Cok tsk ederim canim cok sevindim isin icinde hayirli olsunsorma sorma çekeceğim var bu gelinden anası şımartıyor bacım en iyisi şimdiden bir hale yola koymak ilknurcum ben diyorumki yüzükleri şimdiden takalım ikiside işin ciddiyetini anlasın
canım geçmiş olsun bende olmuştum geçen seferki gribimde ilaçla 3 günde geçti korkma kucağına alırsın ben 3 gün evde tek başıma uyuttum emzirdim yedirdim oynattım ama bulaştırmadım nasıl oldu bir kere sık sık elimi yüzümü yıkadım hapşırmam geldikçe odadan kaçtım elimi yüzümü yıkayıp döndüm ellerimi bol bol kolonyaladım odayı hep havalandırdım üzerimi sık değiştirdim birde sürekli nane limon ıhlamur içtim içirdim bylece mikroplar oğluma bulaşamadı inşallah sende bulaştırmadan atlatırsın korkma Allah yardım ediyor
bu arada işi bıraktım kızlar hiçte korktuğum gibi olmadı gayet sağlıklı bir görüşme oldu çocuk iş ev yetişemiyorum vs dedim tamam canancım sen nasıl istersen tekrar işe dönmek istediğinde elimden geleni yaparım dedi çok şükür kimse kırılmadan halloldu
Canım çok üzüldüm. Allah'ım en kısa zamanda kucaklarını doldursun. İsteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Canım geçmişler olsun. Maske takmayı ihmal etme bi de cinconun dediklerini yap
Ay hadi hayırlı olsun canım :)
NKOLİK noldu canım kp in durumu??
Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Öpüyorum :)
heyooo!! biz geldik.. :79:
hepinizi çok özledikk
ayşecik sizlere
mmmmmmmmei kkkv c × veeıvtcçiöv lm yc öi ø»¢vvvvvvvv diyor.. :76:
Emekliyoruz tırmanıyoruzzMerhaba kızlaaaaarr nasılsınız bebeklerim sizleri çok ama çok özledim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım çünkü telden giriyorum bizim net hala bağlanmadı inşallah önümüzde ki hafta hallolacak yeni eve taşındım o yüzden uzun sürdü biraz ayrılığımız kıııııızz Temmuz bebeleri neler yapıyorlar oturan kalkan emekleyen tırmanan var mı :))) ?
Hoşgeldin canım haberler iyidir inşallah
hepinizi çok özledikk
ayşecik sizlere
Ne güzel olmuş halloldu herşey :)sorma sorma çekeceğim var bu gelinden anası şımartıyor bacım en iyisi şimdiden bir hale yola koymak ilknurcum ben diyorumki yüzükleri şimdiden takalım ikiside işin ciddiyetini anlasın
canım geçmiş olsun bende olmuştum geçen seferki gribimde ilaçla 3 günde geçti korkma kucağına alırsın ben 3 gün evde tek başıma uyuttum emzirdim yedirdim oynattım ama bulaştırmadım nasıl oldu bir kere sık sık elimi yüzümü yıkadım hapşırmam geldikçe odadan kaçtım elimi yüzümü yıkayıp döndüm ellerimi bol bol kolonyaladım odayı hep havalandırdım üzerimi sık değiştirdim birde sürekli nane limon ıhlamur içtim içirdim bylece mikroplar oğluma bulaşamadı inşallah sende bulaştırmadan atlatırsın korkma Allah yardım ediyor
bu arada işi bıraktım kızlar hiçte korktuğum gibi olmadı gayet sağlıklı bir görüşme oldu çocuk iş ev yetişemiyorum vs dedim tamam canancım sen nasıl istersen tekrar işe dönmek istediğinde elimden geleni yaparım dedi çok şükür kimse kırılmadan halloldu
Temizlik seviyo musun sevmiyo musun bacımya allahi evi geziyor ayağa kalkmaya çalşyopr 4 ayak oldu şnav çeker gibi kalkarsa tamam
valla bakarm bana yemek yaptırn her dakka yaparm her türlü yemeği ama tek sorunum temizlik :111:
amannnn mutlu olsunlarda ananas avakodo tavuk et yemesede olur karides istakoz yesin yeter
