Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk, çok güldüm yaa:) tesadüf mü değil mî bilemiciiim ama tam mıncırmalık! Kızımı össledim!

Nfk, çok güldüm yaa:) tesadüf mü değil mî bilemiciiim ama tam mıncırmalık! Kızımı össledim!
kııız, düşünsem aklıma gelmez.. oruçluyum, söyletmeyin beni..
darbuka çalıyordu leğenle. sonra ayağa kalkmış ama nasıl oldu, pc ye bakıyordum göremedim. tevafuk iştee

kııız, düşünsem aklıma gelmez.. oruçluyum, söyletmeyin beni..
darbuka çalıyordu leğenle. sonra ayağa kalkmış ama nasıl oldu, pc ye bakıyordum göremedim. tevafuk iştee

canım bence keşvetmiş artık dikkat et ne bulsa ustune cıkmaya calısacak bilincli olarak :) sahilde ille babasının ayakabılarının içine sokacak ayağını ve yürüsün :) ay birde daha dengede bile duramıyor ama yuruken tutmamızı istemiyor kızıyor bıraksam snyesıne yere yapısacak buarada :)

(benim için anneler günü, 13 temmuz )

yanlış anlamadıysam, hem annene hem kv ne hediye aldın. ayırmadın ikisine de aynı yada benzer hediye aldın.
ellerini öptün verdin, eşin kutlamadığı için sinirlisin :44:

o senin güzelliğin, günü kıymetli bilmişsin. kutlayacakken hediye de almışsın.. kv ne de aynı muamelede bulunmuşsun..
peki eşin seni yönlendirdi mi, anneme de şunu al, ya da annene yapıyorsan benimkine de yap gibi :44:

ama erkekler böyle ecrin.. anneninkini kutlamamış, kendi annesininkini de kutlamamış. kuvvetle muhtemel seninkini de kutlamadı.
şimdi bu adama ne diceen?:26:

yok ben bilincli olduğunu düşünemiyorum:44:
hani öğretilmiş bi şey olsa ya da daha önce gördüğü bi şey, belki ama bunu kendi düşünmüş olamaz gibi, çok minnak bu bebe:76:
bizimki pat küt düşüyor. ne yapmak lazım acaba yaaa?:26:
yere yine battaniye mi sersem iki kat yaparsam yumuşak düşer..
bi de etraf oyuncak dolu, düşünce onlara vuruyor başı

ama çok hoşuma gitti öyle görünce, sanki düşünmüş, planlamış da yapmış gibi
tutup kalkıyordu, ama az önce ilk kez tutunup yürüdü bir iki adım. ay valla çok mutluyum bugün..

canım artık buyuduler keşvetmeye başladılar ilk başta bilincli yapmasa da bir kez yapıncalar hoop kavrıyorlar ve bilincli yapıyorlar sonra. ya babamızda aman düşmesin olayı var o nedenle yere bile koyamıyorum cocugu rahat o nedenle emeklemeyide bilmiyor bende park yataga koyuyorum ayakta duruyodu dün bir baktım bir ucundan diğer ucuna gıtmıs birde yataga top cantasını koymustum acık bir şekilde boyuna yakın uzanıp almıs topları dururken ve etrafa atmıs :)

ay benim eşim de öyle.. düşmeyecekmiş çocuk..
her çocuk düşe kalka büyür, böyle öğrenecek diyorum.. yok hayır, düşmeyecek,düşürmeyeceksin diyo, töbee :99:

kuzenimin bebeği ayşecikten 1,5 ay büyük. 6 aydan itibaren sürekli yürüteçteydi.
emeklemiyor, sürünmüyormuş bile.. ama koltuk, sehpa kenarından tuta tuta yürüyormuş.. çok ilginç bu bebeler

anaaaaam!
geberik semiz otu yıkayıp ayıklamak ne zormuş beeah1
15 dakikadır belim kesildi iki bağ semizotu yıkayacağım diye

ay demek erkeklerin hepsi ayni :)

yine kimsecikler yok, ben de gidiyom işte.. ararsınız beni, hıhh!

herkesin anneler gününü kutlutyorum (biraz gecikmeli oldu ama )

bizim koca da kutlamadı anneler gününü
gerçi evde değildik bebek görmeye gitmiştik arkadaşlarla baya oturmuşuz eve geldik dur ben bri dışarı çıkayım dedi
hayırdır nereye gideceksin anneler günü ya sana bir hediye alayım yaa ilk anneler günün dedi yok canım sağol dedim
olmaz öyle şey falan derken boşver dedim bende kaldı yani

melisadan epeydir haber vermiyorum
1 haftadır emekliyoruz ama emeklemek istemiyoruz tutanarak yürümek daha çok hoşuna gidiyor
kedilere deli oluyoruz böyle bir yakalasak suyunu çıkarcaz
sokak çocuğu olduk hep dışarda olmak istiyoruz
saçlarımız uzamaya başladı hele şükür toka takmaya başladım bende 3 tele

