canım suan kaldırmayın cok kucuk. belki yukselır korumaları bir bakın gerci inmediğne göre yükselirmi bilemem. ekstra korkuluklar satılıyor yataga gore olanı varsa bakıp koyabılırsınız bir arastırın
günaydınnnnnnnnn
aynen zorunlu olmadıkça bende çalışma taraftarı değilim ama işte maddi olarak elimiz kolumuz bağlı olunca:26:
canım ben kabak salatası yapıyorum bazen misafirlerime çokda beğeniyorlar
geçmiş olsun canım :26:
cincon kız ne yaptın görüşmen nasıl geçit:44:
Ekstra korkuluk satılıyorsa iyi fikir:) sağol canım katkından dolayı. Muccck!
Dişiniz hayırlı olsun canim, darisi basimiza AminSaolun kızlarr grnt ve kelebekçikk:) darısı çıkaramayanların başına.
Grnt nin anlamı ne bu arada merak ettim?
Oncelikle yavruna cok gecmis olsun, bu ev isi seni baya yoracak ankasilan kendine dikkat et bilincaltin bile etkilenmisGünaydın herkeze. Oğlum grip oldu. onunla ilgilendiğim için giremedim pek. akşam oğluşuma calpol verdim. karnı burkuluyordu sanırım zinko verdim. rahatladı baya.ishal olmuş. artık bu sabah uykusundan sonra öğleye doğru patates pirinç haşlarım. ishali keser. çok iştahı yoktu zorla bişeyler yedirdim. yoksa halsiz düşecekti. yatarkende nane limon,elma,incir,çubuk tarçın,1 tanede karanfil katıp kaynattım içirdim. biraz rahatladı. burnunda hışırtı vardı buruno serum sıktım. yavrumun burnu akıyor biraz. fazla ilerlemese bari. ama erken önlem aldığım için ilerlemez sanırım. (karanfil rahat uyku uyumasını sağlar, ayrıca vicudu zinde tutar, tavsiye ederim.) sanırım geçmişide okuyamıcam. umarım herkez iyidir. bebeklerinizde iyidir inşallah. dün salona saray tipi perde siparişi verdik. iç perdesini verdik. ve tülüde katlama tül olarak seçtim. Balkon camı siparişini verdik her iki balkonuda cam kaplatıyoruz. birde balkon için katlama tül siparişi verdik. pencerelere sineklik sipariş ettik, çok iyi oldu. yazın sivrisinek böcek derdi olmayacak. ben çok abes olur diyordum ama görüntü olarak. okadar şeffaffki çok belli bile değil sineklikler. kesinlikle tavsiye ederim. özellikle bebek odasına mutlaka yaptırmalısınız.yavaş yavaş rayına oturuyor bakalım. sanırım mayıs başı gibi taşınıyoruz hayırlısıyla.
Dün sabah bir korkuyla uyandım. rüya görmüşüm. oğlum 9. kattaki balkondan aşağı sarkıyordu. eşimle bende diğer balkondaymışız. panik oluyoruz. biraz kımıldasak oyun sanıp aşağı atlıcak diye su ter içinde kalmışım. diğer balkona koşuyorum oğlum yok. beynimden vurulmuşa dönüyorum. sonra bir bakıyorum düşmemş ama sınırda. kolundan yakalıyorum kıyafeti kalıyor elimde. anammm ne kötü rüyaydı. uyandığımda zor kendime geldim. bilinç altıma yerleşmiş bu evin yüksekliği ve balkonlar.
CANANcım iş görüşmen iyi geçmiş. allah gönlüne göre verdi. inşallah çok daha rahat edersin. ben işe girmişim gibi sevindim tatlım. bebeğin içinde iyi olmuş. kreşide varmış zaten ohhh süper valla. çok iyi olmuş. daha iyi yerlere gelmeni temenni ederim canım.
Buara pek giren de olmamış. sayfa neden çok ilerlemediki. herkez neyapıyorki. ayy geçmişide okuyamadım birazdan paşam uyanacak. şimdi ona yemek hazırlamam lazım. dediğim gibi oğlumla daha çok ilgilenmem lazım. pek giremem heralde.