Çok üzücü, aynı şeyi ben de yaşadım ilk gebeliğim kürtajla bitti kalp atışı yoktu. Uzun zaman kendime gelemedim.. Umarım o çok beklemezGörümcem 35 yaşında çok severim arkadaşım gibidir. 1 yıldır uğraşıyorlardı bebek için eşi falan ameliyat olmuştu. En son aşılamaya başladılar ilk aşılamada hamile kaldı. Çok sevinmiştik. Yeni öğrendim bebeğin kalp atışlarını alamamışlar kürtaj olmuş. Çok üzüldüm ya
Ben de eşime temmuz anneleri buluşacağız dedim hayret hiç tepki vermedi adam temmuz babalarıyla da ben buluşayım diyoyavrum benim demekki kokunla uyumak istiyor acaba karnı falan ağrıyor olabilir mi bir calpol mu versen belki ayağından falan soğuk aldı yada dişinin acısı zorluyordur ben bu gibi durumlarda calpol veriyorum rahatlıyor canım dene istersen çok fazla yardımcı maddesi yok calpolun nisbeten masum sayılabilecek bir ilaç
eşimle konuştuk dün akşam ecoşu anlattım ona bir ara dünürlerimizle tanışalım dedibeni aldı bir gülme dünürü nerden çıkardın dedim ee bizde birbirimize çok benziyorduk evlenirsiniz dediler evlendik onlarda birbirlerine çok benziyorlarsa gelinimiz olacak kısmetse demezmi anlayacağın tatlım ALMAYA GELİCEZ ŞANSINIZ YOK iyi bakasın gelinime
günaydın herkese..
kızlar bebeğine bakıcıya baktıran ve gizli kamera kullanan var mı ? acil bilgiye ihtiyacım var
kızlar günaydın vallahi gece 5 midesem 10 dkkada bir mi desem hiç uyumadı sürekli ağlıyor ağrı kesici verdiğim hallde
derdi ne anlamadımki kjarnı tok altı temiz
en sonunda demin üstüme yatmış ben uyumuştum bi baktım üstümde uyumuş
az kalsın dövecektim az daha uyumas uykusuzluk çıldırtıyor kaç gündür
hepinizi çok özledikk
ayşecik sizlere
Hoşgeldin canım. Uzun zamandır yoktun bende nerde bu kız diyordum. Evini taşımışsın maşallah. Hayırlı olsun, güle güle oturun. Ay bebekle de nasıl taşın, temizle, yerleş olur hayal bile edemedim. Allah kolaylık versin.Merhaba kızlaaaaarr nasılsınız bebeklerim sizleri çok ama çok özledim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım çünkü telden giriyorum bizim net hala bağlanmadı inşallah önümüzde ki hafta hallolacak yeni eve taşındım o yüzden uzun sürdü biraz ayrılığımız kıııııızz Temmuz bebeleri neler yapıyorlar oturan kalkan emekleyen tırmanan var mı :))) ?
sorma üzerimden koca bir yük kalktı nasıl rahatladım bilemezsin pzt gidicem diğer tarafa fab. müdürü ile tanışmayadiğer yerden haber geldimi canım.. hadi hayirli sı rahatlamışsindiro
yavrum onun parmağını yerim az büyüsün alır ona teyzesi yüzük en şirinindenolur bebeğim ben kurdele bağlyorum parmağna
elifnazzzzzzzzzzzzzzzzz kaç ayn kald canm senin
kız nerelerdesin herkesler yok oldu ses soluk yok topikte kaç gündür pembiş arya grnt elifnaz ben kendi kendimize sohbet ediyoruz annen iyi oldumu toparlamıştır inşallah
hepinizi çok özledikk
ayşecik sizlere
yok yahu oturuyor oturmasınada emekleme çabası sıfır tırmanmada henüz başlamadı ben koltuğun kenarına tuttursam tutunup duruyor çok tembelliğe alıştı benimki bakalım 2 hafta evdeyim kısmetse bol bol alıştırma yapıcam seninki ne durumdaMerhaba kızlaaaaarr nasılsınız bebeklerim sizleri çok ama çok özledim umarım herkes çok iyidir geçmişi okuyamadım çünkü telden giriyorum bizim net hala bağlanmadı inşallah önümüzde ki hafta hallolacak yeni eve taşındım o yüzden uzun sürdü biraz ayrılığımız kıııııızz Temmuz bebeleri neler yapıyorlar oturan kalkan emekleyen tırmanan var mı :))) ?
