetini bil kuzunun ben düşünemiyorum boran 6 da uyuyacak gerçi o zaman yüzünü göremem kuzumun iyi böyle 10 da uyusun razıyım diş huzursuzluğu 1-2 hafta sürüyor canım sonra eski düzene dönüyor ilk zamanlr uyusa bile uykuda ağlayarak uyanacak mızırdanacak az pışpışlayınca dalacak falan sonra tamamen çıkıp azıcık büyüyünce uyanmaz artık sadece acıkır beslersin ama bizim sanırım üsttekiler zorluyor şimdide macera yeniden başladı

canım kıyamam çok geçmiş olsun yürümeye başlayıncada böyle kazalar kaçınılmaz oluyor çocuk işte düşe kalka büyür. allah beteri kazalardan saklasın böyle düşmeler olucak illaki pamuklara saramıyoruz ki.

herkese günaydın sabahları hep yorgun uyanıyorum şöyle uykumu alarak uyandığım bi sabahım olmıcak mı acaba ?

cincon nasıl oldu iş görüşmen benim son gelişmelerden haberim yok eski iş yerine ne dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…