İLKNUR sizin de dişiniz çıkma aşamadında değil miydi? O yüzdendir. Bizimde dişi yarmış damağı ama devam huysuzluğa...
günaydın canım ne fark mı var ? anne kokusu var canım kendini güvende hissediyor senin kucagında
Senin sıcaklığın, senin şefkatin
yavrum benim demekki kokunla uyumak istiyor acaba karnı falan ağrıyor olabilir mi bir calpol mu versen belki ayağından falan soğuk aldı yada dişinin acısı zorluyordur ben bu gibi durumlarda calpol veriyorum rahatlıyor canım dene istersen çok fazla yardımcı maddesi yok calpolun nisbeten masum sayılabilecek bir ilaç
eşimle konuştuk dün akşam ecoşu anlattım ona bir ara dünürlerimizle tanışalım dedibeni aldı bir gülme dünürü nerden çıkardın dedim ee bizde birbirimize çok benziyorduk evlenirsiniz dediler evlendik onlarda birbirlerine çok benziyorlarsa gelinimiz olacak kısmetse demezmi anlayacağın tatlım ALMAYA GELİCEZ ŞANSINIZ YOK iyi bakasın gelinime
Görümcem 35 yaşında çok severim arkadaşım gibidir. 1 yıldır uğraşıyorlardı bebek için eşi falan ameliyat olmuştu. En son aşılamaya başladılar ilk aşılamada hamile kaldı. Çok sevinmiştik. Yeni öğrendim bebeğin kalp atışlarını alamamışlar kürtaj olmuş. Çok üzüldüm ya
canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin çok üzücü gerçekten inşallah kendiliğinden olur arkadaşım 3 aşılama 2 tüp bebek düştükten sonra kendiliğinden hamile kaldı 33 yaşında rabbim yazdıysa zamanı vardır ama tabi gel bunu şimdi onlara anlat berbat bir psikoloji Allah kolaylık versinGörümcem 35 yaşında çok severim arkadaşım gibidir. 1 yıldır uğraşıyorlardı bebek için eşi falan ameliyat olmuştu. En son aşılamaya başladılar ilk aşılamada hamile kaldı. Çok sevinmiştik. Yeni öğrendim bebeğin kalp atışlarını alamamışlar kürtaj olmuş. Çok üzüldüm ya
bu aralar bağrıyorum acaba ondanmı ama çok şımardııı çokkkkkkkkkkkkkk her istediği oluyor
hahahahahahahhahaha dünürüüüüüevet ya evlen çiftler biribirine benziyor ecoşlada borannnnnnn :123::127::132:
kız ilerde çocuklarımız bu siteyi okursa annemmmm vayyyborana maaşalalh zaten kırkbinkere ay parçası gibi annesi gibi
dana gibi besliyorum merak etme sende iyi bak
ecoş 1 muz yarım kivi 1 dilim elma 1 dilim armut yiyor
muzu grünce ağlıyorvermeyince tükürüyor
bağırıyormusun benim gelinime kız seni ben naparım biliyonmu benim nazlı gelinime karışma valla gelirim oraya birde buraya taşın boranada ben bakarım demezmi sen önce ecoşla başa çık kızım iyice kuduruk zamanları şimdi
anammm ne diyorsun çook çalışmam gerekiyor çookk ikiside boğazlı maşallah şimdiden birikime başlamak farz oldu
Görümcem 35 yaşında çok severim arkadaşım gibidir. 1 yıldır uğraşıyorlardı bebek için eşi falan ameliyat olmuştu. En son aşılamaya başladılar ilk aşılamada hamile kaldı. Çok sevinmiştik. Yeni öğrendim bebeğin kalp atışlarını alamamışlar kürtaj olmuş. Çok üzüldüm ya
ecoş 1 muz yarım kivi 1 dilim elma 1 dilim armut yiyor
muzu grünce ağlıyorvermeyince tükürüyor
ee bu kız ilerde kayinvalidesine de tükürür
sorma sorma çekeceğim var bu gelinden anası şımartıyor bacım en iyisi şimdiden bir hale yola koymak ilknurcum ben diyorumki yüzükleri şimdiden takalım ikiside işin ciddiyetini anlasınee bu kız ilerde kayinvalidesine de tükürür
