Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

geçmişe bakamadım.
ama naragacı ve nkolik i göremedim..
neredesiniz kızlar?:44:
nkoliğin kayınpederinde bi gelişme oldu mu, ben kaçırdım sanırım:26:

cincoooon, bu saat oldu günaydın demedin neredesin bacım?

herkese günaydınnnnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah:3::54:

evet bahar yavaştan yüzünü gösterince bu bizim topiğede yansımış herkes gezmelerde topik boş kalmış:1:

libyana canım eskişehire gitmişsin ohh bol bol gez gerçi eşini şimdiden özlemişsin ama arada bir özlem iyidir :34:

nfk canım doğru dedin bizimkilere ayakkabı lazım yaa ilerdede giyecekler nasıl olsa almak lazım bir araştıralım:44:

nkolikkayınpederin nasıl oldu canım varmı bir gelişme :26:

tubaal kna gecesi içinde süper kurabiyeler var bindallı bile yapmışlar sende onlardan yapabilrisin hoş olur :34:
yazıları plaka ile yaptım:34:

aryamm hayırdır ne oldu canım neden sinirlisin:44:

pempehippopotam
canım ne güzel yazlık alışveriş yapmışsınız oğluna bizede lazım yazlık kıyafet:30:

cincon canım ohhhh iş olayların tamamen kesinleşti gibi senden mutlusu yoktur şimdi:16:
evet buluşabiliriz canım fakat silivride oturan arkadaşlarımızın nisan ayında bize gelme planları vardı fakat tam tarih vermediler ona göre ayarlayırız :34:

karakız kızzz kim sever temizliği:37:
midye aldın mı bari:1:

elifnaz canım nasıl gidiyor hamilelik aşeriyormusun kızz:1: bu arada new balance nin bebek ayakkabısı olduğunu bilmiyordum ona da bir bakayım:34:

busmai canım sende baya yorulmuşsun hafta sonu :nazar: hafta içi dinlen bari (tabi seninki izin verirse)

bizden haberler; temizlik yaptım , hava çok güzeldi dışarda dolaştık parka gittik, annemlere gittik derken zaten hafta sonu bitti:30:
ya yetmiyor bize zaman yaa azıcık daha fazla olsaymış hafta sonlarımız dinlenmeye vakit kalmıyor:36:
saatlerde ileri alındı insan uykusunu almadan kalkıyor offff hala uykum varrrrr:43:
bu hafta işyerinde gene toplantılar var offff sinir oluyorum :31:

sağol canım erikkkk asereriyorum canım ama buldum şükür yedim bir avuç şeye 15 tl versemde nefsi korelttik ışte :)
yeğenim 1, 5 yaşında o giyiyor bende bakmadım bebeklere gore varmı diye bakmaktadır lazım..

new balance güzelmiş yaa bazı bloglara baktımda hafifliğinden memnun herkes birde ayakkabı için de hava kanalları varmış
alınabilir fakat kaç numara :44:
doğal olarak fiyat pahalı ama ayak numarası önemli yoksa çok para verip az giyebilirler birde büyük alsak olmaz offf siz kaç numara almayı planlıyorsunuz??

$New-Balance.webp$nb-fs123-1.webp

teyzesi ayşecik doğmadan çoook kıyafet almıştı..
çoğu 1-1,5 yaş için yazlık t-shirt, elbise, çıtçıtlı badi .. :1:
ama yine de alışveriş candır..
ben de alışveriş istiyooooom :52:

bizdede var hediye ama genede benim gözüm doymuyor:30:
aslında çocuğun giydiği haram yediği helal derler ama işte gelde beni onları görünce almamaya ikna et:1:

new balance güzelmiş yaa bazı bloglara baktımda hafifliğinden memnun herkes birde ayakkabı için de hava kanalları varmış
doğal olarak fiyat pahalı ama ayak numarası önemli yoksa çok para verip az giyebilirler birde büyük alsak olmaz offf siz kaç numara almayı planlıyorsunuz??
aslında gerçek manada tek başlarına yürümeye başladıkları zaman giyecekleri ayakkabının nitelikli ve kaliteli olması gerekli.
yani şuan dışarıda ayaklarını basmak istediğinde kirlenmesin diye ayakkabı almak istiyorum ben.. :44:

numara konusuna gelince, okuduğum kadarıyla mutlaka ayaktayken ayakkabının denenmesi gerekiyormuş.
ayak baş parmağı önünde en az yarım cm en fazla 1 cm boşluk olmalıymış..
bu bebelerin ayakları ne hızla büyüyor bilmiyorum :1:

