Hay maşallah ona
Galiba elifnaz benim çektiğim karelerde
Canım senin çekinmek istemediğini bilmiyordum çok pardon :)
Ben yaptım ben gelişmiş kameraman :))
Afiyet olsun
Bizde söz namustur :))
Kerem de ben de bayıldık sana , size çok mutluyum tanıdığım için
Şimdiii ben gözlemlerimi yazayım :)
Canderin gönlü güzel kendi güzel çoook sempatik , öğrencileri çok şanslı. Kızı annesinin kopyası güleryüzlü bi fıstık
Elifnaz hamileye hiç benzemiyo çıtı pıtı ;hele kızı , hepimizin ağzı açık kaldı güzelliğine; oğlu tam bir adam taşı sıksa suyunu çıkarır
Borntobemother çooook genç gösteriyo çok güzel ve çok sıcakkanlı; tanıdığım için çok mutluyum seni; oğlu manken bebelere taş çıkartır
Şeker portakalı sırma saçlı güzellik ,çok tatlı kendi de kızı da
Nfk mız bu buluşmayla bizi buluşturan tahmin ettiğimden çok daha sempatik çok daha neşeli ve kaş göz ağız burun hepsi nazar boncukluk; kızın sana çok benziyo bu arada o da senin prototipin
Son olarak tubaal canım ben topikte babanla ilgili yazıyı okumuştum ama sen miydin diye emin olamadım por kırmak istemedim bahsetmedim kusura bakma lütfen o da esmer güzeli oğlu sarışın güzeli
Bence de bebeler sosyalleşince seneye tekrar buluşalım böyle kaliteli bi gruba dahil olduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi bütün gün eşime "iyi ki gitmişim iyi ki gitmişim" deyip durdum az oldu ama öz oldu:)
evet canım, ben de dediğin sebepten olduğunu sanıyorum.
6. aydan sonra başladım ek gıdaya. 4. aydan itibaren tattırsaydım, böyle olmazdı.
nasip olur da 2. yi doğurursam, 4. ayda başlıcam
dilanaz demişti bana, nerelerdesin sen?..
Busmaicim bende size bayildim oglun tam bi beyefendi valla buyumus de kuculmus masallah tatli bidik..sende cok guzel betimlemissin hakikaten herkeste olumlu izler kalmasi ne guzel..insallah tekrari da olur dediginiz gibi...
Simdiii ben telden yazdigim icin uzun uzadiya yazamiyorum ama tam 9.30tan beri oglumu uyutmaya calisiyorum deli gibi uykusu var ama direniyo karar aldik yatir kaldira baslicaz yarin iyice okuyup ama bildignz daha iyi bi yontem varsa ne olur yazin su anda cildirmis durumdayim bana yarin ilk is herkes nasil uyuttugunu yazabilir mi lutfen 12 aydan sonrasi uyku egitimi icin cooj gec yaziyo heryerde ben her gece sinir krizi gecirmekten usandim inanin su anda ellerim titriyo sinirden istah yok uyku yok sagligi yerinde elhamdulillah hep onu dusunup sukrediyorum zamanla ama inanin bu kdr zor ve yorucu olsa bebeginiz daha iyi anlarsiniz yardimlarinizi bekliyorum insallah...
