Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Görümcem 35 yaşında çok severim arkadaşım gibidir. 1 yıldır uğraşıyorlardı bebek için eşi falan ameliyat olmuştu. En son aşılamaya başladılar ilk aşılamada hamile kaldı. Çok sevinmiştik. Yeni öğrendim bebeğin kalp atışlarını alamamışlar kürtaj olmuş. Çok üzüldüm ya

İLKNUR sizin de dişiniz çıkma aşamadında değil miydi? O yüzdendir. Bizimde dişi yarmış damağı ama devam huysuzluğa...

canım bizim 2 dişim"izde çıktı" ikiside kocaman gözüküyor gülünce :)))) bizimde bayağı bir rahatlamıştı şimdi yeniden başladı

birde diş çıakrtırken kustunu frk ettim

günaydın canım ne fark mı var ? anne kokusu var canım kendini güvende hissediyor senin kucagında

günaydın hayatım. çalışan bi anne olsam tamamda hani çok tuha f geldi sürkli kucaklıyorum öpüyorumn

bu aralar bağrıyorum acaba ondanmı ama çok şımardııı çokkkkkkkkkkkkkk her istediği oluyor of komşular önceden bana bırak diye ölürdü
dün hastaneye giderken bıraktım almaya gittim kadın bu çok yaramaz olmuş kalkınca oturmuyor diyor
bu sabahta tahlil sonuçları vardı eşim 1 saat i"zin aldı evdce durdu ben gitim :26:

Senin sıcaklığın, senin şefkatin

bana kim şevkat vercek :111:

bebeğim peditus verdim yok on"un d"er"di farklıydı (şuan tuşlara basıyor )

hahahahahahahhahaha dünürüüüüü evet ya evlen çiftler biribirine benziyor ecoşlada borannnnnnn :123::127::132:

kız ilerde çocuklarımız bu siteyi okursa annemmmm vayyy borana maaşalalh zaten kırkbinkere ay parçası gibi annesi gibi

dana gibi besliyorum merak etme sende iyi bak

ayyy çok üzüldüm düşüğün kürtajın parçası içerde derler rabbim hiç uğraştırmadan eli ayağı düzgün nasip etsin bi tane daha

ecoş 1 muz yarım kivi 1 dilim elma 1 dilim armut yiyor

muzu grünce ağlıyor vermeyince tükürüyor

canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin çok üzücü gerçekten inşallah kendiliğinden olur arkadaşım 3 aşılama 2 tüp bebek düştükten sonra kendiliğinden hamile kaldı 33 yaşında rabbim yazdıysa zamanı vardır ama tabi gel bunu şimdi onlara anlat berbat bir psikoloji Allah kolaylık versin

bağırıyormusun benim gelinime kız seni ben naparım biliyonmu benim nazlı gelinime karışma valla gelirim oraya birde buraya taşın boranada ben bakarım demezmi sen önce ecoşla başa çık kızım iyice kuduruk zamanları şimdi

ecoş 1 muz yarım kivi 1 dilim elma 1 dilim armut yiyor

muzu grünce ağlıyor vermeyince tükürüyor

anammm ne diyorsun çook çalışmam gerekiyor çookk ikiside boğazlı maşallah şimdiden birikime başlamak farz oldu

ya allahi evi geziyor ayağa kalkmaya çalşyopr 4 ayak oldu şnav çeker gibi kalkarsa tamam

valla bakarm bana yemek yaptırn her dakka yaparm her türlü yemeği ama tek sorunum temizlik :111:

amannnn mutlu olsunlarda ananas avakodo tavuk et yemesede olur karides istakoz yesin yeter

Allah büyük canım inşallah sağlıklı evlatları olur herkesin imtihanı farklı işte

nabersiniz kızlar bugün sabahtan doktora gittim dış kulak iltahabı olmuşum doktor antibiyotik ve iki damla verdi ama şimdide burnum akmaya başladı Zaten kızım yeni yeni atlatmaya çalışıyordu şimdi ona da bulaşırsa ne yapacağım ben çözümü olan varmı yardım edin lütfen eve gitme vaktim geliyor ben şimdi kızımı kucağıma alamayacakmıyım ya

ee bu kız ilerde kayinvalidesine de tükürür
sorma sorma çekeceğim var bu gelinden anası şımartıyor bacım en iyisi şimdiden bir hale yola koymak ilknurcum ben diyorumki yüzükleri şimdiden takalım ikiside işin ciddiyetini anlasın

canım geçmiş olsun bende olmuştum geçen seferki gribimde ilaçla 3 günde geçti korkma kucağına alırsın ben 3 gün evde tek başıma uyuttum emzirdim yedirdim oynattım ama bulaştırmadım nasıl oldu bir kere sık sık elimi yüzümü yıkadım hapşırmam geldikçe odadan kaçtım elimi yüzümü yıkayıp döndüm ellerimi bol bol kolonyaladım odayı hep havalandırdım üzerimi sık değiştirdim birde sürekli nane limon ıhlamur içtim içirdim bylece mikroplar oğluma bulaşamadı inşallah sende bulaştırmadan atlatırsın korkma Allah yardım ediyor

bu arada işi bıraktım kızlar hiçte korktuğum gibi olmadı gayet sağlıklı bir görüşme oldu çocuk iş ev yetişemiyorum vs dedim tamam canancım sen nasıl istersen tekrar işe dönmek istediğinde elimden geleni yaparım dedi çok şükür kimse kırılmadan halloldu

Canım çok üzüldüm. Allah'ım en kısa zamanda kucaklarını doldursun. İsteyen herkese de nasip etsin inşallah.

Canım geçmişler olsun. Maske takmayı ihmal etme bi de cinconun dediklerini yap

Ay hadi hayırlı olsun canım :)

NKOLİK noldu canım kp in durumu??

Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Öpüyorum :)

diğer yerden haber geldimi canım.. hadi hayirli sı rahatlamışsindiro

sorma sorma çekeceğim var bu gelinden anası şımartıyor bacım en iyisi şimdiden bir hale yola koymak ilknurcum ben diyorumki yüzükleri şimdiden takalım ikiside işin ciddiyetini anlasın

olur bebeğim ben kurdele bağlyorum parmağna

elifnazzzzzzzzzzzzzzzzz kaç ayn kald canm senin

Cincon, karakız, elifnaz, grnt, pembehipo saolun. Ne kadar zor bir durum ya. Kendimi koydum yerine.Allahım bebişlerimizi herşeyden sakınsın...

Son düzenleme:

heyooo!! biz geldik.. :79:
hepinizi çok özledikk

ayşecik sizlere
mmmmmmmmei kkkv c × veeıvtcçiöv lm yc öi ø»¢vvvvvvvv diyor.. :76:

Son düzenleme:

heyooo!! biz geldik.. :79:
hepinizi çok özledikk

ayşecik sizlere
mmmmmmmmei kkkv c × veeıvtcçiöv lm yc öi ø»¢vvvvvvvv diyor.. :76:

Hoşgeldinizzzz..... Ne yaptınız anlat bakalım? Anneciğin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…