- 8 Ağustos 2011
- 11.880
- 9.852
- 448
aşıksın.. dırırı dırırı..Birde başımın belası, birde uyus, birde gıcık, birde, birdeeeeeee.........
kııız, düşünsem aklıma gelmez.. oruçluyum, söyletmeyin beni..Nfk, çok güldüm yaa:) tesadüf mü değil mî bilemiciiim ama tam mıncırmalık! Kızımı össledim!
kııız, düşünsem aklıma gelmez.. oruçluyum, söyletmeyin beni..
darbuka çalıyordu leğenle. sonra ayağa kalkmış ama nasıl oldu, pc ye bakıyordum göremedim. tevafuk iştee
(benim için anneler günü, 13 temmuzGunaydınlar..bız sabah ın korunde kalkyıp tekrar uyuduk bugun..yoksa ıkı gunun yorgunlugu yapısıp kalalacaktı ustumde..tüm annelerın anneler gununu kutluyorum..bıze hergun anneler gunu aslındaa..vakıt cabuk gecıyormus vesselam..Allah saglık versın..sımdıde dogum gunlerıne hazırlıklar basladı once fıkır olarak..gecen sene bu zamanlar dogum ıcın gun saymaya baslamıstık...
benım resmı ılk anneler gunu fınalım kotu bıttı bana gore..uzgunumm yaa..fıkır alayım sızden..esımle cumartesıden ıstanbula gıttık..bı esımın bı akrabasının dugunu vardı..kv ve kp ıle bırlıkte cıktık gıttık gece annemlere gectık..hafta ıcı annemlere polarısten ayakkabı aldım;esıme kalsaa oooo..neyse uzun lafın kısası ben verdım hedıyelerını ıkısıne aynı anda..ellerını optum tebrık ettım vesselam..esım kalkmadı dedım heralde ben mutfaktayken fılan yapmıstır..aksam evımız dönduk..ben oyle laf arasında sordum tebrık ettın ellerını optun degılmı..aldıgım cevap yoooo...cok ayıp etmıssın nıye opmedın dedım..sonra kıvırdı ıste arabaya bınerken optum soyledım fılan dıye ama ben duymadım tabı oyle bısey..o dakıkadan sonra sogugum ona karsı..ılk defa ayrı ayrı yataga gırdık..ıkı defa geldı gelmıyomusun uyumaya dıye..sen yat benım ısım var dedım..sabahta aradı buz gıbı konustum..aksama ıyı bı konusacam bakalım..senın annen benım annem dıyalogu en sevmedıgım olay aslında ama..sen yapmazsan aynı seyı benden bekleme dıyecem..
yok ben bilincli olduğunu düşünemiyorum:44:canım bence keşvetmiş artık dikkat et ne bulsa ustune cıkmaya calısacak bilincli olarak :) sahilde ille babasının ayakabılarının içine sokacak ayağını ve yürüsün :) ay birde daha dengede bile duramıyor ama yuruken tutmamızı istemiyor kızıyor bıraksam snyesıne yere yapısacak buarada :)
yok ben bilincli olduğunu düşünemiyorum:44:
hani öğretilmiş bi şey olsa ya da daha önce gördüğü bi şey, belki ama bunu kendi düşünmüş olamaz gibi, çok minnak bu bebe:76:
bizimki pat küt düşüyor. ne yapmak lazım acaba yaaa?:26:
yere yine battaniye mi sersem iki kat yaparsam yumuşak düşer..
bi de etraf oyuncak dolu, düşünce onlara vuruyor başı
ama çok hoşuma gitti öyle görünce, sanki düşünmüş, planlamış da yapmış gibi
tutup kalkıyordu, ama az önce ilk kez tutunup yürüdü bir iki adım. ay valla çok mutluyum bugün..
ay benim eşim de öyle.. düşmeyecekmiş çocuk..canım artık buyuduler keşvetmeye başladılar ilk başta bilincli yapmasa da bir kez yapıncalar hoop kavrıyorlar ve bilincli yapıyorlar sonra. ya babamızda aman düşmesin olayı var o nedenle yere bile koyamıyorum cocugu rahat o nedenle emeklemeyide bilmiyor bende park yataga koyuyorum ayakta duruyodu dün bir baktım bir ucundan diğer ucuna gıtmıs birde yataga top cantasını koymustum acık bir şekilde boyuna yakın uzanıp almıs topları dururken ve etrafa atmıs :)
ay benim eşim de öyle.. düşmeyecekmiş çocuk..
her çocuk düşe kalka büyür, böyle öğrenecek diyorum.. yok hayır, düşmeyecek,düşürmeyeceksin diyo, töbee :99:
kuzenimin bebeği ayşecikten 1,5 ay büyük. 6 aydan itibaren sürekli yürüteçteydi.
emeklemiyor, sürünmüyormuş bile.. ama koltuk, sehpa kenarından tuta tuta yürüyormuş.. çok ilginç bu bebeler
katranı kaynatsan olur mu şekeeeeeeeer,ay demek erkeklerin hepsi ayni :)
(benim için anneler günü, 13 temmuz)
yanlış anlamadıysam, hem annene hem kv ne hediye aldın. ayırmadın ikisine de aynı yada benzer hediye aldın.
ellerini öptün verdin, eşin kutlamadığı için sinirlisin :44:
o senin güzelliğin, günü kıymetli bilmişsin. kutlayacakken hediye de almışsın.. kv ne de aynı muamelede bulunmuşsun..
peki eşin seni yönlendirdi mi, anneme de şunu al, ya da annene yapıyorsan benimkine de yap gibi :44:
ama erkekler böyle ecrin.. anneninkini kutlamamış, kendi annesininkini de kutlamamış. kuvvetle muhtemel seninkini de kutlamadı.
