Aden de ilk iki dişindi çoook huysuzdu.Diğer dişlerin çıkma sözü bile beni geriyor.Selam kızlar... Kandiniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun înşallah...
Dışarda yağmur var, benim canım çok sıkkın..içim şiştiçocuk nerdeyse bi haftadır bişi yemiyo doğru düzgün. Baya da zayıfladı. Üst dişleri çıkacak sandım ama hala görünen birşey yok. İlk dişi de bu kadar zorlamamıştı. Bugün dr a götürücem. İdrarının rengi biraz koyu gb geldi bana. Bi göstereyim. Çocugu tanıyamıyorum ya öyle huysuz oldu kî. O ağlarken oturup birlikte ağlamak îstiyorum (
beni neden kimse ciddiye almıyorbenim bebeklerim ne zaman 3 uykuyu bırakacak ne zaman daha uzun uyuyacak
Selam kızlar... Kandiniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun înşallah...
Dışarda yağmur var, benim canım çok sıkkın..içim şiştiçocuk nerdeyse bi haftadır bişi yemiyo doğru düzgün. Baya da zayıfladı. Üst dişleri çıkacak sandım ama hala görünen birşey yok. İlk dişi de bu kadar zorlamamıştı. Bugün dr a götürücem. İdrarının rengi biraz koyu gb geldi bana. Bi göstereyim. Çocugu tanıyamıyorum ya öyle huysuz oldu kî. O ağlarken oturup birlikte ağlamak îstiyorum (
Pembiş ben ortaokulda çalışıyorum.Sadece liselere tatilmiş.Memlekete gitmesem bu kadar üzülmezdim.
Pembiş ben ortaokulda çalışıyorum.Sadece liselere tatilmiş.Memlekete gitmesem bu kadar üzülmezdim.
Canımın içi kelin ilacı olsa kendi başına sürerbenim Efem uyku konusunda konuşulası bi velet olmadığı için bişi diyemiyorum :)
Canımmmmmm. Seni çok iyi anlıyorum. Deneyerek çocuğa seveceği birşeyler bulun ve yedirin diyolar ama sormuyolar annenin birley deneyecek şevki ve hali kalıyor mu?? Bazı bebekler var ikinci kaşık gelmiyor diye ağlıyor, benim oğlum çenesini kilitliyor. Arada depresyona girip girip çıkacağı işte :)
Canım haklısın da şimdi buna odaklanıp güzel geçireceğin zamanı da mahvetme
Kocamı ikna etmeye çalışıyorum pzt günü bi şehir dışı yapalım diye ama yooook. Evde dinlenelim boşver diyo sağolsun. Gezesim varrrrrr :)
Yuppi!bakan açıkladı. pazartesi tüm okullara tatil...
ozlemcr, kız ne içten istemişsin..Yuppi!Canderin süpersin, ohhhh ohhhh...
şanslıyım benim eşim gezmeyi sever.Benim eşim de gezmeyi sevmiyor.Ben de tam tersi.Hele ev gezmelerinden hiç haz etmez.Arkadaşlar toplandığında biz genellikle gitmeyiz.Benim de eşimden şikayetçi olduğum tek konu diyebilirim.Biraz o bana uyuyor biraz da ben ona geçinip gidiyoruz işte.
yılmak yok, çalışmalara devamKocamı ikna etmeye çalışıyorum pzt günü bi şehir dışı yapalım diye ama yooook. Evde dinlenelim boşver diyo sağolsun. Gezesim varrrrrr :)
emiyorsa, sanıyorum bu yalancı tokluk yapıyor:44:Aden de çok iştahsız.Günüm ona bir şeyler hazırlayıp yedirmeye çalışmakla geçiyor.Yediği de sadece bir iki lokma.Benim çocuğum 7/24 tok.Ben bu çocuğu tok doğurmuşum.
canım, bizimki de gündüz iki kez uyuyor.beni neden kimse ciddiye almıyorbenim bebeklerim ne zaman 3 uykuyu bırakacak ne zaman daha uzun uyuyacak
canım benim, birkaç gündür çok bunaldın..Selam kızlar... Kandiniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun înşallah...
saol canım benim..Nfk hirudoid forte jel krem bebekler icin
Kandil ya dualarım kabul oldu sanırım.Çok da içten istedim.Haftasonu memleketteyim, yuppi!ozlemcr, kız ne içten istemişsin..
başka bi şey isteseydin olacakmış..
yaşasın tatil(iniz)
Eşim de tatili sever.Ama her haftasonu da bir yere gitmek istemez.Bence tatile grup olarak da gidilebilir ama eşim buna da karşı.Ben ev gezmelerini severim.Arkadaşlar bize gelsin, biz gidelim.Beraber yemek yiyelim,kahvaltı yapalım.Bu noktada ailelerimiz farklı ona bağlıyorum.Eşimin deyişiyle benim ailemin evi tekke evi gibi.Ama kvlere gelen giden olmaz.Bizde haberli habersiz geken giden eksik olmaz.Bir de benim babam okul müdùrüydü.Bekar öğretmenleri yemeğe getirirdi.Misafiri çok sever.Ben misafirle, kalabalıkla büyüdüm.Eşimlere bayramda bile sayılı adam gelir.Zaten eşime diyorum ki bayramlarda ben Aden'i bizim oralara götüreceğim.şanslıyım benim eşim gezmeyi sever.
ama gezmekten anladığı sosyalleşelim, ev oturmalarına gidelim değil, onları sevmez.
onunki gezilecek görülecek yerleri gezmek, başka şehirlere gitmek..
valla, bu bana daha çok uyar..
Ya daha kimler vardı, şimdi hiçbiri yok.Hamileyken okurdum ama yazmazdım.O zaman ne çok kişi vardı.Sonrasında da...fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazr
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
fatmazra
Allahımmmm neden hep gezmek isteyen bi kadının kocası evde oturmak ister ki ne olurdu evkuşuna evkuşu, gezentiye gezenti denk gelseydi :) bizde de var bi ev kuşu istanbula gittik ya sittin sene çıkmayız evden :)
yılmak yok, çalışmalara devam
emiyorsa, sanıyorum bu yalancı tokluk yapıyor:44:
yeğenim 1,5 yaşında. çocuğa bir kaşık yemek yedirmek için bin takla atıyorlardı.
geçenlerde sütten kesti annesi, şimdi adamakıllı tabakla yemek yiyor bebe
emmesinler de, görürüm ben onları
kıtlıktan çıkmış gibi yerler :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?