Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu yaz çok sıcak gececekmis canım pistik
biz bugün viaporta gittik çok beğendik açıkta olması çok iyi avm deki klima, spotlar insanı çok yoruyor burası oyle değil
ordan senin kofteciye geçeriz demiştik ama ben çok acıktım dayanamayıp orda yedik bi dahakine inşallah

Iyi geceler kızlar öyle hevesleniorumki bulusmaniza..hepinizi bebislerinizi cok merak ediyorum.benim yerime bebislerinizi kokulu kokulu opun..cok uzun zamandir giremiom biraz oglustan anlatayim..memeye fena sardı bu ara.bi sıra hoplata ziplata emzirdigim çocuk simdi havada kapiyo memeyi..hala tatli bisey yemio.kahvaltı corba yoğurt yiyo geri kalan öğünler anne sutu..sizce yeterlimi bide gunes koruyucu kullaniomusunuz onereceginiz marka varmi..

Nolur bi albüm yapsan ve sadece arkadaşlarıngörse????? Nolarrrrrrrrr?? :)

Hayır tabi ki de !
Kocamı hanımının katili mi yapmak istiyosun :)
Kızlar şimdiden söyleyeyim foto moto çektirmem ben ; zaten eşim zor izin verdi. görmek isteyen buluşmaya gelsin ,hıh!

Hayır tabi ki de !
Kocamı hanımının katili mi yapmak istiyosun :)
Kızlar şimdiden söyleyeyim foto moto çektirmem ben ; zaten eşim zor izin verdi. görmek isteyen buluşmaya gelsin ,hıh!

Yok aman kötü bişi olmasın :)

Oğlum bir feryat ettiki nasıl kalktığımı bilemedim. Resmen kabus gördü sanki. Çok korktum yahu (

günaydın kızlar
zor bi gece geçirdik, annemlerdeym su anda. babam kanser hastası akşam rahatsızlandı agrıları çok arttı, eşimle annem babamı acile hastaneye götürdüler.
günlerdir su bile içemiyo, her yediğini kusuyordu son kemoterapilerinden sonra.

röntgen cekmişler bagarsakları birbirine yapışmış demiş doktor. ağrı kesici mide bulantısı için serumlar flan vermişler. eşim 2 gibi geldi eve, annem hastanede kaldı.

oğlumu da uyutamadım bi türlü saatlerce ugrastım , o da yerini yadırgıyo, gittiğimiz hiçbiyerde uyumuyo, bozuluyo hemen düzeni

sizden ricam babam için dua eder misiniz?

canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun acil sifalar versin inşallah..
bizim oglanda annemlere gittiğinde yerini yadırgıyor bir türlü uykuya dalamiyor sakinlesene kadar az battaniyeleri sağlıyoruz biz bi dene istersen..

Yok aman kötü bişi olmasın :)

Oğlum bir feryat ettiki nasıl kalktığımı bilemedim. Resmen kabus gördü sanki. Çok korktum yahu (

Canım çok geçmiş olsun tehlike atlatmışsınız dün
Evet bazen kerem de çığlıklarla uyanıyor kabus görüyorlar heralde.
Ben de bu gece kabuslarla boğuştum, yerimi yadırgadım heralde

Tubaal Allah şifa versin babacığına

Son düzenleme:

Canım benim Allah şifa versin. Kısa zamanda bugğnleri unutturacak günler yaşayın inşallah.

Ben gittiğim yere onun yatak süngerini mutlaka götürüyorum. Bi de hamağımız hep yanımızda o yüzden sorun olmuyor.

Aynı anda ben de kabus görüyordum zaten o yüzden iki kat tırstım!!

Dün eşim uzun bir aradan sonra yatak odasında uyumaya geldi. Salondaydı bayadır. Sabah diyorki "ne rahatmışım ben orda ya. Bu çocuk niye bu kadar çok kalkıyo?????" Ah ah dedim yaşayan bilir bakalım bu gece yanımızda kalacak mı yoksa kaçacak mı???? :)

allah allaaaaahhh! bu site iyiyce beni dışladı galiba yazdığım yazılarda gitmiyor. her cevaptan sonra giriş yapmam gerekiyor

yazıcam yazıcam yazamadım bitürlü şekerim portakalım bende link istiyoommm

ne güzel bir sabah..
kahvaltımızı yaptık, koruya yürüyüşe gittik.
öğleden sonra buluşuyoruz di miiiii?

evet viaportu bu yüzden ben de seviyorum. gerekmedikçe avm ile işim olmaz:82:
soğuk yağışlı günleri anlıyorum da, baharda yazda hava cillopken çoluk çocuk dökülüp avm de pazar geçirenleri hiiiç anlamıyorum.
istanbulda yaşıyorsun, altında araban, cebinde paran var.. tıkılıp kalıyorsun oralara..
oysa harikulade deniz var, boğaz var.. istanbul yakınlarında şirin köyler, sayfiye yerler var..
korular, kasırlar, ormanlar var..

ah canım benim kaç gündür aklımdasın..
tatlı yemiyor diye takılma, ayşecik de tuzlu yemiyor.
vitamli yararlı ne varsa yiyormuş işte beben..
güneş koruyucu almadım. henüz o kadar çok dışarıda kalmıyoruz.
bi de öğleden sonra 3-4 gibi gidiyoruz parka, kontrollü güneşe çıkıyoruz, gölgede de duruyoruz.
ama yaz için sanırım bi güneş kremi lazım bebelere.:44:

iddiayı açıyorum. 20 tl koyuyorum, bence salona döner

yaaa buluşma saat 15:00 olmuş
anacım tamda trafiğin janjanlı zamanını seçmişsiniz kuzular beee:26:
evet trafiğin kötü zamanı. ama saat 1de de öğle uykusuna denk geliyor:26:

tubaal, canım, çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin babacığına

nfk: bugün arkadaşlarla buluşacağız hatırlatayım...
ayşeciğin babası: sen git, ben ayşeciğe bakarım
nfk: öyle şey olur mu? bizim ortak paydamız bebekler..
ayşeciğin babası: hmm, ayşeciksiz çıkmam diyosun yani

Son düzenleme:
biz simdi nasil tanırız ki birbirimizi ilk gidenler için zor olur orda bebekli bayanlarda olur kesin. ya karıştırırsak

biz simdi nasil tanırız ki birbirimizi ilk gidenler için zor olur orda bebekli bayanlarda olur kesin. ya karıştırırsak
ama biz seni hemencik tanırııııız
buluşma noktamız sen bile olabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…