Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eki Görüntüle 675382

kızlar bunla kaydırmazmış 6,5 tlmiş ayyy bayıldım bayıldımm

nerde satılıyor ki bunlar bayıldım

bu güzel hemde pedallı

bence pedallılar daha güzel çünkü ileride kendi kullanır hem

13 temmuz canım

benim ki de 31 temmuz ama çizelge aynı gösteriyor ikimizide onun için sordum canım

kızlar size birkaç sorum olucak,
bebeklerinize gün içinde, hangi zamn dilimnde neler yediriyorsunuz?
vee uyku düzeniniz nasıl? gece uykusuna kaçta geçiyorlar?

gece ve sabah emiyo sonra 9 gibi kahvaltı yediriyorum kendim yaparken onada yediriyorum yumurtayı çok seviyo peynir yanında patates kızartması varsa ondanda yiyo ve ekmek yanındada.öğlene doğru mama içiyo öğleden sonra yoğurt yada yoğurttan yapılmış çorba (başka çorba pek yediremiyorum çünkü) akşama doğru pirinç unundan yapılmış muhallebi sonra gece yatmadan öncede devam sütü veya sütlü pirinçli mama içiriyorum 9 gibi flanda uyuyo yada en geç 9 buçukta.

Hayırlı günler hatunlar nasılsınız...?
Biz iyiyiz Elhamdulillah.. şuan teyzemlerdeyiz..
Dün akşam dayımlara gittik.. bu akşam anneme yemeğe gidicez nasipse..
Anlayacağınız geziyorum bol bol..
Hemde el işi yapıyorum.. yaptığım işin adı panç nakışı... çok güzel oluyor...
sizde ne var ne yok... ?

oh ne güzel ya biz burda çalışalım siz gezin adaletmi bu ya

merak ettim yaptığın işi nasıl oluyor o

günaydın canlarım..
dün 24 yaşındaki kuzenim doğum yaptı.. bebeğimiz çok şükür iyi..
ama annenin varisleri kanıyormuş.
yoğun bakımda. dua edin
kuzenim bu sabah yoğun bakımdan çıktı.
az önce de kendisiyle konuştum, hamdolsun iyilermiş.. cimcimesi yanında ciyak ciyak ciyaklıyo
normal doğum zorlamış, ama şimdi hiçbirini hatırlamıyor

isveç diyeti nasıl canım emzirirken de yapılabiliyomu acill kilo vermem lazım böyle dikkat etmeyle filan olmuyo[/QUOTE]

yok canım çok zor bir diyet internete yaz çıkıyor zaten emzirirken mümkün değil olmaz bu

az önce de kendisiyle konuştum, hamdolsun iyilermiş.. cimcimesi yanında ciyak ciyak ciyaklıyo

canım çok sevindim gözünüzaydın

ayy yoğun bakıma mi girmiş neyseki simdi iyiymiş gözünüz aydın bebeğini de güle güle büyütsün

Evet anlatsın ve ciğerimi yesin ama anlatsın :))))

Kuzenine geçmişler olsun diyelim ki şimdi iyiymiş. Varis nasıl kanıyo okadar ya??

Ellerine kollarına sağlık. Sümüklü kızının da burnunu ısırırım :) inşallah çabuk atlatırsınız.

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :2:[/QUOTE]

Geçmişler olsun

Herşey ne güzel rayına oturmuş. Maşallah nazar değmesin. Yaz gelsin yüzmek istiyorummmmmm. Ama tabi öncesinde en az bi 10 kilo verip denizde hipo gibi görünmemeliyim hahahha

aynen canım yaa hasta olmasınlar :26:

kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim :2:

geçmiş olsun canım bizimkide hasta

aynen canım çok güzel demişsin

muzlu pasta biraz uyduruk keki normal istediğin bir kakaolu birkek yapabilirsin arasına muz ve fındık yerleştir sonra bayramdan kalan çikolataların varsa onları benmari usulü erit ve üstüne dök birde hindistan cevizi ile süsle derken oldu bitti uyduruk pasta işte [/QUOTE]

Olsa da yesek valla süper bence :)

Ay chicco herşeyi güzel yapıyosun da neden pahalı yapıyosun

çok geçmiş olsun canım bak annem benim kıza geçen hafta iki kere kullanılmamış sabunu havluya güzelce sürtüp havluyu ısıtıp sırtına koydu iki günde düzeldi maşallah sende deneyebilirsin istersen[/QUOTE]

Canım isveç diyeti yapma bence. Ben ünvdeyken yapmıştım. 5 gün içinde bıraktım çünkü gözlerimin akı sarardı!! Bence güzel bir beslenme programı uygula 6 öğün mantığı ile.

