• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben FBliyim...FENERBAHÇEMM oleyyy mazindeee bir tarihh yatarrr :74::74:
Eşim fenerli fanatik değil ama coştu şu anda maç izliyo
Galatasaraylıydım ama eşime sözüm vardı çocuğumuz olunca senin takımına geçicem diye dolayısı ile beşiktaşlı oldum :) sen????
Niye öyle bi söz verdin yaa
Ben trabzonsporluyum da halimiz içler acısı bu aralar.. bakalım Kerem trabzonlu mu olcak yoksa fenerli mi

Nfk nerdesinnn bi sayfayı doldurduk

Eşim fenerli fanatik değil ama coştu şu anda maç izliyo

Niye öyle bi söz verdin yaa
Ben trabzonsporluyum da halimiz içler acısı bu aralar.. bakalım Kerem trabzonlu mu olcak yoksa fenerli mi

Amannn ben zaten etkisiz eleman gibi takım tutuyorum o yüzden mühim değil kimi tuttuğum :)

Nfk anca ödev versin sonra gezip tozsun :)

Günaydın kızlaaaaaaaar :)

Amman ben günaydın ımı diyeyim nfk gelince paparayı yemeyelim :) Günaydınnnnn!!!

gü-nay-dıııııııın!!!:3:
ne kadar güzel bi sabah bu, güneş ne güzel parlıyor YA HUU:16:
nasılsınız bakalım?
ödevler yapıldı mı?:1:

dün a101e gittim, porselen mama setini aldım. üç kutu kalmıştı, saat de henüz 10.30 yani.
bi tane prensesli vardı, hemen kaptım.
çok mu gerekliydi, çok mu avantajlıydı?
hayır, ama aldım :37:
not: eşime göstermedim, 3-4 yaşına gelip kullanmaya başlayana kadar da göstermeyi düşünmüyorum :23:

10 gün gecikmeyle dün hasta oldum, rahatladım.. :21:

ayşecik enteresan bi emeklme stili geliştirdi ve buna kendi ismini verdik.
ayşecik stili: emekleme pozisyonunda
dizlerini birden bi hamle öne atıyor. sonra kollarını bi tık ileri koyup yine dizlerini öne atıyor :76:

şimdi ben ödevleri kontrol edeyim:126:

Son düzenleme:
günaydın:34::34::34:

oğlum tutunarak yürümeye başladıııııı:46::emir_bebek::46:

cumanız mübarek olsun canlarım.
inş hakkımızda hayırlı olacak dualarımız kabul olur.
Rabbim, evlatlarımızı bize bağışlasın.:16:

ayşecik, iki gündür tutunup kalkma çabasında, beceriyor da.
o yüzden bu sabah park yatağın alt kademesine geçirdim.

Günaydın kızlar
Keremde yemek yerken püskürtme olayı başladı sizde de oluyor mu, kaşığı ağzına koyunca puffff yapıp herşeyi etrafa saçıyor ve gülüyor. Su içerken de bardağa üflüyor suda baloncuklar çıkarıp gülüyor ne yapacağımı şaşırdım :)

yettim bacıııım :10:
:65:
Ay bu arada emzirin emzirebildiğiniz kadar yahu 1e 2ye bakmadan :)
aynen:34:

1 e 2 ye bakmıyoruz zaten canım ama Kuranda maksimum süre belirtilmiş "2 yıl" ; ki bu da bugün bilim adamlarının da üzerinde anlaştığı yaştır çünkü anneye bağımlılık dönemi anneye en çok ihtiyaç duyulan zaman 2 yaşına kadardır, cinsel kimliklerini 2 yaşından sonra farkediyorlar vs vs.. Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir:)
:42:
Herkesler nerde??? Nfk gelsin hepinizi cezalandıracak bir sayfa ödev yapamadınız diye :)))
:1:
kontrol ettim, ödevler yapılmış. herkese yıldızlı pekiyi :81::65:

Nfk anca ödev versin sonra gezip tozsun :)
a hahh :9:
zaten ben ödevimi yaptığım için istediğim kadar oyun oynuyorum, tv izliyorum, gezmelere gidiyorum. :60:

Amman ben günaydın ımı diyeyim nfk gelince paparayı yemeyelim :) Günaydınnnnn!!!
günaydın canımcımm:34:

oğlum tutunarak yürümeye başladıııııı:46::emir_bebek::46:
ooo, gözün aydın.. :nazar:maşallah mahmudumaa:16:

cumanız mübarek olsun canlarım.
inş hakkımızda hayırlı olacak dualarımız kabul olur.
Rabbim, evlatlarımızı bize bağışlasın.:16:

ayşecik, iki gündür tutunup kalkma çabasında, beceriyor da.
o yüzden bu sabah park yatağın alt kademesine geçirdim.

iyi yapmışsın artık zamanı gelmiş ben 1 ay oldu gecireli ne olur ne olmaz.. bizim oğlanda dün yerde sürünme den emekleme pozisyonuna terfi etti şükür biraz emekliyor biraz sürünüyor:emir_bebek:

Günaydın kızlar
Keremde yemek yerken püskürtme olayı başladı sizde de oluyor mu, kaşığı ağzına koyunca puffff yapıp herşeyi etrafa saçıyor ve gülüyor. Su içerken de bardağa üflüyor suda baloncuklar çıkarıp gülüyor ne yapacağımı şaşırdım :)

doyduktan sonra yapıyor bizimki de bende artık vermiyorum oyun oynuyor veletler.. bizimkide suluktan su içmez bardakta verdiğinde 1 hafta icmedigini icer :44:

Son düzenleme:
nfk annen nasıl oldu cnm toparlandınmı??
günaydın erkencisiniz cnm annen nasıl oldu
Ben adet oldum ve göbek hiç inmedi :( psikolojik olarak rahatladım sadece :)
Kalori yaksa bile bence de 2 saat spora eş değer değil zira tığ gibi kalmalıydım :))))
Günaydınnnnnnn :) anneciğin daha iyidir umarım.
adet olunca buna bağlı şişlik iniyor, ama doğumdan kalan göbek başka:25:
19 kilodan 2 kilo kalmıştı 6 ay sonunda, mutlaka emzirmenin etkisi var. ama herkesin de bünyesi başka.
kuzen doğum yapalı 1 hafta oldu, normal doğum. ilk gittiğimde 5 aylık gibi karnı vardı. karnını bağla dedim.
bağlamamış ama dün gördüm, o kadar azalmışki, benim kadar. demezsiniz bir hafta önce doğum yapmış diye
annem de hamdolsun iyi, ağrıları var ama zamanla azalacak inş. yürüyüşe çıkıyor artık :16:
saolun kızlar :70:
]

Bu arada kızlar aklıma geldi ya karakız, cincon, canderin, asude bu kişilerin bebeklerini de tanıyoruz ama çoğu bizi tanıştırmadı:(
Nfk ayşeciği tanıştırmayacak kararlı..
Born, pembiş, busmai, kelebek ( bu arada hiç bizi merak edip okumuyor)
Neden foto koymuyorsunuz ya? Merak ettim? Koysanıza
biz babadan vetoluyuz şekerim :17:

yasir ve selim, geçmiş olsun küçük kuzular. inş kısa sürede iyi olursunuz.. :16:

Back
X