Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydin kizlar hava guzel gorunuyor ama bu aksam annem babam donuyor ben bile onlar burdayken hep yazmaya calistm ama bu ara devamsizlik yapan ne kdr cok kisi vat nerdee bu millett benm oglan yemiyor hic kizlar kafaui yicem yakinda

Gunaydin kizlar hava guzel gorunuyor ama bu aksam annem babam donuyor ben bile onlar burdayken hep yazmaya calistm ama bu ara devamsizlik yapan ne kdr cok kisi vat nerdee bu millett benm oglan yemiyor hic kizlar kafaui yicem yakinda

bursa dada hava çok güzel sanırım herkesler dışarıda ondan kimsecikler yazmıyor benimde bugün misafirim var bebek görmeye gelecekler o yüzden evdeyim malesef sanırım bu ara herkesin bebecikleri yemiyor bende bi tek benimki öyle sanıyordum havalardan olabilirmi acaba yememeleri

slm kızlar . uzunzamndır yazamıyorum. bazen okuyup çıkıyorum. aöf sınavım var mayıs ilk haftası ve eşimle büyük bi idaya girdik mutlaka sınıfım geçmem lazım o yüzden pc açamıyorum çogunlukla. çokk ders çalışmam lazım . siz toplanıyormuşsunuz ne güzel . ben de gelmek isterdim ama ben denizlideyim .istesem de gelemem. 9 ay aşımızı pazartesi olacagız daha olmadık.hemşiremiz izinliymiş. kızım hemen hemn hepimizin bebegi gibi gelişmleri.1.5 aydır emekliyo her yeri geziyo mutfak banyo tuvalet. bir yere gitti de sesi çıkmadımı kesin yaramazlık yapıyodurmutfak çekmecelerini karıştırmay ugraşıyo. tutunarak yürümeye çalışıyo. bay bay yapıyoruz herkese. kim dışarı giderse yabancı felan dinlemiyo onunla gitmek istiyo baba nerde diyorum gösteriyo babası diyo anne nerde diye tepki yok eee çünkii ben öğrettim. ona sürekli bak baba orda baba baba diye evde ikimiz süreklii bagırıyos şarkı söylüyos gel babası gel babası diyee neysee benden bu kadar beni çok tanımasanız da soran sormayan herkese slm. şu sınavları bii atlatam günlük gazete gibi haber geçecegim sizee

Benimki kız canım.Demek ki 15 günde evi dolaşma aşamasına geçilmiyor.Ben evdeysem kahvaltıda yumurta ve pekmez veriyorum.Yoksam cicibebeli yoğurt yiyor.Öğle bir çay bardağı kadar çorba.Öğleden sonra çeyrek kadar elma veya bir meyve.Akşam da çorba.Aralarda da 3-4 kez emiyor.Ama hep uyurken emiyor.Kilo alımı çok yavaş.

Ben de ailesine yanında olanları çoooooook kıskanıyorum.Çocuk kesinlikle kalabalıkla büyüyormuş.Kuzenimin benden 2 ay sonra bebişi oldu nasıl büyüdüğünü anlamadı bile.Bir de bana sor ama...Çalışan anne olmak ayrı zor zaten.Yaz tatilini iple çekiyorum.Çalışan bayana bir yardımcı şart.Anne buradayken her şey çok kolaydı.Şimdi yazılı hazırlamak, okumak, ertesi güne hazırlık yapmak, yemek, temizlik, kızımın çorbası derken dağ gibi iş oluyor.Çooooooooooook zor, çooooooooook...

Valla ne temizse onu giyeriz ama dediğin çok şeker bi fikirmiş :)
Kızlar ben bugünlerde koşturmaca içindeyim tatile gelen kardeşim akrabalar arkadaşım derken bugünü de evi temizleyip çamaşıra ütüye ayırdım malum cuma yolculuk varrr :)
Borntobemother ben de seni göreceğim için mutluyum canımm

Napiosnz kizlar bgn alisveris yaptm kndme ciciler aldm :) simdi kuaforde sacimi boyatiorm ohhh be kndme geldm iyki ailemn yanina gelmsm yenilendm ...buarada 9,ay asisini haftaya olcz kizamk asisi..olanlara soryrm yan etki yapiormu bebislere

herkese selammm bu sabah kabus gibi uyandık sabah elif çok ağladı diye yanıma yatağa almıştım yanına yastık koydum uyuduk öyle sonra saat sekize gelirken önce küt diiye bir ses arkasından bir haykırış gerisi tahmin ettiniz siz. bir kalktımki elif yanımda yok yerde yüzü koyun düşmüş ağlıyo nasıl kaldırdım koştum içeri babasını uyandırdık hemen dudağı sıyrılmış hafiften kanama vardı. sonra acile röntgen tahlil mahlil yapıldı onları aldık bişey yokmuş buna şükür dedik çıktık kendi doktorumuza gittik orda aşı oldu elif kızamık aşısını şimdi iyi çok ağlamadı aşı yapılırken. ama benim ömrümden ömür gitti o kadar kasmışım ki kendimi eve gelince zırıl zırıl ağladım neyse şimdi iyi başladı gene yaramazlığa