PEMBEHİPOPOTAM canım iyisindir inşallah.
NFK annen nasıl olduki daha iyidir umarım.
ve BÜTÜN ARKADAŞLAR öpüldünüz hepiniz.
Günaydın kızlarr. Ayy bugün canlansın bu topik içim karardı şiştim valla ya
Bu arada demek oluyor ki bizim de dişimîz çıktııııı!!!!
Sağolun ecrin, pembe hipo, tubaal .....
günaydın kızlar
oğlum genelde 7 gbi uyanıyo, bugun 6 da uyandı. çok sinirlendim, kızıyorm diyorum ki,
ben bu saatte uyanmak istemiyorum ben, sen çok madem istiyosn, beşiğinde sessiz akıllı dursaydın. mecbur muyum bu saatte uyanmaya ben ya sen istiyosn diye, ben istemiyorum istemiyorummmm..
kim dinler ki tabi,
kafayı sıyırmış gbi çocuga anlattıgım seylere bak, sanki anlıyo
bu aralar kuskus salatası çok revacta bizim çevrede, herkes ondan yapıyo :)
afiyet olsun oğluşuna, benimki de seviyo çok şükür. dedesine halasına cekmemiş, onlar yemiyolar. korkmuştum ya et sevmezse onlara cekip diye ama çekmemiş.
günaydın kızlar bende bugün uykusuzum çünkü kızım nezle oldu burnu akıyor tıkalı akşam serum fizyolojik damlattım sonra biraz rahat etti uyudu ama gece yine ağladı allah tan ateşi yok ama dua edin lütfen ilerlemesin daha ilk hastalığımız çok endişelendim huzursuz oldum çok üzüldüm
dişiniz hayırlı olsun canım
Kabak salatası kabakların rendelenip azıcık yağda çevrilip sarımsaklı yoğurtla karıştırıldığı mı??günaydınnnnnnnnn
aynen zorunlu olmadıkça bende çalışma taraftarı değilim ama işte maddi olarak elimiz kolumuz bağlı olunca:26:
canım ben kabak salatası yapıyorum bazen misafirlerime çokda beğeniyorlar
geçmiş olsun canım :26:
cincon kız ne yaptın görüşmen nasıl geçit:44:
Selam kızlar günaydın,
canlarım görüşmemi merak etmişsiniz öncelikla hadımköy dünyanın öbür ucuymuş 3,5 saatte gittim neyseki erken çıkmıştım geç kalmadım neyse orda arkadaşlarım karşıladı zaten beklerken görüşmeyi yapacağım kişiyle tanıştım arkadaşımla otururken şefleri geldi selam canan hoşgeldin heyecan varmı dedi yok gayet rahatım dedim güldü peki görüşürüz dedi 15 dk sonra içerideydim karşımda 2 ayrı bölüm şefi ve insan kaynakları neyse tanıştık ben kendimi anlattım onlar işleyisi anlattı bölüm şefi teknik sorular sordu ve açıkçası çok zorladı 3 yıldır laboratuvara girmediğimden biraz zorlandım ama sağolsun çok yardım etti neyse görüşmdn sonra bir sınav kağıdı verdiler sırf mantık beynim patladı 50 soru 20 dk tabiki hepsini yapamadım ama kız zaten şimdiye kadar hepsini ytapan olmadı korkma sadece yapabildiğin soruları değerlendiricez dedi zaten çokta önemli değilmiş
sonra arkadaşım şefiyle konuşmuş şefide tamam %100 okeydir ben kaptırmak istemem çok iyi bilgiside gayet taze unutmuş değil yanlız diğer stabilite şefide kendi bölümüne istiyor görüşmede mutlaka bastırsın mamul laboratuvarını istiyorum diye o tarafa kaptıramam demiş bu hafta 2. kez görüşmeye çağıracaklar maaş için netleştirip sözleşme imzalıycam sonrada buraya açıcam konuyu ama asıl sorun 2. görüşme için izin almak sıkıntı olabilir canımı sıkanda o söyliyim diyorum arkadaşım burası netleşti ama sen yinede imzayı atmadan söylme diyorlar ikilemde kaldım ama neyseki görüşme iyi geçti herşey olumlu bu arada eve kadarda servis var çile sona erdihaftasonu çalışma yok veee asıl bomba her yıl yaz aylarında 3 HAFTA FABRİKANIN genel tatili var komple bakıma giriyor ücretli izin yıllık izninin dışında üstelk dilersen yıllık izninide peşine al 5 hafta daha ne isterim Allahtan
