dün işten eve geldim kızımla öpüştük koklaştık derken baktım hava güzel bütün herkes dışarda bende kızımı giydirdim kapının önüne çıktık
anacım herkeste bir bisiklet çocuklar biniyor bizimki delirdi kucağımdan atlamak istiyor oda binecekmişağlıyor resmen bineceğim diye
eee çocuk bunlar tabi bir kere binelim diyoruz bisikletini alıp kaçıyor
neyse eltimin kızına aldığımız bisiklet vardı onu getirdi görümcem
Eki Görüntüle 675240 tabi onun kızı 1 yaşını geçtiği için korumayı çıkarmışlar o yüzden pek güvenli olmadı bizim için
bende daha değişik birşey alsak mı diye baktım şunu gördüm güzel gibi ama biraz pahalı alan yada kullananı bilen varmı aranızda?
Eki Görüntüle 675242
hem bunun emniyet kemeride var
13 temmuz canım
kızlar size birkaç sorum olucak,
bebeklerinize gün içinde, hangi zamn dilimnde neler yediriyorsunuz?
vee uyku düzeniniz nasıl? gece uykusuna kaçta geçiyorlar?
Hayırlı günler hatunlar nasılsınız...?
Biz iyiyiz Elhamdulillah.. şuan teyzemlerdeyiz..Dün akşam dayımlara gittik.. bu akşam anneme yemeğe gidicez nasipse..
Anlayacağınız geziyorum bol bol..Hemde el işi yapıyorum.. yaptığım işin adı panç nakışı... çok güzel oluyor...
sizde ne var ne yok... ?
kuzenim bu sabah yoğun bakımdan çıktı.günaydın canlarım..
dün 24 yaşındaki kuzenim doğum yaptı.. bebeğimiz çok şükür iyi..
ama annenin varisleri kanıyormuş.
yoğun bakımda. dua edin
çok geçmiş olsun canım bak annem benim kıza geçen hafta iki kere kullanılmamış sabunu havluya güzelce sürtüp havluyu ısıtıp sırtına koydu iki günde düzeldi maşallah sende deneyebilirsin istersen
kuzenim bu sabah yoğun bakımdan çıktı.
az önce de kendisiyle konuştum, hamdolsun iyilermiş.. cimcimesi yanında ciyak ciyak ciyaklıyo
normal doğum zorlamış, ama şimdi hiçbirini hatırlamıyor
nerde satılıyor ki bunlar bayıldım
kuzenim bu sabah yoğun bakımdan çıktı.
az önce de kendisiyle konuştum, hamdolsun iyilermiş.. cimcimesi yanında ciyak ciyak ciyaklıyo
Amin canım hepimizinkini :)
Kızın çoook güzel bir hanım olmuş maşallah bayıldım
Ben beyazıyla beraber pişiriyorum yumurtayı, alerji yapmadı. Domates konservem var tereyağla pişiriyorum severek yiyor
Can cannnn
:)
Büyüsün de anlatsın ne derdi var dimi :)
günaydın canlarım..
dün 24 yaşındaki kuzenim doğum yaptı.. bebeğimiz çok şükür iyi..
ama annenin varisleri kanıyormuş.
yoğun bakımda. dua edin
tuba, yanlış hatırlamıyorsam 12. sinde kardeşinin düğünü var diye ayın biri olsun demiştim..
inş gelebilirsin.
gsbaran, pazar yine eşine ait olsun, bize bir iki saatcik yeter
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
anaaa topiğe nazar değmiş valla durgunluk çökmüş üstüne bahar sendromuna girdi herhalde
aryamm kızına bayıldımbiizmkide böyle ama bizim başik ahşap olduğu için hemen alıyorum ben onu dişleri ile ahşabı kemiriyor
nfk canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin allah yavrucağına bağışlasın :26:
busmai canım bak ne güzel geçenlerde şikayet ediyordun ben iyi anne değilmiyim diye artık bir düzen oturtuyoruz yavaş yavaş sende mutlu oluyorsun böylece
cincon kızz ne yaptın bir haber verseydin ya evrakları hazırlıyorsun galiba:44:
kelebeğim canım nasıl geçiyor eskişehirde günler
bende çok sık giremiyorum işler yoğun her zamanki gibi bu akşamda toplantı var burdayım
allahta maç varmışta herkes erken kaçmak istiyor hızlı bir toplantı olacak bellibende kızım uyumadan evde olurum inşallah
beni de dün akşam bir hamaratlık tuttu eşim ne zamandır istiyordu incirli pasta yaptım ona
birde geçenlerde uydurduğum bir pasta vardı yiyip çok beğenmişlerdi bir akrabamız bir daha uydurdum yaptım götürdüm kendisine
muzlu sıcak çikolatalı pasta (adını ben uydurdum tabikine )
melisa bu aralar çok huzursuz burnumuz tıkalı sürekli burun aspiratörü ve serum fizyolojik kullanıyoruz ama sürekli doluyor burnu sümüklü kızım benim
aynı zamanda üst dişi patlamış ama hala çıkamadı diş herhalde onunda huzursuzluğu var inşallah çabuk atlatırız:26:
canım zaman mekan ayarlanır bir gelecekler oluşturalımdaavrupada buluşmak kolay
hadi biz bi çırpıda havalarda çok sıcak değilken buluşalım
Avrupa yakası buluşma ...
