Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kız ne güzel işte. Keşke biz de öyle olaydık:)

Canım yalnız olmak tabi kötü değil de hiç bilgin olmayınca insan kendi annesini istiyo yanında uyuzlar diyesim geldi hahahhaha

Nfkcim insallah simdi biraz daha iyidir aysecik...
Pembehippo biz de 19 gunlukten bu yana bi basimizayiz ben de sevmedim lohusaligi haklisin...
Gol de erken geldi aryaaa

Bi de benim kanamam falan 2,5 ay sürdü çok fenaydı. Sıcaklar bi yandan, oğluş bi yandan çok fenaaaaaa :) neyse geçti gitti nerdeyse yaşına girecek inşallah :)

Çok beğendimmmmm. Çok tarz olmuş bence. Emeğine sağlık vallahi

Günaydıııınn..... Kızıma haksızlık etmişim 5.30 diye. 5.45 te uyandı ((((

Evrene pozitif enerji yayalım ve şöyle düşünelim; 2-3 günde bir 15 dakika atarak yaşına geldiğinde 9-10da uyanacak!!! :) benim oğluşum da sürekli yat kalk modundaydı. Salak gibiyim şuan valla :)

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn. Yaşasın haftanın son günüüüüüüüü. Yaşasın mayıs ayı (çünkü hemen bitecek ve haziran gelecek ).

günaydın şekerler..
güne iltifatla başlamak, ne kadannn güzelmiş yafuuu
busmai, bugün parçalı bulutlu gösteriyor hava. ama sıcaklık yüksek, öğleyin açar güneş.
inş güzel bi gün olur..
pembişim; ben 7. günden itibaren yalnızdım ayşecikle.. hamdolsun bi zorluğunu da görmedim.
burada kötü lohusa günleri okuyorum da, hamdolsun benim öyle zor geçmedi.
yemek de yapmıyordum. eşim işten gelip kendi iftarını hazırlıyordu, Allah razı olsun.

bende bugün ordaydım ferace baktım kendime genelde ordan alırım elbise ve feracelerimi başka yer tanımam fatih bunların ana vatanı
çarşamba- ismail ağanın oralar feracenin vatanı.
ara sokaklarda küçük ama güzel ürünlerin olduğu küçük dükkanlar var, geze geze öğreniyor insan..
[/COLOR]

bu gerçekten çok güzeeeel :129:
aryanın fotosunu bastım diyince, hani böyle beyaz tshirt üzerine, renkli bebe fotoğrafı gelmişti gözümün önüne..
o şekil çok çiğ kalır. yani erkek için kolay giyilmeyecek bi model olurdu ama rengi, tasaramı, bu çok cool baby:130:

günaydın pozitif insaaan

annesinin ballı lokma tatlısı uyanmış.. ben salonda yazıyorum, içeriden konuşma sesleri geliyor.
gideyim de minnakıma bakayım.. ay ben yerim onu, iyiki doğurmuşum beeeah

Son düzenleme:
Beykozda nereyi tavsiye edersin bugün fatihe mi gitsem bir iki cici alsam kendime
Bu arada pendikte de aynı mağazalar varmış cnm sen niye fatihe kadar geliyosun
fatih son zamanlarda aşırı pahalı bence.
dediğin gibi şimdi anadolu yakasında pendik fatihin alternatifi.
özellikle böyle abiye tarzı kıyafet arıyorsan, hiiç öyle eminönü fatihe gitmeye gerek yok.
aynı mağazalar burada da var. günlük giyim için de epey güzel marka yerler var.
ayakkabı dükkanları da çok..
ama ferace satan yer bir iki tane. onun mekani fatih çarşambee

amin canım, çok sağol.
nefesim kuvvetlidir de ayşecik de çok yaman..
s. fizyolojik sıkana kadar bi boğuşuyoruz ki, aspire ederken canım çıkıyor.
asist günde 3 kez, peditus 2 kez. ama henüz hiç veremedim.
dün akşam içirdim ikisini de zorladım tabi biraz, hemen ardına kustu
şimdi kahvaltıdan sonra vericem ama korkuyorum:18:

aysecık hasta mı oldu.... cok geçmiş olsun... hemen ıyılesır ınsaalah.

