neden tavsiye etmedi canım acaba?
kızlar merhaba.hamileliğim boyunca sizleri sürekli takip ettim aradada bilgilerimi paylaştım sizlerle.20 temmuzda normal doğum yaptım suan 73 günlüğüz.rabbime sükürler olsun hersey yolunda.tecrübe edindiğim bir iki seyi sizlerle paylaşmak istedim.uyumayan bebeğe kundak:)kesin çözüm.oğlum uyku esnasında elini kolunu sallayıp korkup uyanınca kundaklamak imdadıma yetişti.kundaklayınca uykusunu tam alıyor.kundak yapmaktan cekinmeyin yok motor gelişimi falan filan onlar hikaye...birde sütün cok olması için mutlaka maydonoz ve beyaz üzüm yiyin bol bol.tabi birde humana still tea.sütünüzün ne kadar arttığına inanamıcaksınız.birde ben size bişey soracaktım oğlusumu yatırdığımda sağa sola dönüyo uyku esnasında ve kulakları kıvrılıyor düzelteyim desem uyanıyo.küçük kepçe olacak bu gidişle aynı sıkıntıyı yasıyormusunuz?sapka taksammı diyorum ama bu sıcakta pişirmek istemiyorum
tinylove çitftlik modeli e bebekte indrmde şimdi, o nası acaba?canım bende en çok tiny love maymun adası ile Fisher price ın yağmur adası olanını beğendim ama hangisini alacağıma karar veremedim ,ikiside çok güzel bugün dışarı çıkıp bir de yakından bakıcam umarım benim oğlanda senin kız gibi sever
bu da Fisher price yağmur adası
Eki Görüntüle 521577
selam kızlar,rota virüsü aşısı yaptıran var mı aranızda,ya da ne dusunuyosunuz bu konuda,ben yaptırmayı dusunuyorum ama emin de değilim
tinylove çitftlik modeli e bebekte indrmde şimdi, o nası acaba?
tatlım Ben bugün Fisher'in yağmur adasını aldım renkleri çok canlı oyuncakları da çok güzel umarım benim oğlanda benimle aynı fikirde olursenin dediğin modeli bilmiyorum ki :44:
selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ya sizler ne kadarda bir emziriyorsunuz ben 2 saatte bir emziriyorum ama az mı geliyo acaba çok emzirince de gazı çok olur dedi doktor zaten kolik o zaman iyice bağırıp duruyo ama hala ne zaman ne için ağladığını tam çözemedim
bagırsak dgmlenmesne sebep oluyomuş, amerkada yasaklanmış flan :44:
ben de 2 saatte bi emzriyorm, bi e oyle alıştı oğlum da o da oyle acıkıyo artık.
yanlız bu aralar bi harp gbi oluyo emzrme seanslarmız, yumrukluyo beni resmen, emmek istemiyo ac oldugu halde.
hem ac oldugu için aglıyo, memeyi verince daha beter aglamaya baslıyo.
geceleri emyo ama uykulu iken, gündüzleri emmede problem vr.
