boyle her gecıktıgınde tedırgın olmak cok zor ama ya hap ıcemıyorum spral takmayı dusundum bır ara ama korkumdan taktırmadım. valla yanı gecen ay 1 gun gecıkmıstı hıc en son bukadar gecıktıgınde hamıleydım :)
teşekkür ederim canımAyy çok şirinler.Özellikle ceket çok güzel.İyi günlerde kullanının.Emekleyenler kervanına Aysecik de katılmış hayırlı olsun.Yürüdüklerini de görmeyi nasip etsin Rabbim.Aden'im de bir halı boyu kadar gidiyor ancak.Ama daha odaları dolaşamıyor.Biz de eşimle śimdi bu çocuk emeklemiş mi oluyor, emekliyor mu diye soranlara ne diyeceğiz diyoruz.:26:Ama totosunu havaya dikişine bayılıyorum.
dün liseden bi arkadaşımla konuştum.Amannnnnnn kardeş mi geliyor yoksaaaa...Test sonucundan bizi de haberdar etmeyi unutma.
oooh, sefanız olsun. gezin gezin.Kızlar hava çok güzel kim tutar bizi.Çok kaynatmayın arada uğrarım.Kızım uyuyor uyanınca parka gideceğiz.Sonrasını daha planlamadım ama gezeceğim.Eve girmek istemiyorummmmmmmm.
Canım ya ben bir daha ki buluşmanız cmrtsi olursa gelebilirim.Şayet ben pazar günleri bile esimi yalnız hicbiryere göndermem,cok fenayim di mi?Havalar guzel olacak bir dahakine artikin,sizi ve bebislerinizi öpüyoruz :)miracle, destniy, tubaal, tuğçe, barbarino, gsbaran, caglaslı, deli, dtk, gulumser, breakday, hatoza..
ve ismini şuan yazamadıklarım, istanbulda oturanlar lütfen cevap yazın. lütfen geliiiin
Cok gecmis olsun canım,sevindim temiz çıktığına.Keske bende izmirde olsaydım bugun bospa gunü offf offf benim yerimede gez.:)Cok gezdim ama Dareo Moreno'nun dediği gibi İzmir guzel ve tatlı sehrim...gerisini getirmiyeyim cok melankolik olacak sabah sabahahhh canm keşke gelebilsem negzl olurdu ama malesef istnblda oturmuyorum.. bn zongldakta yaşıorm şuanda gerci izmirdeym annemlerdeyim biliosnz sizde .. buarada kızlar ameliyat olmştum çıkan parcalar patolojiye gtmşti yaa sonuçlarım iyi çıktı temiz çıktı çok şükürr...çokkk mutluyum..gecti bitti..rabbim tüm hastalara şifa versn kimseyi saglıgından etmesin..
bilemiyorum ki saat 3 bucukta mesaim bitiyor eczaneden ugrayıp eve gecıp yapacayım fırsat bulursam bugun yazarım sonucu yada yarın sabah kalır fırsat bulamam.
yettim bacıııııım
geçmişe bakamadım. iki gündür biraz işlerim vardı, dün de neneye gitmiştik.
ayşecike yetişmek için arkama motor taktım
bi de hasta oldum, dün gece epey ateşim vardı. bu sabah normale döndü.
ama baş ağrısı, mide bulantısı, şiddetli eklem ağrısı, boğazda gıcık ve kulak yanması var
inş daha da ilerlemeden geçer.
bugün de güneşli hamdolsun, havluları halettim. koltuk örtülerini, nevresimleri yıkamaya devam.
bu mesajını görmemiştimmmmmnedne önlemini aldın tabiki takdir Allah dan ama tedbirde bizden kuzum ya ben doğumdan sonra kendimi paraladım
yok sprial yok iğne yok hap derken en güzeli en güvenlisi hap şükür rabbim istediğimizde versin olmayanlara versin :26:
teşekkür ederim canım
ayşeciki bıraksam evin en ücra köşesine kadar gider ama şuan zaten salonda takılıyoruz.
bi de dün ilk kez emeklemeye başladı. caretta caretta gibi gidiyor, bayılıyorum..
mesafenin önemi var mı, teknik anlamda emekliyorsa, emekliyordur
dün liseden bi arkadaşımla konuştum.
tam 1 yaşında bi kızı var, şuan da 10 haftalık hamile.
korunmuyorduk diyor, ama çok bulantısı varmış. halsizmiş. kızla ilgilemeniyorum diyor.
tabi ilk hamilelikte kolay her şey. ilgi isteyen yok, peşinden koşacağın yok.
yan yatıp geçiriyoruz 9 ayı. sonraki hamilelik zor asıl.:18:
herşeyin hayırlısın.
oooh, sefanız olsun. gezin gezin.
pazar günkü buluşma için eşe yönelik altyapı çalışmalarımız başladı.
hafriyat tamam, temel betonunu döktüm. izolasyona geciyorum.
