Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar merhaba

9.ay aşısını yaptırdınız mı
Biz daha yaptırmadık.Gerçi öyle bir aşıdan bahsetmediler bile.Kızlar size birkaç sorum olacak.Ben öğle ve akşamları kızıma çorba veriyorum.Toplamda 1 subardağı kadar yiyor.Yeterli mi acaba?İki ayda toplam 400 gr almış.Dr çok az dedi.Yemesine dikkat etmem gerekli.Bir de 3-4 gündür minik totolum emekliyor.Ama önüne bir şey koyunca gidip alıyor.Onun dışında gitmiyor.Evi dolaşmıyor yani.Başlangıç böyle mi oluyor acaba?

Huuuhuuu selamlar herkese:)))
Oğlandan fırsat bulupta giremiyorum valla aşırı hareketli oldu bir an durmuyor yerinde. Heryere tutunup kalkıyor, pantolon paçası tişört yakası dahil hahahaha:)))
İştahımız bir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür.
Buluşma ayarlanmış sonunda ama sanırım anadolu yakasında ve pazar, malesefki sizleri çok merak ettiğim halde göremiycem.

benimki bir kase yiyor ne bulursa yiyor ama yinede kilo almıyor . benimkide öleydi şimdi banyodan tuvaletten yakalayıp getiriyorum ben nereye gidersem oda orda

Benim oglumda hic kilo Almamis diyebilirimm iki aydir gerci benimkisi yemiyordu ben oglen corba aksam mama veriyorum ara ogunlerde yogurt ve meyve veriyorum cnm yeni basladigi icin emeklemeye evi dolasmiyordur. Bizde 15 gun once basladik emeklemeye benimkide henuz dolasmiyor senin kiz mi erkekmi cnm?

İyi akşamlar kızlar ( yada iyi geceler :) ). Buralar haftasonu gibi olmuş. Neyse okuması kolay oluyor :) yarın tatil yaşasınn demek isterdim ama bakıcımız hasta ve ben bu haftasonu gezdiğim için evi toparlayamadım; Efe ile Ev Temizliği filmini çevireceğiz kısacası :/

Çok sıkıldım koşturmaktan. Okula git gel, okul işlerini yap et, evin yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü. Hayat mı bu ya?! modundayım. Sanırım adet olcam o yüzden accık depresifim.

Biz kızamık aşısı olduk. Hiç de ağlamadı oğluş maşallah.

1,5 ayda 270gr almıştı en son kontrolde ki dr iyi demişti. 2 ayda 400gr iyi bence. Ben ek gıda konusunda istediğim kadar dikkat edemiyorum malesef. Bazen çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmiş oluyo. Bi de yoğurt kesinlikle yemiyo. İçine ne koyarsam koyayım istemiyo. Ara verdim unutsun diye ama yok. Büyüyünce yesin artık napıyım. Demir damlasına da bi süredir ara vermiştim hastalık dolayısı ile; başlamalıyım artık. Onu vermek de ayrı bi dert.

Ailemi özledim. Anne babası ile aynı şehirde yaşayanları kıskanıyorummmmmmmmmm.

Şimdi alakasız sorulara geçelim :)
Silikon kek kalıbı kullanan var mı? Tavsiye eder mi?
Şu süslü kurabiyeleri yapmak için alet edacatı nerden alıyoruz? Biri süper kurabiyeler yapıyordu sankim :)

Haftasonu buluşmanızda size çılgınca bir fikir veriyorum hazır olun: bence belli iki renk giyinin :) mesela herkes beyaz lacivert kırmızı giyinsin ufaklıklar dahil böylece çok güzel bi tablo olur :) sanırım uykum geldi ve oğlumu ayakta sallamaktan bana bi halker oldu

amanınnn nolmuş be buralar,hızla yaprak dökümü yaşanmış,içim burkuldu be,geçen sene bu zamanlar beraber gun sayıyorduk.

o tefriciye okuduğumuz yoğun bakıdma olan arkadaş yoğun bakımdan çıkmış,ve demişki,ruyamda benı ıkı melek kolumdan tuttu götürüyordu,sonra bana dedı kı senı göturmıcez senın ıcın cok dua edıldı demiş yoğun bakımdan çıkınca.allah razı olsun kızlar.

okul okadar yoğun ev okadar yoğun ben o kadar yoğun,kafama bı huni ağzıma bı duduk elıme de bı dıreksıyon alıp gezesim var.keyfım hıc yok bu aralar,kocam da farketmiş benımle dalga gecıyor,guneş başak burcundaymış o yüzden basak burçları bu ara sınırlı olacakmış diye,kızım yerınde durmuyor artık,emeklemıyor ama gıtmek ıstedıgı yere kendını sürükleyerek gidiyor,nasıl yapıyor bılmıyorum,benden haberler böyle,hepınıze ıyıgeceler

Günaydın kızlaaaarrr!!
Nasılsınız bakalım? Hersey yolundadır umarım.
KARAKIZ cım biz geçen hafta yaptırdık aşıyı.
PEMBEHİPO seni çok iyi anlıyorum koşturmaca konusunda. Bende çook yoruluyorum. Şu yılı bi kapasaydık hayırlısıyla.
Kurabiyeler için normal kurabiye kalıpları oluyor sanırım. Silikon kek kalıbına gelince, bende küçüklerinden var acayip memnunum. En kısa zamanda büyüklerinden de alıcam. Tavsiye ederim.
Bende yarın bahar temizliğine girişiyorum. Bütün evi ayağa kaldırıcam. Kadın da alıcam. Bi yandan o, bi yandan ben...

Bugün 23 nisana kızımı da götürücemmm:)))

ÇAĞLASLI bizimki de 10 günde 200 gr vermiş.bi tuhaf bunlar anlayamıyorum. Yemesi iyiydi ama uyku düzeni bozulmuştu sanırım o yüzden

Günaydınlar herkeseeeee :)

Bitsin valla bu yıl yoksa ben biticem
Temizlik konusunda kolay gelsin şekerim :/
Ben de bitane kek kalıbı alıp deneyeyim ozaman
Aslında kurabiye kalıbından çok süsleme aletleri önemli sanırım. Hani yazılar olsun, minik şekiller olsun. Yada ığraşmayıp 20-30 tane yaptırmak lazım :)

ÇAĞLASLI bizimki de 10 günde 200 gr vermiş.bi tuhaf bunlar anlayamıyorum. Yemesi iyiydi ama uyku düzeni bozulmuştu sanırım o yüzden

benimkinin yemek yemiyordu cnm ondan hiç almamış sanırım bide düşünüyorum eskisi gibi yatmıyorlar ki çok hareketliler ondan da kilo alamıyor olabilirler ama doktor durmuş dedi gelişimi offf sağlıklı olsun 3 gündür yemeğe başladı şükür meme vermeyince mecbur yiyor üstünede emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…