kızlarr dualarınız için sağolun Allah razı olsun canlarım bakalım bu hafta imzayıda atarsam muradıma ericem inşallah çoğu gitti azı kaldı bugün sınav sonucu belli olunca aayacaklarmış
Günaydın herkeze. Oğlum grip oldu. onunla ilgilendiğim için giremedim pek. akşam oğluşuma calpol verdim. karnı burkuluyordu sanırım zinko verdim. rahatladı baya.ishal olmuş. artık bu sabah uykusundan sonra öğleye doğru patates pirinç haşlarım. ishali keser. çok iştahı yoktu zorla bişeyler yedirdim. yoksa halsiz düşecekti. yatarkende nane limon,elma,incir,çubuk tarçın,1 tanede karanfil katıp kaynattım içirdim. biraz rahatladı. burnunda hışırtı vardı buruno serum sıktım. yavrumun burnu akıyor biraz. fazla ilerlemese bari. ama erken önlem aldığım için ilerlemez sanırım. (karanfil rahat uyku uyumasını sağlar, ayrıca vicudu zinde tutar, tavsiye ederim.) sanırım geçmişide okuyamıcam. umarım herkez iyidir. bebeklerinizde iyidir inşallah. dün salona saray tipi perde siparişi verdik. iç perdesini verdik. ve tülüde katlama tül olarak seçtim. Balkon camı siparişini verdik her iki balkonuda cam kaplatıyoruz. birde balkon için katlama tül siparişi verdik. pencerelere sineklik sipariş ettik, çok iyi oldu. yazın sivrisinek böcek derdi olmayacak. ben çok abes olur diyordum ama görüntü olarak. okadar şeffaffki çok belli bile değil sineklikler. kesinlikle tavsiye ederim. özellikle bebek odasına mutlaka yaptırmalısınız.yavaş yavaş rayına oturuyor bakalım. sanırım mayıs başı gibi taşınıyoruz hayırlısıyla.
Dün sabah bir korkuyla uyandım. rüya görmüşüm. oğlum 9. kattaki balkondan aşağı sarkıyordu. eşimle bende diğer balkondaymışız. panik oluyoruz. biraz kımıldasak oyun sanıp aşağı atlıcak diye su ter içinde kalmışım. diğer balkona koşuyorum oğlum yok. beynimden vurulmuşa dönüyorum. sonra bir bakıyorum düşmemş ama sınırda. kolundan yakalıyorum kıyafeti kalıyor elimde. anammm ne kötü rüyaydı. uyandığımda zor kendime geldim. bilinç altıma yerleşmiş bu evin yüksekliği ve balkonlar.
CANANcım iş görüşmen iyi geçmiş. allah gönlüne göre verdi. inşallah çok daha rahat edersin. ben işe girmişim gibi sevindim tatlım. bebeğin içinde iyi olmuş. kreşide varmış zaten ohhh süper valla. çok iyi olmuş. daha iyi yerlere gelmeni temenni ederim canım.
Buara pek giren de olmamış. sayfa neden çok ilerlemediki. herkez neyapıyorki. ayy geçmişide okuyamadım birazdan paşam uyanacak. şimdi ona yemek hazırlamam lazım. dediğim gibi oğlumla daha çok ilgilenmem lazım. pek giremem heralde.
PEMBEHİPOPOTAM canım iyisindir inşallah.
NFK annen nasıl olduki daha iyidir umarım.
ve BÜTÜN ARKADAŞLAR öpüldünüz hepiniz.
Meksika fasulyeli salata yapabilirsin çok güzel oluyor. Bir de kat kat gökkuşağı salatası var o da farklı bir tarif
Çok geçmiş olsun cnm bizdede aynı şikayetler vardı, şimdi öksürüğe döndü. Ventolin şurup kullanıyoruz. Serum fizyolojiği günde 3-4 kez kullanabiliosun cnm. Bizde tüp tüp olanlardan var serum fizyolojik
Cinconcinim:) hayırlı olsun bacımboranın şansı demiştim allah bizi sıkıntıya sokmuyor.
