Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim fenerli fanatik değil ama coştu şu anda maç izliyoBen FBliyim...FENERBAHÇEMM oleyyy mazindeee bir tarihh yatarrr![]()
Niye öyle bi söz verdin yaaGalatasaraylıydım ama eşime sözüm vardı çocuğumuz olunca senin takımına geçicem diye dolayısı ile beşiktaşlı oldum :) sen????
Eşim fenerli fanatik değil ama coştu şu anda maç izliyo
Niye öyle bi söz verdin yaa
Ben trabzonsporluyum da halimiz içler acısı bu aralar.. bakalım Kerem trabzonlu mu olcak yoksa fenerli mi
Nfk nerdesinnn bi sayfayı doldurduk
günaydın
oğlum tutunarak yürümeye başladıııııı![]()
günaydın
Gözünüz aydııııııınnnn!!!
Guzel guzel kostugu gunlerde olsun ins gozunuz aydinn[/QUOTE
teşekkürler arkadaşlar işim daha zorlaştı çok hareketli![]()
yettim bacıııımNfk nerdesinnn bi sayfayı doldurduk
aynenAy bu arada emzirin emzirebildiğiniz kadar yahu 1e 2ye bakmadan :)
1 e 2 ye bakmıyoruz zaten canım ama Kuranda maksimum süre belirtilmiş "2 yıl" ; ki bu da bugün bilim adamlarının da üzerinde anlaştığı yaştır çünkü anneye bağımlılık dönemi anneye en çok ihtiyaç duyulan zaman 2 yaşına kadardır, cinsel kimliklerini 2 yaşından sonra farkediyorlar vs vs.. Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir:)
Herkesler nerde??? Nfk gelsin hepinizi cezalandıracak bir sayfa ödev yapamadınız diye :)))
a hahhNfk anca ödev versin sonra gezip tozsun :)
günaydın canımcımmAmman ben günaydın ımı diyeyim nfk gelince paparayı yemeyelim :) Günaydınnnnn!!!
ooo, gözün aydın..
cumanız mübarek olsun canlarım.
inş hakkımızda hayırlı olacak dualarımız kabul olur.
Rabbim, evlatlarımızı bize bağışlasın.
ayşecik, iki gündür tutunup kalkma çabasında, beceriyor da.
o yüzden bu sabah park yatağın alt kademesine geçirdim.
Günaydın kızlar
Keremde yemek yerken püskürtme olayı başladı sizde de oluyor mu, kaşığı ağzına koyunca puffff yapıp herşeyi etrafa saçıyor ve gülüyor. Su içerken de bardağa üflüyor suda baloncuklar çıkarıp gülüyor ne yapacağımı şaşırdım :)
nfk annen nasıl oldu cnm toparlandınmı??
günaydın erkencisiniz cnm annen nasıl oldu
adet olunca buna bağlı şişlik iniyor, ama doğumdan kalan göbek başkaBen adet oldum ve göbek hiç inmedipsikolojik olarak rahatladım sadece :)
Kalori yaksa bile bence de 2 saat spora eş değer değil zira tığ gibi kalmalıydım :))))
Günaydınnnnnnn :) anneciğin daha iyidir umarım.
biz babadan vetoluyuz şekerimBu arada kızlar aklıma geldi ya karakız, cincon, canderin, asude bu kişilerin bebeklerini de tanıyoruz ama çoğu bizi tanıştırmadı
Nfk ayşeciği tanıştırmayacak kararlı..
Born, pembiş, busmai, kelebek ( bu arada hiç bizi merak edip okumuyor)
Neden foto koymuyorsunuz ya? Merak ettim? Koysanıza
günaydın
Guzel guzel kostugu gunlerde olsun ins gozunuz aydinn[/QUOTE
teşekkürler arkadaşlar işim daha zorlaştı çok hareketli![]()
Olsun kız, yinede güzel. Ne çabuk büyüdüler yaaa. geçen yıl büyük bebeklere bakıp iç geçiriyordum:))