çok geçmiş olsun ayşeme.banyo yaptırınca biraz rahatlar.
ben evlenirken 52 idim ilk doğumdan sonra 58 olmuştum.bayağıda öyle gitti.sonra 60ile hamile kaldım ve şuan 68 kiloyum.
ikincide daha zor gidiyor.ama o 8 kiloyu eninde sonunda vericem...
çok yeteneklisin.güzel bişey olmuş
ayy şımdı fark ettim ya gece nsl baktıysam harıka olmus
canım dun gunduz canıma okudu ama gece ıyıydı snrm nfknın dedıgı gibi kırılma noktası oldu..
ben carsaMbaya o kadar gittim hiçbir feracem ordan değil son bir ay once dıamant dıye bı markadan aldm cok hosuma gıttı
aa sankı bnm kocam konustuuu
Sağol şekerimuyku eğitimini nasıl yapıyorsun onu anlamadım? Odayı terk ediyormusun?
bu arada bende soğuk algınlığı ile savaşıyorum.
çok kötü hastayııımm
eşimi aradım öğleden sonra izin al diye..
yatıp dinlenmem lazım am mümkün değil...
nfk yere düştü yere değdi çok müdahele edince
sonradan hassas oluyorlar.kızımdan biliyorum.
ben artık kıyafetlerinide ütülemiyorum...
arkadaşım 1 yaşına gelmiş bebeğin kıyafetleini hep ütülerdi. çok titizdi.
ilerleyen zamanlarda hastalanınca dr.bu bebek fanustamı büyüdü.
bağışıklığı hiç gelişmemiş demiş...
ha gayret canım, çoğu gitti azı kaldı inş..Alinti yapmis ama yazmsmisim geceleri iyi uykular dileyip cikiyorum artik debelenip duruyo cok agladiginda kucagima alip geri koyuyorum ama gunduz daha sknti beni gordugu icin ciktigim an cigligi basiyo bin kere gir cik yapincada oyun saniyo bnde odada goremicegi sekilde izliyirm ana bazen oyle bi agliyoki kucaga da alinca fayda etmiyi o zmn cok geriliyorum esim giriyo devreye sakin olmak herseyden onemli gerilince hemen anliyo ama ayakta sallamaktan kurtuldum insaAllah ayaklarim belim sinirlerim mahfolmustu
Haklisin cnm ama yatir kaldira baslamadan o da onay verdi tek basina olacak gibi degil aglamasina hem dayanamiyo insan hem de sinirler zipliyo destek sartha gayret canım, çoğu gitti azı kaldı inş..
enişte de maşallah, sana yardımcı oluyor.
kimisinin umrunda olmaz
dünden beri kaç kez içmesi gerekti.
gel gör kahvaltıdan sonra asistten yarım ölçek içti..
bilmiyorum bu ilaçların kendisinden mi, hastalık psikolojisinden mi?:44:
calpolu afiyetle içiyor
Aaayy allah sabır versin. Ben cesaret edemiyorum çünkü dayanamam.eşimde benden beter.başımıza bela alacağız farkındayım ama ne çareAlinti yapmis ama yazmsmisim geceleri iyi uykular dileyip cikiyorum artik debelenip duruyo cok agladiginda kucagima alip geri koyuyorum ama gunduz daha sknti beni gordugu icin ciktigim an cigligi basiyo bin kere gir cik yapincada oyun saniyo bnde odada goremicegi sekilde izliyirm ana bazen oyle bi agliyoki kucaga da alinca fayda etmiyi o zmn cok geriliyorum esim giriyo devreye sakin olmak herseyden onemli gerilince hemen anliyo ama ayakta sallamaktan kurtuldum insaAllah ayaklarim belim sinirlerim mahfolmustu
evet uyku arkadaşı cok önemliymiş ama yasir hala uykuya emzikle dalıyor onu da halletseydık iyiydi bu arada ama emzik varken başka birşey vermiyim dedim emziği kaldırıp başka bişey verebilirim yanına :44:
born, ayşeciğe tülbentimi verdim uyku arkadaşı olarak.
onunla oynayıp uyuyor.
Aaayy allah sabır versin. Ben cesaret edemiyorum çünkü dayanamam.eşimde benden beter.başımıza bela alacağız farkındayım ama ne çarebravo size. Çoğu gitmiş azı kalmış.
evet uyku arkadaşı cok önemliymiş ama yasir hala uykuya emzikle dalıyor onu da halletseydık iyiydi bu arada ama emzik varken başka birşey vermiyim dedim emziği kaldırıp başka bişey verebilirim yanına :44:
cesaret etmeye çalış canım inan ben yasirle ettıysem herkes eder diye düşünüyorum 1 yaş sonrası çok ama çok daha zor netten tüm baktıgım sayfalar da bunla ilgili bakındıgım tüm kitaplar da aynı şeyi söylüyor 1 yaşına da ne kaldı ki bu bebelerin alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyolar da...
hoşgeldinnSlm arkadaşlar.Ben yeni katıldım aranıza.Aslında hamileliğimden bu yana sürekli takip ediyorum ama yazmak şimdiye kısmet oldu.Beklenen doğum tarihimiz 17 temmuz 2012 olduğu için temmuz annelerini takip ediyordum fakat kızım 28 haziranda gelerek bize sürpriz yaptı.Biz alışkanlıktan yine temmuz annelerini takip ediyoruz :)
uyku arkadaşı, uykuya kolay dalması için zaten.
emzik de aynı vazifeyi görüyor. ayşecik emzik almadığı için, ona iyi oldu.
benim tenimin kokusu var sonuçta, anladığını düşünüyorum
sen zaten yeni bi sistem oluşturmaya çalışıyorsun, emzik de bu konuda sana yardımcı olur.
alışkanlık kazanınca, emziği bıraktırmak için deneyebilirsin belki..
hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?