Ay evet kızdığımı anlıyor çok ağlıyor o zaman :)sorma üzerimden koca bir yük kalktı nasıl rahatladım bilemezsin pzt gidicem diğer tarafa fab. müdürü ile tanışmaya
yavrum onun parmağını yerim az büyüsün alır ona teyzesi yüzük en şirininden
kız nerelerdesin herkesler yok oldu ses soluk yok topikte kaç gündür pembiş arya grnt elifnaz ben kendi kendimize sohbet ediyoruz annen iyi oldumu toparlamıştır inşallah
yok yahu oturuyor oturmasınada emekleme çabası sıfır tırmanmada henüz başlamadı ben koltuğun kenarına tuttursam tutunup duruyor çok tembelliğe alıştı benimki bakalım 2 hafta evdeyim kısmetse bol bol alıştırma yapıcam seninki ne durumda
canım hiç duymadım hiçbir bilgimde yok ama bence üzülme hemen doktora bir götür ultrason çeksin önce hem doğuşta yokmuş sonradan ne olmuş olabilirki kalçasının üzerine şiddetli düştümüki hiç bence hemen götür baktır için rahat etsin bizimki doğduğundan beri ikiside eşit fark olsa anlardım herhalde
evet canım şükür tatlıya bağlandı iyi ayrılmam çok iyi oldu en azından 2 yılın hatırı var kimseyi üzmek istemezdim ben fazla büyütmüşüm yine diyorum ya aşırı duygusalım malesef
bu arada aslında fırsat olsa başka bir zamanda eşlerle buluşma yapsak böyle çayır çimenli bir yerlerde onlar mangal yaksa biz yesek ohh ama bu dediğim için çocukların büyümesi lazım olabilir valla bize uyar kocam ve ben açık kapı arsızıyızdır her ortama adapte oluruz çabucak
bu arada bende geçen uyumuyor kuduruk poposuna vurdum hafiften suratıma baktı gülerek sinirli olduğumu görünce ağlamaya başladı bu sefer kötü oldum 2 saat özür diledim bakışını görmeliydin hah şöyle yola gel der gibi ukala ukala bakmazmı ne anlamlar yüklüyoruz her hareketine bir konuşsa neler dicek çok merak ediyorum konuşmasını iple çekiyorum
Ben de sevmiyom kızz üffbende grçenlerde ortapediye gittim buna benzer şikayetlerle yeniden kalça ultrasonu çektir canm genetik yada kemiklere bağlı oluyortedavisi 1 yaşndan sonra
yok canmmmmm sevmiyorum nefret ediyorummmmmmmm
valla aynı sonra pişman oluyorum ama çok yaramazzzzz :26:
bugün bir arkadaşımızın kız isteme merasimi var aynı zamanda aile arasında söz yapacaklar
aynı zamanda bizim fotoğrafçımız olur kendisi hamilelik-doğum-bebek ve devam fotoğraflarımızı o çekti
sağolsun hiçbir ücretde almadı bizde ne yapsak diye düşünürken kurabiye yapma fikri geldi sözde gelen misafirlerine dağıtmak üzere
kurabiye yaptım bende onlara çok sevindiler
işte bu da kurabiyeleri
Eki Görüntüle 672440
Eki Görüntüle 672441
Merhaba kızlaaaaarr nasılsınız bebeklerim sizleri çok ama çok özledim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım çünkü telden giriyorum bizim net hala bağlanmadı inşallah önümüzde ki hafta hallolacak yeni eve taşındım o yüzden uzun sürdü biraz ayrılığımız kıııııızz Temmuz bebeleri neler yapıyorlar oturan kalkan emekleyen tırmanan var mı :))) ?
merhaba kızlar; size bir sorum olacak gece gece çok canım sıkıldı bebeklerin iki bacağındaki boğumlar farklı olursa bu kalça çıkığı olabileceği anlamına geliyormuş. bizim birinci ayda kalça ultrasonumuz çekildi normalde bebişim çok zayıf doğdu kilo almaya başladığından beri de bacaklarının birinde boğum var birinde yok hep böyleydi. bi yerde okudum çok üzüldüm gece gece uykum kaçtı sizin bi bilginiz var mı?? boğumlarınız nasıllar?