nabersiniz kızlar bugün sabahtan doktora gittim dış kulak iltahabı olmuşum doktor antibiyotik ve iki damla verdi ama şimdide burnum akmaya başladı Zaten kızım yeni yeni atlatmaya çalışıyordu şimdi ona da bulaşırsa ne yapacağım ben çözümü olan varmı yardım edin lütfen eve gitme vaktim geliyor ben şimdi kızımı kucağıma alamayacakmıyım ya
nabersiniz kızlar bugün sabahtan doktora gittim dış kulak iltahabı olmuşum doktor antibiyotik ve iki damla verdi ama şimdide burnum akmaya başladı Zaten kızım yeni yeni atlatmaya çalışıyordu şimdi ona da bulaşırsa ne yapacağım ben çözümü olan varmı yardım edin lütfen eve gitme vaktim geliyor ben şimdi kızımı kucağıma alamayacakmıyım ya
sorma sorma çekeceğim var bu gelinden anası şımartıyor bacım en iyisi şimdiden bir hale yola koymak ilknurcum ben diyorumki yüzükleri şimdiden takalım ikiside işin ciddiyetini anlasın
canım geçmiş olsun bende olmuştum geçen seferki gribimde ilaçla 3 günde geçti korkma kucağına alırsın ben 3 gün evde tek başıma uyuttum emzirdim yedirdim oynattım ama bulaştırmadım nasıl oldu bir kere sık sık elimi yüzümü yıkadım hapşırmam geldikçe odadan kaçtım elimi yüzümü yıkayıp döndüm ellerimi bol bol kolonyaladım odayı hep havalandırdım üzerimi sık değiştirdim birde sürekli nane limon ıhlamur içtim içirdim bylece mikroplar oğluma bulaşamadı inşallah sende bulaştırmadan atlatırsın korkma Allah yardım ediyor
bu arada işi bıraktım kızlar hiçte korktuğum gibi olmadı gayet sağlıklı bir görüşme oldu çocuk iş ev yetişemiyorum vs dedim tamam canancım sen nasıl istersen tekrar işe dönmek istediğinde elimden geleni yaparım dedi çok şükür kimse kırılmadan halloldu
sorma sorma çekeceğim var bu gelinden anası şımartıyor bacım en iyisi şimdiden bir hale yola koymak ilknurcum ben diyorumki yüzükleri şimdiden takalım ikiside işin ciddiyetini anlasın
canım geçmiş olsun bende olmuştum geçen seferki gribimde ilaçla 3 günde geçti korkma kucağına alırsın ben 3 gün evde tek başıma uyuttum emzirdim yedirdim oynattım ama bulaştırmadım nasıl oldu bir kere sık sık elimi yüzümü yıkadım hapşırmam geldikçe odadan kaçtım elimi yüzümü yıkayıp döndüm ellerimi bol bol kolonyaladım odayı hep havalandırdım üzerimi sık değiştirdim birde sürekli nane limon ıhlamur içtim içirdim bylece mikroplar oğluma bulaşamadı inşallah sende bulaştırmadan atlatırsın korkma Allah yardım ediyor
bu arada işi bıraktım kızlar hiçte korktuğum gibi olmadı gayet sağlıklı bir görüşme oldu çocuk iş ev yetişemiyorum vs dedim tamam canancım sen nasıl istersen tekrar işe dönmek istediğinde elimden geleni yaparım dedi çok şükür kimse kırılmadan halloldu
olur bebeğim ben kurdele bağlyorum parmağna
elifnazzzzzzzzzzzzzzzzz kaç ayn kald canm senin
heyooo!! biz geldik.. :79:
hepinizi çok özledikk
ayşecik sizlere
mmmmmmmmei kkkv c × veeıvtcçiöv lm yc öi ø»¢vvvvvvvv diyor.. :76:
heyooo!! biz geldik.. :79:
hepinizi çok özledikk
ayşecik sizlere
mmmmmmmmei kkkv c × veeıvtcçiöv lm yc öi ø»¢vvvvvvvv diyor.. :76:
Hoşgeldinizzzzz. Gözlerimiz yollatda kaldııııııı :) anneciğin nasıl??
Kız senin msjı görmeden kopyasını yazmışım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?