Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Et cokertme kebabi nasil oluyor cnm
canım eti jülyen doğrayıp pişiriyorsun, sonra sıvıyağda biraz kızartıp karabiber pulbiber tuz ekliyorsun.
tabağa ince ince doğranıp kızartılmış patatesi,üzerine yoğurt,üzerine de etleri koyuyorsun.en üste kızarmış domates,terayağ da eklenebilir. bu kadar basit ama çok lezzetli.
maşallah arya cığa

Maşallah şirin fıstığa :)

Bende aldim bana da kotusu geldi ayiptir soylemesi biraz sanssizimdir da

Karpuzdan soğuyo valla insan :/

Ya evet çok basit

Busmaicim ben bugün alıntı yaptım ama yazmayı unuttum bak yeni aklıma geldi. Ciğerinden ameliyat olacakmış ya arkadaşının çocuğu; Allah'ım sağlık sıhhat versin. Kimseyi çocuğunun ağır hastalıkları ile sınamasın

bilmeden yaptı teyzelerii

sümüklü kerem..
sümüklü ayşecik..

Hemen de kızını savunurmuşşşşşş, hiç kıyamazmışşşşşşş :)

Burda bi de sümüklü efecik var :) bu arada görümcem dişten de olabilir dedi. Gerçekten de böyle belirti de gösterebiliyormuş. Bskslım bedir durum :)

iyi geceler.

bizde sümüklüyüz.

sümüklü temmuz bebekleri.

biz bebelerin ikiseni de kazıttık...hem de babamız yaptı. önce makine ile 0 numara sonra banyo jiletiyle temizledik...çoooook zor oldu...2 günde tamamladık...ama oğlumda faydası oldu. daha sık çıkıyor.ve ikisininde oldukça sertleşti eskisi kadar zayıf değil...ama genetiğin etkisi var boşuna yapmayın diyorlar. bana yapılmış maşallah gür benim...içimde kalmasın diye yptık valla...

Busmaicim evine hoşgeldin canım.. Artık evinde biraz dinlen... Kerem hasta anladığım kadarıyla.. Allah şifa versin...

Aryacım kızın çok tatlı çıkmış Maşaallah...

Cupcake bende çok denemek istiyorum... Ama daha nasip olmadı.. Hangi siteden yaptığını söylermisin canım?
Torpil pastamın resimlerini birazdan ekliyorum...

Ama şunu burada söylemek istiyorum ki; benim kocam hiç ama hiçbir şeyi haketmiyormuş.. Bunu bir kez daha anladım... Ben onun için kaç saat bu tatlıyı yapmak için uğraştım.. Aradım dedim ki bugün mesai varsa kalma olur mu? Yarın kalırsın.. O da bakarız dedi.. Bende kalma lütfen diye ısrar ettim... Neyse ben bir heyecan hem kızla ilgileniyorum, hem tatlıyı yapıyorum..

İşten çıkış saati geldiğinde aradım dönmedi.. Tekrar çaldırdım uzun uzun.. Aradı nerdesin dedim işteyim diyo tepem attı.. Ben sana eve gel diyorum rica ediyorum.. Sen beni hiç önemsemiyorsun diye bağırdım... Ben senin için tatlı yapıyordum dedim... Ben ne biliyim yarın yerim diyor.. Bende sana tatlı falan yok kapat teli diye kızdım... Ben söylüyorum o uyuz uyuz gülüyor... Mesaiye kalınca gece 3de eve geliyor... Ben çoktan yatmış oluyorum...

iyi geceler.

bizde sümüklüyüz.

sümüklü temmuz bebekleri.

Hepimiz tez zamanda iyleşelim inşallah :)

Erkek milleti malesef birçok şeyde bizimle aynı heyecanı paylaşmıyor. Uyuzlar işte. Hepimizde bir tane var canım; atsan atılmaz satsan satılmaz

Kııııız çok güzel olmuşlar eline sağlık :)

Gunaydin canlar...
Aryaya masallah yerim ben onun hallerini...
Kelebekcim ellerine saglik canim cekti inanki..
Tum sumukluler ins bgn daha rahat uyanirlar...