GRNT geçmiş olsun diyelim geçsin gitsin. Ihlamur falan, meyve vs biraz doping yap bakalım yakalanmadan atlatsın yavrucak.
PEMBEHİPO, benimde aklıma meksika fasülyeli salata gelmişti ama minita önce davranmış. Güzel görünüyor, tadı da güze,hazırlanışı da kolay
Kizlar netimin kotasi dolmustu . Simdi yenılendi ben şu anda cepjen griyorm . Oglumu saliorum 10dk ya. Pc den grerim backlarm koptu of(
zeynep naber ya seni buralarda göremez olmuştuk iyiki sosyal medya vargeldım cok sukur oğlan uyuyor actım bi meyveli soda aldım kibarıyenin eti paykekini ham ham yapıorummm
Ekstra korkuluk satılıyorsa iyi fikir:) sağol canım katkından dolayı. Muccck!
Canım bu kuskus salatası nasıl yapılıyor. zahmet olmazsa bir tarif alabilirmiyim. geçmişte yazdınmı bu tarifi bilmiyorum hiç bakamadım. çocuk hastaya. ayy yeni uyudu. pek nazlı benim oğlum. yerim ben onun nazını.bu aralar kuskus salatası çok revacta bizim çevrede, herkes ondan yapıyo :)
afiyet olsun oğluşuna, benimki de seviyo çok şükür. dedesine halasına cekmemiş, onlar yemiyolar. korkmuştum ya et sevmezse onlara cekip diye ama çekmemiş.
ayy canım ya senindemi bebeğin grip oldu. geçmiş olsun. ben akşam bugünki girişimi okuduysan nane limon falan bir karışım kaynatmıştım, bugün biraz toparladı kendini. istersen sende bir dene. öksürüğü vardı azaldı. çok terledi. üst değiştir sırtına penye koy canım çıktı gece. üşütmekten korktum iyice. hep battaniyeye sara sara giydirdim valla. sabahta kaynattım o karışımdan yarım çay bardağı kadar içti. yatmadan öncede verdim. limonu biraz fazla olmuş ama olsun çabuk toparlamasına yardımcı oldu.günaydın kızlar bende bugün uykusuzum çünkü kızım nezle oldu burnu akıyor tıkalı akşam serum fizyolojik damlattım sonra biraz rahat etti uyudu ama gece yine ağladı allah tan ateşi yok ama dua edin lütfen ilerlemesin daha ilk hastalığımız çok endişelendim huzursuz oldum çok üzüldüm
dişiniz hayırlı olsun canım
saol canım şıkır şıkır oldu valla perdeler. bu sinekliğin resmini nasıl koyarım bilmiyorum. ancak takıldıktan sonra resim çekerim. buraya resim nasıl ekleniyor bilmiyorum ama öğretirsiniz. eğer düşünürsen yardımcı olurum şubesi varsa. şube yoksada mutlaka satan biryer vardır. biz bizim pimapenleri yapan yere sipariş ettik. ölçüye göre getirip takacaklar. herhangi bir pimapenciyede sorabilirsin. şeffaf renkte varmış diye sorarsın. okadar inceki. çok iyi oldu valla. nefret ediyorum sivrisineklerden. eşimle yatarız eşimi yemez beni yer hep bu sivriler.hayirli olsun perdeleriniz ..şu sineklik nasil bir şey resmi varmı
Canım bu kuskus salatası nasıl yapılıyor. zahmet olmazsa bir tarif alabilirmiyim. geçmişte yazdınmı bu tarifi bilmiyorum hiç bakamadım. çocuk hastaya. ayy yeni uyudu. pek nazlı benim oğlum. yerim ben onun nazını.