kucagma alıp ayakta emzirirsem emiyo,
yada otururken hoplatarak sallayarak emzirirsem emiyo. napcam bilmiyorm korkuyorm memeyi bırakcak dye
selam kızlar,rota virüsü aşısı yaptıran var mı aranızda,ya da ne dusunuyosunuz bu konuda,ben yaptırmayı dusunuyorum ama emin de değilim
Ben yaptırdım kuzenım cocuk Dr kesınlıkle yaptır dedı bebegın hasta olursa hastaneye yatması gerekır çok sefil oluyorlar o bebeklerı görünce çok üzülüyorum dedı sonuçta bebegınız ıcın önlemler almıyormusunuz dönmeye başlayınca yataktan ya da koltuktan düşmersin dıye yanına yastık koyuyoruz onu da yapmayalım o zaman düşmeme ıhtımalı olan bı durumda ınye bebegı kısıtlıyoruz kı bence aynı mantık bunda da önlem alıyoruz bebek hasta olmaya bılır ama olursa hem daha çok paranız gıder hemde ıcınız bebegınıze bunu yaşatmaya hakkınız var mı hasta olup yaşlı gözlerle size baktığında pişmanlık duymak mı kolay ağızdan vereceğiniz yan etkisi olmayan aşıyı yaptırmak mı karar sizlerin
benim oğlum gece 11den sabah 7 ye kadar uyuyor bu normal mi acaba:44:
:95: kızlar çıldırcam kızım 12 de yatıyor 6da kalkıyor emiyor arada kesik kesik gündüzleri uyuyor günde 5 6 kez emiyor
emince fazlalığını çıkarıyor diye doyduğunu düşünüyorum her emişte yutkunuyorda ama kakasını günde bir kez bilemedim 2 kez yapıyor ikincide öyle beze azıcık
çıldırcam bende yemek yiyemiyorum 20 gündür can sıkıntısından hastayımda deli olcam kilo almasıda azalmış
durum kötü yaşayan varmıı
:95: kızlar çıldırcam kızım 12 de yatıyor 6da kalkıyor emiyor arada kesik kesik gündüzleri uyuyor günde 5 6 kez emiyor
emince fazlalığını çıkarıyor diye doyduğunu düşünüyorum her emişte yutkunuyorda ama kakasını günde bir kez bilemedim 2 kez yapıyor ikincide öyle beze azıcık
çıldırcam bende yemek yiyemiyorum 20 gündür can sıkıntısından hastayımda deli olcam kilo almasıda azalmış
durum kötü yaşayan varmıı
canım sütümn ne durumda ? yani azaldımı ? azaldıysa eger belkıde yetmıyodur ufaklıga o nedenle kılo aımı da azalmıs olabılır kac kılo suan en son ne kadar kilo aldı ? druna danıs gogsunu emdıkten sonra hazır sutlerden ver yanı aptamıl gibi. bıde uykuya dalamıyosa bır cok anne yazmıs kundaklama ıyı gelıyormus ama bebegın doymazsa oda ıse yaramaz bence. önce bebegının doydugundan emın olmalısın. kaka durumuna gelınce normal benım kızım bazen yapmadıgı da oluyom yanı ıllakı hergun 4 defa kak yapacak dıye bırsey yok
tatlım kendine neden eziyet edipte yemek yemiyorsun yapma böyle lütfen kendine bakarsan, iyi olursan bebeğinde iyi olur eşinde maalesef güçlü olmak bize düşüyorsoruna gelince bebeğimde az emmeye başladı 5 dk ya da en fazla 10 dk eskiden yarım saatten aşağı emmezdi kakasını günde bir defa yada 2 günde yapıyor aslında düzensin hala bağırsakları düzene girmedi kilosunu bilmiyorum ama evde kucağımda tarttığımda 1 ay da aldığı kilo fena değildi bazen bebekler böyle yapabiliyormuş asla emzirmekten vazgeçmeyin diyor tecrübeli anneler
canım diyorum ya bazen tek göğüs bile emse yetiyro uyuyor bazen ikisni emiyor sonra birini emziriyorum bidaha uyuyor aynı deminki gibi
7uykuya damadan önce ağlamaları başladı koyuyorum ağlıyor kendiliğinden uyuyor
emerken etrafa bakıyor ağzından kaç defa meme düşüyor emzirmek eziyet oldu eskiden yarım saat bile emzirirdim artık 5 dkak dursa sıkılıyorum
memeyi veriyorum öğürüyor er defasında eminim doyduğundan
bende emzirmekden vazgeçmiyorum canım bak yukarda da tam onu yazdım bebeğim şuan 6500 doğduğunda 3440 dı sonra 3110 oldu 2 katı kilo aldı 67 günlük şuan
Allah iyiliğini versin ne diye üzülüyorsun o zaman Maşallah kızınabelki de eskiden yarım saatte emdikleri sütü şimdi 5 dk emiyorlardır çünkü benim ki emerken bazen yoğun sütten boğuluyor gibi oluyor geçen evde tarttım ortalama bir ayda 1 kilo almış yoksa bende senin gibi takmış durumdaydım az emiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?