Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

heheh canım benim sağol ev taşımak birşey değilde çocuk var işte annem bakıyor şimdi içim rahat gözüm arkada değil bakıcıya güvenemem kreş açılırsa ancak evi taşırım yoksa zaten kendi evini bırak kiraya git çocuğada bakıcı tut aldığın paradan ne kalacakki nasılsa eve kadar servis var korktuğum gibide değilmiş 1 saat sürüyor yol akşam 5,5 ta kalkıyor servis 6,5-7 arası evdesin sabahta 6,10 da binicem erken olacak ama uyurum 1 saat serviste indi bindisi yok en azından valla sağlam iş olsunda yol dert değil piyasayı az çok tanıdım fabrikadan vazgeçmem artık kolay kolay

evet evet o kır saçlı biri doktor iyi aslında baya ilgili uzun uzun bakıyor benimki 6 ayında 10 kiloydu obez dedi sütüm azaldı devam sütü vericm dedim obezmi yapacaksın çocuğu dedi bana e napıyım dedim süt vermiyimmi emzir diyo e süt olmazsa napıcam deli manyak yani kilo takıntılı belki 9 aya girdiğinden 10 kilo normal gelmiştir ona bizimkide 9 aylık oldu da noldu sanki 3 kilo dahamı aldı aynıdır herhalde hala olsa olsa 10,5 belki olmuştur bende götürücem bu hafta ama diğer doktoru deniycem belki ona döneriz onuda baya metheden olmuştu aa karşılardan gelen hastaarı var bak istersen netten bu doktor 6 aydan evvel ek gıdaya başla diye ısrar etti diğeri su bile vermeyeceksin sütün yarıyor demişti acaba 5,5 aylıkken başladım hatamı ettim bilemiyorum işte değiştirmemek lazım doktor yoksa insan tereddütte kalıyor

geçmiş olsun baya zor oluyor sahilde 2 kez grip oldu ilkinde öksürükte başlamıstı ilaç vermek zorunda kalmıstı dokotor ama cok sukur ateş çıkmamıstı gripten dolayı. sana tavsıyem serumfizyolojik i sık sık kullanın yanı burnu tıkanırkenden ve temızleyın burnunu o zaman daha rahat olur birde grip e mandalin iyi gelir suyunu sık ver . cok gecmiş olsun

çok tşk ederim canum umarım ilerlemez gerçekten zor oluyor

çok sevindim canım gözünaydın süper iş olmuş valla allah herkese nasip etsin

çok tşk ederim canım bende bugün petitus ver dedim anneme daha çok ilerlemesin
serum fizyolojik aldım ama üzerinde günde bir damla yazıyor anlamadım

yaa aslında serum fizy. kullanmıyoruz biz dr başka bir tane verdi deniz suyuymus adı aklımda değil suan. AMA GARİP SERUM FİZYOLOJİK ilaç içermediğinden gun içinde kullaılabilirinr diye biliyordum en iyisi doktora sormak tabii

6 aylıkken 10 kilo mu maşallah sütun iyiymiş senin aşı yapmiyorlarsa oda sıkıntı canım ama boyle ani hastalıklarda falan görülebilir en azindan yakın dedigin dr da bi bakayım sonuçta bi bebek daha gelecek ...

Günaydın herkeze. Oğlum grip oldu. onunla ilgilendiğim için giremedim pek. akşam oğluşuma calpol verdim. karnı burkuluyordu sanırım zinko verdim. rahatladı baya.ishal olmuş. artık bu sabah uykusundan sonra öğleye doğru patates pirinç haşlarım. ishali keser. çok iştahı yoktu zorla bişeyler yedirdim. yoksa halsiz düşecekti. yatarkende nane limon,elma,incir,çubuk tarçın,1 tanede karanfil katıp kaynattım içirdim. biraz rahatladı. burnunda hışırtı vardı buruno serum sıktım. yavrumun burnu akıyor biraz. fazla ilerlemese bari. ama erken önlem aldığım için ilerlemez sanırım. (karanfil rahat uyku uyumasını sağlar, ayrıca vicudu zinde tutar, tavsiye ederim.) sanırım geçmişide okuyamıcam. umarım herkez iyidir. bebeklerinizde iyidir inşallah. dün salona saray tipi perde siparişi verdik. iç perdesini verdik. ve tülüde katlama tül olarak seçtim. Balkon camı siparişini verdik her iki balkonuda cam kaplatıyoruz. birde balkon için katlama tül siparişi verdik. pencerelere sineklik sipariş ettik, çok iyi oldu. yazın sivrisinek böcek derdi olmayacak. ben çok abes olur diyordum ama görüntü olarak. okadar şeffaffki çok belli bile değil sineklikler. kesinlikle tavsiye ederim. özellikle bebek odasına mutlaka yaptırmalısınız.yavaş yavaş rayına oturuyor bakalım. sanırım mayıs başı gibi taşınıyoruz hayırlısıyla.
Dün sabah bir korkuyla uyandım. rüya görmüşüm. oğlum 9. kattaki balkondan aşağı sarkıyordu. eşimle bende diğer balkondaymışız. panik oluyoruz. biraz kımıldasak oyun sanıp aşağı atlıcak diye su ter içinde kalmışım. diğer balkona koşuyorum oğlum yok. beynimden vurulmuşa dönüyorum. sonra bir bakıyorum düşmemş ama sınırda. kolundan yakalıyorum kıyafeti kalıyor elimde. anammm ne kötü rüyaydı. uyandığımda zor kendime geldim. bilinç altıma yerleşmiş bu evin yüksekliği ve balkonlar.

