Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aman utanma olur böyle şeyler. Güzel değil ama oluyo :/

incirli tatlıyı hatırlıyorum.
ama kek, poğaça yada börek, bi çeşit salata ardından da dondurma veya meyve düşünüyorum. pek uğraşasım yoooh

Bence hem kek hem poğaça olmasın. Çok hamur :) yani bence kek hiç olmasın. Bi tuzlu bi salata bi de meyve artı dondurma gayet iyi :) hatta salata iki tane olsun. Olsa da yesekkkkkk :)

Oy kıyamam ona grçmiş olsun tekrar. Ben de hep şırınga ile veriyorum ilaçlarını.

şarkıya göre hayat sevince güzel, reklama göre paylaşınca..
nfk ya göre gezince mi?

Evetttt :) valla gezmek canmış ya. Ben ki hiç sevmezdim; evde pineklemek, tv izlemek daha çok hoşuma giderdi ama oğlum sayesinde alıştım ve alışmış kudurmuştan beter biliyosun :))))

Bence hem kek hem poğaça olmasın. Çok hamur :) yani bence kek hiç olmasın. Bi tuzlu bi salata bi de meyve artı dondurma gayet iyi :) hatta salata iki tane olsun. Olsa da yesekkkkkk :)
evet iki hamur oluyor. ama hep börek yapıyorum, onu da pek beceremiyorum

nkolikin bi poğaça tarifi vardı, kaydetmişim. onu deneyeyim istiyorum. bakalım.
salata da ne yapıcam bilmiyorum. geçen geldiğinde patates salatası yapmıştım.
arkadaş makarna salatası delisidir.
ne zamandır mercimek salatası yapmak istiyorum ama o bu mönüye gitmez

Karşılıklı oldu. İlk kez ailelerle ilgili böyle bir tartışma yaşadık. Bu yüzden atlatanadım. Zatende tatlıya bağlandı aslında. Annesi ( kanser hastası bu sebepten biraz anne konusunda hassas olduğunu ve mümknse hiç annesi hakkında yorum yapmamamı istedi. Benim derdim zaten annesi değilki.Ben kocama kızdım. Ben dedim zaten ona zorla annesine hediye alalım diye. Sorun aslında eşimin benim anneme aynı incelikte davranmaması.

Evetttt :) valla gezmek canmış ya. Ben ki hiç sevmezdim; evde pineklemek, tv izlemek daha çok hoşuma giderdi ama oğlum sayesinde alıştım ve alışmış kudurmuştan beter biliyosun :))))
çalışan insanlara evde oturmak, dinlenmek daha iyi gelir.
ama insanın gezdiği kar, gerçekten. bazen havanda olmuyorsun, evden hazırlanıp çıkmak zul geliyor.
ama çıkınca da bi daha eve girek istemiyorsun aynı banyo yapmak gibi

aktif yazanların,, nkolik, miracle, naragacı gibi..
birden hiç girememeleri anlayamıyorum:26:

Kızım Berfin'e
Berfinim,
içimin güler yüzü,
yaşanılası iklimim hoşgeldin...

(adımın çapraz yazılması kimin umrunda...
denize düşen yılana öykünür biraz da...)

bir aralık sızıverdin işte
ömrümüzün en gevrek zamanı...
çıt diyor kırılıyoruz,
öfke kadar saydamız o zamanlar
ve kırılgan
bıçak kadar!

kızım demeyi öğrettiğin için
o tanrısal kokun
ve gülüşündeki baban için

ki hala zillleri çalıp kaçmak istiyorduk
yarım yamalak aşk kırıntıları
tabakta bırakılmış,yazık atılacak bir sevda
haritası,
hatta el değmemiş delilikler istiyorduk...
çocuktuk daha
büyümeye direniyorduk,
iş toplantılarında lolipop zamanlar
düşlüyorduk

ama sızı verdin işte...
bir avuç yeşil gevrek rokaydık,
mayışmamıza bir limon yetecekti...
biz garsonu bekliyorduk,
sen çıkageldin...

hoşgeldin berfinim..
kızım kızgınlığım..
bilmiyorduk daha,
objektıflerin objektif olmadığını,
ikimize yeter sanıyorduk ikimizin toplamı,
meğer doyurmak zormuş içimizdeki hayvanı...

habersiz geldin,kusura bakma
ortalık biraz dağınıktı..
şimdi hemen toplarız sanıyorduk,
olmamıştık daha...

işin zor kızım
hem büyüyecek
hem bizi büyüteceksin..
baban mı var,derdin var kızım...

hoşgeldin kızım,
içimin güler yüzü,hoşgeldin...
Yılmaz Erdoğan

Akşama taze yeşil fasülye, fırın makarna, bîrde brnim ekşimiş suratım var:)

Yaz gelse de cıbıl cıbıl giyinsek yaa. Yada hiçgiyinmesek:) kıza çamaşır yetiştiremiyorum.

canlarım cvplarınız için hepicinize tesekkür ediyorum.içim biraz rahatladı.haslanmış patates ve muzu deniyorum.gecmezse doktor yolu gözükecek bize

canım karıstırarak vermke iyi değilmiş demişti doktorum bu kez ılac koydugundan yemegıne yemek yemegı kesermıs .
Başka çare yok doktor bana yapabilirsin demişti
Zaten tadı anlaşılmıyor yemeğin içinde. bi tatlı kaşığı bir kaseye ne kadar tat verebilir ki

Evet o hazırlanmak yok mu ölümmm :)

Neyse ki tatlıya bağlanmış. Evet erkeklere saçma geliyor bunlar .olsun ,bize gölge etmesinler de başka ihsan istemiyoz :))

Kısır yapppp. Benim fikstir de :)

aktif yazanların,, nkolik, miracle, naragacı gibi..
birden hiç girememeleri anlayamıyorum:26:

Aynen......

Akşama taze yeşil fasülye, fırın makarna, bîrde brnim ekşimiş suratım var:)

Çok güzel menü

Evet önce hamileydim şimdi anneyim ve anne olmaktan da inanılmaz mutluyum. İcindeyken mi şimdi mı diye soruyorlar. Tabiki şimdi diyorum.

Evlat sevgisini, annemi şimdi daha iyi anlıyorum ve bu sevgiyi tarif edemiyorum. Gebelik, dogum ve meme ağrılarına rağmen hiç bir şey görmüyor insanın gözü yeterki diye başlıyor cümleler hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…