- 8 Ağustos 2011
- 12.587
- 14.798
- 498
valla kııız, inş yanivallaha mı,pendıkten gelebılırmıyım,bebekleri de getirceniz mi
artık neredeyse 9 aylık olduğu için yumurta sarısının bütününü veriyorum.kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda
hay maşallah mahmudumaa
ortalıkta ne varsa kaldırdım çekmecelere kilit alıcam.
mümkünü yok biyerde durmuyor.hemen ablasının odasına dalıyor.
kzım bazen kapıyı kapatıyor.kapıya vuruyor açsın diye.
açana kadar gitmiyor...
ya evi gezmesine nasıl müsaade ediyorsun
heryer tehlike.
ben etrafını çevirdim ona alan yaptım, yoksa nasıl peşinden koşayım her dakka
tamam canım bakalım inşallah
öyle görünüyo sen yoksun kihem de avrupadasın diye kesin cepte demiştim
haklısın sıkılıyorlar bende artık değişik menüler uyguluyorum sabahları.
akşamdan çorba varsa .sabah çorba veriyorum...
busmai oğlun emekliyormu?
etrafı çevirdim yazmışsın bizimkide her taraf gidiyor.
açana kadar gitmiyor...
hım ben genelde bi gün yemekler biter ertesine yemek kalmazısıtma yemek sevmem diye çorba da sıcakta içilmiyor biz yaz moduna girdik napcam bilmiyorum
kahvaltı tarifi yazarmısın canım gerçekten bunaldım çocuklar haklı !
maaşallah yaaa
benimki tek eli kalı onuda kaldırabilse kalkacak ama o tek eli bir bırakamıyor şimdilik en fazla yürüteçden tutunyyor oda kayıp gidiyor kafası göz yarılcak
ömrümü yedi şöyle bir narkoz verselerde 1 AY uyusam
desene ben de rahat günlerimin son demlerindeyimDilanazin dediği gibi durmuyor zaten :) salona alan yapmıştım artik 2 haftadır kapıya dayandı vuruyor eğer kapatırsam :) acayım diye hatta açmazsam sinirlenip bası ile vuruyor.Banyo hariç heryere girip çıkıyor zaten ardı sıra dolaniyorsun :)köşeli yerlere koruyucu plastik taktik,prizlere kilit falan.artik orta masa yok mesela :)iyi ki mobilyalar stoperli yoksa onlarada takmak gerekiyor çekmeceyi acmaya çalışıyor ama şimdilik gücü yetmiyor.:)
Bu arada ben daha yeni mama sandalyesi aldım ikeadan su 50 lira olanlardan :) almayan varsa kesinlikle tavsiye ederim cok portatif ve is görüyor.
canım evet emekliyor ama 3 uzun koltuk var odada, bir de uzun yatak odamın pufu ,ev küçük ama oturduğumuz oda geniş böylece dört tarafını çevirdim yüksek oldukları için üstlerine çıkamıyor onlara tutunup kalkıyor düşüyor ama o alandan çıkamıyor.busmai oğlun emekliyormu?
etrafı çevirdim yazmışsın bizimkide her taraf gidiyor.
açana kadar gitmiyor...
İstanbulluların buluşma olayı benim ömrümü yedi vallahi. İyice korktum istanbuldaki mesafelerden :)
ben tam yumurta kırıyorum bazen hepsini yiyor ,bazen yemiyor bırakıyor.Kizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda
Canlarim hepinize iyi geceler meleklerime huzurla uykular.cok giremiyorum okul ev bebek derken hic vakit kalmio.ama sizleri cok ozledim..bizimkinden yazayim.9 ayimiz bitti.çıplak 12 kilo geldik 76 cm boyum mamaaşallah tosunuma.anne sutune devam.kahvaltı corba yoğurt yiyo günlük..ustten 4 disi birden çıkıyor.yurutecte bi sn sabit durmadan heryeri kurcalio.yuvarlanmaya basladi.dışarıyi izlemeye bayilio.balkonda oturuo.oyun delisi.hep oynamak istio.top atmaca oynuyo.taklit yapio..mutlu olunca alkislio..ama hala hic kelime soylemedi.dil becerisi pek iyi degil galiba.cok sey anlatıyor ama dede ve babayi duyamadik hala..hayirdan anlio..şimdilik aklıma bunlar geldi.bebisleri öpüyorum
Esim hala gelmedi hastaneden teli evde unutmus anahtari da bekle bekle bi hal oldum yasir de uyuyali baya oldu inat gibi normalde hic uyumaz bu saate kdr...yumurta da ben hala 8de bir veriyodum sacmalamisim hemen cogaltayim. Konudan konuya atliyorum ama bnmki hala yastiksiz yatiyo sizinkiler ne durumda
ömrümü yedi şöyle bir narkoz verselerde 1 AY uyusam
ben de mutfağı toplayıp yatayım barii herkese iyi geceler
Canlarim hepinize iyi geceler meleklerime huzurla uykular.cok giremiyorum okul ev bebek derken hic vakit kalmio.ama sizleri cok ozledim..bizimkinden yazayim.9 ayimiz bitti.çıplak 12 kilo geldik 76 cm boyum mamaaşallah tosunuma.anne sutune devam.kahvaltı corba yoğurt yiyo günlük..ustten 4 disi birden çıkıyor.yurutecte bi sn sabit durmadan heryeri kurcalio.yuvarlanmaya basladi.dışarıyi izlemeye bayilio.balkonda oturuo.oyun delisi.hep oynamak istio.top atmaca oynuyo.taklit yapio..mutlu olunca alkislio..ama hala hic kelime soylemedi.dil becerisi pek iyi degil galiba.cok sey anlatıyor ama dede ve babayi duyamadik hala..hayirdan anlio..şimdilik aklıma bunlar geldi.bebisleri öpüyorum
bende bende
uykuya hasret kaldım. bu arlar oğlum çok az uyuyor çıldırıciğim
eşimde çocuk araştırmayı seviyor vaktini uyuyarak geçirmek istemiyor diyor
bir yaşından sonra düzene girer diyeceğim ama o zamanda iki yaş sendorumu var.
