Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ALLAHIM,
recebi ve şabanı bize hayırlı ve mübarek kıl
ve bizi ramazana ulaştır..
bu gece duamdasınız..

güneşli bir istanbul sabahından günaydınlaaar!:116:
ayşecik bugün 7de mesai başladı.

dün kv den aldığım lasonilin tarihi geçmiş. sürdükten sonra farkettim.
eşim eczaneden rheumon jel almış, onu da sürdüm.
bu sabah neredeyse hiç iz yok..
sanırım ateş düşürücüler gibi artık böyle kremleri de el altında bulundurmak gerekiyor. :107:
eşim ayşeciğin nasıl düştüğünü sormadı, ben de söylemedim.

bu akşam mönüde pizza var

pizza da pizza.. pizza da pizza.. pizza da pizzaa

canim cok gecmis olsun.. o vicdan azabi yokmu hafta sonu annemlerde oglusumda dustu ustune bide kafasini bir yere carpti allah beterinden saklasin
amin canım, saolasın.. size de çok geçmiş olsun..

Sonra da çok uzak kalmışım gibi özlüyorum minik köfteyi :) havalar düzelse de bol bol parka pikniğe gitsek ...
bayılırım köfteye hele de efe gibi minnak bi köfteyseee

ben de pikniğe gitmek istiyom ben deee
atıcam ayşeciği çimenlere..
mangallar.. çaylar.. ohh hayali bile güzel...

Kizlarr sizi cok ozledm bgn oglusuma dis bugdayi yaptik gelince resimleri eklerim cok guzel oldu hersey umarim sizlerde de hersey yolundadir
biz de seni özlüyoz valla
fotoların bi kısmını gördüm, ellerinize sağlık.. çok güzel olmuş partiniz

20 mayıs tatil değilmiş.Yarın memlekete gideceğiz.Pazar günü dönmemiz gerekecek.Her sene tatildi, şansa bak ya.Bir de geçen hafta gidecektik, sırf bu yüzden bu haftaya ertelemiştik.
sağlık olsun ya..
sanırım sadece liselere tatilmiş pazartesi.
pembiiiiş

günaydınnnnnn

herkesin regaib kandili mübarek olsun bu geceyi dualarla geçirmemizi rabbim nasip etsin inşallah

nfk cım çok geçmiş olsun aman ayşecik düşmüş sende çok korkmuşsun allahtan kötü birşey olmamış rabbim korumuş ama olacak böyle şeyler allah beterinden saklasın:26:

kelebeğim ne oldu yaaa neden gittin umarım kötü birşey yoktur:26:

born canım resimleri bekliyoruz

pembecım
sen pazartesi tatil misin ayy biz her zaman çalışıyoruz birdaha dünyaya gelirsem öğretmen olcam

canderin canım sen nasılsın duru hanım nasıllar

elifnazcım canım bir arkadaşım sormuştuta hastaneyi ben çekmeköyde olduğunu söyledim yanlış hatırlamışım demekki sağol

Nfk aysekık nasıll..dusuyor bunlar devamlı yaa..dun de bızımkı altını alırkenn hopp yere..donup duruyorlar altını degsıtırmeye gelınce..hızına yetisemeiyorum valla yaslandim mi ne...kahvaltimizi bugun yerli muz lor peyniri ve iki biskuvi uclusu ile yaptik;hergun yumurta vermiyorum ben siz nasil yapiyosunuz.

saolasın, ayşecik iyi.. şuan bıcır bıcır geziyor, oynuyor:76:
bizimki de alt değiştirirken anında dönüp kaçıveriyor, ışık hızıyla hareket ediyor bu veletler

ben bebe bisküvisi de çok nadir eline veriyorum, ısıra ısıra yiyor.
gün aşırı tereyağlı omlet yapıyorum. ama daha sık versem nasıl olur diye de düşünüyorum. :44:
peynir yediği kadar veriyorum.
ve hergün tahin pekmez.
bi de tam tahıllı buğday ekmeği.
arada bi kv nin yaptığı marmelatlardan reçellerden bir tatlı kaşığı da veriyorum..

Ogluma farklı bı kahvaltı vereyım dıyorum bıkmasın dıye ama neee??corludan boluya selamlarrrrr..pembehıpopotamm sen nasıl verıyosun kahvaltısını oglusunn..?

Aleyküm selammmmmm :)
Canım ben yumurtayı omlet yapıyorum menemen yapıyorum. Ama yumurta vermediğim günler de oluyor ya ozaman da zorla labne tereyağı pekmez yedirmeye çalışıyorum :/ deli ediyo insanı oğluşa bişi yedirmek valla. Ama dün şöyle bişi yaptım; ekmeğe sürdüm pekmez tereyağı ve labneyi verdim eline!! Mıncık mıncık baya yedi. Artık yeni yöntemim bu :)))

Kelebekciğim önce yazmayı azalttın sonra da tamamen gittin.Olmadı ama...Yeni bir hesap açsan.Buralar sensiz olmaz.

Süper fikir

20 mayıs tatil değilmiş.Yarın memlekete gideceğiz.Pazar günü dönmemiz gerekecek.Her sene tatildi, şansa bak ya.Bir de geçen hafta gidecektik, sırf bu yüzden bu haftaya ertelemiştik.