canım hiç duymadım hiçbir bilgimde yok ama bence üzülme hemen doktora bir götür ultrason çeksin önce hem doğuşta yokmuş sonradan ne olmuş olabilirki kalçasının üzerine şiddetli düştümüki hiç bence hemen götür baktır için rahat etsin bizimki doğduğundan beri ikiside eşit fark olsa anlardım herhaldemerhaba kızlar; size bir sorum olacak gece gece çok canım sıkıldı bebeklerin iki bacağındaki boğumlar farklı olursa bu kalça çıkığı olabileceği anlamına geliyormuş. bizim birinci ayda kalça ultrasonumuz çekildi normalde bebişim çok zayıf doğdu kilo almaya başladığından beri de bacaklarının birinde boğum var birinde yok hep böyleydi. bi yerde okudum çok üzüldüm gece gece uykum kaçtı sizin bi bilginiz var mı?? boğumlarınız nasıllar?
Ne güzel olmuş halloldu herşey :)
Ben de eşime temmuz anneleri buluşacağız dedim hayret hiç tepki vermedi adam temmuz babalarıyla da ben buluşayım diyo
Bazen benim de çakasım geliyo :)eşim kızıyo
bu arada topikte benden başkası yok ama ben yinede günaydın diyim
GÜNAYDINNNNNN
Kızlar dün gece oğlum çok fenaydı yavrum akşam gittim kucağımdan hiç inmedi sürekli sarılıyor koynuma siniyor önce özledi dedim sonra eline diş kaşıyıcısı geçti nasıl kaşıyor dedim demekki dişi rahatsız etmiş yavrumu neyse oynattım falan unuttu iş uyumaya gelince başta uyumadı sonra uyuyor ama sürekli inliyor derken baktım ateşi çıkmış calpol veriyim dedim ağlayarak uyandı sonrada 3 e kadar uyumadı nasıl ağlıyor acıdan kalkıp sağa sola atlıyor yatakta bu sefer yatağın başına kafasını vurdu onada ağladı emziriyrum sussun diye emerken bile ağlıyor yastığın kenarını ağzına tepiyor görmeliydiniz o ağladıkça ben 2 kat ağladım annem babam ayaklandı çaresiz kalakaldık doktora götürsen ne fayda ağzı kesici verdik zaten neyse bir ölçek daha calpol verdim emzirdim salladım inleye inleye uyudu sonrada sabaha kadar uyanmadı nasıl uykusuz kaldıysa bebeğim sabahta melek gibi uyuyordu emzirip çıktım ah yavrum demekki son aşamaya geldi dişleri alttakilerde böyleydi son 2 gün mahvoldu sonra patlattı inşallah 1-2 güne patlarda rahatlar dayanamıyorum acı çekmesine
neyseki pzt den sonra iş yok diğer tarafta henüz tam onaylanmadı yani görüşmeler olumlu sonuçlandı ama bakalım pzt ne olacak sözleşmemi imzalıycam yoksa biz arıycaz diyip yine bekleteceklermi her koşulda en az 2 hafta oğluşumlayım başla deseler bile 2 hafta sonra başlayabilirim diycem kuzumla hasret giderelim havalarda güzel gezelim bahçe bostan bu arada şeker portakalım ikea teklifim hala geçerli hatta gelebilecek arkadaşlar varsa bekleriz havada güzelleşti gelecek haftasonu bir org yapalımmı ne dersiniz?
