Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydınnn nfk..gunaydınnn herkesee..bızım mesaımız 6.50 cıvaıurnda basladı bugun herzmaankı gıbı..sonra sarkı seslerı geldı besıkten sarkarak...besıgın ucunda ne varsa atıyor yere.ses yapıyor sanırım aklıncaa uyandım benn dıye..su malum meselenı ustundeydım aksam;ıfadelr alındı..ayarlar cekıldı..vesselam dedıgın gıbı kasıt olmadıgına karar verıldı..kızlar sozlerınız benı bıraz rahatllatmıstı zatenn..cok tesekkur edıyorumm sıze;nfk..aryamm ve pembehıpopotamm...ıyıkı varsınız..ıyıkı bu forumdayım..lor lu kek ten yapacam..bırde artık topıgın kekı halıne gelen şu ıslak kekten yapmayı dusunuyorum ama tarıfı bulamadım rıca etsem atarmısınız tekrar..yapmayan kalmasınnn:)

ecrin, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
sabah o küçük yataktan gelen konuşmalar ve şarkılarla uyanmak, dünyanın en güzel şeyi olmalı..

:125: yapmayan, yemeyen kalmasın.. :125:
Kakaolu Islak Kek - Sibel'in Kahvesi

Son düzenleme:
Canım zaten tavuklar zararlı ben organik tavuk aldım geçen gün oğluma ilk kez tavuk yedirdim çok pahalı ama bir bütün tavuk 26 tl ydi..
Kanatlar çok lezzetli oluyor kesinlikle dene

busmai, son durum nedir, çıktın mı odadan?:92:

Çıktım
Aslında orda uyudum gece eşim gelip yaka paça yatağa taşıdı uykuluydum itiraz edemedim
Sabah da konuştuk biraz barışır gibiydik, eşim "babamın dedemin yanında beni zor duruma düşürdün" deyince "HAY SENİN BABANA DA DEDENE DE" dedim ve gene küstük çok komik ya gülüyorum şu an

alemsiniz yaa!!
evlidir ne yapsa yeridir

gunaydın,
bugun bende okul cıkısı salı pazarına gıdecegım...

emzik aliyor mu bebegin aliyorsa illa emzirmen sart degil

Almıyor canım :/

Aynennnn :)))

Allah herkese herşeyi birden vermiyor iştee

Eki Görüntüle 710921

Hahahhahahaahahahaha

Islak kek foreverrrrr :) aranızın düzelmesine sevindim

Çılgın aşıklar sizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…