Günaydın canlarr...
Kelebekcim kızmakta haklısın ama onlar odun senin ne suçun var bırak çalışsın pis! Kusura bakma böyle konuşuyorum ama beni de eşim dünden beri kanser etti. Ya hastayım diyorum dünden beri. Akşama kadar arıyor akşama sana şunu yapayım bunu yapayım diye. Akşam olunca ne oluyor? Yemek yapıyorum ara ara kıza yine ben bakıyorum. Evi topluyorum( ki gözlerim dolu dolu yapıyorum bunları) hiç halim yok diyorum kuru kuruya agucuk gugucuk! Sabahta öyle sinirden kuduruyorum. Çocuğa bakıyorum kahvaltı ettirmeye çalışıyorum - ki o da etmeyerek sinir krizine sokuyor beni- paşamız da uyuyor! Sordan dünyanın en anlayışlı kocası!

kızlar hepinizin günü aydın olsun inşallah.size bir sorum olacak.3 gündür diş cıkarıyoruz.daha ilk dişimiz.dün geceden beri oğlum ishal.su geliyo resmen acık sarı.bendede hafif bir ishal var ama doktora gitmelimiyim...
dişten dolayı bu sekilde ishal olurmu?
gece sürekli üstünü actığı için üşüttümü?
yoksa bendenmi gecti?
nolur aynı seyi yasdayanlar bi akıl versin

aman canım kafana takma.zaten ben bu esleri anlamıyorum.5 dk tutarmısın hayatım diorum kucağına alıyo.basımda dikilio pesimde geziyolar...cocuğu emanet tuttukları için haliyle cocuklar sıkılıp ağlıyo...azıcık oturup oyuncaklarıyla oynatsa daha kaliteli zaman gecirecekler..sorsan esimde dünyanın en iyi babası

sağol tatlım geçmiş olsun dileklerin için.
eşinle ilgili ,canım kendisi de çok memnun değildir mesaiye kalmaktan öyle değil mi? sonuçta yorgun düşüyor. belki mecbur kalmıştır başka kimse yoksa. benim de eşim dün akşam yarım saate geliyorum dedi,sofrayı hazırladım; 2 saat sonra geldi. başka işi çıkmış beni aramayı da unutmuş. ben artık alıştım. eşimde hiçbir zaman dediği saatte gelememe huyu var evliliğimizin ilk yılında çok sinirleniyordum ama şimdi alıştım
evet canım karaciğer , hatta bir tane geçirmiş karaciğerdeki tıkanık damarı açmışlar karnında boydan boya kesik var bebeğinin.şimdi de karaciğer nakli olacakmış.. evinden çıkınca kendimi tutamadım ağladım ,çocukluk arkadaşımdı ve çok neşeli bir kızdı..
Maşallah şirin fıstığa :)

Karpuzdan soğuyo valla insan :/

Ya evet çok basit
yaw kızım patates kızartması, üstüne yoğurt ,üstüne et ;ne var bunda
dişten olmuştu oğlumda ishal ,daha 1 hafta sürer

günaydın. eşin sana yardımcı olmuyor galiba. benım esımde kacmaya calısıyor ama ızın vermıyorum mutlaka uyandırıyorum işim varsa emri vaki tut ve oyala dıyorum bakmıyorsas yemek bulamıyor sende oyle yap bence baktın yardımcı olmuyor sadece bebekle ılgılen birşey dersede karsında insan var robot degıl dıyede cıkıs. gercı eşin nasıl bırı bılmıyorum ama bende işe yaradı bu tutum .ben sabah 8 öğlen 15,30 işleyecegım işten cıkıp kızı alacayım eve gıdıp yemek vs ugrasacayım oda oturacak mı asla !!! tamam onun yorgun oldugu zamanlarda var o donemlerde anlayıslı oluyorum ama herzaman da degıl!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…