Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bazı arkadaşlar bebeklerinin çok sık uyandığından bahsetmiş.Şu sıralar aynı sorun bizde de var.Mesela dün gece neredeyse saat başı uyandı.Bence acıktığı için değil.Sadece emmek için.Emzik veriyorum.Onu da biraz emip atıyor, sonra uyanıyor.Şu an nasıl ayaktayım bilmiyorum.Umarım en kısa zamanda düzelir.

Anneler günü için ben kararsızım. Anneme hediye alırım inşallah. Kv istanbulda, kendisine telefon ederiz.
Annem saksı çiçeklerini ekmeyi, büyütmeyi çok sever. Evinde olmayan bir çiçek alabilirim. Ev botanik bahçesi gibi gerçi

Kızlar oğlumu okuldan aldım geldim. Akşama bir tek mercimek çorbası var. Yanına bir şey eklesem mi eklemesem mi? Eğer ekleyeceksin ne eklesem? Bu üçünü istiyorum

kelebeğim sen nasılsın artık uzun zamandır yazmıyorsun sende burda çok zaman geçirdiğinden şikayetçisin
aslında doğru ama bizi de boynu bükük bırakma buralarda

Elhamdulillah Şekerim.. İyiyim kızımla dışarı çıktık.. Torpil pasta yapacağım malzeme aldım... Ara ara uğrayıp okuyorum ama pek yazmıyorum... Sen nasılsın? Melisa nasıl?

sen istersinde ben yazmazmıyım canummmm

Torpil pasta neeeeee?? Ben de dün cupcake yaptım üzerine krema ve süsü ile. Oğluşumun doğum günü için şimdiden denemelerde bulunmalıyım özledim kız seni. Okuduğunu da göremiyorum tabi telden girdiğim için

Hemen girdim ve baktım netten torpil pastaya :) meraklı melahat ben :))))))) zor değil mi ya :/ ?? Sen yap bakalım sonra yorumlarını paylaş şekerim

selam kızlar

herkes iyidir inşallah:26:

busmai kız istanbulda gezmedik yer bırakmadınız maşallah

bırakmadık bırakmadık canım
amma ve lakin her güzel şeyin bedeli olduğu gibi ,
keremin de şimdi burnu akıyor ve tıkalı..
çok ağlıyordu calpol verdim tuzlu su sıktım bakalım ne olacak.
tek tesellim eve dönünce başladı hastalık

Benim menüm; domates çorbası ,et çökertme kebabı, çoban salata, karpuz bi de sümüklü oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…