bu arada topikte benden başkası yok ama ben yinede günaydın diyim
GÜNAYDINNNNNN
Kızlar dün gece oğlum çok fenaydı yavrum akşam gittim kucağımdan hiç inmedi sürekli sarılıyor koynuma siniyor önce özledi dedim sonra eline diş kaşıyıcısı geçti nasıl kaşıyor dedim demekki dişi rahatsız etmiş yavrumu neyse oynattım falan unuttu iş uyumaya gelince başta uyumadı sonra uyuyor ama sürekli inliyor derken baktım ateşi çıkmış calpol veriyim dedim ağlayarak uyandı sonrada 3 e kadar uyumadı nasıl ağlıyor acıdan kalkıp sağa sola atlıyor yatakta bu sefer yatağın başına kafasını vurdu onada ağladı emziriyrum sussun diye emerken bile ağlıyor yastığın kenarını ağzına tepiyor görmeliydiniz o ağladıkça ben 2 kat ağladım annem babam ayaklandı çaresiz kalakaldık doktora götürsen ne fayda ağzı kesici verdik zaten neyse bir ölçek daha calpol verdim emzirdim salladım inleye inleye uyudu sonrada sabaha kadar uyanmadı nasıl uykusuz kaldıysa bebeğim sabahta melek gibi uyuyordu emzirip çıktım ah yavrum demekki son aşamaya geldi dişleri alttakilerde böyleydi son 2 gün mahvoldu sonra patlattı inşallah 1-2 güne patlarda rahatlar dayanamıyorum acı çekmesine
neyseki pzt den sonra iş yok diğer tarafta henüz tam onaylanmadı yani görüşmeler olumlu sonuçlandı ama bakalım pzt ne olacak sözleşmemi imzalıycam yoksa biz arıycaz diyip yine bekleteceklermi her koşulda en az 2 hafta oğluşumlayım başla deseler bile 2 hafta sonra başlayabilirim diycem kuzumla hasret giderelim havalarda güzel gezelim bahçe bostan bu arada şeker portakalım ikea teklifim hala geçerli hatta gelebilecek arkadaşlar varsa bekleriz havada güzelleşti gelecek haftasonu bir org yapalımmı ne dersiniz?
gü-nay-dıııın!!!
güneş de ne harika parlıyor,, güzel bi haftasonu diliyorum hepinize..
kahvaltıyı yaptık, eşimi gönderdim.
mutfağı toplarken açtım radyoyu, şıkır şıkır fıkır fıkır türküler..
aay,, iki yana bi geri oynuyorum bi yandan tezgahı temizliyorum..
anladım, benim kurt dökme zamanım gelmiş..
bahar gelse, yaz gelse de nişanlar, kınalar azcık oynasak kııı
pembiş, arya, grnt, cincon, şeker portakalımm, busmai, elifnaz canlarım, teşekkür ederimm..
annem iyi hamdolsun, 4 parmağında hissizlik vardı, şuan 2 parmağını hissediyor, hareket ettirebiliyor.
inş zamanla diğer ikisi de iyi olacak..
şiddetli ağrıları var, ama normalmiş. zaten her geçen gün ağrılar da azalıyor, ameliyat yeri iyileştikçe.
Rabbim tüm hastalara şifa versin..
gelen giden o kadar çoktu ki,, kaç kez kapı açtım, kaç kişi yolcu ettim.
ne kadar meyve, ne kadar kek, ne kadar kahve koydum kaldırdım bilmiyom :111:
bi yandan çamaşır yıkıyom, bi yandan asıp, bi yandan katlıyom, bi yandan ütü, bi yandan cam siliyom.. yemekler yapıyom..
ooo, epey kadın oldum ben yaa
ama neresi olursa olsun, insanın evi başka. kendi yatağını, mutfağını, işini arıyor insan..
