Kız ne güzel işte. Keşke biz de öyle olaydık:)
Nfkcim insallah simdi biraz daha iyidir aysecik...
Pembehippo biz de 19 gunlukten bu yana bi basimizayiz ben de sevmedim lohusaligi haklisin...
Gol de erken geldi aryaaa
Günaydıııınn..... Kızıma haksızlık etmişim 5.30 diye. 5.45 te uyandı((((
Bizim program değişti çamlıcaya gidiyoruz şimdi :))
Ben keremin giysilerini ütülemeyi bıraktım bayadır, yetişemiyorum çünkü
Geçmiş olsun ayşeciğe iyi ki bu hafta buluşmuşuz yoksa güzelliğinden mahrum kalacaktık
günaydın şekerler..Geçmiş olsun Ayşeciğeşifa bulsun inşallah. Sen de hamaratlığın doruklarındasın maşallah :) yazı çok güzel ya. Lohusalık güzel değildi. Zaten 25 günlükken 3 kişilik ailemiz olarak kaldık :/
çarşamba- ismail ağanın oralar feracenin vatanı.bende bugün ordaydım ferace baktım kendime genelde ordan alırım elbise ve feracelerimi başka yer tanımam fatih bunların ana vatanı
bu gerçekten çok güzeeeel :129:
günaydın pozitif insaaanEvrene pozitif enerji yayalım ve şöyle düşünelim; 2-3 günde bir 15 dakika atarak yaşına geldiğinde 9-10da uyanacak!!! :) benim oğluşum da sürekli yat kalk modundaydı. Salak gibiyim şuan valla :)
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn. Yaşasın haftanın son günüüüüüüüü. Yaşasın mayıs ayı (çünkü hemen bitecek ve haziran gelecek).
fatih son zamanlarda aşırı pahalı bence.Beykozda nereyi tavsiye edersin bugün fatihe mi gitsem bir iki cici alsam kendime
Bu arada pendikte de aynı mağazalar varmış cnm sen niye fatihe kadar geliyosun
amin canım, çok sağol.otribebe tavsiye ederim.nefesiniz kuvvetliyse çok iyi temizliyor. asist peditus ikilisi aynı sıkıntılarda bizde çok işe yaradı ama o burunlar ne kadar temizlenirse temizlensin bir süre tekrarlıyor.ben burunlarını daha hiç mendille silmedim her akıntıda çekiyorum. uçları da süngerleri yıkayarak tekrar kullanıyorum. çok geçmiş olsun prenses en yakın zamanda düzelecek inşallah...
amin canım, çok sağol.
nefesim kuvvetlidir de ayşecik de çok yaman..
s. fizyolojik sıkana kadar bi boğuşuyoruz ki, aspire ederken canım çıkıyor.
asist günde 3 kez, peditus 2 kez. ama henüz hiç veremedim.
dün akşam içirdim ikisini de zorladım tabi biraz, hemen ardına kustu
şimdi kahvaltıdan sonra vericem ama korkuyorum:18:
teşekkür ederiz canım..aysecık hasta mı oldu.... cok geçmiş olsun... hemen ıyılesır ınsaalah.
teşekkür ederiz canım..
malesef hasta, öksürüyor, hapşırıyor, bi yandan burnu tıkalı bi yandan akıyor..
günaydın şekerler..
güne iltifatla başlamak, ne kadannn güzelmiş yafuuu
busmai, bugün parçalı bulutlu gösteriyor hava. ama sıcaklık yüksek, öğleyin açar güneş.
inş güzel bi gün olur..
pembişim; ben 7. günden itibaren yalnızdım ayşecikle.. hamdolsun bi zorluğunu da görmedim.
burada kötü lohusa günleri okuyorum da, hamdolsun benim öyle zor geçmedi.
yemek de yapmıyordum. eşim işten gelip kendi iftarını hazırlıyordu, Allah razı olsun.
çarşamba- ismail ağanın oralar feracenin vatanı.
ara sokaklarda küçük ama güzel ürünlerin olduğu küçük dükkanlar var, geze geze öğreniyor insan..[/COLOR]
bu gerçekten çok güzeeeel :129:
aryanın fotosunu bastım diyince, hani böyle beyaz tshirt üzerine, renkli bebe fotoğrafı gelmişti gözümün önüne..
o şekil çok çiğ kalır. yani erkek için kolay giyilmeyecek bi model olurdu ama rengi, tasaramı, bu çok cool baby:130:
giyer tabi. giyilebilirin ötesinde tarz, cool olmuş diyorum ya..İnşallah o da beğenirde... Dışarda giyilir gb geldi bana. Giyer mi bîlmem
bayıldımisminin yazmasida çok guzel olmuş internetten mi yaptirdin?
valla 1-2 kilodan fazla fazlan yok gibi geliyor ama.. tabi önceki halini bilimiciiiimkilom konusunda yorumlar yapan arkadaşlara teşekkürler..
evlendiğimde 57 kiloydum sonra aldık başımızı gittik67 ile hamile kaldım şu an 69 ındım bakalım hayalim 62 falan olmak olabilirsem tabi
İnşallah o da beğenirde... Dışarda giyilir gb geldi bana. Giyer mi bîlmem
oh, biz doğum günü babalar günü düşünelim..Bence kesinlikle giyer. Hangi siteden yaptırdın canım?? Babalar gününe daha çok var ama güzel hediye olureşimin doğum günü geçti gitti çoktannnnn :)
valla 1-2 kilodan fazla fazlan yok gibi geliyor ama.. tabi önceki halini bilimiciiiim
evlenmeden ben de 56 kiloydum, tüy siklet sayılırdım kendi literatürüme göre.
şuan 64 civarıyım. ama o kiloya dönmek gibi bi çabam yok. yanaklarım göçük duruyor
zaten üstünden 3 sene geçmiş, çocuk doğurmuşum. yaşım da ilerliyor.. yani 64-65 civarı benim için idealdir.
senin avantajın, boyun iyi bir de bölgesel fazlalığın yok. başladın mı diyete?
Bu arada 50li kilolardan bahsediyorsunuz ya sizi dövesim geliyo :) ben dediğim gibi ilkokulda o kilolardaydım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?