eşime geçen ya aşkım doktordaki tartılardan alsam ben tartsam gelişimi nasıl diye oda aman aman sen kafayı yersin günde 5-10 kez tartarsın kızıma işkence yaptırmam dedi kızdı
Kızlar bosuna stres yapıyorsunuz bebekleriniz artık büyüdü 5 dakika emmek bile yetebiliyor artık ki aç bebek ağlar unutmayın ve ilk başlardaki kadar kilo almamalarıda normalmiş hareketlendiler kıpır kıpırlar yediklerini yakıyorlar karakız sana kızacam valla bebeğinin maşallahı var obez mi yapacaksın benim kızım 96 günlük oldu geçen hafta 5750 gr dı Dr gayet iyi boyu uzamış baş çevresi artmış kafasını tutuyor hatta gövdeyi bile kaldırıyor kilo alması en son kafaya takılacak şey dedi 3. Ayda ki değerlere bakarsanız 5600 kız çocuğunda ideal olarak görünüyor bebeklerinizi sürekli memeye tutup bunaltmayın gece uyandırmaya da gerek yok şekerleri düşmüyor artık acıkınca kendileri uyanıyorlar şükredin gece uyumanıza izin veren melekleriniz var
Kızlar bosuna stres yapıyorsunuz bebekleriniz artık büyüdü 5 dakika emmek bile yetebiliyor artık ki aç bebek ağlar unutmayın ve ilk başlardaki kadar kilo almamalarıda normalmiş hareketlendiler kıpır kıpırlar yediklerini yakıyorlar karakız sana kızacam valla bebeğinin maşallahı var obez mi yapacaksın benim kızım 96 günlük oldu geçen hafta 5750 gr dı Dr gayet iyi boyu uzamış baş çevresi artmış kafasını tutuyor hatta gövdeyi bile kaldırıyor kilo alması en son kafaya takılacak şey dedi 3. Ayda ki değerlere bakarsanız 5600 kız çocuğunda ideal olarak görünüyor bebeklerinizi sürekli memeye tutup bunaltmayın gece uyandırmaya da gerek yok şekerleri düşmüyor artık acıkınca kendileri uyanıyorlar şükredin gece uyumanıza izin veren melekleriniz var
evet stres yapıyorsunuz kısmına katılıyorum evet yapıyorum yapmamam gerek çünkü hiçbir faydası yok hatta zararı çok ama kızım 8 saat hiç emmeden (beslenmeden mama biberon kaşık)durunca içim parçalanıyor huzursuz oluyor bazen ağlıyor ama asla meme almıyor alsada en fazla 2-3 dak onunla doyması imkansızzzzzzzz. Çevremdeki herkez merak etme aç olsa emer aç değildir diyorlar ama 2,5 aylık bebek 8 saat gündüz uyumadan aç dururmu durmaz doktor ay hiç kilo almayabilir dedi ama ben çabalıyorum en azından 500 g alsın diye
Kızlar bebişim ve ben çok zor günler geçiriyoruz,moral olarak çökmüş durumdayım.Okuyanlar bilir,daha önce bahsetmiştim.Herşey kızımın emmeyi reddetmesi, gazı var gibi ağlaması ve kilo alımının yavaşlamasıyla başladı.Geçen hafta çarsamba aksamı gece balkon kapısı açık yattık, bizim yaramazda sağolsun üstüne birsey örtttürmeyi hiç sevmiyor tekmeleye tekmeleye açmış .İki emme arası da böyle üstü açık yatınca şifayı kaptı.Sabah bir uyandık hapşurma öksürme baş bölgesinde terleme hepsi var.Sürfekli üstünü değistirdim.Terli bırakmadım.Neyse persembe günü öğleden sonra kakasını hiç yapamadı.Cuma sabah uyandık ıkına ıkına kakasını yaptı.Büyük bir seviçle kızım altını doldurdu diye bezini açtım ne göreyim iğrenç bir koku pıhtı şeklinde hafif kan ama kakası kahverengi yeşile yakın ve sümüksü.Hemen eşimi aradım bezi aldığımız gibi doktora gittik.Ciğerleri temiz çıktı çok şükür.Ama doktor mikrop aldığını söyledi 2 çeşit ilaç verdi,korkulacak bişey değil dedi.Neyse aradan geçen 3 gün boyunca kızım sürekli terledi kötü kokulu kakasını yaptı az emdi falan bugun uyandık.Tekrar kakasını yaptı bu sefer resmen kan dolu bez.Hemen tabi bezi alıp doktora gittik.Bu seferde doktor kızımın inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi.Bana süt,et,margarin,tereyağ,ekmek,yourt gibi seyleri yasakladı.Buarada sadece anne sütü alıyor kızım.İnsallah inek sütü alerjimiz yoktur çok korkuyorum 15 gün sonra tekrar gidicez.Netten araştırdım inek sütü alerjisi cok zor bir durummuş 18 aya kadar sürebiliyomus hem anne hem de bebek bu süre içinde diyet yapacakmış.E çocuk calsiyumu nerden alacak proteini kemik kelişimi nasıl olacak bilmiyorum.Kafam karışık ,moralim bozuk yani kısacası:2::2::2::2::2::2:
Kızlar bebişim ve ben çok zor günler geçiriyoruz,moral olarak çökmüş durumdayım.Okuyanlar bilir,daha önce bahsetmiştim.Herşey kızımın emmeyi reddetmesi, gazı var gibi ağlaması ve kilo alımının yavaşlamasıyla başladı.Geçen hafta çarsamba aksamı gece balkon kapısı açık yattık, bizim yaramazda sağolsun üstüne birsey örtttürmeyi hiç sevmiyor tekmeleye tekmeleye açmış .İki emme arası da böyle üstü açık yatınca şifayı kaptı.Sabah bir uyandık hapşurma öksürme baş bölgesinde terleme hepsi var.Sürfekli üstünü değistirdim.Terli bırakmadım.Neyse persembe günü öğleden sonra kakasını hiç yapamadı.Cuma sabah uyandık ıkına ıkına kakasını yaptı.Büyük bir seviçle kızım altını doldurdu diye bezini açtım ne göreyim iğrenç bir koku pıhtı şeklinde hafif kan ama kakası kahverengi yeşile yakın ve sümüksü.Hemen eşimi aradım bezi aldığımız gibi doktora gittik.Ciğerleri temiz çıktı çok şükür.Ama doktor mikrop aldığını söyledi 2 çeşit ilaç verdi,korkulacak bişey değil dedi.Neyse aradan geçen 3 gün boyunca kızım sürekli terledi kötü kokulu kakasını yaptı az emdi falan bugun uyandık.Tekrar kakasını yaptı bu sefer resmen kan dolu bez.Hemen tabi bezi alıp doktora gittik.Bu seferde doktor kızımın inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi.Bana süt,et,margarin,tereyağ,ekmek,yourt gibi seyleri yasakladı.Buarada sadece anne sütü alıyor kızım.İnsallah inek sütü alerjimiz yoktur çok korkuyorum 15 gün sonra tekrar gidicez.Netten araştırdım inek sütü alerjisi cok zor bir durummuş 18 aya kadar sürebiliyomus hem anne hem de bebek bu süre içinde diyet yapacakmış.E çocuk calsiyumu nerden alacak proteini kemik kelişimi nasıl olacak bilmiyorum.Kafam karışık ,moralim bozuk yani kısacası:2::2::2::2::2::2:
ya arkadaşlar doğumdan sonra regli olmadım ben daha il kızımda ayına olmuştum korkmaya başl:18:adım
Cnm yaaa allah tez zamanda şifa versin inşallah, sen yinede güçlü olmaya çalış, bebeğinin sana çok ihtiyacı var.Kızlar bebişim ve ben çok zor günler geçiriyoruz,moral olarak çökmüş durumdayım.Okuyanlar bilir,daha önce bahsetmiştim.Herşey kızımın emmeyi reddetmesi, gazı var gibi ağlaması ve kilo alımının yavaşlamasıyla başladı.Geçen hafta çarsamba aksamı gece balkon kapısı açık yattık, bizim yaramazda sağolsun üstüne birsey örtttürmeyi hiç sevmiyor tekmeleye tekmeleye açmış .İki emme arası da böyle üstü açık yatınca şifayı kaptı.Sabah bir uyandık hapşurma öksürme baş bölgesinde terleme hepsi var.Sürfekli üstünü değistirdim.Terli bırakmadım.Neyse persembe günü öğleden sonra kakasını hiç yapamadı.Cuma sabah uyandık ıkına ıkına kakasını yaptı.Büyük bir seviçle kızım altını doldurdu diye bezini açtım ne göreyim iğrenç bir koku pıhtı şeklinde hafif kan ama kakası kahverengi yeşile yakın ve sümüksü.Hemen eşimi aradım bezi aldığımız gibi doktora gittik.Ciğerleri temiz çıktı çok şükür.Ama doktor mikrop aldığını söyledi 2 çeşit ilaç verdi,korkulacak bişey değil dedi.Neyse aradan geçen 3 gün boyunca kızım sürekli terledi kötü kokulu kakasını yaptı az emdi falan bugun uyandık.Tekrar kakasını yaptı bu sefer resmen kan dolu bez.Hemen tabi bezi alıp doktora gittik.Bu seferde doktor kızımın inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi.Bana süt,et,margarin,tereyağ,ekmek,yourt gibi seyleri yasakladı.Buarada sadece anne sütü alıyor kızım.İnsallah inek sütü alerjimiz yoktur çok korkuyorum 15 gün sonra tekrar gidicez.Netten araştırdım inek sütü alerjisi cok zor bir durummuş 18 aya kadar sürebiliyomus hem anne hem de bebek bu süre içinde diyet yapacakmış.E çocuk calsiyumu nerden alacak proteini kemik kelişimi nasıl olacak bilmiyorum.Kafam karışık ,moralim bozuk yani kısacası:2::2::2::2::2::2:
benim oğlum gece 11den sabah 7 ye kadar uyuyor bu normal mi acaba:44:
ben de öyle yapıyorumevet canım önce ben tek sonra oğlumla tartılıyorum çıkan sonuçtan yarım kilo düşüyorum o da bez kıyafet yüzünden
ben deeya arkadaşlar doğumdan sonra regli olmadım ben daha il kızımda ayına olmuştum korkmaya başl:18:adım
kızımın uyku düzenine el atıyorum artık.
