Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

geldım cok sukur oğlan uyuyor actım bi meyveli soda aldım kibarıyenin eti paykekini ham ham yapıorummm

Ekstra korkuluk satılıyorsa iyi fikir:) sağol canım katkından dolayı. Muccck!

kabak salatası bende cok sık yaparım, pratik ve cok lezzetli. Ayy canım istedi simdi neyse ben diyetteyim, benim yerime siz yiyin

Saolun kızlarr grnt ve kelebekçikk:) darısı çıkaramayanların başına.
Grnt nin anlamı ne bu arada merak ettim?
Dişiniz hayırlı olsun canim, darisi basimiza Amin

Oncelikle yavruna cok gecmis olsun, bu ev isi seni baya yoracak ankasilan kendine dikkat et bilincaltin bile etkilenmis

Günaydın kızlarr. Ayy bugün canlansın bu topik içim karardı şiştim valla ya

Bu arada demek oluyor ki bizim de dişimîz çıktııııı!!!!

Sağolun ecrin, pembe hipo, tubaal .....

Canım dişiniz hayırlı olsun :)

Anlamıyorlar canım. Geçen karşıma alıp konuştuğumu söylemiştim zaten :) büyüsünler diye dua edicez napalım.

Kuskus salatası turşulu tavuklu falan dimi?? Bizim arkadaş da çok yapar.

Geçmişler olsun canım.

Kabak salatası kabakların rendelenip azıcık yağda çevrilip sarımsaklı yoğurtla karıştırıldığı mı??

Canım Allah tamamına erdirsin diyelim :)

Canım iyiyim. Özledim seni :) evinize yaptıkların da hayırlı olsun canım.

Meksika fasulyeli salata bana çok uyduruk geliyo ya gökkuşağı salatasını ben patates yoğurt ve salatalık üçlüsü ile yapıyorum. Ne gökkuşağı ama :)

Kizlar netimin kotasi dolmustu . Simdi yenılendi ben şu anda cepjen griyorm . Oglumu saliorum 10dk ya. Pc den grerim backlarm koptu of(

Ayakta sallama deme bacımmmm. Dün gecemiz öyle geçti

geldım cok sukur oğlan uyuyor actım bi meyveli soda aldım kibarıyenin eti paykekini ham ham yapıorummm
zeynep naber ya seni buralarda göremez olmuştuk iyiki sosyal medya var ohh ye canım ye bizim yerimizede ye afiyet bal şeker olsun kilo olmasın
Ekstra korkuluk satılıyorsa iyi fikir:) sağol canım katkından dolayı. Muccck!

bak sen nankör seni ben o kadar yazdım çizdim beni öpmek yok ama ben napıyım aryacık deli yatıyorsa sonuçta iyi fikir bizde işe yaradı hoş oğlan daha çok annemlerde kaldığımızdan beşiğine hasret ama olsun bilemiyorum yani

Canım bu kuskus salatası nasıl yapılıyor. zahmet olmazsa bir tarif alabilirmiyim. geçmişte yazdınmı bu tarifi bilmiyorum hiç bakamadım. çocuk hastaya. ayy yeni uyudu. pek nazlı benim oğlum. yerim ben onun nazını.

ayy canım ya senindemi bebeğin grip oldu. geçmiş olsun. ben akşam bugünki girişimi okuduysan nane limon falan bir karışım kaynatmıştım, bugün biraz toparladı kendini. istersen sende bir dene. öksürüğü vardı azaldı. çok terledi. üst değiştir sırtına penye koy canım çıktı gece. üşütmekten korktum iyice. hep battaniyeye sara sara giydirdim valla. sabahta kaynattım o karışımdan yarım çay bardağı kadar içti. yatmadan öncede verdim. limonu biraz fazla olmuş ama olsun çabuk toparlamasına yardımcı oldu.

hayirli olsun perdeleriniz ..şu sineklik nasil bir şey resmi varmı
saol canım şıkır şıkır oldu valla perdeler. bu sinekliğin resmini nasıl koyarım bilmiyorum. ancak takıldıktan sonra resim çekerim. buraya resim nasıl ekleniyor bilmiyorum ama öğretirsiniz. eğer düşünürsen yardımcı olurum şubesi varsa. şube yoksada mutlaka satan biryer vardır. biz bizim pimapenleri yapan yere sipariş ettik. ölçüye göre getirip takacaklar. herhangi bir pimapenciyede sorabilirsin. şeffaf renkte varmış diye sorarsın. okadar inceki. çok iyi oldu valla. nefret ediyorum sivrisineklerden. eşimle yatarız eşimi yemez beni yer hep bu sivriler.

