Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

-nfk
-şeker portakalımm
-canderin
-elifnaz
-yatananne
-tubaal
-destiny ?
-asude ?
-born
-busmai

teşvik olsun diye yazıyorum. belki heveslenip sürpriz yapmak isteyen olur

Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm allahım güzel şifalarından en acilinden nasip etsin babana âmin

Bu arada arkadaslar ben bugün icin özür dilicem babamizin "sen kapalı avm ye bu hasta cocugu onca bebeğin icine nasıl goturceksin? diğer cocuklardan bı tanesi hasta olsa sonra vicdan azabı çekersin? " gibi söylemleri beni vazgecirmistir mecburen çünkü cok hapsirip oksuruyo Size yaklaşamicaz bebislere yaklaşamicaz bı anlamı olamicak uzakta oturmakta olmaz maalesef bu zamanı buldu açık hava olsaydı yine düşünülebilirdi ama ben bunu neden düşünmedim aslında ince düşünceli bı insanımdir ama hic aklıma gelmedi demek ki gelmek cok istemiştim iyiki esim uyardida. Yoksa derdiniz ne düşüncesiz insan hasta bebek bebeklerin yanına getirilir mı diye

Eveettt bulusuyoruuuzzz )

Ayy cok komigime gitti nedense su anda bi anda dusundum de )
Evet bana da komik geliyo :)
Canım sen şimdi bana asansörü tarif et önce; bi yere gidince etrafa bakınmaktan hiç hoşlanmam:)))
Cafe en üst kat mı sağda mı solda mı direk harita ver yani :)

Kadıköy bağdat caddesi kapalıymış
Bizim yolumuzda mı ???

Ben bu iddaya girmek istemiyorum ama bence de "salonda uyuya kaldım" olacak :)

Haha :)))

Canım sen düşüncelisin yine. Millet kendi hastayken oğlumu öpüyo

Arkadaslar Sadece Bağdat caddesi kapalı minibüs yolu ve e 5 açık sorun sadece trafik olur erken çıkarsanız yola oda çözülür

Arkadaslar Sadece Bağdat caddesi kapalı minibüs yolu ve e 5 açık sorun sadece trafik olur erken çıkarsanız yola oda çözülür

Erken dediğin mesela kaç? Ben taaa öbür yakadan geliyorum ve kardeşim beni 14.30 dan önce alamaz evden

Aaaa mac da mı var Kadıköyde gerçi avm merkezde degil ama
Karşıdan geleceksen eger vapurla geleceksen isin kolay bence vapurdan inip taksiye binsen iki dakikada avm desin

karşıdan gelenler için bağdat caddesinin kapalı olması sorun değil.
güzargah üstünde değil çünkü.
bu yakada olanlar zaten minibüs caddesi, e5 kullanacaklar.
bu saatten sonra yer değiştirmek mantıklı değil, gerek de yok bildiğim kadarıyla..

diğer yandan busmai, ben evden 14.30da çıkacağım.
sen karşıdan yetişemezsin
sanırım daha erken çıkma şansın da yok..:26:
ama bulunduğun yerden avm ye gelmen 1,5-2 saati bulur gibime geliyo:18:

Son düzenleme:
busmai ve born, köprü yerine vapuru da tercih edebilirsiniz.
arabayla geliyorsunuz madem, sirkeci harem feribotuna binin, 20 dk vapur. 5/10 dk da avm ye varış sürer

busmai ve born, köprü yerine vapuru da tercih edebilirsiniz.
arabayla geliyorsunuz madem, sirkeci harem feribotuna binin, 20 dk vapur. 5/10 dk da avm ye varış sürer

Cnm ben birazdan cikiyorm Allahin izni ile yetisirm ama busmai hangi semtte bilmiyrm da ikibucuk gec olur gercekten ins yetisir

Cnm ben birazdan cikiyorm Allahin izni ile yetisirm ama busmai hangi semtte bilmiyrm da ikibucuk gec olur gercekten ins yetisir
inş canım. kazasız belasız kolaylıkla gelin inş.
busmai sen de mümkün olan en kısa sürede çıkarsın evden bacım..
şimdi çıkıyorum netten. telden ulaşırsınız bi problem olursa.
görüşmek üzere canlarım..

geliyoruz temmuz anneleri ve bebikleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…