Maşallah diyorum menüyeBenim menüm; domates çorbası ,et çökertme kebabı, çoban salata, karpuzbi de sümüklü oğlum
Maşallah
canım eti jülyen doğrayıp pişiriyorsun, sonra sıvıyağda biraz kızartıp karabiber pulbiber tuz ekliyorsun.Et cokertme kebabi nasil oluyor cnm
maşallah arya cığa
Bende aldim bana da kotusu geldi ayiptir soylemesi biraz sanssizimdir da
canım eti jülyen doğrayıp pişiriyorsun, sonra sıvıyağda biraz kızartıp karabiber pulbiber tuz ekliyorsun.
tabağa ince ince doğranıp kızartılmış patatesi,üzerine yoğurt,üzerine de etleri koyuyorsun.en üste kızarmış domates,terayağ da eklenebilir. bu kadar basit ama çok lezzetli.
maşallah arya cığa
Cadı ayşe çok ayıp!!
bilmeden yaptı teyzeleriiVayyy cadı kız.Saat yapmak istemiştir annesi.
sümüklü kerem..Benim menüm; domates çorbası ,et çökertme kebabı, çoban salata, karpuzbi de sümüklü oğlum
Ya evet çok basit
bilmeden yaptı teyzelerii
sümüklü kerem..
sümüklü ayşecik..
Torpil pasta neeeeee?? Ben de dün cupcake yaptım üzerine krema ve süsü ile. Oğluşumun doğum günü için şimdiden denemelerde bulunmalıyımözledim kız seni. Okuduğunu da göremiyorum tabi telden girdiğim için
iyi geceler.
bizde sümüklüyüz.
sümüklü temmuz bebekleri.
Busmaicim evine hoşgeldin canım..Artık evinde biraz dinlen... Kerem hasta anladığım kadarıyla.. Allah şifa versin...
Aryacım kızın çok tatlı çıkmış Maşaallah...
Cupcake bende çok denemek istiyorum...Ama daha nasip olmadı.. Hangi siteden yaptığını söylermisin canım?
Torpil pastamın resimlerini birazdan ekliyorum...
Ama şunu burada söylemek istiyorum ki; benim kocam hiç ama hiçbir şeyi haketmiyormuş..Bunu bir kez daha anladım... Ben onun için kaç saat bu tatlıyı yapmak için uğraştım.. Aradım dedim ki bugün mesai varsa kalma olur mu? Yarın kalırsın.. O da bakarız dedi.. Bende kalma lütfen diye ısrar ettim... Neyse ben bir heyecan hem kızla ilgileniyorum, hem tatlıyı yapıyorum..
İşten çıkış saati geldiğinde aradım dönmedi.. Tekrar çaldırdım uzun uzun.. Aradı nerdesin dedim işteyim diyo tepem attı..Ben sana eve gel diyorum rica ediyorum.. Sen beni hiç önemsemiyorsun diye bağırdım... Ben senin için tatlı yapıyordum dedim... Ben ne biliyim yarın yerim diyor.. Bende sana tatlı falan yok kapat teli diye kızdım... Ben söylüyorum o uyuz uyuz gülüyor... Mesaiye kalınca gece 3de eve geliyor... Ben çoktan yatmış oluyorum...
Günaydın canlarr...
Kelebekcim kızmakta haklısın ama onlar odun senin ne suçun var bırak çalışsın pis! Kusura bakma böyle konuşuyorum ama beni de eşim dünden beri kanser etti. Ya hastayım diyorum dünden beri. Akşama kadar arıyor akşama sana şunu yapayım bunu yapayım diye. Akşam olunca ne oluyor? Yemek yapıyorum ara ara kıza yine ben bakıyorum. Evi topluyorum( ki gözlerim dolu dolu yapıyorum bunları) hiç halim yok diyorum kuru kuruya agucuk gugucuk! Sabahta öyle sinirden kuduruyorum. Çocuğa bakıyorum kahvaltı ettirmeye çalışıyorum - ki o da etmeyerek sinir krizine sokuyor beni- paşamız da uyuyor! Sordan dünyanın en anlayışlı kocası!
sağol tatlım geçmiş olsun dileklerin için.Busmaicim evine hoşgeldin canım..Artık evinde biraz dinlen... Kerem hasta anladığım kadarıyla.. Allah şifa versin...
