- 8 Ağustos 2011
- 11.861
- 9.769
- 448
merhaba kelebeğim.. bu sefer karşılaştıkHerkese hayırlı günler.....
Canım zaten tavuklar zararlı ben organik tavuk aldım geçen gün oğluma ilk kez tavuk yedirdim çok pahalı ama bir bütün tavuk 26 tl ydi..Evet canım boludayım.
Kızlar kanat pek tüketmeyin deniyor. Tavuklara ilaçları kanatlarından emjekte edildiği için. Ben zaten hiç pişirmem çünkü oncacık et için çektiğim yeme çabasına değmiyor bence :))))))
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr. Oğluşum gece 3 kez kalktı. Buna da şükür sonuçta :) güzel birgün diliyorum herkeseeeeee :)
busmai, son durum nedir, çıktın mı odadan?:92:
alemsiniz yaa!!Çıktım
Aslında orda uyudum gece eşim gelip yaka paça yatağa taşıdı uykuluydum itiraz edemedim
Sabah da konuştuk biraz barışır gibiydik, eşim "babamın dedemin yanında beni zor duruma düşürdün" deyince "HAY SENİN BABANA DA DEDENE DE" dedim ve gene küstükçok komik ya gülüyorum şu an
nasılsınız hatunlar?
diye sorucam ama ortalıklarda kimsecikler yok. herkesler uykuda
eşim işe gitti, ayşecik 07.45 itibariyle mesaiye başladı.
bugün günlerden salı..
istanbulda hava kapalı..
nfk pazara yollanmalı..
hangi pazar mıı, salı pazarı
bulgur pilavım vardı, kuru fasulye ıslattım. bugün mönüde kuru-pilav var
merhaba kelebeğim.. bu sefer karşılaştık
ee nerde bu devlet, nerde bu topic?
yaz geliyor, düğün sezonu açılır..
ah bi nişan kına olsa da oynasak kıııı
Galata Lordu (Sefarad) - YouTube
Sezen Aksu - Rakkas - YouTube
Şeker portakalım nasılsın..?
iyiyim canım benim
sen nasılsın
emzik aliyor mu bebegin aliyorsa illa emzirmen sart degil
Gunaydınnn nfk..gunaydınnn herkesee..bızım mesaımız 6.50 cıvaıurnda basladı bugun herzmaankı gıbı..sonra sarkı seslerı geldı besıkten sarkarak...besıgın ucunda ne varsa atıyor yere.ses yapıyor sanırım aklıncaa uyandım benn dıye..su malum meselenı ustundeydım aksam;ıfadelr alındı..ayarlar cekıldı..vesselam dedıgın gıbı kasıt olmadıgına karar verıldı..kızlar sozlerınız benı bıraz rahatllatmıstı zatenn..cok tesekkur edıyorumm sıze;nfk..aryamm ve pembehıpopotamm...ıyıkı varsınız..ıyıkı bu forumdayım..lor lu kek ten yapacam..bırde artık topıgın kekı halıne gelen şu ıslak kekten yapmayı dusunuyorum ama tarıfı bulamadım rıca etsem atarmısınız tekrar..yapmayan kalmasınnn:)
Canım zaten tavuklar zararlı ben organik tavuk aldım geçen gün oğluma ilk kez tavuk yedirdim çok pahalı ama bir bütün tavuk 26 tl ydi..
Kanatlar çok lezzetli oluyor kesinlikle dene
Çıktım
Aslında orda uyudum gece eşim gelip yaka paça yatağa taşıdı uykuluydum itiraz edemedim
Sabah da konuştuk biraz barışır gibiydik, eşim "babamın dedemin yanında beni zor duruma düşürdün" deyince "HAY SENİN BABANA DA DEDENE DE" dedim ve gene küstükçok komik ya gülüyorum şu an
Elhamdulillah canım iyiyim bende...Bizim cırcır sesli kızla uğraşıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?