Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sorma bacıııımm asıl şimdi çocuk bakıyorum sanırım. Bende bebeğim var diye geçiniyomuşum meğer neyse geçici bi süre böyleyse dert değil katlanıcaz bakalım.

bizimki direkt olarak aglayarak uyanıyo edepsiz oglum benmmm, uyuyo şimdi özledm ya :)

cnm geçmiş olsn, daha ii oldu mu kızın inşallah?

aynen zorunlu olmadıkça bende çalışma taraftarı değilim ama işte maddi olarak elimiz kolumuz bağlı olunca:26:
hayat sartları bazen mecbur bırakıyo cnm napcan

Kuskus salatası turşulu tavuklu falan dimi?? Bizim arkadaş da çok yapar.

cnm vallahi ben nası yapılıyo bilmiyorum, ben yedim yani yapmadım. ama güzel olmuştu, tavuk tursu mısır filan baya bişi vardı içinde

cnm bizimkinin en sevdigi oyunlardan biri beşiğinin parmaklıklarından tutunup klkıp sonra da bırakıp küt diye beşiğin içine düşmek, korumalara carpıyo diye bırakıyorum mudehale etmiyorum ben de. bişi olmuyo yani.
bizim beşik bundan bak

aryam ben yanlış anladım galiba, bu beşiğin parmaklıkları asansörlü değil mi? yukarı kalkınca gögüs hizasına gelmiyo mu?

canım yaa her birinin bir huyu var işte ama bak seninkide tutunarak kalkabiliyor ay benim yaramaz cok tembel yaa tutunarak kalkamıyor henüz. ayaktada bır kac sn durabılıyor sadece biberonu tutup süt içmek mi hiç çabamız yok ama sut biterkenden hop elımden kaıpıp baslıyor oynamaya

günaydın kızlar çok uykusuzum kızım maşalalh gündüzleri iyi ama gece burnu tıkanıyor gözleri sulanıyor sürekli mız mız gece sürekli ağlayarak uyanıyor valla bende kızım değerini daha iyi anladım melek kızım benim hiç zararı yokmuş valla kızcemin bana alalh beterinden saklasın bir an önce iyileşsin kızım ve tüm bebeler

artık hiç vaktim olmuyor yazmak için kızlar noldu birden böyle anlamadım valla. grnt nasılsın? edacık nasıl ?

evet canım ya artık hiç girmiyorsun biz iyiyiz edacık nezle oldu iki gündür onla uğraşıyoruz siz nasılsınız bakalım elif kuzusu nasıl spor nasıl gidiyor

canım benim çok geçmiş olsun alalh beterinden saklasın maşallah bende çok paniğim böyle bişeyde allah vermesin ama çocuktan daha çok ben ağlarım herhalde ilk doğduğunda o ağlıyordu ben ağlıyordum görmeniz lazım şimdi yine biraz iyiyim

Herkese günaydınnnnnn :) uyumak istiyorumm

günaydın canım aynen bende yatıp 2 gün kalmadan uyuyasım var

aynen bizde uyumadık valla bizimde dişler yarıya geldi ama sıkıntısı şimdi vurdu galiba anlamadım gitti ne enteresan şu diş olayı çıksalarda rahatlasak

Günaydın kızlarrr:))
Benim oğlan hala ileri doğru emeklemeye geçemedi, geri geri geziniyor birde komando misaliii. Tutunup kalkmamız henüz yok ama çabalıyor. Bu ara alkış ve bye bye yapmayı öğretmeye çalışıyorummmm

Busmai geçmiş olsun cnm ya kıyamam, bende çok korkuyorum öle düşerse die dişleri var çünkü altta da üstte de Allah korusun tüm bebişleriiiii

Cincon hayırlı olsun işin

ay maşşalah canım yakında ön vitesi atar ön ön gider tutamazsın :) benımkınde tık yok ama kucagımdan atlıyor yaramaz bır seye ulaşmak ıstedıgınde :)

ay maşşalah canım yakında ön vitesi atar ön ön gider tutamazsın :) benımkınde tık yok ama kucagımdan atlıyor yaramaz bır seye ulaşmak ıstedıgınde :)

İnşallah cnm bekliyoruz:)) aynen bizimkide öle yerinde 2 dakika duramıyor

İnşallah cnm bekliyoruz:)) aynen bizimkide öle yerinde 2 dakika duramıyor

: ben suan yürüsede rahtlasak diyorum ama biliyorum daha feci olacayız. suan emeklemiyor diye cıglık cıglıyız evde gıtmek ıstedıgı yonu cıglıklarla gosterıyor ay kucagımda mutfaga gıdıyorduk dün evdeki çiçeğimin yanından gecıyoruk bir atıldı kucagımdan zor tutum yere cakılacaktı ne çiçeğin yapragını tutup cekicek hanım efendi ): valla öldüm korkudan. zaten zayıfım kol gucum yok nerdeyse kızım sayesınde kaslanacayım :)

arkadaşlar akika kurbanı kestinizmi?

biz kısmetse yaza doğru düşünüyoruz.o zaman uygun olacak bizim için.busmai çok geçmiş olsun.