hepinizi öpüyroum çokkk

Bızde boyel seyler onemlıdır canım yaa..annem ıcten ıce uzulmustur..kardeslerımle aralarında mevzu gecer..zaman gelır bu banada soylenır..ben mahcup olurum annem ve kardeslerıme karsı..onlarda pek yokmus kutlama fılan ben ıclerıne gırdıkten sorna dogumgunu pastası fılan alıyoruz..normalde yapmazlarmıs..hayır yanı ne olurdu elını opseydı bu onu kucultmez tam aksı yukseltırdı..
benım anneler gunumu kutladı..bonnyfood kek cıceklerınden almıs bana..not yazdırmıs ustunede oglumun agzından..keske yapmadıgı seyıde yapsaydıda gunumun guzel bı sekılde bıtırmemı saglasaydı..bı de benden ıkıncı cocuk beklıyorrr..yıne kararımı degıstrıdım..cocuk mocuk yok ona

Ya var ya senin kova duygusallığına bişi diyemicem :) kelebeğime kimse boşan demiyor Allah korusun sadece kocacığına kıl olduk sen de onca bişiler dedikten sonra anneme mi gitsemle bağladın ya paragrafı ne diyim :))) otur kız evinde. Pasif agresif ol; kilitleme kendini ama konuşma. Hatta burnunun dbine girip konuşma :))
Diş olayına da kolay gelsin. Ben dişçiden korkarım

Görümce uykularım kaçıyor görünce

nerdesin pembiiiiiiiiş?:126:

Geldim canikommmmm anca

Birde başımın belası, birde uyus, birde gıcık, birde, birdeeeeeee.........

Evet evet :)

yok artık
bilinçli değildir zaten ama çok hoşuma gitti yaaaaa
şuna bakın

Eki Görüntüle 710212

Bence bilinçli. Maşallah canıma :)

Canım bence güzelce konuş olmadı bir dahakine hatırlat bıktırana kadar annen ve kardeşlerin de lafını ederlerse "vallahi ben de şaşırdım ne kazmaca bi hareket" de ki savunursan sana kızarlar kendini üzme. Evliyiz ama birbirimizin hareketlerinden bu denli sorumlu değiliz.

Burda bir gök gürültüsü bir yağmur var aklınız şaşar. Artık yaz gelsin ve biz parklara gidelim nolarrrrrr?? Çok sıkıldım okul da bitsin istiyorum. Bi de hayat bayram olsun ;p

Bi de ona çocuk yapma; kuzucuğuna kardeş yap

yok artık
bilinçli değildir zaten ama çok hoşuma gitti yaaaaa
şuna bakın

Eki Görüntüle 710212

bayılacağım şimdi...sen öyle san.onların herseyi planlı ve bilinçli.. artık bende oğluma sasırmıyorum inan diş kalmadı ağzımda.oğlusumu izlerken yaptıklarına dayanamıyorum onu sıkıştırmıyım diye dişlerimi sıkıyom.zaten o leğen cimcimenin vazgecilmezi.aksesuarı oldu anam oyuncağa neyim para verme sakın

busmai inan o kadar güldümki tatlım ya ama yanlış anlama yasadığın olaya değil.yaptığın davranısa.ilk evlendiğimizdeki dilarayı gördüm sende.odaya kitlerdim kendimi esim dısarı cıkınca su,wc ihtiyacı ..sonra yine oda..şuan o günleri hatırladıkça gülme krizine giriyorum.çocukça yapılan davranıslar bana göre..
kız artık biz anneyiz.sen niye kitliyon cocukla kendini odaya...bir defasında tartısmıştık, esim dioki bu kezde oğlunlamı kitlicen kendini,onu bırak diyo.öyle bir seyi zaten yapmamda...ben tartısılacak bir durum olduğunda artık cvp vermiyorum.uykum var diye yatak odama gidiyorum yatıyorum..oğlusumuda babasına bırakıyorum.esim oğluma maksimum 10 dk bakabildiği için birlikte geliyorlar yanıma gariban gariban..totiyi görünce dayanamıyommm

kafana takma emin ol iyi koca yok..bencil koca var ahmette aynı mehmette...esim beni bazen uyuz etsede, bugünkü aklımla yine onla evlenirdim

bak seninkini kutlamış, hem de ne kadar ince
bence bi kasıt yok. dediğin gibi madem bu tür kutlama, merasimlere alışkın değil. belki de utandı.
önceden konuşulmuş bi şey olmadığı için, sen kalktın kutladın anneni hediyesini verdin.. bunlar 30 sn.
o sırada kalkamadı. sonra daha zor tek başına..

herkesin fikri karakteri başka da.. bana kalırsa çok da üzülecek takılacak bi şey değil bu..
neler var neler...

Nfk beni çağırdın kendin yoksun. Ne fenasınnnnnn :)

yoruldum kıııız, açlık bi yandan ayşecik bi yandan, yiyip bitirdiler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…