ayy canım ya senindemi bebeğin grip oldu. geçmiş olsun. ben akşam bugünki girişimi okuduysan nane limon falan bir karışım kaynatmıştım, bugün biraz toparladı kendini. istersen sende bir dene. öksürüğü vardı azaldı. çok terledi. üst değiştir sırtına penye koy canım çıktı gece. üşütmekten korktum iyice. hep battaniyeye sara sara giydirdim valla. sabahta kaynattım o karışımdan yarım çay bardağı kadar içti. yatmadan öncede verdim. limonu biraz fazla olmuş ama olsun çabuk toparlamasına yardımcı oldu.
bende kullandım baya iyi geldi. mandalin yerine portakal versek de olur heralde dimi. çocuğu vitamine boğdum valla. zaten normalde çok veriyorum da.geçmiş olsun baya zor oluyor sahilde 2 kez grip oldu ilkinde öksürükte başlamıstı ilaç vermek zorunda kalmıstı dokotor ama cok sukur ateş çıkmamıstı gripten dolayı. sana tavsıyem serumfizyolojik i sık sık kullanın yanı burnu tıkanırkenden ve temızleyın burnunu o zaman daha rahat olur birde grip e mandalin iyi gelir suyunu sık ver . cok gecmiş olsun
maaşallah kızına kalkabiliyor. yatak konusu tehlike oluşturmuş ama. amann dikkatli ol. önlemini al valla. biz park yatak almadık. çocuk odası takımı aldım sadece. yatağıda büyüdüğünde genç yatak oluyor, parçasını çıkardığında. bugüne kadar hep yanımda yattırdım. artık yeni eve geçince oadsında yatırmaya başlıcam.Kızlar ben kızıma evim küçük olduğu için park yatak almıştım. Onda yatıyor alt kısmında. Ama 3-4 gündür nasıl yapıyor anlamıyorum neresinden tutupta kalkıyorsa ayağa kalkıyor. Biraz duruyor, sonra dengesini kaybedip düşüyor ama kumaş olduğu için birsey olmuyor şükür. Ama biz haftasonları kv ye yatılı gittiğimiz için onlarda da
Babyhope 930 Lks Byyen Beik - Ticaretmerkezi.com.tr
Bu var. Peki bu yatakların koruması aşağı da inmiyor ne yapıcaz? Aklıma takıldı. Hem çocuk o yataklarda çabucak ayağa kalkar ve yere düşer çünkü koruma bel hizasına kadar ancak. Yatağın içine bile düşse biryerleri acır, sert çünki? Sizde varmı bu yataklar ne yapıyorsunuz?
canım suan kaldırmayın cok kucuk. belki yukselır korumaları bir bakın gerci inmediğne göre yükselirmi bilemem. ekstra korkuluklar satılıyor yataga gore olanı varsa bakıp koyabılırsınız bir arastırın
nasıl bişeyki bir resmini görsek. komşumuzun kızınında vardı. onunki yüksek ama sororım istersen.geldım cok sukur oğlan uyuyor actım bi meyveli soda aldım kibarıyenin eti paykekini ham ham yapıorummm
nasıl oluyor bu kabak salatası yeni duyuyorum. pişiriptemi yapılıyor.kabak salatası bende cok sık yaparım, pratik ve cok lezzetli. Ayy canım istedi simdi neyse ben diyetteyim, benim yerime siz yiyin
ayy evet sorma canım yaaa. ta rüyalarıma girdi artık. daha çoook yoracağa benziyor. be yavaştan toplanmaya başlıcam zaten. halılar yıkamaya gidecek. perde örtü ne varsa yıkar sarar kaldırırım. geriye kap kacak kalır. bana yardım eden olmayınca tek başıma anca toparlanırım. biraz zor olacak. eşim yardım eder artık.Dişiniz hayırlı olsun canim, darisi basimiza Amin
Oncelikle yavruna cok gecmis olsun, bu ev isi seni baya yoracak ankasilan kendine dikkat et bilincaltin bile etkilenmis
saol canım
saol canım şıkır şıkır oldu valla perdeler. bu sinekliğin resmini nasıl koyarım bilmiyorum. ancak takıldıktan sonra resim çekerim. buraya resim nasıl ekleniyor bilmiyorum ama öğretirsiniz. eğer düşünürsen yardımcı olurum şubesi varsa. şube yoksada mutlaka satan biryer vardır. biz bizim pimapenleri yapan yere sipariş ettik. ölçüye göre getirip takacaklar. herhangi bir pimapenciyede sorabilirsin. şeffaf renkte varmış diye sorarsın. okadar inceki. çok iyi oldu valla. nefret ediyorum sivrisineklerden. eşimle yatarız eşimi yemez beni yer hep bu sivriler.