şurada pazara ne kaldı?.. nihayet buluşuyoruuuuuuuuuuz
bu mesajını görmemiştimmmmmnedne önlemini aldın tabiki takdir Allah dan ama tedbirde bizden kuzum ya ben doğumdan sonra kendimi paraladım
yok sprial yok iğne yok hap derken en güzeli en güvenlisi hap şükür rabbim istediğimizde versin olmayanlara versin :26:
saol canım benim.Gecmis olsun cnm hastaysan cok yorma kendini malum ilacta kullanamiyoruz bende bir haftadir bahar temizligi yaptim bir tek yazlik ve kisliklarim kaldi dun misafirim vardi cuma gunude misafirim gelecek yarinda kizimin okul cayi var ona gidicem cok yorucu olacak bugun hic bisey yapasim cok uyumak istiyorum yemegimi yapayimda oglum uyunca bende uyuyayim tabi biri gelmezse
28 nisan pazar saat 13.00 kadıköy tepe natilusbu pazarmi kızlar buluşma ne ara geldi yaainşallah ben gelebilirim
pazar günkü buluşma için eşe yönelik altyapı çalışmalarımız başladı.
hafriyat tamam, temel betonunu döktüm. izolasyona geciyorum.
şurada pazara ne kaldı?.. nihayet buluşuyoruuuuuuuuuuz
Merhaba hanımlar,dün kızımı kontrole götürdük,77 cm 9800 gr olmuş.aramızda tam 1 metre var şu an,beni geçicek galiba :))
Maalesef kan değerleri düşük çıktı.demir eksikliği var gibi.damla kullanıcaz bunun için.göz kapaklarının şişme sebebi büyük ihtimal alerjiymiş,babadan geçmiş.inek sütü verebileceğimizi ve tüm mevsim meyvelerinden tüketebileceğini söyledi doktor.bi de başı çok terliyodu kızımın,demir eksikliğinin sonuçlarından biriymiş bu da.
Kızım epeydir ayakta duruyodu,3 gün önce tam 3 adım attı bana doğru,çok mutlu oldum :)) emekleye emekleye tüm evi geziyo zaten.
Katı meyve sıkacağından öyle korkuyo ki ne ağlama ne ağlama :)) cici ciciii desem de yok,geçmedi bi türlü.
En güzel haber de kayınvalidemler geldi gitti,herşeye karıştı ama sadece lafta kalabildi,atlattım bi şekilde bu badireyi de :)
Merhaba hanımlar,dün kızımı kontrole götürdük,77 cm 9800 gr olmuş.aramızda tam 1 metre var şu an,beni geçicek galiba :))
Maalesef kan değerleri düşük çıktı.demir eksikliği var gibi.damla kullanıcaz bunun için.göz kapaklarının şişme sebebi büyük ihtimal alerjiymiş,babadan geçmiş.inek sütü verebileceğimizi ve tüm mevsim meyvelerinden tüketebileceğini söyledi doktor.bi de başı çok terliyodu kızımın,demir eksikliğinin sonuçlarından biriymiş bu da.
Kızım epeydir ayakta duruyodu,3 gün önce tam 3 adım attı bana doğru,çok mutlu oldum :)) emekleye emekleye tüm evi geziyo zaten.
Katı meyve sıkacağından öyle korkuyo ki ne ağlama ne ağlama :)) cici ciciii desem de yok,geçmedi bi türlü.
En güzel haber de kayınvalidemler geldi gitti,herşeye karıştı ama sadece lafta kalabildi,atlattım bi şekilde bu badireyi de :)
Evet gercekten cok az kaldi ozelden yazisirizdenmisti sen orayi bildigin icin hangi katta olacagimizi nerenin onunde nerede oturacagimiz gibi bilgileri yazarsan cok iyi olur bu arada cicileriniz ve emekleyisiniz hayirli olsunn
Pazar günü burası çok sesiz olur.Buluşma fotolarınızı koymayı unutmayın.teşekkür ederim bacım..
bi mado falan olaydı iyiydi, keçi sütünden kesme dondurma yirdik:89:
aha da yemek sayfası birinin önünde buluşuruz beeeah !
http://www.tepenautilus.com/tr/yemek_4.html
Kızımla parka gittik, gezdik geldik.Ama bizim gittiğimiz zaman kimse yoktu.Şimdi balkondan bakıyorum tüm çocuklar parkta.Yanlış zamanda çıkmışız.
Pazar günü burası çok sesiz olur.Buluşma fotolarınızı koymayı unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?