hayırlı günler hanımlar..
dün akşam eşimle haberleri izlerken, izlediğim bir haber karşısında hem tüylerim ürperdi
hem de hıçkıra hıçkıra ağladım..
haber şuydu: bir kadın kocasıyla kavga ediyor.. bebeğini alıp odasına geçiyor. adam başka yerde uyuyor. gece cinnet geçiren kadın 9 aylık bebeğini boğarak öldürüyor..sabah olunca da karakola gidip teslim oluyor..
haberle ilgili ayrıntı burada 9 aylık bebeğini boğarak öldürdü! | Mynet Haber
İnsanlarda ki bu vicdansıızlığa anlam veremiyorum.. birileri kalkar kürtaj serbest olsun der.. diğeri 9 aylık bebeğini boğar.. biz küçücük meleklerimiz aman emmiyor aman uyumuyor derken birileri onları öldürme derdinde.. Allah herkese hidayet nasip etsin..
:95: kızlar çıldırcam kızım 12 de yatıyor 6da kalkıyor emiyor arada kesik kesik gündüzleri uyuyor günde 5 6 kez emiyor
emince fazlalığını çıkarıyor diye doyduğunu düşünüyorum her emişte yutkunuyorda ama kakasını günde bir kez bilemedim 2 kez yapıyor ikincide öyle beze azıcık
çıldırcam bende yemek yiyemiyorum 20 gündür can sıkıntısından hastayımda deli olcam kilo almasıda azalmış
durum kötü yaşayan varmıı
Selam kizlar tatilimizi bitirdik evimize geldik:)
Bugun 1 hafta geckmeli olarak 2. Ay asilarimizi olduk. Yavrum nasil agladiii ilk defa gozlerinden yaslar akti
Yarim paranox fitil verdim eve gelince insallah atesi yukselmez. Boyu 60 cm kilosuda 6200 gr olmus
Cogunluk bebeginin az kaka yapmasindan sikayetci, bizdede tam tersine cok yapiyor. Nerdeyse her beslenme sonrasinda, sadece anne sutu aliyor oglum. Kaka yapmanin bir olcusu varmiki ya gunde su kadar gibilerinden:44:
sendemi önce tek sonra bebekle tartılıyorsunben direk dün üstüne yatırdım bozulmuş ölçmedi
selam kızlar çok oldu yazamayali giremiyorum pc zaten hiç açamıyorum.Benim oğlumda gece bi yatiyor sabaha kalkiyor bi gece öyle uyuyunca ikinci gece emzirdim aç kalıyor çocuk diye ama bi iki çekeledi uyudu tekrar baya derin uyuyordu doktora gittigimizde soracagm ama aç aç bu kadar uyumasi normalmiki
evet canım önce ben tek sonra oğlumla tartılıyorum çıkan sonuçtan yarım kilo düşüyorum o da bez kıyafet yüzünden
gecede emmiyor zorla uyandırıyorum tık yok
bende en fazla 100 düşüyorum hemşirede öle yapıyor
gittim elektronik tartı aldım doktorun odasındakinde de gözüm var
medikalcilere baksammı :111:
biz de şimdi aşıdan geldik
oğlum çok ağladı tabi ben de kendimi tutamadım
doktor bana ateşi çıkmadıkça ateş düşürücü verme demişti
canım çok uzun süre aç kalmasın zaten bu aylarda bebekler etrafı keşfediyor o yüzden gündüz emmez oldular gece doyurmaya çalış ben gece uyumuyorum desem yeridir gündüz emmeyince gece başında bekliyorum dün 22.30- 01.30- 3.30- 06.00-08.30-10.30 da emzirdim 10 ile 15 dakika arası emiyor tabi yarı uykulu ve inanın o saatten sonra saat 3oldu hala emmedi saat 13.30 da uyuttum 14.30 da memeyi dayadım uykulu uykulu 2 dakika aldı sonra uyandı farketti bıraktı memeyi anlayacağınız hava kararana kadar emmiyor o yüzden gece nöbet tutuyorum başında
tabi senin bebeğin gündüz çok güzel emiyorsa bırak gece uyusun 4-5 saat
Kızlar bosuna stres yapıyorsunuz bebekleriniz artık büyüdü 5 dakika emmek bile yetebiliyor artık ki aç bebek ağlar unutmayın ve ilk başlardaki kadar kilo almamalarıda normalmiş hareketlendiler kıpır kıpırlar yediklerini yakıyorlar karakız sana kızacam valla bebeğinin maşallahı var obez mi yapacaksın benim kızım 96 günlük oldu geçen hafta 5750 gr dı Dr gayet iyi boyu uzamış baş çevresi artmış kafasını tutuyor hatta gövdeyi bile kaldırıyor kilo alması en son kafaya takılacak şey dedi 3. Ayda ki değerlere bakarsanız 5600 kız çocuğunda ideal olarak görünüyor bebeklerinizi sürekli memeye tutup bunaltmayın gece uyandırmaya da gerek yok şekerleri düşmüyor artık acıkınca kendileri uyanıyorlar şükredin gece uyumanıza izin veren melekleriniz var
emmede sıkıntımız yok çok şükür, sninki emmeyi reddettigi zamanlarda sağ canim sütünü biberonla ver onunla içmek kolay aç mi diye düşünmessin aslinda biz evham yapiyoruz aç bebek ne uyur nede durur bağıra çağıra istediklerini alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?