herkese günaydınlar nfk nerde acaba o olamayınca topik boş kaldı sayfalar bile ilerlemiyor
Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Sabaha üst dudağımda koca bir uçukla uyandımuykusuz geceler böyle devam ederse daha çoook uçuklayacağım sanırım :/ hadi bakalım güzel bir gün olsun :)
ivit :115:kızlar merhaba
9.ay aşısını yaptırdınız mı
elhamdülillahirrabbilalemin.o tefriciye okuduğumuz yoğun bakıdma olan arkadaş yoğun bakımdan çıkmış,ve demişki,ruyamda benı ıkı melek kolumdan tuttu götürüyordu,sonra bana dedı kı senı göturmıcez senın ıcın cok dua edıldı demiş yoğun bakımdan çıkınca.allah razı olsun kızlar.
ivit :115:
elhamdülillahirrabbilalemin.
Rabbim şifalar versin, ailesine bağışlasın.
delii, Allah kolaylık versin. inş sınavların güzel geçer. sınıfı da geçersin..
iddiayı da kazanırsın..
pinkprinces, cnm çok geçmiş olsun. kimbilir nasıl korktun, üzüldün..
hamdolsun bi zeval olmamış. bu bebeler düşmeden büyüyemeyecek galiba
hapsuu, bu aralar ayşeciğin de bana düşkünlüğü arttı.
ben odadan çıkarsam basıyor çığlığı. dediğin gibi babasının ya da babaannesinin kucağında olsa bile beni de istiyor.
sanırım bu dönemde normaldir.
geciken adet meselesine gelince, bence endişe edilecek bi şey yok. ama 6. gün zaten, yaparsan testi net sonuç çıkar.
rahatlarsın. bundan sonra her ay böyle korkacağız malesef
pazar günkü buluşma için eşe yönelik altyapı çalışmalarımız başladı.
hafriyat tamam, temel betonunu döktüm. izolasyona geciyorum.
şurada pazara ne kaldı?.. nihayet buluşuyoruuuuuuuuuuz
Yok ya o kadar da rahat değil bakımını gene sen yapıyosun bi de öğüt dinliyosun kalabalıkta:)Evet ya kalabalık ortamda elden ele geziyor anne de rahat ediyor. Bizim de kaderimiz bu. İlerde kıymet bilseler içim yanmaz. Bi de uyuzluklarını çekeceğiz inşallah :)
Ben bilmem; konsept belirleyin, ona göre giyinin, fotoları erol atar çeksinmisafirler, yolculuklar.. Oyoyoy :)
Oh süper yapmışsın. Yan etki olmadı bizde. Ama nfk ya hemşire 1 hafta sonra ateş ve döküntü yapabilir demişti sanırım. Bu arada nfk nerede????????????
Ay canım çok geçmişler olsun. Bir daha yaşamazsınız böyle birşeyi inşallah.
Bugün tatildi ne güzel ama yarın okul varneyse haftanın bitmesine az kaldı :)
Çok geçmiş oldunherkese selammm bu sabah kabus gibi uyandık sabah elif çok ağladı diye yanıma yatağa almıştım yanına yastık koydum uyuduk öyle sonra saat sekize gelirken önce küt diiye bir ses arkasından bir haykırış gerisi tahmin ettiniz siz. bir kalktımki elif yanımda yok yerde yüzü koyun düşmüş ağlıyonasıl kaldırdım koştum içeri babasını uyandırdık hemen dudağı sıyrılmış hafiften kanama vardı. sonra acile röntgen tahlil mahlil yapıldı onları aldık bişey yokmuş buna şükür dedik çıktık kendi doktorumuza gittik orda aşı oldu elif kızamık aşısını şimdi iyi çok ağlamadı aşı yapılırken. ama benim ömrümden ömür gitti o kadar kasmışım ki kendimi eve gelince zırıl zırıl ağladım neyse şimdi iyi başladı gene yaramazlığa
doktor bütün meyveleri serbest bıraktı kivi ve çilek deniycez bakalım her gün bir tane ceviz vericem kansızlık yokmuş şükür kanı iyi çıktı damla bitince verme dedi zaten verdiğimde yoktu doğrusu. haberler böyle bizde. boyu 72 cm kilo 7.700. minik kızımın iştahı yerinde yiyor ama kiloya gelince almıyor bu çocukta böyle doktorda artık alıştı az almış diye takmıyor hiç
Ne acelen var canım :)Neeeeee 2 ay mı?Sürùnmeden emeklemeye geçmesini 1 ay bekledim zaten.
