Gunaydin kizlar hava guzel gorunuyor ama bu aksam annem babam donuyor ben bile onlar burdayken hep yazmaya calistm ama bu ara devamsizlik yapan ne kdr cok kisi vat nerdee bu millett benm oglan yemiyor hic kizlar kafaui yicem yakinda
Benimki kız canım.Demek ki 15 günde evi dolaşma aşamasına geçilmiyor.Ben evdeysem kahvaltıda yumurta ve pekmez veriyorum.Yoksam cicibebeli yoğurt yiyor.Öğle bir çay bardağı kadar çorba.Öğleden sonra çeyrek kadar elma veya bir meyve.Akşam da çorba.Aralarda da 3-4 kez emiyor.Ama hep uyurken emiyor.Kilo alımı çok yavaş.Benim oglumda hic kilo Almamis diyebilirimm iki aydir gerci benimkisi yemiyordu ben oglen corba aksam mama veriyorum ara ogunlerde yogurt ve meyve veriyorum cnm yeni basladigi icin emeklemeye evi dolasmiyordur. Bizde 15 gun once basladik emeklemeye benimkide henuz dolasmiyor senin kiz mi erkekmi cnm?
Ben de ailesine yanında olanları çoooooook kıskanıyorum.Çocuk kesinlikle kalabalıkla büyüyormuş.Kuzenimin benden 2 ay sonra bebişi oldu nasıl büyüdüğünü anlamadı bile.Bir de bana sor ama...Çalışan anne olmak ayrı zor zaten.Yaz tatilini iple çekiyorum.Çalışan bayana bir yardımcı şart.Anne buradayken her şey çok kolaydı.Şimdi yazılı hazırlamak, okumak, ertesi güne hazırlık yapmak, yemek, temizlik, kızımın çorbası derken dağ gibi iş oluyor.Çooooooooooook zor, çooooooooook...İyi akşamlar kızlar ( yada iyi geceler :) ). Buralar haftasonu gibi olmuş. Neyse okuması kolay oluyor :) yarın tatil yaşasınn demek isterdim ama bakıcımız hasta ve ben bu haftasonu gezdiğim için evi toparlayamadım; Efe ile Ev Temizliği filmini çevireceğiz kısacası :/
Çok sıkıldım koşturmaktan. Okula git gel, okul işlerini yap et, evin yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü. Hayat mı bu ya?! modundayım. Sanırım adet olcam o yüzden accık depresifim.
Biz kızamık aşısı olduk. Hiç de ağlamadı oğluş maşallah.
1,5 ayda 270gr almıştı en son kontrolde ki dr iyi demişti. 2 ayda 400gr iyi bence. Ben ek gıda konusunda istediğim kadar dikkat edemiyorum malesef. Bazen çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmiş oluyo. Bi de yoğurt kesinlikle yemiyo. İçine ne koyarsam koyayım istemiyo. Ara verdim unutsun diye ama yok. Büyüyünce yesin artık napıyım. Demir damlasına da bi süredir ara vermiştim hastalık dolayısı ile; başlamalıyım artık. Onu vermek de ayrı bi dert.
Ailemi özledim. Anne babası ile aynı şehirde yaşayanları kıskanıyorummmmmmmmmm.
Şimdi alakasız sorulara geçelim :)
Silikon kek kalıbı kullanan var mı? Tavsiye eder mi?
Şu süslü kurabiyeleri yapmak için alet edacatı nerden alıyoruz? Biri süper kurabiyeler yapıyordu sankim :)
Haftasonu buluşmanızda size çılgınca bir fikir veriyorum hazır olun: bence belli iki renk giyinin :) mesela herkes beyaz lacivert kırmızı giyinsin ufaklıklar dahil böylece çok güzel bi tablo olur :) sanırım uykum geldi ve oğlumu ayakta sallamaktan bana bi halker oldu
İyi akşamlar kızlar ( yada iyi geceler :) ). Buralar haftasonu gibi olmuş. Neyse okuması kolay oluyor :) yarın tatil yaşasınn demek isterdim ama bakıcımız hasta ve ben bu haftasonu gezdiğim için evi toparlayamadım; Efe ile Ev Temizliği filmini çevireceğiz kısacası :/
Çok sıkıldım koşturmaktan. Okula git gel, okul işlerini yap et, evin yemeği bulaşığı çamaşırı ütüsü. Hayat mı bu ya?! modundayım. Sanırım adet olcam o yüzden accık depresifim.