CANANcım iş görüşmen iyi geçmiş. allah gönlüne göre verdi. inşallah çok daha rahat edersin. ben işe girmişim gibi sevindim tatlım. bebeğin içinde iyi olmuş. kreşide varmış zaten ohhh süper valla. çok iyi olmuş. daha iyi yerlere gelmeni temenni ederim canım.
Buara pek giren de olmamış. sayfa neden çok ilerlemediki. herkez neyapıyorki. ayy geçmişide okuyamadım birazdan paşam uyanacak. şimdi ona yemek hazırlamam lazım. dediğim gibi oğlumla daha çok ilgilenmem lazım. pek giremem heralde.
PEMBEHİPOPOTAM canım iyisindir inşallah.
NFK annen nasıl olduki daha iyidir umarım.
ve BÜTÜN ARKADAŞLAR öpüldünüz hepiniz.

bizim eski dr pedisus un iyileştirme özelliği olmadığını sadece hastalığın üstünü örttüğünü söyledi yazmadı bize sende dr bi sor istersen .

Meksika fasulyeli salata yapabilirsin çok güzel oluyor. Bir de kat kat gökkuşağı salatası var o da farklı bir tarif

çok tşk ederim canım bende bugün petitus ver dedim anneme daha çok ilerlemesin
serum fizyolojik aldım ama üzerinde günde bir damla yazıyor anlamadım
Çok geçmiş olsun cnm bizdede aynı şikayetler vardı, şimdi öksürüğe döndü. Ventolin şurup kullanıyoruz. Serum fizyolojiği günde 3-4 kez kullanabiliosun cnm. Bizde tüp tüp olanlardan var serum fizyolojik

hayirli olsun perdeleriniz ..şu sineklik nasil bir şey resmi varmı

canım hadi hayırlısı gözün aydın bende 1 hafta sonra rahatlamıştım darısı diğerlerine olsun inşallah

Cinconcinim:) hayırlı olsun bacım boranın şansı demiştim allah bizi sıkıntıya sokmuyor.

GRNT geçmiş olsun diyelim geçsin gitsin. Ihlamur falan, meyve vs biraz doping yap bakalım yakalanmadan atlatsın yavrucak.

PEMBEHİPO, benimde aklıma meksika fasülyeli salata gelmişti ama minita önce davranmış. Güzel görünüyor, tadı da güze,hazırlanışı da kolay

Son düzenleme:
Kızlar ben kızıma evim küçük olduğu için park yatak almıştım. Onda yatıyor alt kısmında. Ama 3-4 gündür nasıl yapıyor anlamıyorum neresinden tutupta kalkıyorsa ayağa kalkıyor. Biraz duruyor, sonra dengesini kaybedip düşüyor ama kumaş olduğu için birsey olmuyor şükür. Ama biz haftasonları kv ye yatılı gittiğimiz için onlarda da
Babyhope 930 Lks Byyen Beik - Ticaretmerkezi.com.tr
Bu var. Peki bu yatakların koruması aşağı da inmiyor ne yapıcaz? Aklıma takıldı. Hem çocuk o yataklarda çabucak ayağa kalkar ve yere düşer çünkü koruma bel hizasına kadar ancak. Yatağın içine bile düşse biryerleri acır, sert çünki? Sizde varmı bu yataklar ne yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
dün tim seldin 'nin kitabından bahsetmiştim buyuk bir zevkle okuyorum. başlıkta minita nın ismi özel olarak yazdım yanlıs anlaşılmasın dunku sohbetimizden dolayı onun adını ayrı yazdım. bu yazımı montessori eğitimi hakkında az az bilgi vermek için yazıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa okurlar.