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee
Maşallah sümüklü kızına:) benimkinin de üst dişi patladı bakalım be zaman çıkar
Evet canım yaa önce bi sıfır noktasına indim çok bunalmıştım sonra da yavaş yavaş normale dönüyor herşey.. Allaha şükürler olsun, doğumla ilgili kötü anılarımı da unuttum artık geçmişe dönmemek lazım kv ye kızgındım onu da konuşup helalleştik, biraz da eşimin işleri iyileşmeye başladı o da var. ben kendime bakmaya, yüzmeye başladım.. Diyeceğim o ki kimse sizi depresyondan çekip çıkaramaz, ancak siz kendiniz çıkarsınız; darısı çıkamayanlara
Nasılmış o pastan bakalım, muza bayılırım
Günaydınnnn
aynen canım yaa hasta olmasınlar :26:
kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim:2:
dün işten eve geldim kızımla öpüştük koklaştık derken baktım hava güzel bütün herkes dışarda bende kızımı giydirdim kapının önüne çıktık
anacım herkeste bir bisiklet çocuklar biniyor bizimki delirdi kucağımdan atlamak istiyor oda binecekmişağlıyor resmen bineceğim diye
eee çocuk bunlar tabi bir kere binelim diyoruz bisikletini alıp kaçıyor
neyse eltimin kızına aldığımız bisiklet vardı onu getirdi görümcem
Eki Görüntüle 675240 tabi onun kızı 1 yaşını geçtiği için korumayı çıkarmışlar o yüzden pek güvenli olmadı bizim için
bende daha değişik birşey alsak mı diye baktım şunu gördüm güzel gibi ama biraz pahalı alan yada kullananı bilen varmı aranızda?
Eki Görüntüle 675242
hem bunun emniyet kemeride var
slm kızlar nasılsınız ben isveç diyetine başladım bakalım dayanabilecekmiyim ve kilo verebilecekmiyim
maşallah kuzuya ne kadar tatlı benim ki daha böyle kendi kendine kalkamıyor
kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim:2:
kızlar size birkaç sorum olucak,
Hayırlı günler hatunlar nasılsınız...?
Biz iyiyiz Elhamdulillah.. şuan teyzemlerdeyiz..Dün akşam dayımlara gittik.. bu akşam anneme yemeğe gidicez nasipse..
Anlayacağınız geziyorum bol bol..Hemde el işi yapıyorum.. yaptığım işin adı panç nakışı... çok güzel oluyor...
sizde ne var ne yok... ?
9da yatıyor yatarken süt ve gece kalktığındada süt. Sora sabah kahvaltı, daha sonra meyve yada yoğurt. Öğlen sebze püresi veya çorba, sonra sabah yoğurt yediyse meyve yada tam tersi, sonra gece muhallebisi yatarkende süt. Bazen arada süt içtiği öğünleride oluyor gün içinde. Uykularımızda çok düzenli genelde 1 saatlik 3 gündüz uykusu uyur oğlummmmmkızlar size birkaç sorum olucak,
Ohhh keyfin yerinde kelebekHayırlı günler hatunlar nasılsınız...?
sizde ne var ne yok... ?
Aaa cnm bn görmemişim bunu yazdığını. Nasıl olmuşta varisleri kanamışkuzenim bu sabah yoğun bakımdan çıktı.
Çok şükür. Sevindim canımkuzenim bu sabah yoğun bakımdan çıktı.
Maşallah sana hiç boş durmuyorsunHayırlı günler hatunlar nasılsınız...?
sizde ne var ne yok... ?
gündüz 3 defa yarım veya 1 saat uyuyorkızlar size birkaç sorum olucak,
annenin gelmesine sevindim ama sakın kilo alma :)Herkese merhaba yine uzun bir aradan sonra.umarım keyfiniz yerindedir.ben tam kilo vermeye başlamıştım ki annem geldi,mantılar pastalar havada uçuşuyo valla.silkinip kendime gelmezsem yandım özetle :) kızım artık yürüdü yürüyecek desem yanlış olmaz :) ayakta durmaya çalışıyo sürekli ve yapabilince çok seviniyo:) bana çok bağımlı maalesef nasıl düzelicek bilmiyorum bu durum
Balık yağı vermedim hiçBiz bugün kontrole gittik kızlar. Kilomuz boyumuz gayet güzelllldoktorumuz balık yağı verdi siz kullanıyormusunuz???
Balık yedirmeyede başlıycam, nasıl veriyorsunuz balıkları?? Ve hangi balıklardan tercih ediyorsunuz??
aryaaa senin balıklı bir tarifin vardı sankiiii:44:
9da yatıyor yatarken süt ve gece kalktığındada süt. Sora sabah kahvaltı, daha sonra meyve yada yoğurt. Öğlen sebze püresi veya çorba, sonra sabah yoğurt yediyse meyve yada tam tersi, sonra gece muhallebisi yatarkende süt. Bazen arada süt içtiği öğünleride oluyor gün içinde. Uykularımızda çok düzenli genelde 1 saatlik 3 gündüz uykusu uyur oğlummmmm
Ohhh keyfin yerinde kelebekbende merak ettim neymiş şu yaptığın, fotosunu paylaşırsın artık
Aaa cnm bn görmemişim bunu yazdığını. Nasıl olmuşta varisleri kanamışçok çok geçmiş olsun, neyse ki çıkmış gözünüzaydın
Anammmm. Benden sonra kimse bişi yazmamış?!? :) gezenti ve koşturucuların topiği olduk :)
Bitince resmini çekeceğim İnşaallah canım... İnternetten araştırabilirsin..oh ne güzel ya biz burda çalışalım siz gezin adaletmi bu ya
merak ettim yaptığın işi nasıl oluyor o
Biz iyiyiz canım. Panç nakışı yapacağına lahmacun yap da tarif paylaş bacımmmbol bol gezmeler olsun :)
Ohhh keyfin yerinde kelebekbende merak ettim neymiş şu yaptığın, fotosunu paylaşırsın artık
Aaa cnm bn görmemişim bunu yazdığını. Nasıl olmuşta varisleri kanamışçok çok geçmiş olsun, neyse ki çıkmış gözünüzaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?