Biz kızamık aşısı olduk. Hiç de ağlamadı oğluş maşallah.
1,5 ayda 270gr almıştı en son kontrolde ki dr iyi demişti. 2 ayda 400gr iyi bence. Ben ek gıda konusunda istediğim kadar dikkat edemiyorum malesef. Bazen çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmiş oluyo. Bi de yoğurt kesinlikle yemiyo. İçine ne koyarsam koyayım istemiyo. Ara verdim unutsun diye ama yok. Büyüyünce yesin artık napıyım. Demir damlasına da bi süredir ara vermiştim hastalık dolayısı ile; başlamalıyım artık. Onu vermek de ayrı bi dert.
Ailemi özledim. Anne babası ile aynı şehirde yaşayanları kıskanıyorummmmmmmmmm.
Şimdi alakasız sorulara geçelim :)
Silikon kek kalıbı kullanan var mı? Tavsiye eder mi?
Şu süslü kurabiyeleri yapmak için alet edacatı nerden alıyoruz? Biri süper kurabiyeler yapıyordu sankim :)
Haftasonu buluşmanızda size çılgınca bir fikir veriyorum hazır olun: bence belli iki renk giyinin :) mesela herkes beyaz lacivert kırmızı giyinsin ufaklıklar dahil böylece çok güzel bi tablo olur :) sanırım uykum geldi ve oğlumu ayakta sallamaktan bana bi halker oldu
Çok hareketli olduğu için almıyordur tatlım.Ne kadar sürüyor o aşamya geçmesi?
Ben de ailesine yanında olanları çoooooook kıskanıyorum.Çocuk kesinlikle kalabalıkla büyüyormuş.Kuzenimin benden 2 ay sonra bebişi oldu nasıl büyüdüğünü anlamadı bile.Bir de bana sor ama...Çalışan anne olmak ayrı zor zaten.Yaz tatilini iple çekiyorum.Çalışan bayana bir yardımcı şart.Anne buradayken her şey çok kolaydı.Şimdi yazılı hazırlamak, okumak, ertesi güne hazırlık yapmak, yemek, temizlik, kızımın çorbası derken dağ gibi iş oluyor.Çooooooooooook zor, çooooooooook...
Valla ne temizse onu giyeriz ama dediğin çok şeker bi fikirmiş :)
Kızlar ben bugünlerde koşturmaca içindeyim tatile gelen kardeşim akrabalar arkadaşım derken bugünü de evi temizleyip çamaşıra ütüye ayırdım malum cuma yolculuk varrr :)
Borntobemother ben de seni göreceğim için mutluyum canımm
Napiosnz kizlar bgn alisveris yaptm kndme ciciler aldm :) simdi kuaforde sacimi boyatiorm ohhh be kndme geldm iyki ailemn yanina gelmsm yenilendm ...buarada 9,ay asisini haftaya olcz kizamk asisi..olanlara soryrm yan etki yapiormu bebislere
herkese selammm bu sabah kabus gibi uyandık sabah elif çok ağladı diye yanıma yatağa almıştım yanına yastık koydum uyuduk öyle sonra saat sekize gelirken önce küt diiye bir ses arkasından bir haykırış gerisi tahmin ettiniz siz. bir kalktımki elif yanımda yok yerde yüzü koyun düşmüş ağlıyonasıl kaldırdım koştum içeri babasını uyandırdık hemen dudağı sıyrılmış hafiften kanama vardı. sonra acile röntgen tahlil mahlil yapıldı onları aldık bişey yokmuş buna şükür dedik çıktık kendi doktorumuza gittik orda aşı oldu elif kızamık aşısını şimdi iyi çok ağlamadı aşı yapılırken. ama benim ömrümden ömür gitti o kadar kasmışım ki kendimi eve gelince zırıl zırıl ağladım neyse şimdi iyi başladı gene yaramazlığa
doktor bütün meyveleri serbest bıraktı kivi ve çilek deniycez bakalım her gün bir tane ceviz vericem kansızlık yokmuş şükür kanı iyi çıktı damla bitince verme dedi zaten verdiğimde yoktu doğrusu. haberler böyle bizde. boyu 72 cm kilo 7.700. minik kızımın iştahı yerinde yiyor ama kiloya gelince almıyor bu çocukta böyle doktorda artık alıştı az almış diye takmıyor hiç
Benimki kız canım.Demek ki 15 günde evi dolaşma aşamasına geçilmiyor.Ben evdeysem kahvaltıda yumurta ve pekmez veriyorum.Yoksam cicibebeli yoğurt yiyor.Öğle bir çay bardağı kadar çorba.Öğleden sonra çeyrek kadar elma veya bir meyve.Akşam da çorba.Aralarda da 3-4 kez emiyor.Ama hep uyurken emiyor.Kilo alımı çok yavaş.