çok tşk ederim canım sizede çok geçmiş olsun evet okudum akşam eve gidince yapacağım umarım içer

bende kullandım baya iyi geldi. mandalin yerine portakal versek de olur heralde dimi. çocuğu vitamine boğdum valla. zaten normalde çok veriyorum da.

maaşallah kızına kalkabiliyor. yatak konusu tehlike oluşturmuş ama. amann dikkatli ol. önlemini al valla. biz park yatak almadık. çocuk odası takımı aldım sadece. yatağıda büyüdüğünde genç yatak oluyor, parçasını çıkardığında. bugüne kadar hep yanımda yattırdım. artık yeni eve geçince oadsında yatırmaya başlıcam.

nasıl bişeyki bir resmini görsek. komşumuzun kızınında vardı. onunki yüksek ama sororım istersen.

kabak salatası bende cok sık yaparım, pratik ve cok lezzetli. Ayy canım istedi simdi neyse ben diyetteyim, benim yerime siz yiyin

nasıl oluyor bu kabak salatası yeni duyuyorum. pişiriptemi yapılıyor.

Dişiniz hayırlı olsun canim, darisi basimiza Amin

Oncelikle yavruna cok gecmis olsun, bu ev isi seni baya yoracak ankasilan kendine dikkat et bilincaltin bile etkilenmis
ayy evet sorma canım yaaa. ta rüyalarıma girdi artık. daha çoook yoracağa benziyor. be yavaştan toplanmaya başlıcam zaten. halılar yıkamaya gidecek. perde örtü ne varsa yıkar sarar kaldırırım. geriye kap kacak kalır. bana yardım eden olmayınca tek başıma anca toparlanırım. biraz zor olacak. eşim yardım eder artık.

saol canım

sağol canım pimapencilere sorayım bizim ev birinci katta kesin girer şimdiden önlem almak kazım

Beni hiç ısırmazlar valla hep eşimi yerler çok iyi birşey :) bir ara takıntı yapmıştım brni neden hiç sinek ısırmıyo diye :)

Bu arada salata fikri veren arkadaşlarıma teşekkür etmeyi unuttuğumu farkettim nolur kusura bakmayın bygün kafam çok gidik :/ gece hiç uyuyamadım hep ayağımdaydı kuzu. Belim bacağım her yerim tutulmuş kalktım. Okulda da yoruldum. Hatta parkyatakla ilgili olayı okudum anlamadım yani okadar fenayım :/ seviyom hepinizi :)

kızlar cevap veren arkadaşlara çok tşk daha isimlerinizi öğrenemedim o yüzden tek tek tşk edemedim cincon arkadaşın yeni işi olur inş ya bebekle çalışmak ne kadar zormuş dün patronun eşiyle konuştum da erken çıkma konusunda izin vermeyecekler gibi bende çıkarım o zaman yaza dedim misler gibi tatilimi yaparım sonrası da allah kerim geçinmek zor olacak biliyorum ama kafam rahat değil 4 senedir aralıksız çalışıyorum ne yıllık izin var ne başka birşey arada bi gün izin alırsam o yani çalışmayı çok seviyorum ama bu iş yerinden soğudum biraz kafamı dinleyip işe bakarım risk alıyorum ama içimden gelen ses böyle yap diyor cumartesi iş görüşmem var hem maaşı bundan kat kat iyi hem cumartsi pazar tatil hem de 8 5 yıllık izin falan herşey var sınavı geçersem tabi dua edin lütfen ya anne olmak ne zormuş hele çalışan anne olmak

portkal sakın vermeyin şimdilik.çok kötü pişik yapıyor.bizim başımıza geldi

Son düzenleme:

Sağol cnm bilgiler için:)) bende yeni öğrendiğim şeyleri paylaşıcam szinle
Bende bugün ikea dan iç içe geçen kaplar aldım:))

Canım inşallah geçersin sınavı. Aynen dediğin gibi çalışan anne olmak çok zorrrr.

portkal sakın vermeyin şimdilik.çok kötü pişik yapıyor.bizim başımıza geldi

Oy kıyamam demekki asidi okadar etkili :/

Kız aşkolsun sanaaa. Al sana öpücüklerin şahıı. MUCCK! Şaka maka da hala net çözüm bulabilmiş değilim. Bunların hareketlenmeleri de bi dert anacım

İnşallah hayırlısıysa olur canım.

Son düzenleme:
Meksika fasulyeli salata bana çok uyduruk geliyo ya gökkuşağı salatasını ben patates yoğurt ve salatalık üçlüsü ile yapıyorum. Ne gökkuşağı ama

Arpa şehriye, nar ve ceviz ile süslersen çok lezzetli bir salata meksika fasulyeli bence.
Gökkuşağınıda orjinal tarifle yaparsan sunumu ve tadı onunda güzel, seninki biraz eksik malzemeli olmuş pek gökkuşağı olmamış:))

Meksikalıyı ben hiç yapmadım; hep milletin yaptığını yedim :) onların yaptığında da konserve mısır turşu iceberg falan vardı. Gökkuşağını da hiç sorma ya resmen tembelliğimden öyle ki ozamanlar çocuk bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…