gözünüzü korkutmak istemem ama iki yaş çok beter.ne çektik kızımdan
karakız sbahları krep denedim sevdi.artık sigara böreği filanda veriyorum eline.
tuzu az peynirden.eline verince daha çok seviyor.şu sitede güzel tarifler var.
Kahvalt tarifleri | Gurme Bebek
biz de yumurta sarısının hepsini yiyioruz hem de ne zamandır ama iki güne bir falan haftada 4-5 kez. son zamanda gözüme az geldi organik bebe bisküvisi ve ıhlamur ekledim kahvaltıya. ıhlamur bisküviyi eritiyo tadı da daha iyi oluyo. değişik kahvaltı tarifleri veren için teşekkürler kendi verdğim günlerde hemen deniyim aklıma yatanlarıKizlar geldim dk bir gol bir kocis hastalandi ondan bakamadim tum gun ins iyi olur dinlenince biraz daha...benim oglan da simfi uyuyo yarim saat sonra kalkip kok sokturuyo nsl one cekicem bu saatleri bilmiyorum bir de kahvaltida yumurta miktarini ne kdra cikardiniz ve peynir pekmez yumurtaya bisey ekleniyomu bu ayda
Dilanazin dediği gibi durmuyor zaten :) salona alan yapmıştım artik 2 haftadır kapıya dayandı vuruyor eğer kapatırsam :) acayım diye hatta açmazsam sinirlenip bası ile vuruyor.Banyo hariç heryere girip çıkıyor zaten ardı sıra dolaniyorsun :)köşeli yerlere koruyucu plastik taktik,prizlere kilit falan.artik orta masa yok mesela :)iyi ki mobilyalar stoperli yoksa onlarada takmak gerekiyor çekmeceyi acmaya çalışıyor ama şimdilik gücü yetmiyor.:)
Bu arada ben daha yeni mama sandalyesi aldım ikeadan su 50 lira olanlardan :) almayan varsa kesinlikle tavsiye ederim cok portatif ve is görüyor.
Bu ne busmai ya sabah sabah psikolojim bozuldu :)
Herkese günaydınnnnnnnn. Çok mutluyum; oğlum sadece 4 kere uyandı bu gece. Demekki hep size şikayet etmek lazım
Tv konusuna yorum yapacaktım dün unutmuşum. Daha da ufakken tvye bakmaya çalışırdı ama hiç izin vermedik. Şimdi de kendi bakmak istemiyor. İlginç dimi??
Güzel bir gün diliyorum herkese :)
Esim hala gelmedi hastaneden teli evde unutmus anahtari da bekle bekle bi hal oldum yasir de uyuyali baya oldu inat gibi normalde hic uyumaz bu saate kdr...yumurta da ben hala 8de bir veriyodum sacmalamisim hemen cogaltayim. Konudan konuya atliyorum ama bnmki hala yastiksiz yatiyo sizinkiler ne durumda
Doğduğundan beri reflü olmaması için eğimli yatırıyordum. Şimdide bizim yattığımız büyük yastıkların yumuşak olanında yatırıyorum. Zaten bir zaman sonra kendi dönüyor falan yastıktan düşmüş oluyor, o zamanda alıyorum yastığı, yastıksız yatıyorince bi yastık koydum bu ay ama koymasak da olurmuş ben de kararsız kaldım o konuda
kızlar bebeğinize video yapıyorsunuz 4 tane resim ekleyerek hayat su "bebeğimle hayat" sayfasında face kullananlar yapabilir çok duygulandım eski fotolara bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?