Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tatlı tatlı yemenin .... .... ... vardır diyosun
sıkı giyinmiştim ama belki de orada üşüttüm.
ama evde tshirtle gezdim dün. eşim güneşe aldanıyorsun ince giyiniyorsun ondan diyor.
sanırım haklı..

ayşeciğin şuan 6 dişi var.
dün gece nete girdim baktım. sonra hangi dişler çıkıyor diye.
alt yandakiler var sırada 10-16 ay yazıyordu.
ara ara bakıyorum ben de. bakalım diş mi?
aman hasta olmasın da

eşimle sabah malum haberi izlerken, biz de bugün aşıya gideceğiz..
tedbiren kızamık aşısı vurulacak, suriyelilerden ötürü dedim.
ordan buraya kızamık mı gelcek diyo
di mi, küçücük bi mikrop şehirler arası yolculuk nasıl yapsın!!!

Son düzenleme:
geçen tv de bi çocuk ve ergen psikoloğu vardı.

özellikle bebeklerinizin önüne çok oyuncak koymayın.
birden o kadar fazla oyuncak görünce hangisini alayım telaşına düşer.
bu ileride oluşması muhtemel dikkat eksikliğinin temeli bi davranıştır.
bir ya da iki oyuncak koyun.
onunla zaman geçirmeyi öğrensin.
sıkılıp mızıldamaya başlayınca da hemen bi başka oyuncak koymayın önüne.
yanına oturun, dikkatini dağıtın, o oyuncakla bi süre daha geçirmesini sağlayın.
bu ondan sebatlılık (kararlılık) kazandırır.
kolayca herşeyden sıkılmaz, sabretmesini öğrenir ve tatminsizlik gibi bi duygu da yaşamaz dedi.

çok ilginç geldi bu tespitler, mantıklı da.
şimdi daha az oyuncak koyuyorum ayşeciğin önüne.

şimdi bu tespitler benim bebeye gelmez diyecekler vardır aranızda.
hani bizimki hiç oyuncakla oynamaz, oyalanmaz diyorsanız, evet sanırım size bi yararı yok bu anlattıklarımın:101:

canım inş istediğiniz gibi bir ev bulursunuz ama şunu söylemek istedim.bizde haftalardır beylikdüzünde fiyat araştırması yapıyoruz ayaklarımıza kara sular indi desem yeridir.önce netten baktık öyle gittik ama malesef o netteki fiyatlar çokta gerçekçi değil orda görülen evler bile yok hatta satılan başkasının olan evlerin fotolarını koyup mesela 180 lik bir evi 125 bin yazıp nete ilan koymuşlar bir gittikki bina sahibi başkası ve bir tane bile satılık yok o yüzden çokta güvenme ayrıca metrobüse yakın olan yerlerin fiyatları ateş pahası bizmetrobüse 5 dk uzaklıkta hatta evin camından görünüyo önü açık direk e-5 evin önü 2+1 fiyatı 130 bin bakalım beğendik krediye başvurduk eğer çıkarsa alıcaz hayırlısı inş. hemenyandaki binada 2+1 190 bin düşün fiyatlar bu şekilde.şu sıralar gündemimizde hep bunlar olduğu için paylaşmak istedim eğer ev alıcaksanız netten değilde beğendiğiniz yerlerden direk inşaat firmasından yada sahibinden alın derim ben.

herkese günaydınnnnnnnnnnn
uzun bir süredir girmedim topiğe işler güçler ama aralarda ziyaretçi olarak hep okumaya çalıştım sizleri
herkesler iyidir umarım :26:

biz hafta sonu eminönüne gittik kızıma bisiklet baktık eminönünde oyuncakçılar çarşısı varmış anacım
ben ilk defa gittim her yer oyuncak kızıma diyorum azıcık daha büyük olsaydı anne beni cennetemi getirdiniz derdin diyorum

tek kötü yani yokuş üzerine kurulmuş sonuçta oyuncakçı bunlar herkes çocuguyla gelir niye yokuşa kurulmuşlar ki
neyse beğendiğim bir bisiklet vardı onu bulduk fakat rengı yokmuş getirtiriz dedi eşim bir daha gelemeyiz biz buraya dedi öbür rengide
hiç hoşuma gitmedi almadık
başka bir mağazada fazla beğenmesemde aldık gerçi kızım çok beğendi denemek için oturttuk kaldırınca ağlamaya başladı
artık bisikletimiz var yani havalar güzelleşsin gezeriz artık

herkese hayırlı bir gün diliyorum bu çarşamba kelebekim geliyor herhalde değil mi?

Dimi yaaa?? Bana da öyle geliyor:) eşimin doğum günü 5 mayıs. Ona süpriz doğum günü falan planlıyordum acaba hepsini iptal edip bi haftasonu abant falan mı yapsak diye aklımdan geçirmiyor değilim. Bu daha çok bana hediye olur ama olsun işte şeytan dürtüyor:) doğumgünü de aradan çıkmış olur he hee:) arya ya güvenemiyorum o kadar uzak yolda((

ankara kayseri arası ne kadar mesafe bilmiyorum.
ama ayşecikle yolda hiç sıkıntı yaşamıyoruz, arabada çok sakin. çoğunlukla uyuyor zaten.
hani en uzak nereye gittiniz diye sorarsan. sakaryaya gittik, istanbulla arası 1,5 saat falan :101:

madem doğumgünü de yakın. bence cesur davran yap bi atraksiyon. inan sonuç hepinizi memnun eder

Son düzenleme:
7 saat falan sürer abant galiba. Biz haftasonları kayseriye (1 saatlik yol) giderken bazen hiç sıkıntı çıkarmıyor bazende burnumdan getiriyor. O sebepten cesaret edemiyorum açıkçası.

