Yok canm okadarda basit degl sonucta amelyat bu en kolay gozukeni bile zor 2saat surdu amelytm 1gece hastanede yatip cktm bgn 5,ginm sargi bezm ckmadi yarin kontropum var cikarck doktor bide iz kalmsn die bi krrm yazck daha bide cikan parcalar patalojiye gtck sonclr henz ckmdi isalah pataloji sonucumz iyi olur alah korusn kanser falan ckmz nebileym insann gozu korkuyo icimde kotu bi his uok ama neyse uzun hikaye.buarada.tesekkur ederm cnm iyi dileklrn icn.canım çok geçmiş olsun kolay bir ameliyat olmalı hemencecik olmuş kurtulmuşsun bol bol dinlen bari doruğu öpüyorum
born ve pembiş size katlmak isterdim kızlar ama 15 günlük yatışın ardından yarın maraton başlıyor sabah 6 da servise binicem off yıllardır erken kalkmıordum gözümde büyüyor artık 1 saatte serviste uyurum napalımoğlumu sabahın 5.5 unda sokağa çıkarmak tedirigin ediyor beni bu gün annemlerde kalıcam ama diğer günler eşim evdeyken eve gelicez alışmam lazım Allah yardımcım olsun erken gelicem diye seviniyordum ama bu işin zorluğuda bu napalım artık taşınana kadar idare edicez
bu arada kızlar ev bakıyoruz eşim özellikle dubleks ev almaktan yana annemlerde bizimle kalacağından bu seferde beylikdüzünü tercih ediyoruz malum orda evler nispeten daha ucuz yeni binada son sistem full daireler üstelik dubleks ve iki ayrı girişli mutfak banyo iki katta da yapılı tam bizim istediğimiz tarz evler 150 bin civarlarında merkezde diyor ama tabi gidip görmek lazım şimdilik netten bakıyorum ilk fırsatta gidip birebir gezicez eşimle hayırlısıyla bu iş vesile olurda evimizide alırız inşallah bir an evvel ayrı girişli olmasının diğer avantajıda ileride üst katı kiraya verebiliriz amcamda yeni aldı aynı tarz evi beylikdüzünde üst katınıda 500 e kiraladı kredisine katkı sağlıyor bakalım hayırlısı artık
bizde havadisler böyle canlar pılımızı pırtımızı topldık oğluşla bıcı bıcılar yaptık temizlendik paklandık az sonra ananeye gidicez öpüyoruz hepinizi
Canim saol iyi dileklerin icin ugricam sk sk meraketme :)Cnm unuturmuyuz hic cok uzuldum gercekten buyuk gecmis olsn simdi iyi olmana cok sevindim ara ara ugrat da ozletme kendini...pembecim bzmdeb bgn kahvalti ardindan emirgandi planimiz ama hava baya kapaliydi bnde oturdm evde yemek yaptm temizlik yaptm hazir esim evdeyken o bakti cocuga bnde islerimi gordum
Çok teşekkür ederim canım. Size de geçmişler olsun bak kaç kez yaşamışsınız bunu. Aynen dediğin gi zaptetmesi zor. Bi de oyuncak falan götürmeyince iyice zor.
Aa çok geçmişler olsun.
Biz de kahvaltıya gittik. Çok vasat buldum :) sonra azıcık gezip alışveriş yapıp geldik eve. Oğluşum 8 den beri uyanıktı. Şimdi emzirip uyutucam inşallah.
Saol canm tesekkurler isaalah bunla kalir rabbim bida sagligmzla sinamaz bizi gercekten saglikli olmk dunyanin en degerli seyi