Emekliyoruz tırmanıyoruzz
Hoşgeldin canım haberler iyidir inşallah
Ne güzel olmuş halloldu herşey :)
Temizlik seviyo musun sevmiyo musun bacım
Çok üzücü, aynı şeyi ben de yaşadım ilk gebeliğim kürtajla bitti kalp atışı yoktu. Uzun zaman kendime gelemedim.. Umarım o çok beklemez
Ben de eşime temmuz anneleri buluşacağız dedim hayret hiç tepki vermedi adam temmuz babalarıyla da ben buluşayım diyo
Bazen benim de çakasım geliyo :)eşim kızıyo
sorma üzerimden koca bir yük kalktı nasıl rahatladım bilemezsin pzt gidicem diğer tarafa fab. müdürü ile tanışmaya
kız nerelerdesin herkesler yok oldu ses soluk yok topikte kaç gündür pembiş arya grnt elifnaz ben kendi kendimize sohbet ediyoruz annen iyi oldumu toparlamıştır inşallah
yok yahu oturuyor oturmasınada emekleme çabası sıfır tırmanmada henüz başlamadı ben koltuğun kenarına tuttursam tutunup duruyor çok tembelliğe alıştı benimki bakalım 2 hafta evdeyim kısmetse bol bol alıştırma yapıcam seninki ne durumda
canım hiç duymadım hiçbir bilgimde yok ama bence üzülme hemen doktora bir götür ultrason çeksin önce hem doğuşta yokmuş sonradan ne olmuş olabilirki kalçasının üzerine şiddetli düştümüki hiç bence hemen götür baktır için rahat etsin bizimki doğduğundan beri ikiside eşit fark olsa anlardım herhalde
evet canım şükür tatlıya bağlandı iyi ayrılmam çok iyi oldu en azından 2 yılın hatırı var kimseyi üzmek istemezdim ben fazla büyütmüşüm yine diyorum ya aşırı duygusalım malesef
bu arada aslında fırsat olsa başka bir zamanda eşlerle buluşma yapsak böyle çayır çimenli bir yerlerde onlar mangal yaksa biz yesek ohh ama bu dediğim için çocukların büyümesi lazım olabilir valla bize uyar kocam ve ben açık kapı arsızıyızdır her ortama adapte oluruz çabucak
bu arada bende geçen uyumuyor kuduruk poposuna vurdum hafiften suratıma baktı gülerek sinirli olduğumu görünce ağlamaya başladı bu sefer kötü oldum 2 saat özür diledim bakışını görmeliydin hah şöyle yola gel der gibi ukala ukala bakmazmı ne anlamlar yüklüyoruz her hareketine bir konuşsa neler dicek çok merak ediyorum konuşmasını iple çekiyorum
bu arada topikte benden başkası yok ama ben yinede günaydın diyim
GÜNAYDINNNNNN
Kızlar dün gece oğlum çok fenaydı yavrum akşam gittim kucağımdan hiç inmedi sürekli sarılıyor koynuma siniyor önce özledi dedim sonra eline diş kaşıyıcısı geçti nasıl kaşıyor dedim demekki dişi rahatsız etmiş yavrumu neyse oynattım falan unuttu iş uyumaya gelince başta uyumadı sonra uyuyor ama sürekli inliyor derken baktım ateşi çıkmış calpol veriyim dedim ağlayarak uyandı sonrada 3 e kadar uyumadı nasıl ağlıyor acıdan kalkıp sağa sola atlıyor yatakta bu sefer yatağın başına kafasını vurdu onada ağladı emziriyrum sussun diye emerken bile ağlıyor yastığın kenarını ağzına tepiyor görmeliydiniz o ağladıkça ben 2 kat ağladım annem babam ayaklandı çaresiz kalakaldık doktora götürsen ne fayda ağzı kesici verdik zaten neyse bir ölçek daha calpol verdim emzirdim salladım inleye inleye uyudu sonrada sabaha kadar uyanmadı nasıl uykusuz kaldıysa bebeğim sabahta melek gibi uyuyordu emzirip çıktım ah yavrum demekki son aşamaya geldi dişleri alttakilerde böyleydi son 2 gün mahvoldu sonra patlattı inşallah 1-2 güne patlarda rahatlar dayanamıyorum acı çekmesine
neyseki pzt den sonra iş yok diğer tarafta henüz tam onaylanmadı yani görüşmeler olumlu sonuçlandı ama bakalım pzt ne olacak sözleşmemi imzalıycam yoksa biz arıycaz diyip yine bekleteceklermi her koşulda en az 2 hafta oğluşumlayım başla deseler bile 2 hafta sonra başlayabilirim diycem kuzumla hasret giderelim havalarda güzel gezelim bahçe bostan bu arada şeker portakalım ikea teklifim hala geçerli hatta gelebilecek arkadaşlar varsa bekleriz havada güzelleşti gelecek haftasonu bir org yapalımmı ne dersiniz?