montessori eğitimine göre odaları nasıl olmalı.( hatta tüm ev nasıl duzenlenmeli ) çocuk odası cocuklarımızın boyuna göre düzenlenmeli. boyuna uygun raflar yapılmalı. cocugumuz istediğinde oyuncaklarına ulaşabilmeli. cok parcalı oyuncaklar kutuların yada sepetlerin içine koyulmalı ve düzenli olmalı.
cocuklara oyun alanları yaratılmalı . bunun için herhangi bir oda secile bilinir oyun alanı için kucuk bir halı yada battaniye kullanılabılınır.
cocugumuz bir yasını gecınce yer yatagı yada yere yakın yataklar seçilmeli böylece cocugumuz yataga inim cıkarken rahat hareket edebilir bununla beraber örtünmek için yorgan yada uyku tulumu kullanılmalı. böylece sabahları yatagını düzeltirken işi kolaylasır. bununla kapı kollarını ışık düğmelerini ulaşabileceği şekilde yeniden ayarlanmalı.
çocuğun odasını bellirli bir yere kadar siz duzenleyin. sonra cocugunuzun zevkine ve ilgi alanlarına göre esya eklersiniz. oyuncak oynayabileceği bir alan yanı sıra rahat boyama yapabılecegı masa da bulundurun..... basıt bir müzik çalar odasına koyun ve naısl calıstıracağını öğretin.

vee bebeklerimiz için birkaç şey :)

bebeklerimizin doğdukları andan itibaren duyuları gelişmeye başlar . bebegımız oturmaya baslayım etrafındakı esyaları rahatca elıne almaya basladıkları andan itibaren bebklerimize süpriz sepetler hazırlayabilirz bunun için yutablıcegı kadar kucuk olmayan keskın kenarları olamayan esyalar secilip bu sepete konmalı. bu sepetlede cocugumuz oynamalı bu duyularının gelısımını sağlar.. devamıı gelicek

tatlım benimkide bundan ben korumayı yukarı kaldırdım artık çarrpma riskine karşıda kendimce şöyle bir yöntem geliştirdim elyaf bir yorganı içine yerleştirdim nasıl tarif edeyim iki yanınada yorganın kenarlarını salladım yani enlemesine beşiğim içine yerleştirdim ortası hem yumuşak yatmasını sağlıyor kenar kısımlarınıada yorganı kapadım böylece içerde düşsede her yer yumuşacık elyaf hiçbirşey olmuyor tutunupta kalkamıyorda çıtaları kapadığımdan hemde yatağı sıcacık oluyor

canım buyuyen yatak aglıba bu . benım kızımın tagındakı korumada asagı inmiyor ama ilerde cıkartabılıyoruz. ben inmediği için herhangi bir sorun yasamadım ama eger koruma ayaga kalktıgında bel hızasındaysa bu buyuk risk sizin iççin maşşalah yanlız basına kalkmayı basarmıs sızın ufaklık.

Kız zaten küçük yatak. Yorganda koyarsam yer kalmaz çocuğa. Bizimki deli yatıyor biraz. Döne döne yatıyor. Yatağın eni de dar ayakları parmaklıklardan aşağı sarkıyar arada:)))

Kizlar netimin kotasi dolmustu . Simdi yenılendi ben şu anda cepjen griyorm . Oglumu saliorum 10dk ya. Pc den grerim backlarm koptu of(

Evet o parmaklıklı kısmı kaldırısak normal yatak oluyor.?ama o da tehlikeli o zaman da düşer aşağı. Şimdiye kadar hiç bu gelmemişti aklıma. Yatağıda kv ler almış özelliklerini bilmiyordum.

Evet o parmaklıklı kısmı kaldırısak normal yatak oluyor.?ama o da tehlikeli o zaman da düşer aşağı. Şimdiye kadar hiç bu gelmemişti aklıma. Yatağıda kv ler almış özelliklerini bilmiyordum.

canım suan kaldırmayın cok kucuk. belki yukselır korumaları bir bakın gerci inmediğne göre yükselirmi bilemem. ekstra korkuluklar satılıyor yataga gore olanı varsa bakıp koyabılırsınız bir arastırın

Bende sizden duydum bunu araştırıyorum ara ara sağolun kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…