Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bi de yere koymayı denesene; bazı bebekler popoları üstünde ilerlermiş ya belki seninki de öyle bişi yapcak :)

Ben bi ıslak kek yemiştim yumuşacıktı.. Hamurunda yoğurt varmış

Bi de yere koymayı denesene; bazı bebekler popoları üstünde ilerlermiş ya belki seninki de öyle bişi yapcak :)

hep yerde zaten nerdeyse yürüycek oturmuyo bile artık hep ayakta ve normalde kucakta olmayı ve çok teması hiç sevmez kendine sarılttırmaz ama bazen bunu yapacağı zaman kendi sokulup sarılıyo ve poposunu ileri geri yapıp terliyo önce kakası var flan sanıyodum ama alakası yok poposunada baktım acaba kızarıklık flan varmı die oda yok :26: ya aslında dün haydar dümeni izledim tv de ondan sonra panikledim hiç aklıma gelmemişti böyle bişey bazı çocuklar yaparmış öyle şeyler o tarz hareketlerde flan kendini uyarıyomuş cinselliğini buluyomuş ama bu kadar erken olmaz herhalde.dediki çocuklarınızı popsundan yada cinsel organlarından sevmeyin hiç tanımadığı bilmediği bişeyi hatırlatmış olursunuz bebekleri popolarına vurarak sevmek flan çok gereksiz gibi şeyler söyledi ondan sonra takıldı kafama benmi çok abartıyorum bilmiyorum ama korktum işte :18:

Canımıniçi o dediği daha büyük çocuklar için. Sen evham yapma. Brnim oğluşum da yapıyodu bundan 1 ay kadar önce ki ben de dedim herhalde emekleyecek falan. Ama nerdeeeeeee hiçbi hareket yok :) şimdi de o hareketi yapmıyor. Ara ara yapıyorlar bişiler işte; çok didiklrmrmrk lazım vallahi kafayı yeriz. Ayrıca haydar dümen çok salak ya dinlememek lazım :)

ölçüleri birebirmi yaptın canım.kaç kilo sütten yaptın.

yoğurt mayalayacağım da artan sütten denesemmi?

evet salak bende biliyorumda kanal değiştirirken gördüm çocuklardan bahsedince dinliyim dedim bebekken başlar flan dedi hemen kurt düştü içime işte sanırım geçici bir durum yani inş öyle olur unutturmaya çalışcam bakalım

Bence zamanla unutur canım.Anne olunca insan evham yapıyor tabi.Gerçi ben poposuyla cinsel yönün keşfedilmesini ilk kez duyuyorum.Valla popusuna vurarak sevdiğim oluyor.Bir şey olacağını hiç düşünmemiştim.:26:

Nfk dönmedi mi pazardan:44:
döndü döndüüü

bebekle pek ala pazara gidiliyormuş. metro durağından pazara epey yol var ama olsun, alışveriş aşkına dağlar aşılır
hava kapalı ve rüzgarlıydı. iyiki bastonun yağmurluğunu almışız, çok işe yaradı valla..
ayşecik de etrafı izleye izleye gezdi, ama sonlara doğru mızıldadı. uykusu gelmişti.. uyuyakaldı zaten..

12yi geçiyordu çıkıtığımızda, eve tam 4. te döndük.
kızı doyurup apar topar yemeğe giriştim, evi toparladım.
ucu ucuna eşim geldi yani.. söylemedim tabi pazara gittiğimi..
ne demişler, doğruyu söyle ama her doğruyu da her yerde söyleme..

dönüşte metroya binmeden, bastonun ön tekerlerinden biri çıktı..
Allah dedim, gitti araba. kaldık yolda, taksi çeviriyordum. sonra bi bakayım dedim.
biraz kurcaladım taktım, sonra yine çıktı. bi aksilik var anlamadım:44:
eşime de söylemedim tabi, yarın olsun akşama söylerim..

Yok daha tüm pazarı alamadı :)))
aman 3-4 parça bi şey aldım.
biri bana kalan ayşeciğe.. bebek arabası olunca tezgahları altüst etmek mümkün değil.
bir elim hep arabada.. bi zeval olmadan gidip geldik, birkaç parça aldım, gözüm gönlüm de açıldı..
artık salılar benimmm

bir sene anaokulu öğretmenliği yaptım.
çocuklarda kendi kendini tatmin görülür normal bi şey..
büyüklerde pek yoktu hani 6 yaş civarı.
ama ben 4 yaş grubundaydım birkaç ay,,
yere yatıp, şekilden şekile giren öğrencim vardı.

bir yaşın altında böyle bi şey olacağını sanmam.
bir akrabamız vardı, kızı 2,5 yaşındaydı.
şu ikeanın mama sandalyesinde otururken, ıkınıyor kıpkırmızı oluyor, kıvrılıyordu.
resmen gözünün önünde tatmin oluyor bebek.
annesine söyledim gerekmedikçe sandalyeye oturtma,
böyle bi hali farkettiğinde hemen ilgisini başka bi yöne çek, dikkatini dağıt diye.

kendi cinsiyetini tanıma 2 yaş civarında başlıyor..
bunlar normal şeyler..

Son düzenleme:
Kızlar bir şey soracağım.Akşamları falan tv seyrediyor musunuz?Biz Aden doğdu doğalı yanında tv açmıyorduk.Dün akşam Yalan Dünya için biraz açtık.Ama açsak mı karasız kaldım.Sonuçta çok açmıyoruz.Ancak 1 saat açık kaldı.Açmayarak çok mu abartıyoruz ki bilemedim.:26:

okadar gezmeye iyi bile dayanmış puset katiliyorum her digru her yerde soylenmez

Ben de duyuyordum ama popu ile ilk kez duydum.Öğrendiğim iyi oldu.Allah'ım ya bebek daha.Ne zor bir durum.Gerçekten iyi gözlemlemek gerek.

bizim tv ile aramız pek yok.
perşembeleri adam kurtlar vadisi izliyor. haricinde bazen haber vakti açıyoruz o kadar..
ayşecik yokken o da.. çünkü çok dikkatli bakıyor. resmen oturup bizle izliyor..
bi de reklamlar varsaaa, değmeyin keyfine, nefes almıyor neredeyse..
o yüzden biz de açmıyoruz desek yeridir..
ama hiç açamayacak kadar zararlı da bi şey değil.
sonuçta bebeği önüne koyup 1 saat izletmiyorsun..

Güle güle kullanın aldıklarınızı :)

Biz de normlade pek açmayız.Her gün haberleri kaçırmazdım.Aden doğdu doğalı neredeyse haberden bihaberim.İnternetten takip edebildiğim kadarıyla.Bir de Yalan Dünya.Eşim de discovery channel izlerdi.En azïndan haber seyretsek diyorum.Aden pek izlemiyor aslında.Tabi bu bir günlük tecrübemiz.

Canım biz açıyorux ama bakmıyor. Babytv açıyorum ona da bakmıyor. 5-6 aylıkken çok ilgisini çekiyordu kesinlikle izletmiyodum ve kapatıyordum; sanırım o yüzden şimdi ilgisiz.

Yok daha tüm pazarı alamadı :)))

Gerekmedikçe açmayın. Görüntüler çok hızlı akıyor. 2 yaşından önce mümkün mertebe açmamak lazım. 2 yaşından sonra da sınır. Koyarak. ben oğluma öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…