Haftasonu siyah tayt üstüne beyaz ama siyah taşlı ve fiyonklu tşört aldım manyak güzel oldu:) her hafta bişi almadan duramıyorum ben. Önceden mutlu olmak için çikolata yiyordum şimdi kızıma ciciler alıyorum:)

Eşim durmadan aşk mesajları atıyor. İlla zıbanadan çıkmak mı lazım anlamıyorum. Şimdi ne anlamı var ki bunların? Hiç inandırıcı değil.

Hey nfk sana yazdım görmedin :19::19:

Ayakkabı konusundada bence ilk adım ayakkabısı adı altında geçen şeylerden almak lazım kızlar, onlar ortopedik falan oluyorlar. New balance lar yada adidaslar ilk adım ayakkabısı için uygun olurmu bilemedim:44:

Eşim durmadan aşk mesajları atıyor. İlla zıbanadan çıkmak mı lazım anlamıyorum. Şimdi ne anlamı var ki bunların? Hiç inandırıcı değil.
a hahh!! bırak çabalasın biraz, vazgeçmek üzereyken elini uzatır çıkarırsın sudan :9:

Eki Görüntüle 673289 Eki Görüntüle 673290

ayak numaraları değişir bizimki 18 giyiyor ayakkabının kalıbına göre de numara değişiyor fiyatları nekadar canım :emir_bebek:

Hey nfk sana yazdım görmedin :19::19:

Ayakkabı konusundada bence ilk adım ayakkabısı adı altında geçen şeylerden almak lazım kızlar, onlar ortopedik falan oluyorlar. New balance lar yada adidaslar ilk adım ayakkabısı için uygun olurmu bilemedim:44:

canım benim, gördüm mesajını.. gelemeyeceğin için üzgünüm gerçekten.. seni de selimi de görmek isterim, herkes de ister..
ama nasip, o güne çok var, bakarsın bi mucize olur :16:

ben de ilk adım ayakkabısının ortopedik olması gerektiğini okumuştum..
yumuşak deri ya da bez olabilirmiş.

adidasın bi modeli yanlış hatırlamıyorsam yarı ortopedikti :44:
kifidis sanırım daha doğru bi tercih olabilir. yengem chicco almıştı yeğenime

yazlık bizimde hiçbir şeyimiz yok slogana katılıyorum alışveriş candır. şu ekstreler de olmasa :36:

Hayırlı sabahlar hatunlar.. Nasılsınız bu sabah..? :ssz::ssz:

Şeker portakalım
haklısın azıcık özlemek iyidir.. Muhabbet artar hiç olmazsa..
:16::16:

NFK bende biliyorum 100 sayfa ilerlemediğini naz ediyordum sadece size....
:33::33::33:

günaydın kızlar çok kötü grip oldum geçmişi okudum ama cevap yazacak halim yok bugün çalışasımda yok kızımda hastalanacak diye çok korkuyorum ya
nfk annenin iyi olmasına sevindim canım gözünüzaydın

canım benim, gördüm mesajını.. gelemeyeceğin için üzgünüm gerçekten.. seni de selimi de görmek isterim, herkes de ister..
ama nasip, o güne çok var, bakarsın bi mucize olur :16:

ben de ilk adım ayakkabısının ortopedik olması gerektiğini okumuştum..
yumuşak deri ya da bez olabilirmiş.

adidasın bi modeli yanlış hatırlamıyorsam yarı ortopedikti :44:
kifidis sanırım daha doğru bi tercih olabilir. yengem chicco almıştı yeğenime
Kısmet artık cnm..:))

Evet kifidis tam ortopedik ayakkabı. Chicco dada olabilir ilk adım ayakkabıları.
günaydın kızlar çok kötü grip oldum geçmişi okudum ama cevap yazacak halim yok bugün çalışasımda yok kızımda hastalanacak diye çok korkuyorum ya
nfk annenin iyi olmasına sevindim canım gözünüzaydın

Çok geçmiş olsun cnmmm

Back
X