eşimi de çok özlemiştim zaten..
o da özlemiş belli, ama bir çok erkek gibi 'odunluk' yaparak belli ediyor özlemini
konuşuyoruz, hayt huyt..
mesajlar atıyorum, resimler gönderiyorum.. cevap yok..
anladım triplerde..
ama gelin bi de bu sabah görün yüzünü..
ay yerim ben onu yaaa!!:78::76:
gü-nay-dıııın!!!
pembiş, arya, grnt, cincon, şeker portakalımm, busmai, elifnaz canlarım, teşekkür ederimm..
annem iyi hamdolsun, 4 parmağında hissizlik vardı, şuan 2 parmağını hissediyor, hareket ettirebiliyor.
şiddetli ağrıları var, ama normalmiş. zaten her geçen gün ağrılar da azalıyor, ameliyat yeri iyileştikçe.
bi yandan çamaşır yıkıyom, bi yandan asıp, bi yandan katlıyom, bi yandan ütü, bi yandan cam siliyom.. yemekler yapıyom..
ama neresi olursa olsun, insanın evi başka. kendi yatağını, mutfağını, işini arıyor insan..
o da özlemiş belli, ama bir çok erkek gibi 'odunluk' yaparak belli ediyor özlemini
konuşuyoruz, hayt huyt..
anladım triplerde..
ayşecikten haberler
haberler dediğime bakmayın, batı cephesinde pek yeni bi şey yok
-toto sürekli havada, dizlerinin üstünde kalkıyor. lakin hala emeklemek yok.. yaylanıyor o şekilde :86:
-utanmaya başladı. bu ne demek demeyin.. diyelim kucağımda oturuyor. birisi onunla konuşunca iltifat edince..
başını göğsüme yaslıyor, yüzünü kapatıyor.. utangaç kızım beniiiim
-ce eee oynuyor adamakıllı. perdeyle yüzünü kapatıyor, sonra birden açıp kahkaha atıyor..
-uzun süredir konuşmuyordu.. yine dillendi.. ama bu sefer susmuyor,, son günlerin hit parçası.. dedede.. ededdede..
-keyifliyken ellerini başının üstünde birleştirip bi hareketler yapıyor.. kıpır kıpır bi saniye durmuyor.
altını değiştirirken eline bi şey veriyorum oyalansın diye.. elindekiyle dönüp yuvarlanıp kaçıyor..
-bi yerlere tutunup dayanıyor. sürekli yürekli yürüme sevdasında
bugün bir arkadaşımızın kız isteme merasimi var aynı zamanda aile arasında söz yapacaklar
aynı zamanda bizim fotoğrafçımız olur kendisi hamilelik-doğum-bebek ve devam fotoğraflarımızı o çekti
sağolsun hiçbir ücretde almadı bizde ne yapsak diye düşünürken kurabiye yapma fikri geldi sözde gelen misafirlerine dağıtmak üzere
kurabiye yaptım bende onlara çok sevindiler
işte bu da kurabiyeleri
Eki Görüntüle 672440
Eki Görüntüle 672441
çok guzel olmuşlar sen bu işi baya ilerlettin
merhaba kızlar; size bir sorum olacak gece gece çok canım sıkıldı bebeklerin iki bacağındaki boğumlar farklı olursa bu kalça çıkığı olabileceği anlamına geliyormuş. bizim birinci ayda kalça ultrasonumuz çekildi normalde bebişim çok zayıf doğdu kilo almaya başladığından beri de bacaklarının birinde boğum var birinde yok hep böyleydi. bi yerde okudum çok üzüldüm gece gece uykum kaçtı sizin bi bilginiz var mı?? boğumlarınız nasıllar?