Geçmiş olsun canım.Ben de ağlayïnca yanımıza alıyorum ama duvar kenarına yatırıyorum.Neyseki önemli bir şey yokmuş, Allah bir daha yaşatmasın.herkese selammm bu sabah kabus gibi uyandık sabah elif çok ağladı diye yanıma yatağa almıştım yanına yastık koydum uyuduk öyle sonra saat sekize gelirken önce küt diiye bir ses arkasından bir haykırış gerisi tahmin ettiniz siz. bir kalktımki elif yanımda yok yerde yüzü koyun düşmüş ağlıyonasıl kaldırdım koştum içeri babasını uyandırdık hemen dudağı sıyrılmış hafiften kanama vardı. sonra acile röntgen tahlil mahlil yapıldı onları aldık bişey yokmuş buna şükür dedik çıktık kendi doktorumuza gittik orda aşı oldu elif kızamık aşısını şimdi iyi çok ağlamadı aşı yapılırken. ama benim ömrümden ömür gitti o kadar kasmışım ki kendimi eve gelince zırıl zırıl ağladım neyse şimdi iyi başladı gene yaramazlığa
doktor bütün meyveleri serbest bıraktı kivi ve çilek deniycez bakalım her gün bir tane ceviz vericem kansızlık yokmuş şükür kanı iyi çıktı damla bitince verme dedi zaten verdiğimde yoktu doğrusu. haberler böyle bizde. boyu 72 cm kilo 7.700. minik kızımın iştahı yerinde yiyor ama kiloya gelince almıyor bu çocukta böyle doktorda artık alıştı az almış diye takmıyor hiç
Neeeeee 2 ay mı?vala canım çocuğundan çocuğuna değişir ama rahat 2 ay kadar zaman aldı bizim
Benimki iştahsız canım.Hazırlamak için o kadar uğraşıyorm, iki lokma alıyor sonra yüz çeviriyor.Oyunla, şarkıyla ne kadar yedirebilirsem.Şöyle her şeyi hapur hupur yese ne var.Ben sabahlari ekmek peynir pekmez bazen omlet bazrnde yumurtayi haslayip sarisini ezip yogurtla karistifiyorum yemeklerden sonrada emziriyorum
Ohhhh ne güzel.Alışveriş yapıp kuaföre gidince ben de kendimi daha mutlu hissediyorum.Bir de daha GÜZEL...Napiosnz kizlar bgn alisveris yaptm kndme ciciler aldm :) simdi kuaforde sacimi boyatiorm ohhh be kndme geldm iyki ailemn yanina gelmsm yenilendm ...buarada 9,ay asisini haftaya olcz kizamk asisi..olanlara soryrm yan etki yapiormu bebislere
Benimki iştahsız canım.Hazırlamak için o kadar uğraşıyorm, iki lokma alıyor sonra yüz çeviriyor.Oyunla, şarkıyla ne kadar yedirebilirsem.Şöyle her şeyi hapur hupur yese ne var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?