Ben yaptım ben gelişmiş kameraman :))
Bizde söz namustur :))
Kerem de ben de bayıldık sana , size çok mutluyum tanıdığım için
Şimdiii ben gözlemlerimi yazayım :)
Canderin gönlü güzel kendi güzel çoook sempatik , öğrencileri çok şanslı. Kızı annesinin kopyası güleryüzlü bi fıstık
Elifnaz hamileye hiç benzemiyo çıtı pıtı ;hele kızı , hepimizin ağzı açık kaldı güzelliğine; oğlu tam bir adam taşı sıksa suyunu çıkarır
Borntobemother çooook genç gösteriyo çok güzel ve çok sıcakkanlı; tanıdığım için çok mutluyum seni; oğlu manken bebelere taş çıkartır
Şeker portakalı sırma saçlı güzellik ,çok tatlı kendi de kızı da
Nfk mız bu buluşmayla bizi buluşturan tahmin ettiğimden çok daha sempatik çok daha neşeli ve kaş göz ağız burun hepsi nazar boncukluk; kızın sana çok benziyo bu arada o da senin prototipin
Son olarak tubaal canım ben topikte babanla ilgili yazıyı okumuştum ama sen miydin diye emin olamadım pot kırmak istemedim bahsetmedim kusura bakma lütfen o da esmer güzeli oğlu sarışın güzeli
Bence de bebeler sosyalleşince seneye tekrar buluşalım böyle kaliteli bi gruba dahil olduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi bütün gün eşime "iyi ki gitmişim iyi ki gitmişim" deyip durdum az oldu ama öz oldu:)
Kızlar birşey soracağım. Gece uyurken ne giyiyo bebişler ve ne örtüyosunuz üstlerine?? Ben artık çorapsız yatırıyorum. Tshirt hiydirmiyorum çünkü kolları hep dışarda. İnce battaniyelerinin ebatları küçük o yüzden örtemiyorum. Pike mi alıp örtsem??
Busmaicim bende size bayildim oglun tam bi beyefendi valla buyumus de kuculmus masallah tatli bidik..sende cok guzel betimlemissin hakikaten herkeste olumlu izler kalmasi ne guzel..insallah tekrari da olur dediginiz gibi...
Simdiii ben telden yazdigim icin uzun uzadiya yazamiyorum ama tam 9.30tan beri oglumu uyutmaya calisiyorum deli gibi uykusu var ama direniyo karar aldik yatir kaldira baslicaz yarin iyice okuyup ama bildignz daha iyi bi yontem varsa ne olur yazin su anda cildirmis durumdayim bana yarin ilk is herkes nasil uyuttugunu yazabilir mi lutfen 12 aydan sonrasi uyku egitimi icin cooj gec yaziyo heryerde ben her gece sinir krizi gecirmekten usandim inanin su anda ellerim titriyo sinirden istah yok uyku yok sagligi yerinde elhamdulillah hep onu dusunup sukrediyorum zamanla ama inanin bu kdr zor ve yorucu olsa bebeginiz daha iyi anlarsiniz yardimlarinizi bekliyorum insallah...
bende corapsiz yatiriyorum ince giydiriyorum üstüne kalın battaniye ortuyorum geceleri serin oluyor pike az gelmezmi :26:
OSMANLI'DA KIZ ÇOCUKLARI
Osmanlı'da kız çocuklarına "Kerime" denilirdi.. Yani Allah'ın ikramı, lütfu, bahşı.. Bu da Kuran-ı Kerimde "Allah dilediğine kız çocuk, dilediğine erkek çocuk bahşeder. (Şura 49) ayetinde kız çocuklarının bir lütuf olarak erkek çocuklarından önce zikredilmesi sebebiyledir..
Peygamber Efendimiz(s.a.v.)'in bu konudaki hadisleri de Osmanlı halkının bu konuya verdiği önemin sebeplerindendir.. İşte o hadislerden sadece bir kaçı:
-Çarşıdan aldığı şeyleri, erkek çocuklardan önce kız çocuklarına verene Allahü Teâlâ rahmetle nazar eder. Allahü Teâlâ, rahmetle nazar ettiğine de azap etmez. [Harâiti]
-Kızlarınızı altın ve gümüş ile süsleyin! Elbiseleri güzel olsun! İtibar kazanmaları için en güzel hediyelerle ihsanda bulunun! [Hakim]
-Çarşıdan turfanda meyve alıp evine getiren, sadaka sevabı alır. Getirdiği meyveyi, erkek çocuklarından önce kız çocuklarına versin! Kadınları, kızları sevindiren, Allah korkusundan ağlayanlar gibi sevap kazanır. Allah korkusundan ağlayanın bedeni de Cehenneme haram olur. [İbni Adiy]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?