Canım şöyle yazayım...kızlar size birkaç sorum olucak,
bebeklerinize gün içinde, hangi zamn dilimnde neler yediriyorsunuz?
vee uyku düzeniniz nasıl? gece uykusuna kaçta geçiyorlar?
Herkese merhaba yine uzun bir aradan sonra.umarım keyfiniz yerindedir.ben tam kilo vermeye başlamıştım ki annem geldi,mantılar pastalar havada uçuşuyo valla.silkinip kendime gelmezsem yandım özetle :) kızım artık yürüdü yürüyecek desem yanlış olmaz :) ayakta durmaya çalışıyo sürekli ve yapabilince çok seviniyo:) bana çok bağımlı maalesef nasıl düzelicek bilmiyorum bu durum
Dün tartıldık kızlar 2 haftada 800gr almış :s eşim de kızdı obez olacak diye. Aslında zayıf bi çocuk ama hızlı kilo alması beni de korkuttu. Artık yemeklerde çok zorlamayacağım.
Oy canım maşallah :)
Kız yok masallahlık durumu aslında. Zayıf bi bebek ama dediğim gb hızlı kilo alınca tırstım.
Allahallah herşey de geldi mi üstüste geliyoKocacığım hasta, benim boğazım acıyo, oğlum her zamanki gibi uyumuyor, bakıcı teyzemizin de kafası ünv sınavı yüzünden bunalıma girmeye yakın olan oğlunda; sonuç: evden kaçmak istiyorummmmmmm :)
Hay maşallah onaDün tartıldık kızlar 2 haftada 800gr almış :s eşim de kızdı obez olacak diye. Aslında zayıf bi çocuk ama hızlı kilo alması beni de korkuttu. Artık yemeklerde çok zorlamayacağım.
Ben etrafını koltukla yastıkla çevirdim çok rahat istediği gibi oynuyo peşnde koşmuyorumGünaydın kızlarr...
Canım şöyle yazayım...
Sabah 7 150 ml mama
Saat 9 kahvaltı dan tek tek ne yerse
10 - 150 ml mama
12.30- bir kase çorba ve yediği kadar yoğurt
5- çorba ve yediği kadar yoğurt
7-8 gb de bebe bisküvisi, gece maması yada muhallebi
Sabah 9- 10 gibi bir bucuk saat
1-2 gb bir bucuk saat te uykusu var.
Çok zor ya biz de aynı durumdayız. Sinirden ağlayacaktım dün akşam. 1 dakka durmuyor. Ya yürüt diyor, ya bi yerlerden tutup kalkmaya kalkısıyor, ya emekliyor. Bende peşinde
Busmai çok tatlısın :)))
Bu arada recaronun 9-36 lık oto koltuğu ebebekte 640tl ye düşmüş. Bi de 100tllik hediye çeki veriliyormuş yanında. Oğluşu oturttuk ve denedik. İyi göründü. Sanırım onu alacağız. Kraftlar bile 400tl iken mantıklı geldi. Tabi önce kocacığım kendi araştıracakmışşşşşş.
Kız yok masallahlık durumu aslında. Zayıf bi bebek ama dediğim gb hızlı kilo alınca tırstım.
Allahallah herşey de geldi mi üstüste geliyo
Ben sana söyleyeyim araştırmasını bekleyeceksiniz öyle biraz zaman geçer..araştırmadan gider onu alırsınız sonra
Ayy kocanın hasta olması mıııı?? Kaaaaaaççççç!!!!!Kocacığım hasta, benim boğazım acıyo, oğlum her zamanki gibi uyumuyor, bakıcı teyzemizin de kafası ünv sınavı yüzünden bunalıma girmeye yakın olan oğlunda; sonuç: evden kaçmak istiyorummmmmmm :)
Kesinnnnnnn :) ben zaten internet sitelerine baktım ama yok illa kendi bakacak. Bi de arkadaşları demişki 200-300 e bişi alın ne gerek var. Sanırım o da buna takılıyor. Ama Allah ömür verir de 5-6 yıl kullanırsak bu para bişi değil ki....
Ayy kocanın hasta olması mıııı?? Kaaaaaaççççç!!!!!
Herkese göre değişir bu durumlar. Biz internetten 2. El kullanılmamış aldık. Hiç te gocunmadım valla.
Nerden aldınız 2. el?? Gerçi eşim güvenemez sanırım öyle :/
Bu arada recaronun 9-36 lık oto koltuğu ebebekte 640tl ye düşmüş. Bi de 100tllik hediye çeki veriliyormuş yanında. Oğluşu oturttuk ve denedik. İyi göründü. Sanırım onu alacağız. Kraftlar bile 400tl iken mantıklı geldi. Tabi önce kocacığım kendi araştıracakmışşşşşş.
Günaydın kızlarr...
Canım şöyle yazayım...
Sabah 7 150 ml mama
Saat 9 kahvaltı dan tek tek ne yerse
10 - 150 ml mama
12.30- bir kase çorba ve yediği kadar yoğurt
5- çorba ve yediği kadar yoğurt
7-8 gb de bebe bisküvisi, gece maması yada muhallebi
Sabah 9- 10 gibi bir bucuk saat
1-2 gb bir bucuk saat te uykusu var.
Çok zor ya biz de aynı durumdayız. Sinirden ağlayacaktım dün akşam. 1 dakka durmuyor. Ya yürüt diyor, ya bi yerlerden tutup kalkmaya kalkısıyor, ya emekliyor. Bende peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?