doktor bütün meyveleri serbest bıraktı kivi ve çilek deniycez bakalım her gün bir tane ceviz vericem kansızlık yokmuş şükür kanı iyi çıktı damla bitince verme dedi zaten verdiğimde yoktu doğrusu. haberler böyle bizde. boyu 72 cm kilo 7.700. minik kızımın iştahı yerinde yiyor ama kiloya gelince almıyor bu çocukta böyle doktorda artık alıştı az almış diye takmıyor hiç

Evet ya kalabalık ortamda elden ele geziyor anne de rahat ediyor. Bizim de kaderimiz bu. İlerde kıymet bilseler içim yanmaz. Bi de uyuzluklarını çekeceğiz inşallah :)

Ben bilmem; konsept belirleyin, ona göre giyinin, fotoları erol atar çeksin misafirler, yolculuklar.. Oyoyoy :)

Napiosnz kizlar bgn alisveris yaptm kndme ciciler aldm :) simdi kuaforde sacimi boyatiorm ohhh be kndme geldm iyki ailemn yanina gelmsm yenilendm ...buarada 9,ay asisini haftaya olcz kizamk asisi..olanlara soryrm yan etki yapiormu bebislere

Oh süper yapmışsın. Yan etki olmadı bizde. Ama nfk ya hemşire 1 hafta sonra ateş ve döküntü yapabilir demişti sanırım. Bu arada nfk nerede????????????

Ay canım çok geçmişler olsun. Bir daha yaşamazsınız böyle birşeyi inşallah.

Bugün tatildi ne güzel ama yarın okul var neyse haftanın bitmesine az kaldı :)

Ben sabahlari ekmek peynir pekmez bazen omlet bazrnde yumurtayi haslayip sarisini ezip yogurtla karistifiyorum yemeklerden sonrada emziriyorum

Geçmiş olsun canım.Ben de ağlayïnca yanımıza alıyorum ama duvar kenarına yatırıyorum.Neyseki önemli bir şey yokmuş, Allah bir daha yaşatmasın.

Ben sabahlari ekmek peynir pekmez bazen omlet bazrnde yumurtayi haslayip sarisini ezip yogurtla karistifiyorum yemeklerden sonrada emziriyorum
Benimki iştahsız canım.Hazırlamak için o kadar uğraşıyorm, iki lokma alıyor sonra yüz çeviriyor.Oyunla, şarkıyla ne kadar yedirebilirsem.Şöyle her şeyi hapur hupur yese ne var.

Ohhhh ne güzel.Alışveriş yapıp kuaföre gidince ben de kendimi daha mutlu hissediyorum.Bir de daha GÜZEL...

Bugün kızımla arkadaşa gittik.Çok zevkliydi ama biraz da yorucuydu.Aden'in peşinde koşmaktan biraz yoruldum.Ama yine de güzeldi.Gezme, alışveriş, kuaför bayanlara can gibi...

Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Sabaha üst dudağımda koca bir uçukla uyandım uykusuz geceler böyle devam ederse daha çoook uçuklayacağım sanırım :/ hadi bakalım güzel bir gün olsun :)

Benimki iştahsız canım.Hazırlamak için o kadar uğraşıyorm, iki lokma alıyor sonra yüz çeviriyor.Oyunla, şarkıyla ne kadar yedirebilirsem.Şöyle her şeyi hapur hupur yese ne var.

benimkide yemiyordu cnm cumartesi 9.ay için doktor kontölüne gittik bende hazırlıyordum kaşığı görünce ağzını kitliyordu hiç yemiyordu doktora gittiğimizde doktor kilosuna bakınca hiç kilo almamış dedi bende dedim zorla yediriyorum yemiyor dedim doktorda neden zorla yediriyorsun 3-4 saat ararlıklarla besle tamamen acıksın acıkınca mevbur yiyecek dedi karnını doyurduktan sonra emzir dedi bende cumartesiden beri öyle yapıyorum çok şükür 3 saatlik açlıktan sonra yiyor o arada hiç emzirmiyorum düşündüğüm kadar zor olmadı 3-4 saat meme vermeden durudrmak çünkü benim oğlan çok düşkündü memeye hep emmek istiyordu şimdi alıştı çok şükür bi de doktor zorlama kaşığı almazsa bırak 15-20 dk sonra bi daha dene dedi eninde sonunda alışıcak dedi sen ne kadar aralıklarla besliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…