Liselere tatil canım. Olsun iki gün tatil tatildir

Pizzaaaaaaaaaaaaaaa :)

Evet yaşasın valla çok mutluyum :) eskiden ortaokullara da yapıyolardı tatil ama niye yapmadılar bu sefer bilmiyorum.... Bu arada istanbul güneşliyse güneş buraya da geleek demektir

Valla tatilleri de olmasa bu iş çekilmez diyim sana

Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit kuralı…

1. Küçükken daha, çocuğa ne isterse vermeye başla!
Ki herkesin onun geçimini sağlamakla mükellef olduğuna inansın…

2. Fena sözler söylediğinde gül!
Ki, kendisinin akıllı olduğuna inansın…

3. Ona düşünmeyi, beynini kullanmayı öğretme sakın!
Bırak, on sekizine gelince kendisi karar versin…

4. Yerde bıraktığı her şeyi kaldır: kitaplarını, giysilerini, pabuçlarını…Onun için her şeyi sen yap!
Ki sorumlulukları hep başkalarına yüklesin…

5. Onun önünde sık sık kavga et!
Ki bir gün aile parçalanırsa pek de şaşırmasın…

6. Ona istediği kadar harçlık vermekten kaçınma!
Asla kendi parasını kazanmanın ne demek olduğunu öğrenmesin…

7. Yiyecekmiş, içecekmiş, konformuş, tüm arzularını yerine getir!
Ki istediklerini her zaman elde etmeye şartlansın…

8. Komşulara, öğretmenlere, polise, vs. karşı hep onun tarafında ol!
Ki hepsine karşı önyargılarla davransın…

Üstün DÖKMEN

Son düzenleme:
Selamunaleyküm Canlarım.... Ben Kelebek... Teyzemin hesabı üzerinden yazıyorum size...

Sizinle vedalaşmadan,haber veremeden hesabı kapatmak zorunda kaldım... Hakkınızı helal edin...
Ben sizleri çok ama çok sevdim, seviyorum... Aynı şekilde bebişlerinizi de seviyorum...
Bazı özel sebepler olduğu için burayla alakamı kesmek zorunda kaldım.. Ama ara ara gelip okurum yazdıklarınızı..
Pembişim sen tariflerini yaz yine buraya ben okurum...

Bornum diş buğdayınız hayırlı olsun.. Resimleri bende görebilirim İnşaallah..

Busmaicim tam konunun üzerine bastın.. Ayağını çek....

Hepinizin Regaib Gecesi Mübarek Olsun... Dualarda buluşmak Ümidiyle...

Allah'a emanet olun...

bu arada bana ulaşmak isterseniz NFKdan mail adresimi alabilirsiniz...

Hayırlı kandiller herkeseeee
Ne saçma niye sadece liselere tatilmiş genç oldukları için mi :)
Bugün gene dişçi yolundayım
Akşam nası çıkıp çıkıp gidiyosun eşin nerde
Kizlarr sizi cok ozledm bgn oglusuma dis bugdayi yaptik gelince resimleri eklerim cok guzel oldu hersey umarim sizlerde de hersey yolundadir

Çok sevindim hoşgeldinnn

kızlar herkese günaydınn...regaip kandiliniz mübarek olsun...
rabbime binlerce kez sükürler olsun verdiği nimetlere....
sağlık,huzur,yavrumun,ailemin ve sevdiklerimin acısını göstermesin yaradan..hepiniz için aynı şey geciyor yüreğimden dua ve sevgiyle kalın..

Ne diyosun yaa yazdıklarımızı mı okumuş ( eyvah eyvah umarım aranızda münakaşa olmadan kapanmıştır
Biz de seni seviyoruz canım eğer google chrome kullanıyosan sağ üst köşede ayarlar sekmesinde "yeni gizli sekme" var ordan girersen bilgisayarda çerez geçmiş verisi hiçbişey kalmıyor , eşin hayatta bulamaz :))
Ara sıra uğra öptükk seni ve kızını

Akşam 9a kadar dersi var onun

Dişçi konusunda da kolay gelsin :/

Canımmmmmm. Belki bu hesap kapatma işi geçici bişi olur öpüyorum seni. Yeni tarifler denersem yazarım :)

maşallah, kimsecikler yok. herkeşşler gezmelerde
yarın ve cumartesi nenedeyiz biz de..

beni neden kimse ciddiye almıyor benim bebeklerim ne zaman 3 uykuyu bırakacak ne zaman daha uzun uyuyacak

Kimsenin bi fikri olduğunu sanmıyorum hepimizin bebeği aynı
Ama bence bir uzun uykudansa 3 kısa uyku daha iyi
Mola gibi geliyor insana

Selm cnlarim kandiliniz mubarek olsun nfkxim gecmisler olsun bi kem tavsiye edicem dusmeler icin cok iyi bi krem. Kelebekck nolduuuu burda yaziLanlar vardi onlar okundu sanirim cok uzuldum born foto beklyrzzz sekerportakali biz hep calisanlardaniz sahi ogretmen olmak lazimdi ayy telden yazmak nezorrrrr

Selam kızlar... Kandiniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun înşallah...
Dışarda yağmur var, benim canım çok sıkkın..içim şişti çocuk nerdeyse bi haftadır bişi yemiyo doğru düzgün. Baya da zayıfladı. Üst dişleri çıkacak sandım ama hala görünen birşey yok. İlk dişi de bu kadar zorlamamıştı. Bugün dr a götürücem. İdrarının rengi biraz koyu gb geldi bana. Bi göstereyim. Çocugu tanıyamıyorum ya öyle huysuz oldu kî. O ağlarken oturup birlikte ağlamak îstiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…