ay hava ısınsın, ısınsın dedik..
baharı atladık, direkt kıştan yaza geçtik sanırsam:26:
şuan hava o kadar sıcakki, evde tsihrtle duruyorum. yine de sıcakladım.
yeni mayısa giriyoruz bi de. bunun temmuzu var ağustosu var, kavrulacağız heralde :18:
Nolur bi albüm yapsan ve sadece arkadaşlarıngörse????? Nolarrrrrrrrr?? :)
Hayır tabi ki de !
Kocamı hanımının katili mi yapmak istiyosun :)
Kızlar şimdiden söyleyeyim foto moto çektirmem ben ; zaten eşim zor izin verdi. görmek isteyen buluşmaya gelsin ,hıh!
günaydın kızlar
zor bi gece geçirdik, annemlerdeym su anda. babam kanser hastası akşam rahatsızlandı agrıları çok arttı, eşimle annem babamı acile hastaneye götürdüler.
günlerdir su bile içemiyo, her yediğini kusuyordu son kemoterapilerinden sonra.
röntgen cekmişler bagarsakları birbirine yapışmış demiş doktor. ağrı kesici mide bulantısı için serumlar flan vermişler. eşim 2 gibi geldi eve, annem hastanede kaldı.
oğlumu da uyutamadım bi türlü saatlerce ugrastım , o da yerini yadırgıyo, gittiğimiz hiçbiyerde uyumuyo, bozuluyo hemen düzeni
sizden ricam babam için dua eder misiniz?
Yok aman kötü bişi olmasın :)
Oğlum bir feryat ettiki nasıl kalktığımı bilemedim. Resmen kabus gördü sanki. Çok korktum yahu(
günaydın kızlar
zor bi gece geçirdik, annemlerdeym su anda. babam kanser hastası akşam rahatsızlandı agrıları çok arttı, eşimle annem babamı acile hastaneye götürdüler.
günlerdir su bile içemiyo, her yediğini kusuyordu son kemoterapilerinden sonra.
röntgen cekmişler bagarsakları birbirine yapışmış demiş doktor. ağrı kesici mide bulantısı için serumlar flan vermişler. eşim 2 gibi geldi eve, annem hastanede kaldı.
oğlumu da uyutamadım bi türlü saatlerce ugrastım , o da yerini yadırgıyo, gittiğimiz hiçbiyerde uyumuyo, bozuluyo hemen düzeni
sizden ricam babam için dua eder misiniz?
Canım çok geçmiş olsun tehlike atlatmışsınız dün
Evet bazen kerem de çığlıklarla uyanıyor kabus görüyorlar heralde.
Ben de bu gece kabuslarla boğuştum, yerimi yadırgadım heralde
Tubaal Allah şifa versin babacığına
evet viaportu bu yüzden ben de seviyorum. gerekmedikçe avm ile işim olmaz:82:biz bugün viaporta gittik çok beğendik açıkta olması çok iyi avm deki klima, spotlar insanı çok yoruyor burası oyle değil
ordan senin kofteciye geçeriz demiştik ama ben çok acıktım dayanamayıp orda yedik bi dahakine inşallah
ah canım benim kaç gündür aklımdasın..Iyi geceler kızlar öyle hevesleniorumki bulusmaniza..hepinizi bebislerinizi cok merak ediyorum.benim yerime bebislerinizi kokulu kokulu opun..cok uzun zamandir giremiom biraz oglustan anlatayim..memeye fena sardı bu ara.bi sıra hoplata ziplata emzirdigim çocuk simdi havada kapiyo memeyi..hala tatli bisey yemio.kahvaltı corba yoğurt yiyo geri kalan öğünler anne sutu..sizce yeterlimi bide gunes koruyucu kullaniomusunuz onereceginiz marka varmi..
iddiayı açıyorum. 20 tl koyuyorum, bence salona dönerDün eşim uzun bir aradan sonra yatak odasında uyumaya geldi. Salondaydı bayadır. Sabah diyorki "ne rahatmışım ben orda ya. Bu çocuk niye bu kadar çok kalkıyo?????" Ah ah dedim yaşayan bilirbakalım bu gece yanımızda kalacak mı yoksa kaçacak mı???? :)
evet trafiğin kötü zamanı. ama saat 1de de öğle uykusuna denk geliyor:26:yaaa buluşma saat 15:00 olmuş
anacım tamda trafiğin janjanlı zamanını seçmişsiniz kuzular beee:26:
ama biz seni hemencik tanırııııızbiz simdi nasil tanırız ki birbirimizi ilk gidenler için zor olur orda bebekli bayanlarda olur kesin. ya karıştırırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?