Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şu dakikalarda birbirinizi bulmuşsunuzdur diye düşünüyorum :) iyi eğlencelerrrrrrr. Akşam buraya gelip bizi çatlatın olur mu :)?

Ya cok heyecanli nolur foto koyun bebislerin bari topluca fotoğrafini cekin bi hatira kalsin napiosu uz şimdi catliycam:)

Cevabım biraz gecikmiş ama karşı tarafın atık suları evimi bastı.Makinelerimin içi, mutfak hep su oldu.Neyseki sucu geldi ve düzeldi.Ama bana da iyi bir iş çıktı.

İğrençççççç biz de bi kere aynı şeyi yaşamıştık. Çamaşır mskinası mutfaktaydı ozaman. İçi hep salçalı su olmuştu :/

Geliyorum geliyorum gelemiyorum bir türlü. Bi tek bende oluyor sanırım bu sorun. Bu sebebten pes edip uzun uzun yazamıyorum

Enem! Kızlar buluştu mu şimdi bizde burda çatlayalım valla ya nolur, noooooooooooooolllluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr foto koyun!

Kelebekcim dünden beri sana cvp yazcam, birtürlü yazamadım. Puğaçalarımı sade yapıp sandviç seklinde aralarına peynir falan koydum. Resmini falan çekmiştim fakat telden giriyorum şuan koyamıyorum fakat aynen şu resimdeki gibi. http://www.nefisyemektarifleri.com/minik-sandvic-pogaca/

Son düzenleme:
Tubaal canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm babana. Çok zor bir süreç. Allah hepinize sabır verdin. Babana da acil şifalar.benzetmek gb olmasın asla, allahım korusun babanı, Ben babamı bu illetten kaybettim o günler geldi aklıma

Son düzenleme:
Kac kisiydiniz kimler vardı?

simdi ben hatirlayabildiklerimi yazayım bende hafıza sorunu var kusura bakmayın
nfk
busmai
canderin
born
sekerportal
tubaal
başka kim vardı ekleyin kızlar
temmuz bebeklerini hepsi çok guzel maşallah anaları da oyle hepsi birbirinden tatlı samimi iyiki gitmiştim bende

Superrr umarım tekrarı olurda biz de katılırız kizim da hasta olacak zamanı buldu

Güzel zaman geçirmenize sevindim :) umarım bir buluşmada ben de dahil başka gelemeyenler de olur. Allah'ım ağzımızın tadını bozmasın temmuz anneleriiiiiii :)

evettt herkese iyi akşamlarrrr

sonunda ve nihayet buluştuk
benim umudum yoktu ama ilk biz gittik avm ye dolandık kimsecikler yok şöyle bir gezdik eşimle sonra canderini gördüm daha doğrusu duru yu görüp tanıdım
sonra born geldi yakışıklısı yasir ile, ardından zeynebim geldi ayşecik ... ile (ikincii ismi söylemiyoruz)
sonra elifnazımız geldi maviş gözlü muhammedi ve göbüşündeki kızı ile
tubaal geldi beyefendi bebeği ile en son busmai geldi valla kendisini burdan tebrik ediyorum o kadar yoldan gelmiş

bebekler ve anneleri hepsi birbirinden güzeldi
topiğin en yaramaz bebeği melisa olarak ilan ediyorum biz erken ayrıldık bizimki durmadı bir türlü
en uslusu da ayşecik
herkes çok güzeldi ama tam vakit geçiremedim sizlerle ona üzülüyorum
neyse artık bir dahakine inşallah diyelim

fotolar bende de var ama gönderilecek mi bilmiyorum sonuçta herkesin resmi var herkes onay versin ona göre şehir dışındakilere gönderilebilir mi acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…