Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Valla tavuk öyle et böyle, ne pişirsen bilemiyorsun.
Üşenmeseydim ben de fasülye ıslatacaktım ama üşendi:) akşama ne yiyeceğiz bilmiyorum. Bu hafta pazara da gitmedim. Sebze yok evde.

İyiymiş

allaha şükür iyi ama yaramazlıklarımız devam ediyor yerimizde durmuyoruz 2 dakka
ama genede onu içime sokasım geliyor

kız bu arada sana resimleri gösteremedim bloğuda bir türlü tam hazırlayamadım

Durmuyorlar bundan sonrada zor otururlar totolarının üzerine... Bizimki şuan yürüteçte... baba diye diye bütün evi dolanıyor... Bide mutfağa gidip soğan sepetinden soğan alıyor ben elinden alınca kızıyor...

önemli değil kuzum... hazırladığın zaman görürüm...

şeytan diyorki, koy pusete tıngır mıngır git..
ama pazar yeri, çocukla nasıl dolaşılır.. tezgah bile karıştıramam üüfff!

Süt reçeli mi?:44:

süt reçeli ne kıııız?

kv ile konuştum, ayşeciği bırakmak için.. ben de şimdi çıkıyorum dedi..
lazım olduğu zaman hiiç müsait olmaz, saolsun

Evet canım süt reçeli... Cahide sultandan aldım tarifini... Süt şeker ve karbonatla yapılıyor... Ben içine bitter çikolata attım.. çokokrem gibi oldu...

Offf linki neden paylaşmıyor yaaa...:99::99:

Son düzenleme:
şeytan diyorki, koy pusete tıngır mıngır git..
ama pazar yeri, çocukla nasıl dolaşılır.. tezgah bile karıştıramam üüfff!
Koy pusete git tabii ki. Bu saatte kalabalık olmaz zaten. Bu sefer de tezgah karıştırmadan alırsın. Pazardan almak gibisi var mı yaw?

Evet canım süt reçeli... Cahide sultandan aldım tarifini... Süt şeker ve karbonatla yapılıyor... Ben içine bitter çikolata attım.. çokokrem gibi oldu...

Offf linki neden paylaşmıyor yaaa...:99::99:
Hımm cahide'nin sayfasını biliyorum. Oğluma çokokrem benzeri bir şey yapmak istiyordum. Denesem oğlan yer mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…