Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım çok geçmiş olsun kolay bir ameliyat olmalı hemencecik olmuş kurtulmuşsun bol bol dinlen bari doruğu öpüyorum

born ve pembiş size katlmak isterdim kızlar ama 15 günlük yatışın ardından yarın maraton başlıyor sabah 6 da servise binicem off yıllardır erken kalkmıordum gözümde büyüyor artık 1 saatte serviste uyurum napalım :1: oğlumu sabahın 5.5 unda sokağa çıkarmak tedirigin ediyor beni bu gün annemlerde kalıcam ama diğer günler eşim evdeyken eve gelicez alışmam lazım Allah yardımcım olsun erken gelicem diye seviniyordum ama bu işin zorluğuda bu napalım artık taşınana kadar idare edicez

bu arada kızlar ev bakıyoruz eşim özellikle dubleks ev almaktan yana annemlerde bizimle kalacağından bu seferde beylikdüzünü tercih ediyoruz malum orda evler nispeten daha ucuz yeni binada son sistem full daireler üstelik dubleks ve iki ayrı girişli mutfak banyo iki katta da yapılı tam bizim istediğimiz tarz evler 150 bin civarlarında merkezde diyor ama tabi gidip görmek lazım şimdilik netten bakıyorum ilk fırsatta gidip birebir gezicez eşimle hayırlısıyla bu iş vesile olurda evimizide alırız inşallah bir an evvel ayrı girişli olmasının diğer avantajıda ileride üst katı kiraya verebiliriz amcamda yeni aldı aynı tarz evi beylikdüzünde üst katınıda 500 e kiraladı kredisine katkı sağlıyor bakalım hayırlısı artık

bizde havadisler böyle canlar pılımızı pırtımızı topldık oğluşla bıcı bıcılar yaptık temizlendik paklandık az sonra ananeye gidicez öpüyoruz hepinizi
Yok canm okadarda basit degl sonucta amelyat bu en kolay gozukeni bile zor 2saat surdu amelytm 1gece hastanede yatip cktm bgn 5,ginm sargi bezm ckmadi yarin kontropum var cikarck doktor bide iz kalmsn die bi krrm yazck daha bide cikan parcalar patalojiye gtck sonclr henz ckmdi isalah pataloji sonucumz iyi olur alah korusn kanser falan ckmz nebileym insann gozu korkuyo icimde kotu bi his uok ama neyse uzun hikaye.buarada.tesekkur ederm cnm iyi dileklrn icn.
Cnm unuturmuyuz hic cok uzuldum gercekten buyuk gecmis olsn simdi iyi olmana cok sevindim ara ara ugrat da ozletme kendini...pembecim bzmdeb bgn kahvalti ardindan emirgandi planimiz ama hava baya kapaliydi bnde oturdm evde yemek yaptm temizlik yaptm hazir esim evdeyken o bakti cocuga bnde islerimi gordum
Canim saol iyi dileklerin icin ugricam sk sk meraketme :)
Çok teşekkür ederim canım. Size de geçmişler olsun bak kaç kez yaşamışsınız bunu. Aynen dediğin gi zaptetmesi zor. Bi de oyuncak falan götürmeyince iyice zor.

Aa çok geçmişler olsun.

Biz de kahvaltıya gittik. Çok vasat buldum :) sonra azıcık gezip alışveriş yapıp geldik eve. Oğluşum 8 den beri uyanıktı. Şimdi emzirip uyutucam inşallah.

Saol canm tesekkurler isaalah bunla kalir rabbim bida sagligmzla sinamaz bizi gercekten saglikli olmk dunyanin en degerli seyi

Slm kızlaaarr....nasılsınız bakalım? Herkescikler gezmede sanırım. Haftasonu gezmeleri, havalarda güzell ohhhh....öpüldünüzz
ne gezmesi yaa evdeydik biz valla sadece eşim beni yüzmeye götürdü sonra eve döndük. onun bilgisayarda işi vardı ben de temizlik yaptım yemek oğluş derken çok yoruldum..senin haftasonu nasıl geçtiii
selammmm unuttunuzmu beni kızlar napıosnz baklm ..ben yoğun günler gecirdim şu aralar malum annemlere ziyarete gelmştm tatil yapmaya ama planlar degşti tahlil sonuçlarıma göre ameliyat olmam gerekti troidlerimi aldrdım şimdi iyiyim hala izmirdeym izmirde yaptrdım amelyatmıda iyi gecti oğlumu 8 saat emzirmedm ameliyat oldgm gün alahtan sütüm kesilmedi çok şükür neyse size uzun zaman oldu bakamadm çokk şey kaçırdım takip edemedm hepnizi öpüorm buarada yazın zonguldaga gelıomşn ilknur beklerim banada ugra şekerim :34:
çok geçmiş olsun canım inşallah sonucun da temiz çıkacak
rahatlatmazmı valla huzurla doluyo içim..eşim haftaiçi de hep evde old. için bizim için haftasonu çok da özel bir durum değil canım kafa nereye biz orayaaa :4:

sen nerlerdesin cnm valla bgn bi pembe bi ben kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz :24::19:
niye hep evde eşin

ne gezmesi yaa evdeydik biz valla sadece eşim beni yüzmeye götürdü sonra eve döndük. onun bilgisayarda işi vardı ben de temizlik yaptım yemek oğluş derken çok yoruldum..senin haftasonu nasıl geçtiii

niye hep evde eşin

Saol canm isalah ..

Borncum aynen dediğin gibi kendi kendimize takıldık :)

Tuğçecim sürekli ilaç kullanman gerekecek mi? Sonuçta tiroidler bir sürü hormon salgılıyo ya. İnşallah sonuçların da tertemiz çıkar.

canım çok geçmiş olsun kolay bir ameliyat olmalı hemencecik olmuş kurtulmuşsun bol bol dinlen bari doruğu öpüyorum

born ve pembiş size katlmak isterdim kızlar ama 15 günlük yatışın ardından yarın maraton başlıyor sabah 6 da servise binicem off yıllardır erken kalkmıordum gözümde büyüyor artık 1 saatte serviste uyurum napalım :1: oğlumu sabahın 5.5 unda sokağa çıkarmak tedirigin ediyor beni bu gün annemlerde kalıcam ama diğer günler eşim evdeyken eve gelicez alışmam lazım Allah yardımcım olsun erken gelicem diye seviniyordum ama bu işin zorluğuda bu napalım artık taşınana kadar idare edicez

bu arada kızlar ev bakıyoruz eşim özellikle dubleks ev almaktan yana annemlerde bizimle kalacağından bu seferde beylikdüzünü tercih ediyoruz malum orda evler nispeten daha ucuz yeni binada son sistem full daireler üstelik dubleks ve iki ayrı girişli mutfak banyo iki katta da yapılı tam bizim istediğimiz tarz evler 150 bin civarlarında merkezde diyor ama tabi gidip görmek lazım şimdilik netten bakıyorum ilk fırsatta gidip birebir gezicez eşimle hayırlısıyla bu iş vesile olurda evimizide alırız inşallah bir an evvel ayrı girişli olmasının diğer avantajıda ileride üst katı kiraya verebiliriz amcamda yeni aldı aynı tarz evi beylikdüzünde üst katınıda 500 e kiraladı kredisine katkı sağlıyor bakalım hayırlısı artık

bizde havadisler böyle canlar pılımızı pırtımızı topldık oğluşla bıcı bıcılar yaptık temizlendik paklandık az sonra ananeye gidicez öpüyoruz hepinizi

Biz dubleks ev alalım dedik (ama 4+1 idi). Üst katı misafir odası yaparız niyetine. Annem ve kayınvalidem direkt biz üst kata merdivenle çıkıp kalmayız, dizlerimiz sakat dediler. E katta da 4+1 bulamayıncaaaa 3+1 aldık. Ama dediğin fiyatlar çok uygunmuş valla süper. Fakat şunu anlamadım. Üst katta bi mutfak daha olmuyor ki nasıl kiraya verilecek?? Yeni iş günün şimdiden hayırlı olsun. Dönüş yolunda kk ya girmeni bekliyorum eğer araba tutmuyorsa (ben yazıp okuyamam hemen midem kalkar da:) ). Zor olacak sabahın köründe bebişle yollara düşmek ama maşallah büyüdüler eğlenceli bile gelir ona belki :)

hayirli olsun canım beylikdüzü guzel bir yer .. sadece metrobus geldikten sonra pahalandı .. gönlünüzce gore bulursunuz inşallah..

selammmm unuttunuzmu beni kızlar napıosnz baklm ..ben yoğun günler gecirdim şu aralar malum annemlere ziyarete gelmştm tatil yapmaya ama planlar degşti tahlil sonuçlarıma göre ameliyat olmam gerekti troidlerimi aldrdım şimdi iyiyim hala izmirdeym izmirde yaptrdım amelyatmıda iyi gecti oğlumu 8 saat emzirmedm ameliyat oldgm gün alahtan sütüm kesilmedi çok şükür neyse size uzun zaman oldu bakamadm çokk şey kaçırdım takip edemedm hepnizi öpüorm buarada yazın zonguldaga gelıomşn ilknur beklerim banada ugra şekerim :34:

geçmiş olsun canım

Borncum aynen dediğin gibi kendi kendimize takıldık :)

Tuğçecim sürekli ilaç kullanman gerekecek mi? Sonuçta tiroidler bir sürü hormon salgılıyo ya. İnşallah sonuçların da tertemiz çıkar.