Eki Görüntüle 675382

kızlar bunla kaydırmazmış 6,5 tlmiş ayyy bayıldım bayıldımm

Çok tatlılarmış gerçekten :)

Sabah 6-7 gibi emip 8:30-9 gibi kahvaltı yapıyor. Kahvaltıda iki günde bir haşlanmış yumurtanın sarısını veriyorum. Yanına labne tereyeği pekmez ceviz ekmek değişmiyor. Sonra ben okula gitmeden öylesine bi emziriyorum 3-4 dakika. Okul dönüşü öğle arası o çorba içiyo ve sonra gitmeden yine emziriyorum. Sonra bir ara meyve yiyo ben yeni gelmiş oluyorum veya yokken. Sonra emiyo. Sonra ya yine meyve ya da yine çorba veriyorum. 4-5 gündür süte bisküvi ezip yediriyodum bıraktım gece kalasına sevep olduğundan şüphelenerek. Bi de evde ne piştiyse etinde falan veriyorum. Pırasa olur ıspanak olur ne olursa.

Biz iyiyiz canım. Panç nakılı yapacağına lahmacun yap da tarif paylaş bacımmm bol bol gezmeler olsun :)

arkadaşlar, ben yarın yokum. neneye gidicez..akşama yazarım.
kendinize iyi bakın, bebişlerinize daha iyi

Biz bugün kontrole gittik kızlar. Kilomuz boyumuz gayet güzellll doktorumuz balık yağı verdi siz kullanıyormusunuz???
Balık yedirmeyede başlıycam, nasıl veriyorsunuz balıkları?? Ve hangi balıklardan tercih ediyorsunuz??

aryaaa senin balıklı bir tarifin vardı sankiiii:44:
9da yatıyor yatarken süt ve gece kalktığındada süt. Sora sabah kahvaltı, daha sonra meyve yada yoğurt. Öğlen sebze püresi veya çorba, sonra sabah yoğurt yediyse meyve yada tam tersi, sonra gece muhallebisi yatarkende süt. Bazen arada süt içtiği öğünleride oluyor gün içinde. Uykularımızda çok düzenli genelde 1 saatlik 3 gündüz uykusu uyur oğlummmmm
Ohhh keyfin yerinde kelebek bende merak ettim neymiş şu yaptığın, fotosunu paylaşırsın artık
Aaa cnm bn görmemişim bunu yazdığını. Nasıl olmuşta varisleri kanamış çok çok geçmiş olsun, neyse ki çıkmış gözünüzaydın

Herkese merhaba yine uzun bir aradan sonra.umarım keyfiniz yerindedir.ben tam kilo vermeye başlamıştım ki annem geldi,mantılar pastalar havada uçuşuyo valla.silkinip kendime gelmezsem yandım özetle :) kızım artık yürüdü yürüyecek desem yanlış olmaz :) ayakta durmaya çalışıyo sürekli ve yapabilince çok seviniyo:) bana çok bağımlı maalesef nasıl düzelicek bilmiyorum bu durum

Çok şükür. Sevindim canım
Maşallah sana hiç boş durmuyorsun
gündüz 3 defa yarım veya 1 saat uyuyor
annenin gelmesine sevindim ama sakın kilo alma :)

Balık yağı vermedim hiç
Anammmm. Benden sonra kimse bişi yazmamış?!? :) gezenti ve koşturucuların topiği olduk :)

Bugün de gezdim valla aştım kendimi

oh ne güzel ya biz burda çalışalım siz gezin adaletmi bu ya

merak ettim yaptığın işi nasıl oluyor o
Bitince resmini çekeceğim İnşaallah canım... İnternetten araştırabilirsin..
Biz iyiyiz canım. Panç nakışı yapacağına lahmacun yap da tarif paylaş bacımmm bol bol gezmeler olsun :)

Evime gittiğim zaman yapacağım İnşaallah canım.. Seninle paylaşacağım merak etme..

Çok teşekkür ederim canım.. çok iyi oldu benim için gerçekten... Bitince İnşaallah paylaşacağım burada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…