saol canım şıkır şıkır oldu valla perdeler. bu sinekliğin resmini nasıl koyarım bilmiyorum. ancak takıldıktan sonra resim çekerim. buraya resim nasıl ekleniyor bilmiyorum ama öğretirsiniz. eğer düşünürsen yardımcı olurum şubesi varsa. şube yoksada mutlaka satan biryer vardır. biz bizim pimapenleri yapan yere sipariş ettik. ölçüye göre getirip takacaklar. herhangi bir pimapenciyede sorabilirsin. şeffaf renkte varmış diye sorarsın. okadar inceki. çok iyi oldu valla. nefret ediyorum sivrisineklerden. eşimle yatarız eşimi yemez beni yer hep bu sivriler.
slm kızlar kk ya uzun süredir üyeyim ama fırsat olup giremiyordum size kendimi tanıtayım 24 yaşında evli ve irem adında bir kızım var bir mağazada müdürüm mersinde yaşıyorum merkez değil ama işte böyle size bi sıkıntımdan dolayı akıl danışacam çalışıyorum demiştim zaten az önce bizim belli bir mesai saatimiz yok ve yazın 8 9 gibi çıkıyoruz fazla çalışınca fazla para mı alıyoruz hayır yok öyle bir durum ama yaşadığım yerde iş imkanları kıstlı olunca insanlar istedikleri gibi at koşturuyorlar 700 tl para alıyorum ek olarak şirketin evi vardı orada oturuyorum ücretsiz olarak kira vermiyorum diyeyim kira ödeyecek olsam 250 ya da 300 tl olur işte ama yazın uzacak mesai saatlerinden dolyı huzursuzum sonuçta küçük bir kızım var şu anda kv bakıyor ama yazın yaylada olacak onunla göndersem gir gel her gün sorun bakıcı bulsam sıkıntı olacak kvye 300 tl para veriyorum bakıyor diye ve ben bu şartlarda çalışmak istemiyorum iş verenlerle konuşup yazın 6 gibi işten çıkmayı düşünüyorum tabi müsade ederlerse öyle olursa belki çalışırım kıza bakıcı mı bulurum bilemiyorum şu an çevrem çıkma işten diyor ama ben bunaldım ya offf bi akıl verin gerçi erken çıkamazsın derlerse mecburum ama yinede size sormak istedim
dün tim seldin 'nin kitabından bahsetmiştim buyuk bir zevkle okuyorum. başlıkta minita nın ismi özel olarak yazdım yanlıs anlaşılmasın dunku sohbetimizden dolayı onun adını ayrı yazdım. bu yazımı montessori eğitimi hakkında az az bilgi vermek için yazıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa okurlar.
montessori eğitimine göre odaları nasıl olmalı.( hatta tüm ev nasıl duzenlenmeli ) çocuk odası cocuklarımızın boyuna göre düzenlenmeli. boyuna uygun raflar yapılmalı. cocugumuz istediğinde oyuncaklarına ulaşabilmeli. cok parcalı oyuncaklar kutuların yada sepetlerin içine koyulmalı ve düzenli olmalı.
cocuklara oyun alanları yaratılmalı . bunun için herhangi bir oda secile bilinir oyun alanı için kucuk bir halı yada battaniye kullanılabılınır.
cocugumuz bir yasını gecınce yer yatagı yada yere yakın yataklar seçilmeli böylece cocugumuz yataga inim cıkarken rahat hareket edebilir bununla beraber örtünmek için yorgan yada uyku tulumu kullanılmalı. böylece sabahları yatagını düzeltirken işi kolaylasır. bununla kapı kollarını ışık düğmelerini ulaşabileceği şekilde yeniden ayarlanmalı.