bugün bir arkadaşımızın kız isteme merasimi var aynı zamanda aile arasında söz yapacaklar
aynı zamanda bizim fotoğrafçımız olur kendisi hamilelik-doğum-bebek ve devam fotoğraflarımızı o çekti
sağolsun hiçbir ücretde almadı bizde ne yapsak diye düşünürken kurabiye yapma fikri geldi sözde gelen misafirlerine dağıtmak üzere
kurabiye yaptım bende onlara çok sevindiler
işte bu da kurabiyeleri
Eki Görüntüle 672440
Eki Görüntüle 672441
Kızlarrrr
Cebime ek internet aldım dayanamadım kocam sağolsun :)
Ay evet kızdığımı anlıyor çok ağlıyor o zaman :)
Dün akşam bir arkadaşa gittik 4 yaşında oğlu var, bizimki çocuk gık dese kahkahayla gülüyordu demek ki canı artık arkadaş istiyor ilk iş ben de bugün çocuk parkına götüreceğim onu ; akşama da büyük amcaları ziyaret edelim dedik eşimle.
Ben de sevmiyom kızz üff
Eline sağlık çok iyi düşünmüşsün
tribal enfeksiyon.. ne doğru lafeee olacak o kadar erkek milleti helede ilgiye alıştımmı yanlız kalamaz hemen tribal enfeksiyon başlar neyseki sonunda gönlünü almışsın
gü-nay-dıııın!!!
güneş de ne harika parlıyor,, güzel bi haftasonu diliyorum hepinize..
kahvaltıyı yaptık, eşimi gönderdim.
mutfağı toplarken açtım radyoyu, şıkır şıkır fıkır fıkır türküler..
aay,, iki yana bi geri oynuyorum bi yandan tezgahı temizliyorum..
anladım, benim kurt dökme zamanım gelmiş..
bahar gelse, yaz gelse de nişanlar, kınalar azcık oynasak kııı
pembiş, arya, grnt, cincon, şeker portakalımm, busmai, elifnaz canlarım, teşekkür ederimm..
annem iyi hamdolsun, 4 parmağında hissizlik vardı, şuan 2 parmağını hissediyor, hareket ettirebiliyor.
inş zamanla diğer ikisi de iyi olacak..
şiddetli ağrıları var, ama normalmiş. zaten her geçen gün ağrılar da azalıyor, ameliyat yeri iyileştikçe.
