- 8 Ağustos 2011
- 12.598
- 14.827
- 498
valla bu uyku eğitimi konusunda, yasir gibi bi bebeğin annesi olarakya bu uyku meselesi çözülecek gibi de bu çocuk yemek yemiyor ya insan oğlu ne kadar doyumsuz şimdi de yemek diye tutturdum 2 gün önce uyku diye ağlanıyodum buralarda..
ama hakikaten kahvaltı etmez katı veya çorba da yok sadece yogurt yer 2 diş de amut kemirir ama sadece kemirir yeme yok gece muhallebisini de bildiğiniz palyaço olursak keyfi yerindeyse belki... ama tuzlu hiç hiççç yemiyor kahvaltı belki 1 lokma yıyo yemıyo uzun bi süredir sadece emmek ıstıyo ama sutum de eskisi gibi degıl kıeskısı gıbı olsa da yetermiki :44:
Arkadaşlar sizin bebeklerinizin boyları kiloları nasıl? Benim kızım 13 kg boyu da 80 cm. 24-36 beden giyiyoruz. Çok hızlı büyüyor.
Hoşgeldin canım.Arkadaşlar sizin bebeklerinizin boyları kiloları nasıl? Benim kızım 13 kg boyu da 80 cm. 24-36 beden giyiyoruz. Çok hızlı büyüyor.
Aden de bu sıralar en çok baba, dede,mama, meme bir de vav vav vav diyor.dilleri baya dönmeye başladı..
dede, baba, anne,mama, billiga ( ne demek bilmiyorum), geee
tekrar hoşgeldin duru..Arkadaşlar sizin bebeklerinizin boyları kiloları nasıl? Benim kızım 13 kg boyu da 80 cm. 24-36 beden giyiyoruz. Çok hızlı büyüyor.
Hoşgeldin canım.Benim kızım 3600 ve 51 cm doğdu.Şu an ise 7700 ve 70 cm.Maşallah seninki çok iyi. Aden biraz iştahsız.Onun için 6. Aydan sonra pek kilo almadı.
tekrar hoşgeldin duru..
su-i zanda bulunmak istemem..
ama söylemek istediğim bir iki şey var.
sen de takip ediyormuşsun madem, biliyorsunki, biz burada çok uzun zamandır yazıyoruz.
dertleşiyoruz, mutluluğumuzu da paylaşıyoruz..
birimizin bebeği, hepimizin yavrusu..
hastalanınca biz de üzülüyoruz, iyiyse biz de memnun oluyoruz.
sağlıklı olmaları en büyük mutluluğumuz.
günden güne büyümelerini görmek dünyanın en güzel şeyi..
yaptıkları, yabildikleri şeyler artınca da ayrı bi seviniyoruz.
şahsen geçtiğimiz günlerde kızım emeklemeye başlayınca çok sevindim.
dersinizki kızım, emekleme yarışmasında birinci olmuş..
her türlü, alışkanlıklardan, beceriden, özellikten burada bahsediyoruz.
lakin, senin girişin söze başlama şeklin biraz kalın geldi bana..
bazen bazı şeyleri sizinki de yapıyor mu, normal mi, gelişimi geride mi diye soruyoruz gayr-i ihtiyari,taze anneyiz ya..
burada bebekleri kıyaslamıyoruz da.
hani onun boyu, şunun kilosu, onun yürümesi, bunun konuşması gibi..
senin girizgahın bende böyle bi his oluşturdu.
inş seni kırmadan hissiyatımı anlatabilmişimdir..
Born uyku eğitimine başlamışsın.Kolay gelsin canım.Biz de onun için uyku arkadaşı kuzucuk aldık ama ben uyuyorum Aden uyumuyor.Halbuki melodiler acayip dinlendirici. Benim cadım da emziksiz uyumuyor.Emziği bıraktırırsan bana da söyle.Emziksiz uyumaz benim kızım sanki.:26:
Nfk Ayşecik de emzik emiyordu diye hatırlıyorum.Bıraktırdım mı?
1 yaşına gelince emziği bırakması için çalışacağım bakalım.
Ne güzel kendiliğinde bırakmış.Akıllı bıdık annesini büyük bir zahmetten kurtarmış.canım, 2,5 aylıkken emzik almaya ve kundakla uyumaya başladı.
sonra diş çıkarma dönemiydi, sanırım 6 ay civarıydı ikisini birden bıraktı. emerek uyumaya başladı.
Ne demek istediğini anladım nfk ama öyle bir amacım yoktu kıyaslamak gibi. kilomuz fazla olduğu için takıntı yaptım bu günlerde. doktorun biri de bu 28 ayın kilosu dedi üzüldüm ben de o yüzden sizin bebekleriniz nasıl diye öğrenmek istedim kötü bir niyetin yoktu yani.yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
est. iletişebilmemize sevindim.
kimi bebekler kilo almaya meyilli oluyor.
emiyorsa sorun yok.
ama mama yiyorsa ve fazla kilo alıyorsa, ek gıdaya başlandığı için mama takviyesi azaltılabilir sanırım.:44:
Ne güzel kendiliğinde bırakmış.Akıllı bıdık annesini büyük bir zahmetten kurtarmış.
niye endişe ediyorsun, çok mu huysuz aden?Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.P.ertesi okulumuzun akşam yemeği var.Ben gitmek için adımı yazdırdım.Gideceğimiz yerde mama sandalyesi de varmış.Eşim Aden durmaz diye pek istemedi.Ama sonra ben istiyorum diye razı oldu.Şimdi ben de kararsız kaldım.Acaba rahat edemez miyiz diye.:26:Gitsek mi adımı sildirsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?