çocuğun odasını bellirli bir yere kadar siz duzenleyin. sonra cocugunuzun zevkine ve ilgi alanlarına göre esya eklersiniz. oyuncak oynayabileceği bir alan yanı sıra rahat boyama yapabılecegı masa da bulundurun..... basıt bir müzik çalar odasına koyun ve naısl calıstıracağını öğretin.
vee bebeklerimiz için birkaç şey :)
bebeklerimizin doğdukları andan itibaren duyuları gelişmeye başlar . bebegımız oturmaya baslayım etrafındakı esyaları rahatca elıne almaya basladıkları andan itibaren bebklerimize süpriz sepetler hazırlayabilirz bunun için yutablıcegı kadar kucuk olmayan keskın kenarları olamayan esyalar secilip bu sepete konmalı. bu sepetlede cocugumuz oynamalı bu duyularının gelısımını sağlar.. devamıı gelicek
kızlar cevap veren arkadaşlara çok tşk daha isimlerinizi öğrenemedim o yüzden tek tek tşk edemedim cincon arkadaşın yeni işi olur inş ya bebekle çalışmak ne kadar zormuş dün patronun eşiyle konuştum da erken çıkma konusunda izin vermeyecekler gibi bende çıkarım o zaman yaza dedim misler gibi tatilimi yaparım sonrası da allah kerim geçinmek zor olacak biliyorum ama kafam rahat değil 4 senedir aralıksız çalışıyorum ne yıllık izin var ne başka birşey arada bi gün izin alırsam o yani çalışmayı çok seviyorum ama bu iş yerinden soğudum biraz kafamı dinleyip işe bakarım risk alıyorum ama içimden gelen ses böyle yap diyor cumartesi iş görüşmem var hem maaşı bundan kat kat iyi hem cumartsi pazar tatil hem de 8 5 yıllık izin falan herşey var sınavı geçersem tabi dua edin lütfen ya anne olmak ne zormuş hele çalışan anne olmak
portkal sakın vermeyin şimdilik.çok kötü pişik yapıyor.bizim başımıza geldi
Kız aşkolsun sanaaa. Al sana öpücüklerin şahıı. MUCCK! Şaka maka da hala net çözüm bulabilmiş değilim. Bunların hareketlenmeleri de bi dert anacımzeynep naber ya seni buralarda göremez olmuştuk iyiki sosyal medya varohh ye canım ye bizim yerimizede ye afiyet bal şeker olsun kilo olmasın
bak sen nankör seni ben o kadar yazdım çizdim beni öpmek yok ama ben napıyım aryacık deli yatıyorsa sonuçta iyi fikir bizde işe yaradı hoş oğlan daha çok annemlerde kaldığımızdan beşiğine hasret ama olsun bilemiyorum yani
kızlar cevap veren arkadaşlara çok tşk daha isimlerinizi öğrenemedim o yüzden tek tek tşk edemedim cincon arkadaşın yeni işi olur inş ya bebekle çalışmak ne kadar zormuş dün patronun eşiyle konuştum da erken çıkma konusunda izin vermeyecekler gibi bende çıkarım o zaman yaza dedim misler gibi tatilimi yaparım sonrası da allah kerim geçinmek zor olacak biliyorum ama kafam rahat değil 4 senedir aralıksız çalışıyorum ne yıllık izin var ne başka birşey arada bi gün izin alırsam o yani çalışmayı çok seviyorum ama bu iş yerinden soğudum biraz kafamı dinleyip işe bakarım risk alıyorum ama içimden gelen ses böyle yap diyor cumartesi iş görüşmem var hem maaşı bundan kat kat iyi hem cumartsi pazar tatil hem de 8 5 yıllık izin falan herşey var sınavı geçersem tabi dua edin lütfen ya anne olmak ne zormuş hele çalışan anne olmak
Meksika fasulyeli salata bana çok uyduruk geliyo yagökkuşağı salatasını ben patates yoğurt ve salatalık üçlüsü ile yapıyorum. Ne gökkuşağı ama
Arpa şehriye, nar ve ceviz ile süslersen çok lezzetli bir salata meksika fasulyeli bence.
Gökkuşağınıda orjinal tarifle yaparsan sunumu ve tadı onunda güzel, seninki biraz eksik malzemeli olmuş pek gökkuşağı olmamış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?