Rabbim tüm hastalara şifa versin..
gelen giden o kadar çoktu ki,, kaç kez kapı açtım, kaç kişi yolcu ettim.
ne kadar meyve, ne kadar kek, ne kadar kahve koydum kaldırdım bilmiyom :111:
bi yandan çamaşır yıkıyom, bi yandan asıp, bi yandan katlıyom, bi yandan ütü, bi yandan cam siliyom.. yemekler yapıyom..
ooo, epey kadın oldum ben yaa
ama neresi olursa olsun, insanın evi başka. kendi yatağını, mutfağını, işini arıyor insan..
eşimi de çok özlemiştim zaten..
o da özlemiş belli, ama bir çok erkek gibi 'odunluk' yaparak belli ediyor özlemini
konuşuyoruz, hayt huyt..
mesajlar atıyorum, resimler gönderiyorum.. cevap yok..
anladım triplerde..
ama gelin bi de bu sabah görün yüzünü..
ay yerim ben onu yaaa!!:78::76:
merhaba hanımlar herkese iyi haftasonları bebişlerle ilgili bir sorum olacaktı. bizim oğlan yumurta sarısını sevmiyor pekmezle denedim olmadı sulandırdım olmadı zeytinyağı ile denedim ki bizim oğlan zeytinyağına bayılıyor ama sonuç yine olumsuz.peynirle birleştirince az biraz yiyor başka nasıl svedirebilirim fikri olan var mı(
Amaaan sefamız olsun. Kızımla dışarlarda gezdikk, gezmelere gittiiik, ciciler aldııık ohhhhh.... Rahatladık biraz:) birazdan da görümceme akşam oturmasına gidicez hemde geçmiş olsuna. Kızım uyudu o burda (kvlerde ) yatacak. Evler yakın sıkıntı olursa yetişirim inş.
Kizlaaaar nasilsinizzz teyzemize geldik biz burda net var hemen size yazalim dedik
Günaydın annişlerr... Nfk bi "ce ee" deyip kaçtı galiba.. Kötü birşey yoktur tahminim. Yani inşallah.
Hoşgeldin canım. Uzun zamandır yoktun bende nerde bu kız diyordum. Evini taşımışsın maşallah. Hayırlı olsun, güle güle oturun. Ay bebekle de nasıl taşın, temizle, yerleş olur hayal bile edemedim. Allah kolaylık versin.
Bizde emekliyoruz, ayağa kalkıyoruz, tırmanıyoruz. Bi yandanda diş çıkarıyoruz:)
Senin kuzu nasıl? Temponuza aayak uydurabiliyor mu bari?
Emekliyoruz tırmanıyoruzz
Hoşgeldin canım haberler iyidir inşallah
Ne güzel olmuş halloldu herşey :)
Temizlik seviyo musun sevmiyo musun bacım
Çok üzücü, aynı şeyi ben de yaşadım ilk gebeliğim kürtajla bitti kalp atışı yoktu. Uzun zaman kendime gelemedim.. Umarım o çok beklemez
Ben de eşime temmuz anneleri buluşacağız dedim hayret hiç tepki vermedi adam temmuz babalarıyla da ben buluşayım diyo
Bazen benim de çakasım geliyo :)eşim kızıyo
sorma üzerimden koca bir yük kalktı nasıl rahatladım bilemezsin pzt gidicem diğer tarafa fab. müdürü ile tanışmaya
Hoşgeldin ve taşınma olayınıx da eviniz de hayırlı olsun :) benim oğlum gayet tembel ne kalkıyor ne emekliyır ne de tırmanıyor :)
Canım moralini bozma. Bizim ufaklığı sünnet için götürdüğümde bir bayan geldi sünnet yerini göstermeye ve o anlattı: oğlunun bir bacsğında boğum var diğerinde yok. Kalça çıkığı diye gitmedikleri yer kalmamış. Röntgenler vavs derken kalça çıkıpı olmadığı ortaya çıkmış :) çocuk gayet iyi yani. Moralini bozma ama kafana da takılıyosa röntgen çektir. Ultrason olmaz artık çünkü büyüdüler diye biliyorum ben.