Temizlik seviyo musun sevmiyo musun bacım
Bazen benim de çakasım geliyo :)eşim kızıyo
yok canım yok bende öyle sanmıştım ama diilmiş bu üstler mahvetti bizi sağol cnm inş kurtulur bir an evvelGünaydın bebeğeeem:) yazık zor bi gece geçirmişsiniz canım ya üzüldüm borana şimdiilk diş zor olur diğer dişler sıkıntı yapmaz o kadar bi de azılar sıkıntılı diye biliyordum ama öyle değil demekki. Ayrıca bu haberle hayallerimi de yıkmış bulunuyorsun. Neyse hayırlısıyla atlatır inş annesi.
evet dün ekmeğime yağ sürüldü tel çok çaldı dün benim eşim annem insann kaynakları ard arda aradı ark larda noldu die aradılar derken patron canancım böyle olmaz ama vs diyince bende hazır gazı almışım girdimodasına gayet sakin konuştum sanırım çocuk büyüyene kadar çalışma hayatına ara veriem dedim anlayışla karşıladı sorun çıkmadı bugün songünaydın iyi haftalar olsun inşallah herkese
hafta içi gene işlerim yoğundu giremedim maalesef
bugün cumartesi gene işteyim
bir an önce mesai bitsede çıksam eve gitsem sonrada eşim bizi gezmelere götürse bu hafta sonu sürekli gezmek lazım hava çok
güzel olacakmış sonra gene yağöur geliyormuş
nfk canım hoşgeldin evine annen biraz daha iyi olmuştur inşallah eşinde sizi özlemiştir
karakızcanım sende hoşgeldin
aryammgörümcene çok üzüldüm bende rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır:26:
cincon kızz senin bugün son iş günün mü?
yani patronla konuştun mu hangi ara konuştun ne dedi nasıl tepki verdi ben orayı kaçırdım sanırım:44:
evet canım bir ara ayarlayabilriz yani bana uyar ama ben işten çıkışta gelirsem melisa yanımda olmaz
eee olacak o kadar erkek milleti helede ilgiye alıştımmı yanlız kalamaz hemen tribal enfeksiyon başlar neyseki sonunda gönlünü almışsıngü-nay-dıııın!!!
konuşuyoruz, hayt huyt..
anladım triplerde..
maşallah ona boranda aynı kollarıyla kalkıyor toto havada ama öyle duruyor emeklemek yok illa tutup yürütücen birde yürüteçten sonra parmak ucunda yürüme huyu başladı yürüteci kaldırdım bakalım düzelecekmiayşecikten haberler
haberler dediğime bakmayın, batı cephesinde pek yeni bi şey yok
-toto sürekli havada, dizlerinin üstünde kalkıyor. lakin hala emeklemek yok.. yaylanıyor o şekilde :86:
-utanmaya başladı. bu ne demek demeyin.. diyelim kucağımda oturuyor. birisi onunla konuşunca iltifat edince..
başını göğsüme yaslıyor, yüzünü kapatıyor.. utangaç kızım beniiiim
-ce eee oynuyor adamakıllı. perdeyle yüzünü kapatıyor, sonra birden açıp kahkaha atıyor..
-uzun süredir konuşmuyordu.. yine dillendi.. ama bu sefer susmuyor,, son günlerin hit parçası.. dedede.. ededdede..
-keyifliyken ellerini başının üstünde birleştirip bi hareketler yapıyor.. kıpır kıpır bi saniye durmuyor.
altını değiştirirken eline bi şey veriyorum oyalansın diye.. elindekiyle dönüp yuvarlanıp kaçıyor..
-bi yerlere tutunup dayanıyor. sürekli yürekli yürüme sevdasında
bugün bir arkadaşımızın kız isteme merasimi var aynı zamanda aile arasında söz yapacaklar
aynı zamanda bizim fotoğrafçımız olur kendisi hamilelik-doğum-bebek ve devam fotoğraflarımızı o çekti
sağolsun hiçbir ücretde almadı bizde ne yapsak diye düşünürken kurabiye yapma fikri geldi sözde gelen misafirlerine dağıtmak üzere
kurabiye yaptım bende onlara çok sevindiler
işte bu da kurabiyeleri
Eki Görüntüle 672440
Eki Görüntüle 672441
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?