- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
Kizlar tek dissiz bi benm oglan kaldi heralde henuz hc disi yok yaa![]()
yalnız değilsin benim kızında yok henüz dışı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlık ocağına gittik, aşımız da yapıldı.
bir hafta on gün sonra, teninde kızarıklık, döküntü gibi ateş gibi tepkiler verebilir.
takip et dedi.
boy 72 cm ve kilo 8 kg.
herşey yolunda.![]()
yalnız değilsin benim kızında yok henüz dışı :)
Ayy iyi bari yanliz deglmsz dedim bi problmmi vr bi biz kaldk ama demkki birazdaha vaktmz varyalnız değilsin benim kızında yok henüz dışı :)
bizde yeni çıkardık ikisi birden çıktı![]()
Bnmkinin de hic yoj kizariklik sisme belirti bile yok ama sinir krizi var o da bnde!!@delirmek uzereyim bu saat oldu jahvalti edemedim yogurdunu mayalicam ona bile izin vetmiyo bi sn yerinde durmuyo surekli mizmiz huyu boyle bunun dogfugubdan hu yana ha degiscek dedim ama yoook huni takicam bulusmada beni oyle tanirsiniz ztnnnnn
4 kiloya yakın doğan bi bebe için şuanki kilosu az ama, sağlık olsun, sağlıklı olsun.maşallah boy kilo gayet iyi![]()
Allah kolaylık versin. sürekli mızmız uyumayan bebek ne zor ya..Günaydin arkadaslar
Kac gündür perisinin kizim 32 dısını birden yasina girmesen çıkarmaya kararlı! 7. Ve 8. Cikiyo alttakilerin yandakileriuyku yok bisi yok gündüzde uyumuyo huysuz degil ama o uyumayinca benim sinirlerim bozuluyor
dün calpolu dayadim bı güzel uyuduk 3-4 kere kalktı emmeye bunada şükür
Bnmkinin de hic yoj kizariklik sisme belirti bile yok ama sinir krizi var o da bnde!!@delirmek uzereyim bu saat oldu jahvalti edemedim yogurdunu mayalicam ona bile izin vetmiyo bi sn yerinde durmuyo surekli mizmiz huyu boyle bunun dogfugubdan hu yana ha degiscek dedim ama yoook huni takicam bulusmada beni oyle tanirsiniz ztnnnnn
Ayy iyi bari yanliz deglmsz dedim bi problmmi vr bi biz kaldk ama demkki birazdaha vaktmz var
Hayrli olsn heralde bnm oglanda bi anda ckarck hepsni:)
4 kiloya yakın doğan bi bebe için şuanki kilosu az ama, sağlık olsun, sağlıklı olsun.
Allah kolaylık versin. sürekli mızmız uyumayan bebek ne zor ya..
iki gündür ayşecik böyle, anam ağladı. anladım valla sizi
ben de alt yandakilerden şüpheleniyorum, bakalım çıksalar da rahatlasak ya.
ben de dün akşam calpol verdim, biraz rahat uyudu. önceki gece saat başı kalkmıştı
henüz dişi çıkmayan bebişler, dişleriniz geç çıksın güç çıkmasın..
annişlerinizi hiiiç zorlamasın..
bi sabah kalkıp iki inci bulsunlar, e miiiiii?:81:
Demk sizdede hala dis yok bizmki gbi ozamn daha vakit var kizlar hiccc endiselnmyn
4 kiloya yakın doğan bi bebe için şuanki kilosu az ama, sağlık olsun, sağlıklı olsun.
Allah kolaylık versin. sürekli mızmız uyumayan bebek ne zor ya..
iki gündür ayşecik böyle, anam ağladı. anladım valla sizi
ben de alt yandakilerden şüpheleniyorum, bakalım çıksalar da rahatlasak ya.
ben de dün akşam calpol verdim, biraz rahat uyudu. önceki gece saat başı kalkmıştı
henüz dişi çıkmayan bebişler, dişleriniz geç çıksın güç çıkmasın..
annişlerinizi hiiiç zorlamasın..
bi sabah kalkıp iki inci bulsunlar, e miiiiii?:81:
bizde yeni çıkardık ikisi birden çıktı![]()
bizimkide eliyle yan tarafları kaşıyor.akşama sabaha çıkarlar.ağız akması halen devam ediyor.
artık önlüğüde çekiştiriyor sevmiyor önlük takılmasını.kızımın bu kadar ağzı akmamıştı buna önlük dayanmadı.
küçük doğan bebekler daha çok kilo alıyor sanki
benim kızım 2850 doğmuştu.6.ayın sonlarına doğru 9 kilo imiş.
geçen aşı kartını buldum.unutmuşumda bayağı bi hayret ettim....
Bizim ki de acaba dis mı falan dıyorduk ama salya uykusuzluk surekli elimizi tutup ağzına götürmeye calışma ( hatta babasının elini ısırıp kanattı) mememi ısırma ki en fenası bucok acıyor ama demekti onun canida nası acıyor yavrum benim sonra iştahsızlık hepsi bı araya gelince anladık ki bu kesin diş. alttakilerin yanlarındakiler diyorum ama biz üst on disleri çıkarmadan yandakileri çıkarmıştık biz de sıra pek işlemiyor arka çiğneme dişlerini bile çıkarabilir
)
Bı de hisi sorucam biz 1 ay erken doğmamıza rağmen 7. Ve 8. Dişlerimizi çıkarıyoruz ama halen kafada saç yokesim bu cocuğun yediği yemek içtiği anne sütleri dişe gidiyo sac ondan cikmiyo diye bı teori attı ortaya:) bolca dısı çıkan anneler bebislerinizin sac durumu nedir ya da sizce bı alakası var mıdır? Artık erkek sanmalarından bıktım valla
ayşecik doğduğunda pey saçı vardı.Bı de hisi sorucam biz 1 ay erken doğmamıza rağmen 7. Ve 8. Dişlerimizi çıkarıyoruz ama halen kafada saç yokesim bu cocuğun yediği yemek içtiği anne sütleri dişe gidiyo sac ondan cikmiyo diye bı teori attı ortaya:) bolca dısı çıkan anneler bebislerinizin sac durumu nedir ya da sizce bı alakası var mıdır? Artık erkek sanmalarından bıktım valla
işte bu, kesinlikle doğru.
küçük doğan bebekler daha çok kilo alıyor sanki
benim kızım 2850 doğmuştu.6.ayın sonlarına doğru 9 kilo imiş.
geçen aşı kartını buldum.unutmuşumda bayağı bi hayret ettim....
ayşecik doğduğunda pey saçı vardı.
2. aydan sonra dökülmeye başladılar.
biz de traş edelim hepsi bir büyüsün dedik. 3. ayda sıfıra vurduk kafayı.
önce önlerde hafif yanlarda çıktı, sonra tepe ve arka da kapandı.
bu ara epey hızlı büyüyor saçları.
ama hala toplayacak kadar değil.
saç bandı takamıyorduk, babası nazar değecek diye taktırmıyordu
şimdilerde bandana takıyorum, çok şirin oluyor, kız olduğu da meydana çıktı..
babası ona da hayt huyt ediyor, ama o kadaaan da değil yaniii
muhtemelen yazın bir iki kez daha traş edicez saçları gür ve kalın çıksın diye, bakalım.
ama saçla dişin alakası olduğunu sanmıyorum.