Demekki yalnız değiliz şu çakmak isteme konusunda
Ben onun alınganlığını yerim :)
Bir an önce kurtulsun dişlerin çıkışından oğluş inşallahhhhh. Bu arada durup durup ikea deme sinir oluyorum!!! İkeayı seviyorum ama burda yok
Bana yap ben de sevinirim yani böyle güzel kurabiyelere :)
Netin hayırlı olsun, kocan da sağolsun :)
Benimki de sevmiyordu ama artık bayılıyor, tavada yağda yapıyorum :) konserve domateslerim vardı, yazdan. Onlarla menemen yapıyorum çok severek yiyor.merhaba hanımlar herkese iyi haftasonları bebişlerle ilgili bir sorum olacaktı. bizim oğlan yumurta sarısını sevmiyor pekmezle denedim olmadı sulandırdım olmadı zeytinyağı ile denedim ki bizim oğlan zeytinyağına bayılıyor ama sonuç yine olumsuz.peynirle birleştirince az biraz yiyor başka nasıl svedirebilirim fikri olan var mı(
İyiyiz canım seni sormalıKizlaaaar nasilsinizzz teyzemize geldik biz burda net var hemen size yazalim dedik
Çok geçmiş olsun hemen bi sadaka ver canımBizimki sade seviyor vallahi. Onu sarı sarı görünce açıyor ağzını. Yardım edemedim bensevmedikleri bişi olunca 10 gün bekleyip sonra verin diyolar ya belki ara verebilirsin.
Ay ne güzel gezip tozmuşsunuz :) görümcenin de gelecek yaz bebişi ile gezmesini nasip etsin Allah'ım inşallah.
Kızlar birçok arkadaşıma sordum oto koltuğu olayını ve herkes isofixli al dedi. Fiyatlar çok uçuk :/ araştırmalarım devam ediyor ama biran önce almak istiyorum. Dün nerdeyse kaza yapıyorduk Allah korudu. Anayolda giderken ara yoldan bir araç bir fırladı üstümüze; frene öyle bir bastım ki çantalar vs uçtu. Oğluşum anakucağı ile arabaya bağlıydı neyseki yoksa o da uçardıyani hemen alayım ki daha güvenlikli olalım istiyorum.
günaydın..
bugün hava ne kadar güzel yaa.. bağlasalar evde durmam
busmai, seni rüyamda gördüm bacım..
amfide dersimiz var.
ben de seni bekliyorum kapıda.. arkadaşlar geliyor, siz geçin ben arkadaşı bekliyorum diyorum.
hoca gelip derse başlıyor, sen de ardından geliyorsun..
sarılıp öpüşürüyoruz..
sonra diyorumki, bu hoca çok illet nasıl içeri gircez, mimleyecek bizi
kızlarr napıosunuz izmir havası bana çok iyi geldi annemlerlede vakit gecirmek süper..özlemişim izmiride annemleride insanın memleketi gibisi yokk vala hava misss dışarda dün dışarı çıktık millet tşörtle gezıo bgnde çok gzl hava çıkıcaz gene gezmeye bu arada sölemesi ayıp inciraltında sahilde gezerken midye yemiştim (karakız ilknurcum kulakların çınlasın) bugünde senin yerine yiyim bari bnde bayılırım midyeye offf :))) bu arada oğluşum hala öksürüyor ara ara ama neşemiz iyi maşalahh nezaman tamamen gecer bilmıorm ama genel anlamda oğluşta bnde iyiyiz gecmişe bakamadm şimdide çıkıcam gene ama sizi çokkk öpüorm kızlar bebişlerinizde bnm yerime siz öpün bakalm görüşürüzzz
ayşecik hep gezmek istiyor.. evde kolay da dışarıda da gezecek illa..
dışarıda giymesi için bi ayakkabı almak lazım.
hediye gelen bi lcw ayakkabı var, ama küçük geliyor artık ayağına.
ilk adım ayakkabısını nerden aldınız?
doğrudur da, dışarda zaptedemiyorum.. yürümek istiyor..canm ben ortapediye gittim geçenlerde bayağ doktor 1 yaşndan önce ultrason çekmede önermiyorum dedi porf du ben de ortapedik almıştım hele bana yumuşak ev çorabnı bile yasakladııı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?