Biz dubleks ev alalım dedik (ama 4+1 idi). Üst katı misafir odası yaparız niyetine. Annem ve kayınvalidem direkt biz üst kata merdivenle çıkıp kalmayız, dizlerimiz sakat dediler. E katta da 4+1 bulamayıncaaaa 3+1 aldık. Ama dediğin fiyatlar çok uygunmuş valla süper. Fakat şunu anlamadım. Üst katta bi mutfak daha olmuyor ki nasıl kiraya verilecek?? Yeni iş günün şimdiden hayırlı olsun. Dönüş yolunda kk ya girmeni bekliyorum eğer araba tutmuyorsa (ben yazıp okuyamam hemen midem kalkar da:) ). Zor olacak sabahın köründe bebişle yollara düşmek ama maşallah büyüdüler eğlenceli bile gelir ona belki :)

Canım bu dubleksler iki ayrı daire gibi oluyo sadece üst kat bir oda eksik oluyor iki giriş kapısı mutfak falan var yani.

niye hep evde eşin

Cnmcim bnde esimde ogretmeniz esim 12.30da evde kurs oldgu gunlerde bile 2 3 gibi evde oluyor sonra haftada bir gunu bos yani 4 gun calisiyo sadece o yuzden biz bisiler yapnsk icin illede haftasonunu beklemek zorunda kalmiyoruz birden esiyo kafamiza gore takiliyoruz esim plan yapar aslinda bazen ama plansiz aniden de olabiliyo vakit cokca nasil olsa:4::4:

Canım bu dubleksler iki ayrı daire gibi oluyo sadece üst kat bir oda eksik oluyor iki giriş kapısı mutfak falan var yani.

Anladımmmmm :). Ozaman ikinci sorum geliyor :)) aradan çıkılan merdivene napılıyır peki o durumda?? Var ya istanbul herşeye çözüm buluyor :)

Günaydınn şekerlerrr... Sizi özledim sizi yahuuuu!!!
rahatlatmazmı valla huzurla doluyo içim..eşim haftaiçi de hep evde old. için bizim için haftasonu çok da özel bir durum değil canım kafa nereye biz orayaaa :4:

sen nerlerdesin cnm valla bgn bi pembe bi ben kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz :24::19:
Valla gezdim, arkadaşlarımla zaman geçirdim güzeldi ama isyean la bitti:) çünkü çoook yorucu oluyor arya ile bütün etkinlikler. Hiç dinlenemiyorum ona sinirlendim:(

niye hep evde eşin

Yukarda anlattığım gb geçti:)

Pembiş kayserideyim ben;)

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
geçmişe bakamadım, inş haftasonunuz iyi geçmiştir.
emirgan diye planlıyorduk, dün çamlıcaya gittik. erken saatte pek kimse de yoktu.
gezdik, yaptık kahvaltımızı.
lalelerin son zamanı. gönlümüz oldu yine de :31:

ayşecik son iki gündür gece gündüz çok mızmız.
gece saat başı kalkıyor, gündüzse keyifsiz, herşeye mıkırdıyor.. deli gibi uykusu olduğu halde uyumuyor.
dün gece ağrı kesici verip yatırdım.
bu filmi daha önce görmüştüm, sonunda diş gelmişti.
bakalım bu seferkinin hikmeti ne..

ben de üşüttüm sanırım, midem çok feci bulanıyor.:25:
bi de afedersiniz ishal olmuşum. yediğim bi şey mi dokundu, bilemiyorum.. :26:
gece uyuyamadım, kalktım oturdum.
elimi ağzıma sokup kusma işini oldum olası beceremiyorum.
hey gidi günler hamileyken günde 7-8 kez istifra ediyordum, ne zordu:50:

sabah tvde izledim, sanırım adanada bi bebek kızamıktan ölmüş.. :43:
9 ayımız doldu, bugün toparlanabilirsem sağlık ocağına gidicem.
aşı ve kilo boy kontrolü için..

rabiş, çarşamba günü dönüyor. :46:
sizde ne var ne yok?

Gunaydin cnmm yine senle aciyoruz tükkani ;-)

Siftahı bizden bereketi Allah'tan diyelim bakalım kaç sayfa yazılacak bugün :)?

Günaydınn şekerlerrr... Sizi özledim sizi yahuuuu!!!