E yani 100 tane mum yakmışın tabiki şaşıracak :) emeğine sağlık.

Sen annesin sana nefes yok. Hatta yağmurlu günde su yok canım ya valla çok iyi anlıyorum ama kocalar anlamadıktan sonra biz birbirimizi anlamışız kaç yazar??

Hayal ettim: bir miktop almış eline bir çanta binmiş bir otobüse hahahha.

nkolik, bi ses ver bacım. nerelerdesin, iyi misin?

Evet ya yok hatun ortalıkta

7 saat falan sürer abant galiba. Biz haftasonları kayseriye (1 saatlik yol) giderken bazen hiç sıkıntı çıkarmıyor bazende burnumdan getiriyor. O sebepten cesaret edemiyorum açıkçası.

Ay yakın bi yerlere gidin yahu işiniz mi yok bi hafta sonu için onca yol???? Bi de bu erkek milletine çok öyle süprizler bence. Bugün tam solumdan kalkmış bir feministim hahhaa

çok mantıklı gerçekten yazıyı okur okumaz kaldırdım önünden oyuncakları sadece 2 tane bıraktım :13:

Çok doğru söylüyorsun valla. 2 gündür bende solumdan solumdan kalkıyorum galiba. Gıcık oluyorum adama. Söylüyorum da zaten. Ben o kadar uğraşıyorum koşturuyorum, elde ne var? Hiç.
Değmeez bunlara biliyorum ama o nçbenim doğumda falan çok süprizler yapmıştı bende o yüzden yapmak istiyorum. Birde hiç bu kadar büyük süprîzler yapamadım ben ona.

geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir midene.. çamlıca da nerde yaptınız kahvalti bu hafta bizde gidecektik. cumartesi english home gittim kizin yatagiini aldık. gun bitti.. pazarda hava kötüydü temizlik yaptık bizde

Gecmis olsn nfk ins ikinizde hemencik atlatrsnz bnmde bgn uzerimde bi uyusukluk var havadan snrm aksamda misafirim var ama kolumu kaldirasim gelmiyo

bıktım bunaldım 3.dişimizi çıkartıyor ucu çıktı şu 2 ort değilde onun hemen yanındaki diğer dişleride hep şişmiş ne uyku ne bişey sürekli mama diye ağlıyor karnı tok olduğu halde ne istiyor neye mama meme diyor anlamıyorum

vizelerim yaklaştı bavul hazırlancak yemek bile yemeye iştahım yok

Allah yardımcınız olsun canım ikiyi cikartana kadar anamız ağladı üçüncüde de ayni sıkıntı oluyor demskki yandik ..kizim daha rahat çıkartmıştı

Hayal ettim: bir miktop almış eline bir çanta binmiş bir otobüse hahahha.
a haah
kız kısa ve net öyle espriler yapıyorsunki bazen helal sana

saol bacım, sabahtan beri nane limon yapıcam güya..
hala içmedim
yanımıza kahvaltılık aldık, oradan da gözleme çamlıca simidi alır yaparız diye.
adamlar ne gözleme yapmış, ne simit var.
çay aldık, çörek, poğaça. kv kek yapmış. bi de kahvaltılıklar. doyurduk karnımızı.
tesiste de kahvaltı yaparız ama hem manzarayı göremiyorsun, hem de bi tırt değil kahvaltı mönüsü. :100:
böylesi daha keyifli oldu.

hakikaten hava serindi, bugün de öyle. kalorifer yaktık..
yeni yatağınız da hayırlı olsun, mışıl mışıl uyusun içinde

bi de hava kötüyken temizlik yapmak daha zul geliyor bana.
ama hava açınca, bütün nevresimleri, perdeleri, havluları yıkayasım, halıları silesim, yerleri silip süpüresim geliyor.

Allah kolaylık versin ne diyeyim bacım..
sürekli emmek istemesi, kendini avutmaya çalışmasından. ne istiyorsa yapmaya çalış.
inş bir iki gün içinde patlar da dişi, rahatlarsınız ikiniz de..
derslere de çok takılma. vize sonuçta.
finale kurtarırsın inş.

sağlık ocağına gittik, aşımız da yapıldı.
bir hafta on gün sonra, teninde kızarıklık, döküntü gibi ateş gibi tepkiler verebilir.
takip et dedi.

boy 72 cm ve kilo 8 kg.
herşey yolunda.

aa süper kendin götürüp yapabiliyorsun çok iyi

Pembehipopotm nfk elifnaz sizlerede tesekkrederm kizlar iyi dileklrnz icin pembehipopotm malesef omur boyu bi ilac var onu kullaicm hormon dengesni saglmk icin bide arada kan tahlili yaptrip ilacmn dozunu ayarlatcm okadar..bu yasta bunuda gordk rabbim beternden korusun bida sagligimzla sinamasn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…