merhaba kızlar . iyisiniz inşallah .
geçenlerde bahsetmiştim öss sınavına gireceğim diye girdim ve kısa sure sonra acıklandı isstedıgımden de iyi geldi sonuç Allah nasip kısmet ederse açıkögretımden bir bölüm okuyacagımmm
hava güzel oldukça oğlanı dısarı cıkarıyorummm ..
uzun zamandır gelen kimse yoktu ya evıme 1 hafta sonra kayınvalıdem gelıyor baya uzun sure kalacakmıs ... gelsin kalsın bakalım .. evlendıgımden berı ılk defa gelecek cunku hayvancılık yapıyorlar ve hayvanlarını bırakamıyordu ( sımdı kıme bırakacaksa artık ) ömürü sünnet ettirecegız Allah nasip kısmet ederse .. pipi ucunda darlık var dogdugu zaman ettırmeyı denemıstım ama esım musade etmemısti ..
ömürde bende iyiyim Alahıma cok sukur . insallah sizlerde iyisinizdir bugun A. öcalan ın dogum gunukociş uctu ne zaman gelır belli degıl her yerde eylem kutlama off offf .. bugun buralardayımmm hepinizi öptümmmmm
yanlıs anlasılmasın kocalarımızdan dolayı bizde işin içinde sayılırız bi şekilde herseyı okadar acık ve net bılıyoruz ama sanal ortamlarda fazla dillendiremiyoruz Karakızda cok ıyı bılır .. sabahın 3 unde aradılar normalde bugun ızınli .. olsun colugundan cocugundan ayrı dursun kimisi kendı cocugunun dogum gununu kutlayamasın ama o şahsiyetsizin dogum gunu kutlansınnn ! neyseee uzatmayayım hemen banlarlar beni..İnanamıyorum ya artık ne kadar rahat yapıyorlar kutlamalarını eylemlerini.. Ne hale geldik nereye gidiyoruz Allahım fırsat vermesindünden beri içim kan ağlıyor yok akil adammış yok 7 bölgeymiş kötü şeyler oluyor
Sonucun hayırlı olsun canım bebekle biraz zor olacak ama yaparsın sen toprağım
geçenlerde bahsetmiştim öss sınavına gireceğim diye girdim ve kısa sure sonra acıklandı isstedıgımden de iyi geldi sonuç Allah nasip kısmet ederse açıkögretımden bir bölüm okuyacagımmm
uzun zamandır gelen kimse yoktu ya evıme 1 hafta sonra kayınvalıdem gelıyor baya uzun sure kalacakmıs ... gelsin kalsın bakalım .. evlendıgımden berı ılk defa gelecek cunku hayvancılık yapıyorlar ve hayvanlarını bırakamıyordu ( sımdı kıme bırakacaksa artık ) ömürü sünnet ettirecegız Allah nasip kısmet ederse .. pipi ucunda darlık var dogdugu zaman ettırmeyı denemıstım ama esım musade etmemısti ..
ömürde bende iyiyim Alahıma cok sukur . insallah sizlerde iyisinizdir bugun A. öcalan ın dogum gunukociş uctu ne zaman gelır belli degıl her yerde eylem kutlama off offf .. bugun buralardayımmm hepinizi öptümmmmm
emmiyo mu?:26: emmiyosa yemek için zorlama bence de anne sütü obeziteyi engelliyo deniyo ya.
Adalet düşünüyorum esımde bankacılık dusunuyoootebrik ederim canım hangi bölüm düşünüyorsun
Emmiyor canım mama içiyor.
Zeynepcik hoşgeldin, hayırlı olsun sonucun. İnş istediğin yere gelirsin.
Diğer konuda da sonuna kadar haklısın. Nereye gidiyor ülkenin sonu belli değil.
Elifnaz cım elma şekeri tarifi için saol canım unuttum teşekkür etmeyi.
benim pcnin saati farklı tefonların sati farklı çıldırcam biri bana saati söylesin
bu arada hastalıkdan ölüyorum her yerim ağrıyor kocacım yalvar yakar 2 saat izin aldı . ütüsünü yaptım ! yemeğini yedirdim ! gitti
ben hastayım diye gelmişti
ecoşu bride mama yedirip uıyuttu haa !!!! hakkını yemeyelim
,görüyorsun dimiiii enistee nasıl calısıooooo:)) offf kalk dısarı cıkalım gezelim haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yanlıs anlasılmasın kocalarımızdan dolayı bizde işin içinde sayılırız bi şekilde herseyı okadar acık ve net bılıyoruz ama sanal ortamlarda fazla dillendiremiyoruz Karakızda cok ıyı bılır .. sabahın 3 unde aradılar normalde bugun ızınli .. olsun colugundan cocugundan ayrı dursun kimisi kendı cocugunun dogum gununu kutlayamasın ama o şahsiyetsizin dogum gunu kutlansınnn ! neyseee uzatmayayım hemen banlarlar beni..sa ol topragımmm inşş. sen ne dıyorsun sunnet işine yaptırdın mı ?
Sahibinden den aldık ama ilan zaten kayseridendi. Eşim adamla buluşup baktı beğenince 70 tl ye almış. Şundan
En Ucuz CHICCO PROXIMA OTO KOLTUĞU - FUEGO - 86906 Fiyatları | Fiyatı
kraftlar BİLE??:44: biz kraft rino kullanıyoruz çok da memnunuz abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum sınırı yok çünkü bu işin fiyatlar uçuyo gidiyo. emniyet sistemi hepsinde aynı (kemerle tutuyo) veya isofixli. kumaş kalitesi 1buçuk milyarlık da olsa yine sıcakta terleticek.
İnanamıyorum ya artık ne kadar rahat yapıyorlar kutlamalarını eylemlerini.. Ne hale geldik nereye gidiyoruz Allahım fırsat vermesindünden beri içim kan ağlıyor yok akil adammış yok 7 bölgeymiş kötü şeyler oluyor
Sonucun hayırlı olsun canım bebekle biraz zor olacak ama yaparsın sen toprağım
Akşam 8 gb uyudum 12 ye kadar( tabi bölük pörçük) kaltım şimdi bi ton işim var, temizlik falan... Onları yapıcam. Kahvemi içiyorum ayılayım diye. Kadın olmak ne zor yaa
Oy canım bravo valla sana. Aslında hiç yormasaydın kendini; bir gün daha işler dursun nolcak? Haftasonu geldi zaten. Ben de oğlumla mesaideyim. Uykusuzluk kampındayım 9 aydır resmen. Bu çocuk ben kafayı yemeden büyürse kendime okkalı bir hediye almalıyım!!
Oy canım bravo valla sana. Aslında hiç yormasaydın kendini; bir gün daha işler dursun nolcak? Haftasonu geldi zaten. Ben de oğlumla mesaideyim. Uykusuzluk kampındayım 9 aydır resmen. Bu çocuk ben kafayı yemeden büyürse kendime okkalı bir hediye almalıyım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?