Maşallah sümüklü kızına:) benimkinin de üst dişi patladı bakalım be zaman çıkargünaydınnnnnnnnnnnnnnn
anaaa topiğe nazar değmiş valla durgunluk çökmüş üstüne bahar sendromuna girdi herhalde
aryamm kızına bayıldımbiizmkide böyle ama bizim başik ahşap olduğu için hemen alıyorum ben onu dişleri ile ahşabı kemiriyor
nfk canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin allah yavrucağına bağışlasın :26:
busmai canım bak ne güzel geçenlerde şikayet ediyordun ben iyi anne değilmiyim diye artık bir düzen oturtuyoruz yavaş yavaş sende mutlu oluyorsun böylece
cincon kızz ne yaptın bir haber verseydin ya evrakları hazırlıyorsun galiba:44:
kelebeğim canım nasıl geçiyor eskişehirde günler
bende çok sık giremiyorum işler yoğun her zamanki gibi bu akşamda toplantı var burdayım
allahta maç varmışta herkes erken kaçmak istiyor hızlı bir toplantı olacak bellibende kızım uyumadan evde olurum inşallah
beni de dün akşam bir hamaratlık tuttu eşim ne zamandır istiyordu incirli pasta yaptım ona
birde geçenlerde uydurduğum bir pasta vardı yiyip çok beğenmişlerdi bir akrabamız bir daha uydurdum yaptım götürdüm kendisine
muzlu sıcak çikolatalı pasta (adını ben uydurdum tabikine )
melisa bu aralar çok huzursuz burnumuz tıkalı sürekli burun aspiratörü ve serum fizyolojik kullanıyoruz ama sürekli doluyor burnu sümüklü kızım benim
aynı zamanda üst dişi patlamış ama hala çıkamadı diş herhalde onunda huzursuzluğu var inşallah çabuk atlatırız:26:
GünaydınnnnGünaydın kızlarrrrrrrr
canım zaman mekan ayarlanır bir gelecekler oluşturalımdaavrupada buluşmak kolay
hadi biz bi çırpıda havalarda çok sıcak değilken buluşalım
Avrupa yakası buluşma ...
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee
kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim:2:
eline saglik benide sabah bi hamaratlik tuttu kızın okuluna elma şekeri yaptım ilk denemeye göre gayet güzel oldu
geçmiş oldun canım biz daha yeni atlattık hastalığı hasta olmasınlar
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee
Maşallah sümüklü kızına:) benimkinin de üst dişi patladı bakalım be zaman çıkar
Evet canım yaa önce bi sıfır noktasına indim çok bunalmıştım sonra da yavaş yavaş normale dönüyor herşey.. Allaha şükürler olsun, doğumla ilgili kötü anılarımı da unuttum artık geçmişe dönmemek lazım kv ye kızgındım onu da konuşup helalleştik, biraz da eşimin işleri iyileşmeye başladı o da var. ben kendime bakmaya, yüzmeye başladım.. Diyeceğim o ki kimse sizi depresyondan çekip çıkaramaz, ancak siz kendiniz çıkarsınız; darısı çıkamayanlara
Nasılmış o pastan bakalım, muza bayılırım
Günaydınnnn
dün işten eve geldim kızımla öpüştük koklaştık derken baktım hava güzel bütün herkes dışarda bende kızımı giydirdim kapının önüne çıktık
anacım herkeste bir bisiklet çocuklar biniyor bizimki delirdi kucağımdan atlamak istiyor oda binecekmişağlıyor resmen bineceğim diye
eee çocuk bunlar tabi bir kere binelim diyoruz bisikletini alıp kaçıyor
neyse eltimin kızına aldığımız bisiklet vardı onu getirdi görümcem
Eki Görüntüle 675240 tabi onun kızı 1 yaşını geçtiği için korumayı çıkarmışlar o yüzden pek güvenli olmadı bizim için
bende daha değişik birşey alsak mı diye baktım şunu gördüm güzel gibi ama biraz pahalı alan yada kullananı bilen varmı aranızda?
Eki Görüntüle 675242
hem bunun emniyet kemeride var
benimki sabahları ben uyanana kadar böyle bekliyor. uyandığımı görünce sevinç çığlıkları atıyor:)
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee
dün işten eve geldim kızımla öpüştük koklaştık derken baktım hava güzel bütün herkes dışarda bende kızımı giydirdim kapının önüne çıktık
anacım herkeste bir bisiklet çocuklar biniyor bizimki delirdi kucağımdan atlamak istiyor oda binecekmişağlıyor resmen bineceğim diye
Eki Görüntüle 675240 tabi onun kızı 1 yaşını geçtiği için korumayı çıkarmışlar o yüzden pek güvenli olmadı bizim için
bende daha değişik birşey alsak mı diye baktım şunu gördüm güzel gibi ama biraz pahalı alan yada kullananı bilen varmı aranızda?
Eki Görüntüle 675242
Eki Görüntüle 675242
3X3 JUNIOR SKY
bende bunu beğeniyorum ama biraz pahalı :26:
günaydın canlarım..
dün 24 yaşındaki kuzenim doğum yaptı.. bebeğimiz çok şükür iyi..
ama annenin varisleri kanıyormuş.
yoğun bakımda. dua edin
tuba, yanlış hatırlamıyorsam 12. sinde kardeşinin düğünü var diye ayın biri olsun demiştim..
inş gelebilirsin.
gsbaran, pazar yine eşine ait olsun, bize bir iki saatcik yeter
Bizde özlediiik. Biz iyiyiz sen nasılsın?ben geldim kızlar
nasılsınız yaa özledim sizi
hafta sonu rize ye gittik
yoğun tempoda okul sınavlar projeler performanslar
ve benim oğlum giremedim hiç
geçmişi üstten üstten okudum:18::18:
Ayyy canım çektiieline saglik benide sabah bi hamaratlik tuttu kızın okuluna elma şekeri yaptım ilk denemeye göre gayet güzel oldu
geçmiş oldun canım biz daha yeni atlattık hastalığı hasta olmasınlar
1 karakiz
2 zeynep6161
3 Minita
4 Asudeeeee
Maşallah sümüklü kızına:) benimkinin de üst dişi patladı bakalım be zaman çıkar
Evet canım yaa önce bi sıfır noktasına indim çok bunalmıştım sonra da yavaş yavaş normale dönüyor herşey.. Allaha şükürler olsun, doğumla ilgili kötü anılarımı da unuttum artık geçmişe dönmemek lazım kv ye kızgındım onu da konuşup helalleştik, biraz da eşimin işleri iyileşmeye başladı o da var. ben kendime bakmaya, yüzmeye başladım.. Diyeceğim o ki kimse sizi depresyondan çekip çıkaramaz, ancak siz kendiniz çıkarsınız; darısı çıkamayanlara
Nasılmış o pastan bakalım, muza bayılırım
Günaydınnnn
kızlar bebişim hasta ben hasta kociş hasta boğazım ağrıyor tahriş olmuş ecoş öksürüyor hiç birşey yemiyor peditus veriyorum başka napabilirim:2:
Geçmiş olsun canım. Bence bol ıhlamur....Bizde özlediiik. Biz iyiyiz sen nasılsın?
Ayyy canım çektiitarifini yazabilir misin canım?
Eki Görüntüle 675242
slm kızlar nasılsınız ben isveç diyetine başladım bakalım dayanabilecekmiyim ve kilo verebilecekmiyim
maşallah kuzuya ne kadar tatlı benim ki daha böyle kendi kendine kalkamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?