Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Öncelikle nfk geçmiş olsun.Yaaa ne güzel buluştunuz keşke biz de istanbulda olsaydık.Eşime dün aşkım temmuz anneleri buluşuyor,biz de istanbulda olsaydık dedim.O da sen de kesin giderdin diyor.Kaçarı yok ksein gelirdim.Sizin için sorun değilse biz de fotoları bekliyoruz.

Ben tattırdım ama bence o da bir hurafe.Benim kız yine de iştahsız.

Ben de dondurma yedim.Geçen yıl gebelik şekeri nedeniyle sadece bir kez dondurma yemiştim.Sonra da Adişime gaz yapar diye yememiştim ama bu sene beni kimseeeeee tutamaz.Ben ki bir adanalı olarak dordurmaya bayılırımmmmmmmm.Günde birkaç kez yiyebilirim.:56

hamileyken neredeyse her gün yedim
kaşıkla sanki tadını alamıyorum ben. külah tercihim.
kiloyla dondurma alıp buzluğa istifliyoruz.
sonra külahta yavaş yavaş keyifle yiyoruzzz:131:

Ezan okunuyor, ben namaza gidiyorum.Adiş uyanmadan kılayım.Akşama da pizza yapıyorum.Öpüldünüz.

Allah kabul etsin bacım..
afiyet de bal şeker olsun..
ben de zoraki yemek yaptım, bezelyeeee
pizzanın yanında ne kadar yavan kaldı deee mi?:104:

konu dondurmadan açıldı madem, son bi şey daha söyleyeyim.
iki senedir favorimiz, icemar.
madonun ürünü. gerçek süt tadını alıyorsunuz yerken. meyveler de gerçek.
fıstıklısına bitiyoruuuuum
fiyatı da makul. market dondurmaları kremşanti kalır yanında.
yakınlarda icemar satan bi şube bulursanız, deneyin bi daha bırakamazsınız.
daha iyisi, mado dondurması yani, o kadar söyliyim size

Son düzenleme:
ah ben de ayıp ettim, di mi?
apır sapır konuşuyorum işte kusuruma bakma, düşünemedim yaa

yok canım bende bi erige karşı aserme oldu rahat ol.. market dondurmalarıni bende sevmem ama bugün okadar sicakki benim bile canım çekti .. külahlı dondurmaya bayılırım limonlu tercihim

teammül ne yaaa :44:
yoooo annemlerde kalıyorum sıkıldım çünki ecoşa yinede ben bakıyorummmmmm
eşimle ilk ramazanım istanbulda
olsun gece uykusu farklı akşam geç açmak farklı benim için
ben kimim sen kimsin evlimisin çocun varmı neredeyiz

Kalemine sağlık şekerim :)

3 gündür hırıltılı nefes alan ayşecik dünden beri öksürüyor.
sağlık ocağına gidicez, bakalım ne diyecek dr :18:

Geçmiş olsun canım. Gerçi dra gitmişsin. Bizim dr alerji şurubu vermişti öksürüğü geçsin diye.

ay ben bugün ne yemek yapıcam yaaaa:100:

Bunu da halletmişsin ben yazana kadar :)

Çocuklar.... Çocuklar... :)

pembişimm limonlu cheesecake yaptım... güzel oldu...

Afiyet olsun canım :)

Bugün bizde sütlü çorba var mesela :)

born, şeker portakalım resimleri attım, ben de bekliyorum

Yaaaaaaa ben de foto istiyorummmmmmm

pembiş, nasılsın bacım?

Canım iyiyim sağol. Onu alıntıla bunu alıntıla derken Efe paşam coşsun yazama derken bi meraba diyemedim :))) dondurma yicem akşama ben de inşallahhhhhhh. Ben fahri aşerici :))))))))

Bu arada kelebeğim vallahi davetin süper ama malum ben istanbulda değilim ama mamaları artık hayal ederim :)

teamül, adet gibi, eskiden beri olagelen davranış manasında.
hep diyorum, ecoş da sen de kalıplar ötesi anne-kızsınız

ramazan bence zor ya, oruç tutunca erkekler bi hoş oluyor.
akşama donatılmış bi sofra görmek istiyorlar.
hani biz oruçsuzuz yaa.. o bakımdan..
yazın iyi tarafı, karpuz kavun yeniyor. bi de ağır-sulu yemekler yenmez.
hani aperatif şeyler, kızartmalar.. biber kızartması meselaaaaa, ben bayılırım

ben de kalkayım da malum bezeeeeeeeelyenin yanına bi şey daha yapim eşim gelmeden..
öpüldünüz

Son düzenleme:
Bu ne sıcak ya piştik istanbulda geziyoruz bugün floryaya cevahire pierre lotiye gittik
Kerem de çok mutlu ama sıcaktan bunalıyor biraz
Kavunlu dondurma yedik biz de:)

selam annelerrr ne güzel bir buluşma gerçekleşmiş adınıza mutluyum. nfk nin açıklamalarıyla birkere daha anlamış oldum ki tamda herkes
hayal edilen gibi samimi içten. bu arada NFK sana sesleniyorum bayılıyorum senin hitap şekline senin yazdıklarını okuyunca sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşımla oturmuş dinliyo gibi oluyorum birde kikirkikir gülüyorum. hepinizi seviyorum hergün takipde ediyorum yazmaya fırsat bulamasamda çok öptüm bebişleride sizleride.

Hay maşallah ona
Galiba elifnaz benim çektiğim karelerde
cihazını sevsinler ben kötü çıkacağımı bildiğim için çekilmek istemedim yoksa benim açımdan sıkıntı yok her pozda ağzım gözüm kayık çıkar
Canım senin çekinmek istemediğini bilmiyordum çok pardon :)
cihaz çok gelişmiş olmalı, kareye elifnazı da almış bazı fotolarda..:82:
Ben yaptım ben gelişmiş kameraman :))
pembişimm limonlu cheesecake yaptım... güzel oldu...
Afiyet olsun
Bizde söz namustur :))

Kerem de ben de bayıldık sana , size çok mutluyum tanıdığım için

Şimdiii ben gözlemlerimi yazayım :)
Canderin gönlü güzel kendi güzel çoook sempatik , öğrencileri çok şanslı. Kızı annesinin kopyası güleryüzlü bi fıstık
Elifnaz hamileye hiç benzemiyo çıtı pıtı ;hele kızı , hepimizin ağzı açık kaldı güzelliğine; oğlu tam bir adam taşı sıksa suyunu çıkarır
Borntobemother çooook genç gösteriyo çok güzel ve çok sıcakkanlı; tanıdığım için çok mutluyum seni; oğlu manken bebelere taş çıkartır
Şeker portakalı sırma saçlı güzellik ,çok tatlı kendi de kızı da
Nfk mız bu buluşmayla bizi buluşturan tahmin ettiğimden çok daha sempatik çok daha neşeli ve kaş göz ağız burun hepsi nazar boncukluk; kızın sana çok benziyo bu arada o da senin prototipin
Son olarak tubaal canım ben topikte babanla ilgili yazıyı okumuştum ama sen miydin diye emin olamadım pot kırmak istemedim bahsetmedim kusura bakma lütfen o da esmer güzeli oğlu sarışın güzeli

Bence de bebeler sosyalleşince seneye tekrar buluşalım böyle kaliteli bi gruba dahil olduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi bütün gün eşime "iyi ki gitmişim iyi ki gitmişim" deyip durdum az oldu ama öz oldu:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…