şimdi bu adama ne diceen?:26:
Canderin çok haklısın yazık ona çok şey kaçırıyor büyük insan böyle yapar mı hele senin gibi tatlı geline
Kızlar kelebeğe yüklenmeyin eşinin de huyu asabi olan hemen boşasın mı, önemli olan zoru başarmak ; biraz sabır konuşmak ve kararlılık.. Elbet uzlaşılır hatalar onarılır. Erkek bir adım önde olmalı ama ben yol veririm ancak o beni arkaya itmiycek..
Dişçiden çıkıyorum 6 çürük var sağolsun oğlum gebelikte olmuş. Eşim de aramadı akşama kadar özür dilemezse anneme mi gitsem bilmiyorum o zaman işler büyüyecek ya da gene odaya kilitleneyim :))
ben geldim
perşembe günü kardeşimin nişanı vardı.
yoğunduk bu hafta
artık görümce oldum
sizler nasılsınız.
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.
nfk o kadar uzun saçla nasıl başediyorsun bacım.
ben az bağlayacak kadar ancak uzatıyorum.
geçen kızımla gittilk .ana kız kestirdik katlı kestirdim.
az yoplayacak kadar uzun.oda başörtüsünden çıkmasın diye.
ben saçla hiç uğraşamam birde kestirince dökülmüyorda.
evde de röfle yaptımbayağıda güzel oldu.
bence kestir.
nerdesin pembiiiiiiiiş?:126:
Birde başımın belası, birde uyus, birde gıcık, birde, birdeeeeeee.........
Bızde boyel seyler onemlıdır canım yaa..annem ıcten ıce uzulmustur..kardeslerımle aralarında mevzu gecer..zaman gelır bu banada soylenır..ben mahcup olurum annem ve kardeslerıme karsı..onlarda pek yokmus kutlama fılan ben ıclerıne gırdıkten sorna dogumgunu pastası fılan alıyoruz..normalde yapmazlarmıs..hayır yanı ne olurdu elını opseydı bu onu kucultmez tam aksı yukseltırdı..
benım anneler gunumu kutladı..bonnyfood kek cıceklerınden almıs bana..not yazdırmıs ustunede oglumun agzından..keske yapmadıgı seyıde yapsaydıda gunumun guzel bı sekılde bıtırmemı saglasaydı..bı de benden ıkıncı cocuk beklıyorrr..yıne kararımı degıstrıdım..cocuk mocuk yok ona
Bızde boyel seyler onemlıdır canım yaa..annem ıcten ıce uzulmustur..kardeslerımle aralarında mevzu gecer..zaman gelır bu banada soylenır..ben mahcup olurum annem ve kardeslerıme karsı..onlarda pek yokmus kutlama fılan ben ıclerıne gırdıkten sorna dogumgunu pastası fılan alıyoruz..normalde yapmazlarmıs..hayır yanı ne olurdu elını opseydı bu onu kucultmez tam aksı yukseltırdı..
benım anneler gunumu kutladı..bonnyfood kek cıceklerınden almıs bana..not yazdırmıs ustunede oglumun agzından..keske yapmadıgı seyıde yapsaydıda gunumun guzel bı sekılde bıtırmemı saglasaydı..bı de benden ıkıncı cocuk beklıyorrr..yıne kararımı degıstrıdım..cocuk mocuk yok ona
Çok planlısın sen uuuuu
Sen bana fazla planlısın :)
Burcun neydi senin
Karakız la ben kovayız sen bana yap karakıııız
Bugün eşimle tartıştık ve kendimi odaya kilitledim keremle 3 saattir burdayız eşim kapıya başka anahtar sokup açmaya çalıştı çocuğu ver dedi ( ne yapacaksa) , hiç cevap vermedim o da evden çıktı. Dış kapının sesini duyunca ben de hemen çıktım yiyecek bişeyler yastık su falan aldım. Tekrar odaya girdim saat 10 oldu o da hala gelmedi. Muhtemelen gelir birazdan ama burdan çıkmıycam. ben de yarın sabah erkenden dişçiye gidicem kesin unutmuştur randevumu, evden kaçtım sanacak. Çok da tınn
bak seninkini kutlamış, hem de ne kadar inceBızde boyel seyler onemlıdır canım yaa..annem ıcten ıce uzulmustur..kardeslerımle aralarında mevzu gecer..zaman gelır bu banada soylenır..ben mahcup olurum annem ve kardeslerıme karsı..onlarda pek yokmus kutlama fılan ben ıclerıne gırdıkten sorna dogumgunu pastası fılan alıyoruz..normalde yapmazlarmıs..hayır yanı ne olurdu elını opseydı bu onu kucultmez tam aksı yukseltırdı..
Nfk beni çağırdın kendin yoksun. Ne fenasınnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?