Valla gezdim, arkadaşlarımla zaman geçirdim güzeldi ama isyean la bitti:) çünkü çoook yorucu oluyor arya ile bütün etkinlikler. Hiç dinlenemiyorum ona sinirlendim:(

Yukarda anlattığım gb geçti:)

Pembiş kayserideyim ben;)

Vallahi çocukla gezmek gezmek değil cidden. En çok şunu seviyorum: daha büyük çocukları olan arkadaşlarım alıyorlar kuzumu bnden ki rahat yiyip içeyim :) ben de kuzumu büyüteyim öyle yapacğım çevremdekilere inşallah :D

Demek kayseride hava güzeldi??? Kıskandımmmmm :) çok kıskanç bir karakter gördüm kendimi :))))

Bugün öğleden sonra okula gitmeyip oğlumu doktora götüreceğim inşallah. Hııltısı hala az da olsa var. Bakalım doktorumuz ne diyecek....?

Cuma akşamki Hazırladığım süprize gelinceee, yani o gün mahvoldum desem yeridir o kadar yoruldumki anlatamam. Ama güzel geçti. 100 tane mum aldım her yeri mumlarla kapladım. Yemek yaptım alel acele (45 dakkam vardı). Zaten eşimde tok geldi:) yemek bi işe yaramadı yani. Zatende lezzetinden emin olamamıştım:) ama ortam güzeldş, ışıklar güzeldi, ambiyans hoştu yani:)))) eşimde beğenmiş, şaşırdı baya...

günaydın kızlar..
emirgan diye planlıyorduk, dün çamlıcaya gittik. erken saatte pek kimse de yoktu.

gece saat başı kalkıyor, gündüzse keyifsiz, herşeye mıkırdıyor.. deli gibi uykusu olduğu halde uyumuyor.

sizde ne var ne yok?

Geçmiş olsun canım. Belki ayşecikte üşütmştür o yüzden huzursuzdur. Sağlık ocağında bi sorarsın. İnşallah ayşecikte güzel güzel gelişmiştir. Bizdee yorgunuz bacım. Birazda sinirliyim bu duruma hatta. Dinlenmeye ihtiyacım var yahu kimse snlamıyor beni. Sabah kalkıp başlıyorum koşturmaya, akşam yatağa kendimi zor atıyorum. Bi nefss almak istiyorum.

günaydın kızlar..

sizde ne var ne yok?

Önce kaynanalık yapayım: öyle laleler benim çamlıca senin gezersen hastalanırsın tabi... :) şaka bi yana canım geçmiş olsun. Ben de kendimi kusturamam hiç :/ hamilelikte sabah 9da başlayıp yatana kadar devam eden mide bulantılarım vardı ama hiç kusmadım. Ayşecik de dişlerin devamını mı çıkarıyor acaba?? Kızamıktan ölen bebeği tvye bakamadığım için bilmiyorum ama tırstım şimdi. Bizim burda neden böyle bişi yapmıyolar anlamadım. Oysaki burda da bir sürü suriyeli var :/

asude, benim de tartıda farklı rakamlar oluyordu.
ama ölçümde 3 kg net eksilmişti. ve daha önemlisi vücudum toparlanıp sıkılaşmıştı.
inş sen de güzel sonuçlar alırsın, heyecanla bekliyorum. :34:

cincon, saol canım. annem hamdolsun iyi.
fizik tedavisi yok. her gün yürüyüşe çıkıyor. inş daha da iyi olacak.:16:

dtk, anacım kolay gelsin.
bazı bebekler zor. seninki de onlardan biri. ama her geçen gün büyüyor.
inan bi süre sonra daha rahat edeceksin..
biz de bugün kızamık aşısı olacağız inş.

pembiş, geçmiş olsun canım.
şurup işe yarar biraz rahatlar inş bebişin.
şimdi mevsim geçişi, alerjiler hortluyor. polenler falan.:100:

tugçe, sana da geçmiş olsun canım.
troidlerin alındığını bilmiyordum. :44:
sorun her neyse bundan sonra rahat edeceksin inş.

arya, çok emek vermişsin bacım.
100 mum ne demek yaa. eşin de ne şaşırmıştır.
sonu güzelse hikayenin (!) ne mutlu size..:1:
bi ara kısa kaçamaklar yapıyordunuz, iyi geliyordu.
acaba yine öyle bi şey ayarlayamaz mısınız, senin zamanın gelmiş bacım.:31:

Siftahı bizden bereketi Allah'tan diyelim bakalım kaç sayfa yazılacak bugün :)?
hafta içi günde 2 sayfa ödev var:ssz:

Back
X