bu ayda gece 10, gündüz 5 toplam 15 saat uyuması gerekmiş.
bizimki 15 saat uyuyordur, ama akşam yatma saatini öne alıcam.
12-1den önce uyumuyor çünkü.
iki gündür uykularını not ediyorum, kaçta yattı, ne kadar uyudu.
akşamüstü uyanınca bi daha yatırmamaya çalışıyorum ama olmuyor.
emzirme gibi uykusunu da düzene sokmaya çalışacağım.
becerebilisem sonuçları yazarım
Canım, benim kardeşimin kızında da süt alerjisi vardı.Ancak 15. Ayda geçti.kardeşim hiç süt ürünleri tüketemedi, kalsiyum tabletleri kullanıyordu.Bebeğine yoğurt, peynir yediremdi neyse ki bebek emdiği için sorun olmadı.yiyince çocüğun yüzü kızarıyordu, bir de kakası yeşil oluyormùş.ayrıca böyle çocukların anne süt ürünü alınca gazı çok olurmuş.inş. Seninkinde de çıkmaz.Kızlar bebişim ve ben çok zor günler geçiriyoruz,moral olarak çökmüş durumdayım.Okuyanlar bilir,daha önce bahsetmiştim.Herşey kızımın emmeyi reddetmesi, gazı var gibi ağlaması ve kilo alımının yavaşlamasıyla başladı.Geçen hafta çarsamba aksamı gece balkon kapısı açık yattık, bizim yaramazda sağolsun üstüne birsey örtttürmeyi hiç sevmiyor tekmeleye tekmeleye açmış .İki emme arası da böyle üstü açık yatınca şifayı kaptı.Sabah bir uyandık hapşurma öksürme baş bölgesinde terleme hepsi var.Sürfekli üstünü değistirdim.Terli bırakmadım.Neyse persembe günü öğleden sonra kakasını hiç yapamadı.Cuma sabah uyandık ıkına ıkına kakasını yaptı.Büyük bir seviçle kızım altını doldurdu diye bezini açtım ne göreyim iğrenç bir koku pıhtı şeklinde hafif kan ama kakası kahverengi yeşile yakın ve sümüksü.Hemen eşimi aradım bezi aldığımız gibi doktora gittik.Ciğerleri temiz çıktı çok şükür.Ama doktor mikrop aldığını söyledi 2 çeşit ilaç verdi,korkulacak bişey değil dedi.Neyse aradan geçen 3 gün boyunca kızım sürekli terledi kötü kokulu kakasını yaptı az emdi falan bugun uyandık.Tekrar kakasını yaptı bu sefer resmen kan dolu bez.Hemen tabi bezi alıp doktora gittik.Bu seferde doktor kızımın inek sütü alerjisi olabileceğini söyledi.Bana süt,et,margarin,tereyağ,ekmek,yourt gibi seyleri yasakladı.Buarada sadece anne sütü alıyor kızım.İnsallah inek sütü alerjimiz yoktur çok korkuyorum 15 gün sonra tekrar gidicez.Netten araştırdım inek sütü alerjisi cok zor bir durummuş 18 aya kadar sürebiliyomus hem anne hem de bebek bu süre içinde diyet yapacakmış.E çocuk calsiyumu nerden alacak proteini kemik kelişimi nasıl olacak bilmiyorum.Kafam karışık ,moralim bozuk yani kısacası:2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?