Aslında derdim başka... Akşam eşimle tartıştık ilk defa senin annen benim annem tartışmasına girdik. Kıyaslamalar oldu çaktırmadan.. Sinir bozucu oldu. Üstelik bunun sebebi de anneler günü hediyeleriydî.çok ayıp utandım kendimden..
incirli tatlıyı hatırlıyorum.
ama kek, poğaça yada börek, bi çeşit salata ardından da dondurma veya meyve düşünüyorum. pek uğraşasım yoooh
ayşecik, hırıltılı nefes alıyor. göğsü balgam dolu.
öksürüğü kesilmişti ama yine başladı.
lakin öksürmeyle atamıyor balgamı. ilaçlarını düzenli içmiyorki..
ne olacak böyle yaa?!:26:
şarkıya göre hayat sevince güzel, reklama göre paylaşınca..
nfk ya göre gezince mi?
evet iki hamur oluyor. ama hep börek yapıyorum, onu da pek beceremiyorumBence hem kek hem poğaça olmasın. Çok hamur :) yani bence kek hiç olmasın. Bi tuzlu bi salata bi de meyve artı dondurma gayet iyi :) hatta salata iki tane olsun. Olsa da yesekkkkkk :)
evet belli sen başka birşeye canını sıkmışsın.. eğer kendinde hata görüyorsan özür dilersin sinirle söyledim dersin.hatta bence bu tartışmanın da arka planı var ;doğumgünününde canının sıkılması.
bunlar oluyor maalesefhalbuki evlilikte dikkat edilmesi gereken birşeydir; birbirimizin en değerli varlıklarına, en değerli inançlarına, vazgeçilmezlerine saygı duymak ve beğenmesek bile dil uzatmamak. insanız işte hata yapıyoruz ,önemli olan tekrarlamamak
çalışan insanlara evde oturmak, dinlenmek daha iyi gelir.Evetttt :) valla gezmek canmış ya. Ben ki hiç sevmezdim; evde pineklemek, tv izlemek daha çok hoşuma giderdi ama oğlum sayesinde alıştım ve alışmış kudurmuştan beter biliyosun :))))
aktif yazanların,, nkolik, miracle, naragacı gibi..
birden hiç girememeleri anlayamıyorum:26:
Akşama taze yeşil fasülye, fırın makarna, bîrde brnim ekşimiş suratım var:)
yok canım,iyileşemedi mi ayşecik daha...çok geçmiş olsun.
Başka çare yok doktor bana yapabilirsin demişticanım karıstırarak vermke iyi değilmiş demişti doktorum bu kez ılac koydugundan yemegıne yemek yemegı kesermıs .
çalışan insanlara evde oturmak, dinlenmek daha iyi gelir.
ama insanın gezdiği kar, gerçekten. bazen havanda olmuyorsun, evden hazırlanıp çıkmak zul geliyor.
ama çıkınca da bi daha eve girek istemiyorsunaynı banyo yapmak gibi
Karşılıklı oldu. İlk kez ailelerle ilgili böyle bir tartışma yaşadık. Bu yüzden atlatanadım. Zatende tatlıya bağlandı aslında. Annesi ( kanser hastası bu sebepten biraz anne konusunda hassas olduğunu ve mümknse hiç annesi hakkında yorum yapmamamı istedi. Benim derdim zaten annesi değilki.Ben kocama kızdım. Ben dedim zaten ona zorla annesine hediye alalım diye. Sorun aslında eşimin benim anneme aynı incelikte davranmaması.
evet iki hamur oluyor. ama hep börek yapıyorum, onu da pek beceremiyorum
nkolikin bi poğaça tarifi vardı, kaydetmişim. onu deneyeyim istiyorum. bakalım.
salata da ne yapıcam bilmiyorum. geçen geldiğinde patates salatası yapmıştım.
arkadaş makarna salatası delisidir.
ne zamandır mercimek salatası yapmak istiyorumama o bu mönüye gitmez
aktif yazanların,, nkolik, miracle, naragacı gibi..
birden hiç girememeleri anlayamıyorum:26:
Akşama taze yeşil fasülye, fırın makarna, bîrde brnim ekşimiş suratım var:)
canım eti jülyen doğrayıp pişiriyorsun, sonra sıvıyağda biraz kızartıp karabiber pulbiber tuz ekliyorsun.
tabağa ince ince doğranıp kızartılmış patatesi,üzerine yoğurt,üzerine de etleri koyuyorsun.en üste kızarmış domates,terayağ da eklenebilir. bu kadar basit ama çok
En kisa zamanda denicem sgl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?