Köprüye yakın olacaktı en son karar neresipazar günkü buluşma için eşe yönelik altyapı çalışmalarımız başladı.
hafriyat tamam, temel betonunu döktüm. izolasyona geciyorum.
şurada pazara ne kaldı?.. nihayet buluşuyoruuuuuuuuuuz
güzel temmuz anneleri ve bebişleri nasılsınız? sahil hanım iyi gittikce bana düşkün oldu babasına dahi gitmiyor. bunun dışında adetim geçikti bugun 6. gecıkme gunu. cesaret edebilirsem test yapacayım mesai bitince.
amin canım evet kalabalık aile konusuna katılıyorum çocuk kalabalık ailede büyüyünce anneye fazla yük binmemiş oluyorEvet ya kalabalık ortamda elden ele geziyor anne de rahat ediyor. Bizim de kaderimiz bu. İlerde kıymet bilseler içim yanmaz. Bi de uyuzluklarını çekeceğiz inşallah :)
Ay canım çok geçmişler olsun. Bir daha yaşamazsınız böyle birşeyi inşallah.
sağol canım iki tarafıda açık yatağın daha öncede o şekilde yatırdım ama artık büyüdüler engelleri aşıyorlar bu ders oldu artık çok dikkat ediyorum. allah beterinden saklasın.Geçmiş olsun canım.Ben de ağlayïnca yanımıza alıyorum ama duvar kenarına yatırıyorum.Neyseki önemli bir şey yokmuş, Allah bir daha yaşatmasın.
maşallah ayşeciğe yerim ben onu bizim elif emeklemiyor yere bıraktığım an çığlık çığlığa gidiyor kalkmak istiyor ee nasıl öğrencek bu çocuk emeklemeyi hiç çalışması yok bu konuda :):124: AYŞECİK, EMEKLEMEYİ ÖĞRENDİ :124:
pasta kestik, kutladık, fotoğraf çektik. inş birkaç ay sonra yürüme pastasını yeriz
bu da ayşecikin emekleme pastası.
Eki Görüntüle 693857
ivit :115:
elhamdülillahirrabbilalemin.
Rabbim şifalar versin, ailesine bağışlasın.
delii, Allah kolaylık versin. inş sınavların güzel geçer. sınıfı da geçersin..
iddiayı da kazanırsın..
pinkprinces, cnm çok geçmiş olsun. kimbilir nasıl korktun, üzüldün..
hamdolsun bi zeval olmamış. bu bebeler düşmeden büyüyemeyecek galiba
teyzesi almış, ayşecikin yeni cicileri
gel hanım geeeeel, batan venice'in malları bunlar..
yelek 15 tl
ceket 25 tl
elbise 5 tl
Eki Görüntüle 693883 Eki Görüntüle 693884 Eki Görüntüle 693886
kadıköy tepe natilus dedik canım.Köprüye yakın olacaktı en son karar neresi
tam bir ay oldu.maşallah ayşeciğe yerim ben onu bizim elif emeklemiyor yere bıraktığım an çığlık çığlığa gidiyor kalkmak istiyor ee nasıl öğrencek bu çocuk emeklemeyi hiç çalışması yok bu konuda :)
saol canımcımmAysecigin civileri harika hepsi birbirinden guzel iyi gunlerde giyinsin gozunaydin aysecikte baslamis emeklemeye artik sira geldi yurumelerini beklemeye
Ayy çok şirinler.Özellikle ceket çok güzel.İyi günlerde kullanının.teyzesi almış, ayşecikin yeni cicileri
gel hanım geeeeel, batan venice'in malları bunlar..
yelek 15 tl
ceket 25 tl
elbise 5 tl
Eki Görüntüle 693883 Eki Görüntüle 693884 Eki Görüntüle 693886
Amannnnnnn kardeş mi geliyor yoksaaaa...Test sonucundan bizi de haberdar etmeyi unutma.güzel temmuz anneleri ve bebişleri nasılsınız? sahil hanım iyi gittikce bana düşkün oldu babasına dahi gitmiyor. bunun dışında adetim geçikti bugun 6. gecıkme gunu. cesaret edebilirsem test yapacayım mesai bitince.
Amannnnnnn kardeş mi geliyor yoksaaaa...Test sonucundan bizi de haberdar etmeyi unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?