Sual: Akika kurbanı nedir?
CEVAP
Akika, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika hayvanı, kurbanlık hayvan gibi olmalıdır.

Sonra da kesilebilir. Her zaman kesilebilir. Kurban bayramında da kesilebilir. Resulullah efendimizin nübüvvetten sonra, kendisi için akika kestiği (Şir’a)da yazılıdır.

Akika kurbanı akikanın adı olduğu için akika kurbanı denilince kurbanda kesilmesi lazım değildir. Onu da kurban olarak söylenirse o zaman kurbanda kesmek gerekir. Akika kurbanını kurban edeceğim derse kurbanda keser.

Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Kıyamette, anaya, babaya, ayrı bir şefaat ederler.

Akikayı kesmeyip bedelini fakire tasadduk etmek, akika yerine geçmez. Akika bedeli kadar din kitabı tasadduk etmek, akika yerine geçmez.

Şefaat etsin diye ölmüş çocuk için, torun için, hatta yaşlı kimse, kendisi için de kesebilir. Peygamber efendimiz de, kendisi için akika kesmiştir. Bunun için hangi mezhepten olursa olsun, herkesin akika kesmesi çok iyi olur.

ALLAH c.c kabul etsin.çocuklarını kazalardan belalardan korusun canım...

ah yavrum ya çok tehlikeli bu mevsim ne bahar ne kış çocuklarda afalladı bir gün sıcak parka bahçeye çıkarıyoruz ertesi gün kar havası bir an evvel bahar gelsede rahatlasa yavrucaklar çok geçmiş olsun canım

sağol canım bir atsam imzayı rahatlıycam bekliyorum aramalarını

ya ben bunu bilmiyordum hiçte söyleyen olmamıştı öğrendiğim iyi oldu bizde keselim madem e peki bunu kesip tamamını dağıtmanmı gerekiyor yani eti eve girmesin diyorlar ya adak için ailelere falanda biraz verebiliyormuyuz yoksa tamamını fakir fukarayamı dağıytıyorsun

aryam ben yanlış anladım galiba, bu beşiğin parmaklıkları asansörlü değil mi? yukarı kalkınca gögüs hizasına gelmiyo mu?

Yok canım altı çekmeceli en fazla 10cm daha yükseliyor korkuluğu. Yinede kv lere gidince iyice bi bakıcam ama aklımda kaldığı kadarıyla tehlikeli olacak.

KELEBEKCİK biz pek iyi değiliz dişten dolayı ama sen nasılsın bakalım? Ne var bugün menüde? Seni görünce midem geliyor aklıma da:)) koymuşun avatarına da muffinleri:)

arkadaşlar akika kurbanı kestinizmi?

biz kısmetse yaza doğru düşünüyoruz.o zaman uygun olacak bizim için.busmai çok geçmiş olsun.
Bizde keseceğiz imş. Kocamın uğraşmak için üşengeçliği gecerse...

Adak gb kesin katí kuralları yok bunun bildiğim kadarıyla. Yani sende yiyebiliyorsun ve etrafa da dağıtıyorsun.fakir olacak diye şartı yok.

Grnt cim siz demi aynı dert ya insan sevinsin mi üzülsün mü bilemiyor:))

Son düzenleme:
selam kızlar,
bızımkı top gıbı done done her yere gıtmeye başladı. gerı gerı de emeklıyor artık. ılerı vıtesı beklemedeyız.
bu arada ben kollarından tutturup, adım attırıyorum. ucuyor mutluluktan... hızlı hızlı adımlar atıyor.
yarın da okulum ara tatıle gırıyor. 8 nısana kadar tatılım,evdeyım, kızımlayım... yuppi yuppiii.....

ailene verebiliyorsun canım hatta adak gibi değil kendinde yiyebiliyorsun diye duymuştum ama biz yemedik ..

hatta çocuğun saçları kesilip gramı kadar altın veriliyor sadaka niyetine.. kardeşimin bebegi oldu demiştim onlar saçını kestirmediler para olarak sadaka verdiler .. ben televizyonda hocadan duymuştum illa saçın kesilmesi gerekmiyor diye zaten bebeğin saçından ne olacak 1 gr ancak eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…