Aryacım kızın çok tatlı çıkmış Maşaallah...
Cupcake bende çok denemek istiyorum...Ama daha nasip olmadı.. Hangi siteden yaptığını söylermisin canım?
Torpil pastamın resimlerini birazdan ekliyorum...
Ama şunu burada söylemek istiyorum ki; benim kocam hiç ama hiçbir şeyi haketmiyormuş..Bunu bir kez daha anladım... Ben onun için kaç saat bu tatlıyı yapmak için uğraştım.. Aradım dedim ki bugün mesai varsa kalma olur mu? Yarın kalırsın.. O da bakarız dedi.. Bende kalma lütfen diye ısrar ettim... Neyse ben bir heyecan hem kızla ilgileniyorum, hem tatlıyı yapıyorum..
İşten çıkış saati geldiğinde aradım dönmedi.. Tekrar çaldırdım uzun uzun.. Aradı nerdesin dedim işteyim diyo tepem attı..Ben sana eve gel diyorum rica ediyorum.. Sen beni hiç önemsemiyorsun diye bağırdım... Ben senin için tatlı yapıyordum dedim... Ben ne biliyim yarın yerim diyor.. Bende sana tatlı falan yok kapat teli diye kızdım... Ben söylüyorum o uyuz uyuz gülüyor... Mesaiye kalınca gece 3de eve geliyor... Ben çoktan yatmış oluyorum...
evet canım karaciğer , hatta bir tane geçirmiş karaciğerdeki tıkanık damarı açmışlar karnında boydan boya kesik var bebeğinin.şimdi de karaciğer nakli olacakmış.. evinden çıkınca kendimi tutamadım ağladım ,çocukluk arkadaşımdı ve çok neşeli bir kızdı..Busmaicim ben bugün alıntı yaptım ama yazmayı unuttum bak yeni aklıma geldi. Ciğerinden ameliyat olacakmış ya arkadaşının çocuğu; Allah'ım sağlık sıhhat versin. Kimseyi çocuğunun ağır hastalıkları ile sınamasın
yaw kızım patates kızartması, üstüne yoğurt ,üstüne et ;ne var bundaMaşallah şirin fıstığa :)
Karpuzdan soğuyo valla insan :/
Ya evet çok basit
dişten olmuştu oğlumda ishal ,daha 1 hafta sürerkızlar hepinizin günü aydın olsun inşallah.size bir sorum olacak.3 gündür diş cıkarıyoruz.daha ilk dişimiz.dün geceden beri oğlum ishal.su geliyo resmen acık sarı.bendede hafif bir ishal var ama doktora gitmelimiyim...
dişten dolayı bu sekilde ishal olurmu?
gece sürekli üstünü actığı için üşüttümü?
yoksa bendenmi gecti?
nolur aynı seyi yasdayanlar bi akıl versin
Günaydın canlarr...
Kelebekcim kızmakta haklısın ama onlar odun senin ne suçun var bırak çalışsın pis! Kusura bakma böyle konuşuyorum ama beni de eşim dünden beri kanser etti. Ya hastayım diyorum dünden beri. Akşama kadar arıyor akşama sana şunu yapayım bunu yapayım diye. Akşam olunca ne oluyor? Yemek yapıyorum ara ara kıza yine ben bakıyorum. Evi topluyorum( ki gözlerim dolu dolu yapıyorum bunları) hiç halim yok diyorum kuru kuruya agucuk gugucuk! Sabahta öyle sinirden kuduruyorum. Çocuğa bakıyorum kahvaltı ettirmeye çalışıyorum - ki o da etmeyerek sinir krizine sokuyor beni- paşamız da uyuyor! Sordan dünyanın en anlayışlı kocası!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?