İnşallah o da beğenirde... Dışarda giyilir gb geldi bana. Giyer mi bîlmem

herkese bulutlu bir istanbul sabahından merhaba

ayşecik hasta olmuş kıyamam geçmiş olsun canım :26:
duru da öksürmeye başlamış aman yaa havalar gerçekten kötü bir günü bir gününü tutmuyor çok dikkat etmek lazım:18:

melisa da 4. dişini bir türlü patlatamadı akşam gene uyuyamadık dişinede dokunturtmuyor

arya canım çok beğendim tişörtü bence dışardada giyilir çok güzel

kilom konusunda yorumlar yapan arkadaşlara teşekkürler..
evlendiğimde 57 kiloydum sonra aldık başımızı gittik 67 ile hamile kaldım şu an 69 ındım bakalım hayalim 62 falan olmak olabilirsem tabi

İnşallah o da beğenirde... Dışarda giyilir gb geldi bana. Giyer mi bîlmem
giyer tabi. giyilebilirin ötesinde tarz, cool olmuş diyorum ya..
orjinal bi baskı, bence çok güzel olmuş..

canderin, duruya da geçmiş olsun. inş ilerlemez.. bizimki hırıltıyla başladı. az önce yarım ölçek asist verdim döke saça..

kilom konusunda yorumlar yapan arkadaşlara teşekkürler..
evlendiğimde 57 kiloydum sonra aldık başımızı gittik 67 ile hamile kaldım şu an 69 ındım bakalım hayalim 62 falan olmak olabilirsem tabi
valla 1-2 kilodan fazla fazlan yok gibi geliyor ama.. tabi önceki halini bilimiciiiim
evlenmeden ben de 56 kiloydum, tüy siklet sayılırdım kendi literatürüme göre.
şuan 64 civarıyım. ama o kiloya dönmek gibi bi çabam yok. yanaklarım göçük duruyor
zaten üstünden 3 sene geçmiş, çocuk doğurmuşum. yaşım da ilerliyor.. yani 64-65 civarı benim için idealdir.

senin avantajın, boyun iyi bir de bölgesel fazlalığın yok. başladın mı diyete?

Bu arada 50li kilolardan bahsediyorsunuz ya sizi dövesim geliyo :) ben dediğim gibi ilkokulda o kilolardaydım hahaha

kızlar cumanız da mübarek olsun.
hakkınızda hayırlı olacak dualarınız gerçek olsun
Rabbim evlerimize huzur ve mutluluk versin, evlatlarımızı korusun..

Bence kesinlikle giyer. Hangi siteden yaptırdın canım?? Babalar gününe daha çok var ama güzel hediye olur eşimin doğum günü geçti gitti çoktannnnn :)
oh, biz doğum günü babalar günü düşünelim..
ama anneler gününde bi şey görmeyelim umudum yok.
şahsen ben eşimden öyle bi incelik beklemiyorum

67 kilo ile hamile kaldım ve 90 kilo ile doğuma girdim sonrasında işte o kiloları bu gittiğim diyetisyen ile verdim en son diyetisyenle 67 kiloya düştüm sonra ara verdim epeyce 6 ay kadar 70 e çıktım hemen kontrol altına alayım tekrar diye gittim yoksa çok yiyorum ben yaaa hele yemeklerde ekmeğe bayılıyorum

başladım diyete devam ediyorum bakalım diyetisyen emziren anne öğünleri verdiği için çok sık yiyorum o yüzden pek acıkmam olmuyor allahtan ama gözüm aç

Bu arada 50li kilolardan bahsediyorsunuz ya sizi dövesim geliyo :) ben dediğim gibi ilkokulda o kilolardaydım hahaha

sen kaç kilosun ki kuzum:44:

Nfk cım biz aynı şehirde değiliz ailelerle. Bizimkiler yurtdışındaydı bi de o zamanlar. Düşünsene 25 gün boyunca 6 kişi+1kuzu iken bi anda herkes gitti!! Kv kp gitmesi sorun değil de annemin gitmesi üzmüştü beni. Sonuçta daralıyosun, yıllar boyunca yanlız yaşamışsın şok oluyosun, uykusuzsun, yemek ve temizlik yapman gerekiyo vsvsvs. Ama noldu bak 10 ay geçti gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…